gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για να μην τον πουν προμοτορα μαντι μιλας εσυ ρε χαζε..
ολο με cg λες οτι πας αλλα καμια κριτικη δεν εχεις ανεβασει
για να μην τον πουν προμοτορα μαντι μιλας εσυ ρε χαζε..
θα ανεβασω μια για κρητικητι μιλας εσυ ρε χαζε..
καλα ρε μαλακα επειδη τη γαμησες σε μπουρδελο 2 φορες νομιζες οτι σε ερωτευτηκε ελεος ρερε μλκ δεν ειναι τα ευρω τοσο.μου την εφερε πολυ μουλωχτα το μαλακισμενο κι εψαχνε κοροιδα
καλα μαλακας εισαι κι εσυ?νομιζα οτι θα γαμιομασταν στο ετσι χωρις λεφταθα ανεβασω μια για κρητικη καλα ρε μαλακα επειδη τη γαμησες σε μπουρδελο 2 φορες νομιζες οτι σε ερωτευτηκε ελεος ρε
ναι αλλα θα επρεπε να ησουν προετοιμασμενος οτι μπορει και ναδεν ξερω αν το καταλαβε κανεις αλλα η ολη μαλακια της υποθεσης ειναι οτι δεν ειχα ρωτησει αν θελει λεφτα πριν παμε χοτελ
δεν ξερω αν το καταλαβε κανεις αλλα η ολη μαλακια της υποθεσης ειναι οτι δεν ειχα ρωτησει αν θελει λεφτα πριν παμε χοτελ
πεθανε ο τζαμπας τυπεκαλα μαλακας εισαι κι εσυ?νομιζα οτι θα γαμιομασταν στο ετσι χωρις λεφτα
τι οτι εψαχνε για πουτσο κετς?δεν ξερω αν το καταλαβε κανεις αλλα η ολη μαλακια της υποθεσης ειναι οτι δεν ειχα ρωτησει αν θελει λεφτα πριν παμε χοτελ
ολοι εκτος του νωνταΒασικα ολοι θεωρησαμε δεδομενο οτι θα ηθελε....
Ε τοτε εισαι πολυ μαλακας!!!!καλα μαλακας εισαι κι εσυ?νομιζα οτι θα γαμιομασταν στο ετσι χωρις λεφτα
ρε τσιπη πηγες να το παρεις το κοριτσι τζαμπε;τι να σου πω τωρα;σε παραπλανησε οτι θα ειχατε σχεση;ρε μλκ δεν ειναι τα ευρω τοσο.μου την εφερε πολυ μουλωχτα το μαλακισμενο κι εψαχνε κοροιδα
Ο εραστης ερχεται...Βασικα ολοι θεωρησαμε δεδομενο οτι θα ηθελε....
δικε μου αν ηθελες να γαμας τζαμπε επρεπε να το πας το κοριτσι στους δικους σου να το γνωρισουν,να τρωγατε και σημερα που ειναι κυριακη μαζι,τι ανθρωποι εισαστε ρε;καλα μαλακας εισαι κι εσυ?νομιζα οτι θα γαμιομασταν στο ετσι χωρις λεφτα
τυπε οσο πας το κανεις και χειροτερο....σβησε σιγα σιγα το θεμα....θα μεινει μεταξυ μας....δεν θα το πω πουθενα.......δεν ξερω αν το καταλαβε κανεις αλλα η ολη μαλακια της υποθεσης ειναι οτι δεν ειχα ρωτησει αν θελει λεφτα πριν παμε χοτελ
εχεις καταντησει αηδια ρε τυπε.ολο τις ιδιες μαλακιες,δε βαριεσαι?τοσο μαλακας εισαι δηλαδη?δικε μου αν ηθελες να γαμας τζαμπε επρεπε να το πας το κοριτσι στους δικους σου να το γνωρισουν,να τρωγατε και σημερα που ειναι κυριακη μαζι,τι ανθρωποι εισαστε ρε;
καλα μαλακας εισαι κι εσυ?νομιζα οτι θα γαμιομασταν στο ετσι χωρις λεφτα
4 στα 10?δεν καταλαβαΔεν απανταω στο τιτλο του θεματος ... στο 4 θα το εβαζα
εγω φταιω που σου δινω λυσεις,τι να σου πω τωρα!!!!εχεις καταντησει αηδια ρε τυπε.ολο τις ιδιες μαλακιες,δε βαριεσαι?τοσο μαλακας εισαι δηλαδη?
Να ηταν το μονο ..............4 στα 10?δεν καταλαβα