neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μην πικραινεις τον ευαισθητο συναθλητη μαςαντε σε καμμια ψησταρια να πλακωσεις τα κοντοσουβλια και θα τα ξεχασεις ολα
μην πικραινεις τον ευαισθητο συναθλητη μαςαντε σε καμμια ψησταρια να πλακωσεις τα κοντοσουβλια και θα τα ξεχασεις ολα
Ο ερωτας με κεμπαπ περναει...αντε σε καμμια ψησταρια να πλακωσεις τα κοντοσουβλια και θα τα ξεχασεις ολα
αργα πια για δακρυα ηλεκτρα.....57 μέλη και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τον παραπλανησε η καριολα,του εδωσε να καταλαβει οτι θα ηταν το αγορι τηςΓιατι δεν της εταξες προμοσιον εδω μεσα μπορει να ειχες πιθανοτητες.καλα παντως εχει ενα μικρο δικιο ειναι καποιες πουτανες που ειναι πολυ πουτανες ο τροπος που σου μιλανε και σε κοιτανε στα ματια ειναι σαν να ειναι καψουρες,ελαχιστες αλλα υπαρχουν.αν εχει τον τροπο της η αλλη μπορει να σε κανει να νιωθεις ομπαμα οχι να την πηδηξεις τζαμπα το λιγοτερο.βεβαια μουλωχτη αυτη μουλωχτος και εσυ γιατι δε το ξεκαθαρισες,εκανες το μαλακα δεν εισαι για να σου κατσει .τα μαυρακια απο πιατσα τι τα θελες ρε φιλε κινδυνος θανατος
μας βρισκουν αισθηματιες και μας πατανε οι ξεκωλιαρεςμην πικραινεις τον ευαισθητο συναθλητη μας
τυπε απο τοτε που μπαναριστηκε ο γαμαωμανουλες το σαιτ εχει εκτραπει σε αφορητη μαλακια....πρεπει να τον επαναφερουμε μου φαινεται πασει θυσια.... ;)αλλο ενα τελειωμενο τοπικ..
δεν γαμησε ο αλλος την μαυρη και στο πουτσο μας σαμπανιες
57 μέλη και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
57 μέλη και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ηταν η Νεμεσις του site...τυπε απο τοτε που μπαναριστηκε ο γαμαωμανουλες το σαιτ εχει εκτραπει σε αφορητη μαλακια....πρεπει να τον επαναφερουμε μου φαινεται πασει θυσια.... ;)
μην το αποπαίρνετε το παιδάκι μου,μικρό ειναι και θα πήξει το μυαλο του
αντε παιδακι μου νωντα έλα σπιτι κρυωνει το μπιφτεκάκι σου :-*
αργησες...πως κι ετσι?νωντας ο εραστης μαυρων γαζελων