gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ελα ρε μπαχαλακια τυπε....σε περιμενε πως και πως ο νωντας να κανεις μια δηλωση στηριξηςνωντας ο εραστης μαυρων γαζελων
ελα ρε μπαχαλακια τυπε....σε περιμενε πως και πως ο νωντας να κανεις μια δηλωση στηριξηςνωντας ο εραστης μαυρων γαζελων
να σαι καλα τυπεΓαμαει το τοπic
ειχα δουλεια τυπεαργησες...πως κι ετσι?
τυπε ο νωντας ειναι μορφηελα ρε μπαχαλακια τυπε....σε περιμενε πως και πως ο νωντας να κανεις μια δηλωση στηριξης
τι σχεση εχει ο νωντας με τον λιονταρη?τυπε ο νωντας ειναι μορφη
στηριζω νωντα
εμπρος στον δρομο που χαραξε ο λιονταρης
γραφει για γλωσσοφιλα τυπετι σχεση εχει ο νωντας με τον λιονταρη?
εμεινα μαλακας,δεν ειχε και κανα καθρεφτη το κωλοξενοδοχειο να κοιταξω τη φατσα μου να δω ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ,γυρισα απ την αλλη και κοιταζα την κλειστη τηλεοραση
σηκωθηκα ντυθηκα,αυτη με ακολουθησε,μπηκαμε στο ασανσερ,κατεβηκαμε μαζι και τον πουλο
Που ο Λιονταρης τυπε μου?γραφει για γλωσσοφιλα τυπε
ετσι ξεκινησε ο λιονταρης και μετα εψαχνε για παρανομα εξτραδακια
λουστρολαιφ.....αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
υγ ρε κωστακη ειδες εσυ με την πολυχρονη μπουρδελοεμπειρια σου καμια πουτανα να πληρωνεται μετα το γαμησι;
επρεπε να βαλει ειδικο ταμπελακι σαν τα λεωφορεια να ξερει ο τυπος μας να μην την πατησει επειταΣόρρυ για το όνομα φίλε,εκ παραδιαδρομής του πληκτρολογίου .Φίλε ''γλ'' σου υπενθυμίζω ότι η πουτάνα ήταν εκτός υπηρεσίας,οπότε αν σου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό,σου λέω ότι γίνεται ;) ;)
τυπε ο νωντας εχει επηρεαστει απτον τυπο που ελεγε οτι του πλενουν και τα πιατα οι μαυρες βιζιτες που παιρνειΟ Νωντας παντως δειχνει μια ιδιαιτερη προτιμηση στις μαυρες για την αναπτυξη σχεσεων.
Αναρωτιεμαι τι θα ελεγε για αυτο το γεγονος ο Φροιντ.
και ο πλεζουρας δεν ειχε μια προτιμηση στις μαυρες γαζελες τυπε;τις εδενε βεβαια κιολας και τις ταιζε μαρουλια με σπερμα απο οσο θυμαμαι......τυπε ο νωντας εχει επηρεαστει απτον τυπο που ελεγε οτι του πλενουν και τα πιατα οι μαυρες βιζιτες που παιρνει
και απτον αλλον που μας διαφημιζε τις μαγευτικες διακοπες και τον πορνοπαραδεισο της λιβεριας και της σιερα λεονε
και ο πλεζουρας δεν ειχε μια προτιμηση στις μαυρες γαζελες τυπε;τις εδενε βεβαια κιολας και τις ταιζε μαρουλια με σπερμα απο οσο θυμαμαι......