Νέα

Πόσους fans έχει η γνωστή Ζάνα και από πότε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paribas69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσους Fans έχει η γνωστή Ζανα από Οασις

• Είμαι fan της από παλια

Ψήφοι: 26 56,5%
  • Είμαι φαν της

Ψήφοι: 9 19,6%
  • Όχι δεν ειμαι

Ψήφοι: 11 23,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

Paribas69

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
7
Πόντοι
0
Πόσους Fans έχει η γνωστή Ζανα και από πότε?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
δεν καλαταλαβαίνω...τί σκοπό θα εξυπηρετήσει το θεματάκι σου

αν μιλάμε για τη γνωστή του ελαιοτριβείου , δεν δουλεύει...εμπορεύεται

OP
OP
Paribas69

Paribas69

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
7
Πόντοι
0
Για την ίδια μιλάμε. Και έχεις δίκιο. Απλά το ζήτησε η ίδια. Και ο Ροναλντινιο σταμάτησε το ποδόσφαιρο αλλά έχει ακομα φανς... Έτσι και εδώ... ?

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
303
Πόντοι
21
Τι εννοεις το ζητησε η ιδια; σου πε φτιαξε ψηφοφορια να δω ποσους φαν εχω; λετε αμα μαζεψει πλειοψηφια να επιστρεψει στην ενεργο δραση;

OP
OP
Paribas69

Paribas69

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
7
Πόντοι
0
Έτσι μου ειπαν. Το αν θα γυρίσει ή όχι δεν το ξέρω... Πάντως ήταν δική της επιθυμία!!! Δεν είναι κακό απλά να ξέρει πόσους φαν έχει εδώ μέσα... :wink:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.923
Πόντοι
7.815
Αφού το μαγαζί έχει "Κυβερνητικό εκπρόσωπο" στο γνωστό νήμα ..

Πως κ δεν το ξεκίνησε ο παράθυρος ..

@Paribas69, μηπως να μας πει πως και έχει προφίλ σε διάφορα γνωστά dating sites (badoo, Jaumo, Tinder, κλπ) ..

Τεστάρει και (από) εκεί την δημοφιλία της ?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Λέτε να ανεβάσει κ η θεία Ελένη παρομοιο θέμα;
:( :( :(

OP
OP
Paribas69

Paribas69

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
7
Πόντοι
0
Αφού το μαγαζί έχει "Κυβερνητικό εκπρόσωπο" στο γνωστό νήμα ..

Πως κ δεν το ξεκίνησε ο παράθυρος ..

@Paribas69, μηπως να μας πει πως και έχει προφίλ σε διάφορα γνωστά dating sites (badoo, Jaumo, Tinder, κλπ) ..

Τεστάρει και (από) εκεί την δημοφιλία της ?

Τι να πω... Εγώ απλά ανέβασα κάτι που μου ζήτησαν. Και δεν νομίζω ότι είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που έχει λογαριασμό σε αυτά τα site.

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
81
Τι εννοεις το ζητησε η ιδια; σου πε φτιαξε ψηφοφορια να δω ποσους φαν εχω; λετε αμα μαζεψει πλειοψηφια να επιστρεψει στην ενεργο δραση;

Δεν έχει αποσυρθεί, μπαίνει επιλεκτικά κ κατόπιν ραντεβού.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Έχει αρκετούς καθώς χρόνια στη δουλειά.:sunglasses:
Και από τα παλαιά ιδρύματα το Στουρνάρη.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Για την ίδια μιλάμε. Και έχεις δίκιο. Απλά το ζήτησε η ίδια. Και ο Ροναλντινιο σταμάτησε το ποδόσφαιρο αλλά έχει ακομα φανς... Έτσι και εδώ... ?
οκ...δεκτή η γνώμη

ν αρχισουμε να τον παίζουμε δηλαδή με την πάρτη της αφού δεν το δίνει το αιδίον της....

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
το ξέρω όμως ότι το δίνει υπό προϋποθέσεις , συνήθως σε συνεργασία με 1-2 κοπέλες που είναι εκεί.

μου το έχουν αναφέρει και προτείνει

αλλά χρήματα για την συγκεκριμένη δεν δίνω...αν το προσφέρει δωρεάν δεν θα πω όχι!!!!!!! τόσα ευρά μου έχει πάρει , ας κεράσει και μια γύρα

καλή η βραστή γίδα με αλάτι και πιπέρι ....αλλά στην ηλικία μου προτιμώ νεότερες , γύρω από τα 30

OP
OP
Paribas69

Paribas69

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
7
Πόντοι
0
Προφανώς και δεν επιθυμώ να πάρω την δουλειά του εκπροσώπου καθώς εκείνος γνωρίζει και ασχολείται φαντάζομαι και περισσότερο. Ούτε και κάνω Promo την Ζανα επίσης. Απλά ζήτησε αυτό και τέλος. Δεν χρειάζεται να το ψυρίζουμε. Και οσο για το 2 μερες μελος ναι θα συμφωνήσω... Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν παρακολουθώ το site χρόνια τώρα ή δεν είχα αλλον λογαριασμό που το έκλεισα. Αλλα ας μην μπούμε σε τέτοιες αναλύσεις!!! Καλα να περνάμε μάγκες!!

zosim

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Like
85
Πόντοι
0
δεν εχει τυχει να την δω ποτε αν και εχω παει τα τελευταια 3 χρονια αρκετα εκει αλλα με αυτα που εχω διαβασει πολυ θα ηθελα να την δω

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
το φαγατε το παιδι ...γιατι και πως !!!! τέλος πάντων τη Ζανα την θυμάμαι από Μάρνης και δεν θυμάμαι από πότε ...ήταν δε παρα παρα πολύ καλύτερη από όλες και σε όλα

Stasino

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
632
Πόντοι
81
Καλησπερα!εχω διαβασει πολλα για την συγκεκριμενη κ θα ηθελα να την συναντησω.αν παρω τηλ κ ζητησω ραντεβου θα μπορεσω να την συναντησω ή να παω εκει και αν την πετυχω να της προτεινω να περασουμε δωματιο?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
το φαγατε το παιδι ...γιατι και πως !!!! τέλος πάντων τη Ζανα την θυμάμαι από Μάρνης και δεν θυμάμαι από πότε ...ήταν δε παρα παρα πολύ καλύτερη από όλες και σε όλα
Θείο εσύ που ξέρεις τα πολλά..
Έχεις να δώσεις καμία καινούργια λαδοκορη;

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Καλησπερα!εχω διαβασει πολλα για την συγκεκριμενη κ θα ηθελα να την συναντησω.αν παρω τηλ κ ζητησω ραντεβου θα μπορεσω να την συναντησω ή να παω εκει και αν την πετυχω να της προτεινω να περασουμε δωματιο?
Το πρώτο δεν παιζει.....το δεύτερο θα μπορούσε μαλλον σε διπλό αλλα καλο είναι να έχεις αποψη......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom