Νέα

ποσο μαλακας ειμαι?για πειτε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
τι μιλας εσυ ρε χαζε..

ολο με cg λες οτι πας αλλα καμια κριτικη δεν εχεις ανεβασει  :2funny: :2funny:
θα ανεβασω μια για κρητικη :birdman:
ρε μλκ δεν ειναι τα ευρω τοσο.μου την εφερε πολυ μουλωχτα το μαλακισμενο κι εψαχνε κοροιδα
καλα ρε μαλακα επειδη τη γαμησες σε μπουρδελο 2 φορες νομιζες οτι σε ερωτευτηκε ελεος ρε :headbang:

OP
OP
lustforlife

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
θα ανεβασω μια για κρητικη :birdman:καλα ρε μαλακα επειδη τη γαμησες σε μπουρδελο 2 φορες νομιζες οτι σε ερωτευτηκε ελεος ρε :headbang:
καλα μαλακας εισαι κι εσυ?νομιζα οτι θα γαμιομασταν στο ετσι :uglystupid:χωρις λεφτα

OP
OP
lustforlife

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν ξερω αν το καταλαβε κανεις :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:αλλα η ολη μαλακια της υποθεσης ειναι οτι δεν ειχα ρωτησει αν θελει λεφτα πριν παμε χοτελ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
δεν ξερω αν το καταλαβε κανεις :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:αλλα η ολη μαλακια της υποθεσης ειναι οτι δεν ειχα ρωτησει αν θελει λεφτα πριν παμε χοτελ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ναι αλλα θα επρεπε να ησουν προετοιμασμενος οτι μπορει και να :uglystupid:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Βασικα ολοι θεωρησαμε δεδομενο οτι θα ηθελε....    :rolleyes:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρε μλκ δεν ειναι τα ευρω τοσο.μου την εφερε πολυ μουλωχτα το μαλακισμενο κι εψαχνε κοροιδα
ρε τσιπη πηγες να το παρεις το κοριτσι τζαμπε;τι να σου πω τωρα;σε παραπλανησε οτι θα ειχατε σχεση;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
χαχαχαχαχαχαχαχα αμαν ρε λουστ
δε ηξερα λεει αν ηθελε λεφτα , τι θα ηθελε κερασια ?

Δεν απανταω στο τιτλο του θεματος ... στο 4 θα το εβαζα  :birdman:

Γλ δοκιμασε το μπορει να πιασει το κολπο ρωτα σε κανα ντελο αν θελει καμια να τα φτιαξετε για κανα δεκαλεπτο  :cheesy:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλα μαλακας εισαι κι εσυ?νομιζα οτι θα γαμιομασταν στο ετσι :uglystupid:χωρις λεφτα
δικε μου αν ηθελες να γαμας τζαμπε επρεπε να το πας το κοριτσι στους δικους σου να το γνωρισουν,να τρωγατε και σημερα που ειναι κυριακη μαζι,τι ανθρωποι εισαστε ρε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε οσο πας το κανεις και χειροτερο....σβησε σιγα σιγα το θεμα....θα μεινει μεταξυ μας....δεν θα το πω πουθενα.......

[size=30pt]ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ[/size]..... :headbang:θα ειναι το μικρο μας μυστικο που θα παρουμε στον ταφο :grin:

OP
OP
lustforlife

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δικε μου αν ηθελες να γαμας τζαμπε επρεπε να το πας το κοριτσι στους δικους σου να το γνωρισουν,να τρωγατε και σημερα που ειναι κυριακη μαζι,τι ανθρωποι εισαστε ρε;
εχεις καταντησει αηδια ρε τυπε.ολο τις ιδιες μαλακιες,δε βαριεσαι?τοσο μαλακας εισαι δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom