Νέα

ΠΟΥ: Η χρήση προφυλακτικού μειώνεται «ανησυχητικά» από τους εφήβους στην Ευρώπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kamigawa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.337
Πόντοι
446
Τα προφυλακτικά έχουν ακριβήνει ειδικά τα durex ενα πακέτο των 12 αντιστοιχει όσο ένα μπουκάλι 1 λιτρου ούζο η τσιπουρο, 13 ευρω αν θυμαμαι καλά. Πέρα και ότι η πορνογραφια εκανε πλύση εγκεφάλου στον κοσμο.

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
660
Πόντοι
301
Αποφάσισα να χαρίσω τι σπέρμα μου στη Φιλοσοφία

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Ο ΠΟΥ ψάχνει συνεχώς να βρει κάτι. Κάποιο πρόβλημα, κάποια έλλειψη, μια ασθένεια, ό,τι. Για να εδραιώσει τη θέση του και την επιρροή του.

Στο μεσαίωνα είχε η εκκλησία άποψη για όλα. Τώρα είναι οι παγκόσμιοι οργανισμοί, που επιδίδονται σε κήρυγμα.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Aν δεν γαμας πουστηδοι και πρεζακια, απο τα χοντρα σμν ασφαλης εισαι. Τα ψιλα σμν ετσι και αλλιως θα τα κολλησεις, με την γκομενα καποτες δεν βαζεις, αντε ισως στην αρχη της γνωριμιας
Αρχη γνωριμιας εννοεις την πρωτη εβδομαδιαια επετειο λογικα σωστα?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.428
Πόντοι
206
Όσο συνεχίσουν να αυξάνονται οι ομοφυλόφιλοι σε αριθμό, τόσο θα μειώνεται η χρήση προφυλακτικών και η Ευρώπη θα γεμίζει AIDS, σύφιλη, ηπατίτιδα Β κτλ που θα προέρχονται από τους διάφορους μετανάστες που θα τους φυστικώνουνε διαρκώς στα τέσσερα. Αυτό είναι νόμος.

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.635
Πόντοι
2.356
Όσο συνεχίσουν να αυξάνονται οι ομοφυλόφιλοι σε αριθμό, τόσο θα μειώνεται η χρήση προφυλακτικών και η Ευρώπη θα γεμίζει AIDS, σύφιλη, ηπατίτιδα Β κτλ που θα προέρχονται από τους διάφορους μετανάστες που θα τους φυστικώνουνε διαρκώς στα τέσσερα. Αυτό είναι νόμος.

Ότι όλα τα νέα φυντάνια από woke, ομοφυλόφιλους και λοιπούς έκφυλους θα εξαπλώσουν παλιές και νέες ασθένειες είναι το μόνο σίγουρο.

Κι ο ΠΟΥ το παρακολουθεί στενά, που θα μπορούσε να σπρώξει τίποτα νέα εμβόλια προληπτικά.

Big Business φάση.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.785
Πόντοι
216
Aν δεν γαμας πουστηδοι και πρεζακια, απο τα χοντρα σμν ασφαλης εισαι. Τα ψιλα σμν ετσι και αλλιως θα τα κολλησεις, με την γκομενα καποτες δεν βαζεις, αντε ισως στην αρχη της γνωριμιας
Τύπε οι πούστηδοι εξαπλώνουν τα εσεμέν και στα γκομενέτα πλέον και τα νιαμού τους βρωμάνε :confused:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
Οι τσόντες έχουν πειράξει τους συνομηλίκους μου εγκεφαλικά.
Δε ξέρω τι φάση. Λολ
Και από κοπέλες το έχω ακούσει " Ε νά μωρέ άμα τον εμπιστεύεσαι τον άλλον " τι λες μαρή ;
Μάγκες δε πάμε καλά ...
Εσύ δεν πας καλά τύπε.
Μάλλον από τη ζήλια σου τα λες αυτά.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Ρε τόσες χιλιάδες χρόνια υπήρχαν οι καπότες;
Πώς γαμάγανε οι άνθρωποι και ζούσαν;
Εσύ έχεις πειραχτεί εγκεφαλικά από το πολύ διάβασμα και τα τρως όλα σαν χάπατο.
Τα ΣΜΝ οι πούστηδες τα κολλάνε όχι οι στρέητ, γιατί το πουστριλίκι είναι ανωμαλία όχι φυσικό και ο οργανισμός αντιδρά.

• Χαχα
Αντιδράσεις: srek7

Makis123450

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
14
Πόντοι
0
Εγω προσωπικά μάγκες, αν και το αντυπαθω γιατι θελω να αισθανομαι, σε ξεπετα βάζω οταν βρισκω νορμαλ κοπελα που ξερω οτι δεν εχει γαμηθει με ολο τον κόσμο δεν βαζω ουτε με σφαίρες..αλλη αίσθηση χωρις

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.785
Πόντοι
216
Εγω προσωπικά μάγκες, αν και το αντυπαθω γιατι θελω να αισθανομαι, σε ξεπετα βάζω οταν βρισκω νορμαλ κοπελα που ξερω οτι δεν εχει γαμηθει με ολο τον κόσμο δεν βαζω ουτε με σφαίρες..αλλη αίσθηση χωρις
Τύπε πού το ξέρεις ότι δεν έχει γαμηθεί με όλο τον κόσμο το γράφει στο κούτελο :think:

Makis123450

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
14
Πόντοι
0
Τύπε πού το ξέρεις ότι δεν έχει γαμηθεί με όλο τον κόσμο το γράφει στο κούτελο :think:
Οταν παρατας την αθηνα και γυρνας στην μικρη κοινωνια απο οπου κατάγεται ξερεις και ποτε κλανει ο καθενας αδερφε..ποσο μαλλον ποιος γαμιεται με ποιον

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Ενας γνωστος μου ειχε πει για το γιο του.εκανε λεει ξεπετα και δεν του σηκωνοταν καλα,εβγαλε τη καποτα.μετα απο μερες τον ετρωγε η αγωνια πηγε στο μπαμπα του καινπηγαν μαζι και εκανε τεστ.αλλος παπαρας ο μπαμπας του τον καθυσηχασε το τεστ βγηκε αρνητικο. Φυσικα μονο 1 εβδομαδα ειχε περασει.δεν ενδιαφερθηκε να ψαξει να μαθει πχ για το παραθυρο στα τεστ.και ο μπαμπας και ο γιος ηλιθιοι.αναμενω τη φυσικη επιλογη να τους εξαλειψει.btw υπονοησε οτι εβγαλε τη καποτα χωρις τη συνεναιση της κοπελας

thebanger

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
280
Εχουν δικιο, η καποτα μειωνει πολυ την αισθηση

Stories