Καλημερα , ενδιαφερον το θεμα σου τυπε μου,Θα πω και εγω την αποψη μου που ισως καποιοι συμπερανουν τι ειδους εμπειρια εχω....αλλα δεν θα πω την εμπειρια διοτι θα ειναι τρομερα κουραστηκη για εσας αλλα και για τα δαχτυλα μου
Λοιπον , Οσο αναφορα αυτο = όπου κάποια γατάκια άνδρες το βλέπουν μάγκικα απέναντι σε επαγγελματίες του χώρου και το παίζουν βαριά πεπόνια ( και καλά ''ανταγωνιστικά'' απέναντί τους ). Μου είπε αυτή αυτό και εγώ της είπα το άλλο και μετά τις έκανα το παράλλο κλπ. και αυτο =Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μανιπουλάρει μια έξυπνη γυναίκα του χώρου ένα μαμουλάκο που ενώ είναι τράγος πιστεύει ότι έγινε ξαφνικά τίγρης. Είναι απίστευτο πως τους καταστρέφουν σιγά σιγά χωρίς να πάρουν χαμπάρι,
[xvideos]Οταν ενας αρχιζι να τρωγετε.... τι και πως ειπα ειπε κτλ....ειναι καψουρης αλλα και καταλαβαινει οτι τον δουλευει-επεξεργαζετε η πουτανα....Η θα καταστραφη οικονομικα εις γνωσης του...η θα της δωση εκδικηση-παιχνιδι μυαλου.... Το μαμουλακος που εγινε τιγρης δεν στεκη.....ξερει καλα μεσα του οτι για καποιους λογους η πουτανα εχει τσιμπιση.....ναι ειναι τιγρης στο μυαλο..... ;)[/xvideos] Συμφωνο παρα πολυ στο οτι νταβαδες εχουν δεμενες πουτανες ερωτικα ακομα και σημερα οχι μονο τα παλια χρονια....και σημερα παιζει...
Αλλα οχι 100 τις 100 απο θεμα καψουρας.....Πιο πολυ απο θεμα δυναμης....Μια πουτανα οταν εχει καποιον διπλατης οπου ειναι τουμπανο οχι μον ο σε σωμα αλλα και σε δυναμη ουσιαστικη.....μαγκια....κτλ...δεν σκαλονη πλακονεται για πλακα...κτλ....εκει τον θελει μαζι της....ειδικα αν της κανει κια χατηρια...με τα χιλια τον θελει.....ΑΝ ΕΙναι μαζι της βιαιος καποια στιγμη θα τον ξεκολιαση....και εχει συμβη αυτο....θα εχετε ακουση πολλες ιστοριες.........Ενα 2 τις εκατο κανει οικογενεια και ασχολητε με τα οικιακα
και τελος Πιρφορουλες 100 τις 100 δεν υπαρχουν.....ειναι η δικη μου γνωμη....