Νέα

Πού έχετε κάνει την καλύτερη παρτούζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παντως εχω γαμησει με φιλο στον ιδιο χωρο δυο αδερφες. δεν ακουμπησε η μια την αλλη αλλα δε σταματησαν λεπτο να κοιταζονται. και ηταν ολοφανερο οτι καβλωναν στα φουλ.
οσες φορες τη γαμησα μονη της τη δικια μου δε ξανασπαρταρησε ετσι.

guardian_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εκτος αν ειχε παει με αδερφες (gay) ποιο πιθανο μου φενεται :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πες μου πως ήσαν και δίδυμες ν'αρχίσω τις υποκλίσεις..

Όχι, απλές.

Μα πώς σκατά πηδιούνται οι αδερφές μεταξύ τους. ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ γίνεται.

Αν είσαι μόνος σου, σειριακά. Πρώτα η μία και μετά η άλλη.
Στο λεσβιακό συνήθως υπάρχει θέμα, λόγω του κολλήματος της συγγένειας.

φιλε η ερωτηση δεν ηταν "τι ονειρο εχετε δει"  :idiot:

Χέστηκα αν δεν πιστεύεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απειρως πιο δυσκολο να γαμησεις μανοθυγατερα παντως απο αδερφες. οι δυσπιστοι ειναι απλως γατακια.

wolfsad

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Κριτικές
16
Like
14
Πόντοι
10
Κολωνου 32Β με Γκαμπι και Ντιανα . Οι κοπελες αψογες και εγω σε καλη φορμα επεσε πολυ σφυροκοπημα . Το τελειωμα ηρθε στην Γκαμπι με ιεραποστολικο με τα ποδια σηκωμενα σε ορθη γωνια , να της χουφτωνω τα βυζακια ενω η Ντιανα μου εγλυφε το λαιμο και μου χουφτωνε τα @@ .

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
απειρως πιο δυσκολο να γαμησεις μανοθυγατερα παντως απο αδερφες. οι δυσπιστοι ειναι απλως γατακια.

Τύπε δεν το έχω δοκιμάσει καν το πρώτο. Στο δεύτερο, αν γουστάρει κάργα η μια, είναι πιο εύκολο να την ψήσεις να φέρει παρέα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κολωνου 32Β με Γκαμπι και Ντιανα . Οι κοπελες αψογες και εγω σε καλη φορμα επεσε πολυ σφυροκοπημα . Το τελειωμα ηρθε στην Γκαμπι με ιεραποστολικο με τα ποδια σηκωμενα σε ορθη γωνια , να της χουφτωνω τα βυζακια ενω η Ντιανα μου εγλυφε το λαιμο και μου χουφτωνε τα @@ .

Kαύλωσες τώρα που τα έγραψες ε? :think:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Α ναι, να σημειώσω ότι δεν μιλάω για επαγγελματίες. Οπότε υπήρχε το άντιτ μπόνους ότι δεν είχες βάλε - βγάλε προφυλακτικά.
Σε επαγγελματίες, έχω πάρει 2 φορές παρτούζα αδελφές, και μπορεί να ψήσω και περίπτωση διδύμων.

Αυτά και τέλος.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εχω κανει αμετρητες παρτουζες,πληρωμενες κ μη...και με ολους τους συνδυασμους,2 γυναικες κ γω,3 αντρες κ μια γυναικα,2 αντρες κ μια γυναικα...Αυτες που θα μου μεινουν ομως ειναι στο σπιτι μου που ειμασταν 3 κ μια κοπελα,που επεσε απιστευτο γελιο αλλα κ τρελλο γαμησι αλλα κ μια παρτουζα με ενα φιλο στην ταυλανδη που την εχω κ σε βιντεο κ πολλες φωτο,ηταν την ημερα των γεννεθλιων μου,μολις ειχαμε φτασει στο ξενοδοχειο κ μεχρι να ετοιμαστει το 2ο δωματιο φωναξαμε 2 μασαζογκομενες κ τη μια την παρτουζωσαμε κ η αλλη τραβαγε βιντεο.Καποια στιγμη της ειπαμε οτι ειχα τα γεννεθλια μου κ αφου μου ευχηθηκε ξεκινησαμε την παρτουζα.Ελα ομως που δε λεγαμε να χυσουμε με τιποτα και την ειχαμε ξεμουνιασει και αυτη καποια στιγμη αρχιζε και φωναζε "no more happy birthday,no more happy birthday" και εκει πεθαναμε στα γελια...

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:2on1:Η καλύτερη πορτούζα, που έκανα σε σπιτάκι, ήταν στο Άγκυρας 1 με την Ζωή! Παρτούζα, με δυο Πελάτες. Και οι τρεις μαζί. Τέλεια. Αλλα, ούτε παραγγελία να τη είχαμε. Τώρα ξέρω! Θα πείτε, ποιος γάμησε, ποιον? :pipa3: Απλά πιάσαμε, λίγο από όλλα ο καθένας. Μην κρυβόμαστε!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom