Νέα

ποσο μαλακας ειμαι?για πειτε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε μπαχαλακια τυπε....σε περιμενε πως και πως ο νωντας να κανεις μια δηλωση στηριξης :grin:
τυπε ο νωντας ειναι μορφη :rockon:
στηριζω νωντα
εμπρος στον δρομο που χαραξε ο λιονταρης :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.314
Πόντοι
7.885
Φίλε ''λουστρολαιφ'' μπορούσες να της πεις ότι θα της έδινες 100 ευρώ,τα οποία δεν είχες εκείνη την στιγμή μαζί σου και θα τα έβγαζες μετά από το μηχάνημα(μόλις τελειώνατε το  :zfuck: :fuck2:).Έτσι θα την  :knockinb: τσάμπα επάνω και κατεβαίνωντας πηγαίνοντας και καλά προς το περίπτερο για τσιγάρα θα γινόσουν καπνός :grin: :grin:.Το τζάμπα ζει μάγκες ;) ;).Παρόμοιο σκηνικό έχει κάνεις συνάδελφός μου με μαυράκι που νόμιζε ότι τον είχε ερωτευθεί :jerking:  :jerking:.Για μένα η μόνη μαλακία σου είναι που δεν σκεφτήκες μια δικαιολογία για να γαμήσεις τσάμπα και να την κάνεις με ελαφρά μετά(εφόσον βέβαια δεν σε περίμενε στην είσοδο κανάς νταβάς) :sunglasses: :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λουστρολαιφ.....αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

υγ ρε κωστακη ειδες εσυ με την πολυχρονη μπουρδελοεμπειρια σου καμια πουτανα να πληρωνεται μετα το γαμησι; :think: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εμεινα μαλακας,δεν ειχε και κανα καθρεφτη το κωλοξενοδοχειο να κοιταξω τη φατσα μου να δω ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ,γυρισα απ την αλλη και κοιταζα την κλειστη τηλεοραση

σηκωθηκα ντυθηκα,αυτη με ακολουθησε,μπηκαμε στο ασανσερ,κατεβηκαμε μαζι και τον πουλο

Μην αυτοκατηγορείσαι......

Πάμπολλες φορές, όταν σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι, κάνουμε μαλακίες. ΟΛΟΙ! :S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γραφει για γλωσσοφιλα τυπε
ετσι ξεκινησε ο λιονταρης και μετα εψαχνε για παρανομα εξτραδακια :grin:
Που ο Λιονταρης τυπε μου?
Τον εκλεισαν στην φυλακη?
Η τελικα το aids τον προλαβε?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.314
Πόντοι
7.885
λουστρολαιφ.....αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

υγ ρε κωστακη ειδες εσυ με την πολυχρονη μπουρδελοεμπειρια σου καμια πουτανα να πληρωνεται μετα το γαμησι; :think: :2funny:

Σόρρυ για το όνομα φίλε,εκ παραδιαδρομής του πληκτρολογίου :grin: :grin:.Φίλε ''γλ'' σου υπενθυμίζω ότι η πουτάνα ήταν εκτός υπηρεσίας,οπότε αν σου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό,σου λέω ότι γίνεται ;) ;) :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σόρρυ για το όνομα φίλε,εκ παραδιαδρομής του πληκτρολογίου :grin: :grin:.Φίλε ''γλ'' σου υπενθυμίζω ότι η πουτάνα ήταν εκτός υπηρεσίας,οπότε αν σου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό,σου λέω ότι γίνεται ;) ;) :rockon: :rockon:
επρεπε να βαλει ειδικο ταμπελακι σαν τα λεωφορεια να ξερει ο τυπος μας να μην την πατησει επειτα :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο Νωντας παντως δειχνει μια ιδιαιτερη προτιμηση στις μαυρες για την αναπτυξη σχεσεων.
Αναρωτιεμαι τι θα ελεγε για αυτο το γεγονος ο Φροιντ.  :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eμένα μ'άρεσαν οι ιστορίες του Νώντα πάντως. Τότε που τα είχε με μια άλλη μαύρη, οι άλλες με τον κοντό κτλ
Ε καλά, μαλάκας είναι όντως, αλλά γράφει ωραία!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Νωντας παντως δειχνει μια ιδιαιτερη προτιμηση στις μαυρες για την αναπτυξη σχεσεων.
Αναρωτιεμαι τι θα ελεγε για αυτο το γεγονος ο Φροιντ.  :think:
τυπε ο νωντας εχει επηρεαστει απτον τυπο που ελεγε οτι του πλενουν και τα πιατα οι μαυρες βιζιτες που παιρνει
και απτον αλλον που μας διαφημιζε τις μαγευτικες διακοπες και τον πορνοπαραδεισο της λιβεριας και της σιερα λεονε :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Στηριζω Νωντα ρε  :birdman:
Μαν λαθη κανουμε ολοι,δεν πειραζει..Ισως επρεπε να ριξεις ενα δυο μανικια και να τις εδινες ενα 20αρι(καλο ντιλ),αλλα αν ειναι η μαυρη που εχω δει,συμφωνω οτι ειναι πολυ μετρια  :sunglasses:
Στα παπαρια σου,μη μασας ρε ,συνεχισε τη πουτανοαναζητηση..  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε ο νωντας εχει επηρεαστει απτον τυπο που ελεγε οτι του πλενουν και τα πιατα οι μαυρες βιζιτες που παιρνει
και απτον αλλον που μας διαφημιζε τις μαγευτικες διακοπες και τον πορνοπαραδεισο της λιβεριας και της σιερα λεονε :2funny:
και ο πλεζουρας δεν ειχε μια προτιμηση στις μαυρες γαζελες τυπε;τις εδενε βεβαια κιολας και τις ταιζε μαρουλια με σπερμα απο οσο θυμαμαι...... :2on1: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και ο πλεζουρας δεν ειχε μια προτιμηση στις μαυρες γαζελες τυπε;τις εδενε βεβαια κιολας και τις ταιζε μαρουλια με σπερμα απο οσο θυμαμαι...... :2on1: :2funny: :2funny: :2funny:

Από κει μου'μεινε το ρούφα το μαρούλι μωρή αχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom