You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσους fans έχει η γνωστή Ζάνα και από πότε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Paribas69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Τι εννοεις το ζητησε η ιδια; σου πε φτιαξε ψηφοφορια να δω ποσους φαν εχω; λετε αμα μαζεψει πλειοψηφια να επιστρεψει στην ενεργο δραση;
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.923
- Πόντοι
- 7.815
Αφού το μαγαζί έχει "Κυβερνητικό εκπρόσωπο" στο γνωστό νήμα ..
Πως κ δεν το ξεκίνησε ο παράθυρος ..
@Paribas69, μηπως να μας πει πως και έχει προφίλ σε διάφορα γνωστά dating sites (badoo, Jaumo, Tinder, κλπ) ..
Τεστάρει και (από) εκεί την δημοφιλία της ?
@Paribas69, μηπως να μας πει πως και έχει προφίλ σε διάφορα γνωστά dating sites (badoo, Jaumo, Tinder, κλπ) ..
Paribas69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Αφού το μαγαζί έχει "Κυβερνητικό εκπρόσωπο" στο γνωστό νήμα ..
Τι να πω... Εγώ απλά ανέβασα κάτι που μου ζήτησαν. Και δεν νομίζω ότι είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που έχει λογαριασμό σε αυτά τα site.
Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 81
Τι εννοεις το ζητησε η ιδια; σου πε φτιαξε ψηφοφορια να δω ποσους φαν εχω; λετε αμα μαζεψει πλειοψηφια να επιστρεψει στην ενεργο δραση;
Δεν έχει αποσυρθεί, μπαίνει επιλεκτικά κ κατόπιν ραντεβού.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Έχει αρκετούς καθώς χρόνια στη δουλειά.
Και από τα παλαιά ιδρύματα το Στουρνάρη.
Και από τα παλαιά ιδρύματα το Στουρνάρη.
οκ...δεκτή η γνώμηΓια την ίδια μιλάμε. Και έχεις δίκιο. Απλά το ζήτησε η ίδια. Και ο Ροναλντινιο σταμάτησε το ποδόσφαιρο αλλά έχει ακομα φανς... Έτσι και εδώ... ?
ν αρχισουμε να τον παίζουμε δηλαδή με την πάρτη της αφού δεν το δίνει το αιδίον της....
το ξέρω όμως ότι το δίνει υπό προϋποθέσεις , συνήθως σε συνεργασία με 1-2 κοπέλες που είναι εκεί.
μου το έχουν αναφέρει και προτείνει
αλλά χρήματα για την συγκεκριμένη δεν δίνω...αν το προσφέρει δωρεάν δεν θα πω όχι!!!!!!! τόσα ευρά μου έχει πάρει , ας κεράσει και μια γύρα
καλή η βραστή γίδα με αλάτι και πιπέρι ....αλλά στην ηλικία μου προτιμώ νεότερες , γύρω από τα 30
μου το έχουν αναφέρει και προτείνει
αλλά χρήματα για την συγκεκριμένη δεν δίνω...αν το προσφέρει δωρεάν δεν θα πω όχι!!!!!!! τόσα ευρά μου έχει πάρει , ας κεράσει και μια γύρα
καλή η βραστή γίδα με αλάτι και πιπέρι ....αλλά στην ηλικία μου προτιμώ νεότερες , γύρω από τα 30
Paribas69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Προφανώς και δεν επιθυμώ να πάρω την δουλειά του εκπροσώπου καθώς εκείνος γνωρίζει και ασχολείται φαντάζομαι και περισσότερο. Ούτε και κάνω Promo την Ζανα επίσης. Απλά ζήτησε αυτό και τέλος. Δεν χρειάζεται να το ψυρίζουμε. Και οσο για το 2 μερες μελος ναι θα συμφωνήσω... Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν παρακολουθώ το site χρόνια τώρα ή δεν είχα αλλον λογαριασμό που το έκλεισα. Αλλα ας μην μπούμε σε τέτοιες αναλύσεις!!! Καλα να περνάμε μάγκες!!
Θείο εσύ που ξέρεις τα πολλά..το φαγατε το παιδι ...γιατι και πως !!!! τέλος πάντων τη Ζανα την θυμάμαι από Μάρνης και δεν θυμάμαι από πότε ...ήταν δε παρα παρα πολύ καλύτερη από όλες και σε όλα
Έχεις να δώσεις καμία καινούργια λαδοκορη;
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Το πρώτο δεν παιζει.....το δεύτερο θα μπορούσε μαλλον σε διπλό αλλα καλο είναι να έχεις αποψη......Καλησπερα!εχω διαβασει πολλα για την συγκεκριμενη κ θα ηθελα να την συναντησω.αν παρω τηλ κ ζητησω ραντεβου θα μπορεσω να την συναντησω ή να παω εκει και αν την πετυχω να της προτεινω να περασουμε δωματιο?
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
Κωλο δινει ακομα ή το εκοψε ?Το πρώτο δεν παιζει.....το δεύτερο θα μπορούσε μαλλον σε διπλό αλλα καλο είναι να έχεις αποψη......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις