Νέα

Πόσο εφικτή είναι η σχέση ή η «σχέση» με εργαζόμενες στο χώρο του σεξ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Μηνύματα
15.243
Like
197
Πόντοι
166
Τι σημασία έχει αυτό ρε μεγάλε? Στον Κυριακού θα καθόταν η Κωνσταντάτου αν δεν είχε τα λεφτά που έχει? Δεν έχει καμία σημασία αυτό που λες!

Εφόσον τις γαμάς, είναι ΕΡΩΤΙΚΗ σχέση. Έστω και για 10 λεπτά!   :rockon:
Ουτε ο κυριακου εχει ερωτικη σχεση με την ξανθια.Συνναλαγη εχουν.Τελος παντον.Αντε και καλους απογωνους.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.334
Πόντοι
28.786
Για εκδικηση επρεπε να την βαλεις να απο πανω και εσυ να παιζεις playstation.
Πρέπει όμως να έχει και πλστύ κεφσλι να ακουμπάς το joystick όταν σου παίρνει πίπα !!!!
Μιλάμε για φλογερό έρωτα !!!!!
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Πρέπει όμως να έχει και πλστύ κεφσλι να ακουμπάς το joystick όταν σου παίρνει πίπα !!!!
Μιλάμε για φλογερό έρωτα !!!!!
ερωτικη σχεση χωρις μαγειρεμα και φαι δεν υπαρχει


αληθεια πικερ τις βαζεις και σου φτιαχνουν καμια ομελετα στα μπουρδελα;
 
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Μηνύματα
788
Like
4
Πόντοι
6
Σιγουρα αυτο που θα κανει σχεση με μια εκδιδομενη ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ και σιγουρα δεν μπορει να βρει γυναικα. Για μενα δεν υπαρχη περιπτωση να αγαπηθεις απο μια τετοια γυναικα, οποτε αμα σε αρεσει να σε δουλευει ολος ο κοσμος το κανεις και απλα ξερεις εαν εισαι αφραγκος οτι θα εχεις ενα καλο εισοδημα.

Μαζεψου ρε μομολο που θα κρινεις κιολας τι ειναι ο καθενας.
 

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Μηνύματα
15.243
Like
197
Πόντοι
166
Πρέπει όμως να έχει και πλστύ κεφσλι να ακουμπάς το joystick όταν σου παίρνει πίπα !!!!
Μιλάμε για φλογερό έρωτα !!!!!
Οχι στο κεφαλι ακουμπας τις μπυρες.Το σωστο ειναι να ακουμπας το τζοιστικ στο στομαχι σου και να εχεις αραξει τις ποδαρες σου στο τραπεζακι του σαλωνιου.
 

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Μηνύματα
15.243
Like
197
Πόντοι
166
Αφου να φανταστεις οταν μπενει ο πικερ στο μπουρδελο η πουτανα αφηνει την πιπα που κανει και τρεχει να του φτιαξει ομελετα οπως ειναι με τα χυσια...ουτε τα χερια της δεν πλενει!!
 

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Μηνύματα
15.243
Like
197
Πόντοι
166
Αν σπάσει η καπότα και κάνει η πουτάνα το παιδί μου θα δεχτείς ότι είναι σχέση?  :sunglasses:
Οχι.Αν γινει αυτο ομως εσυ πρεπει να δεχτεις α)Να της πληρωσεις την εκτρωση
                                            β)Να πας να κανεις εξετασεις για σμν.  :grin:
 

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
2.054
Like
6
Πόντοι
16
τι σας πιανει το κερατο μου καλοκαιριατικο με 35 βαθμους και τη βλεπετε Κωστοπουλεοι και ποσταρετε εντιτοριαλ στο μπου

υγ τιελντιεναρ
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.334
Πόντοι
28.786
τι σας πιανει το κερατο μου καλοκαιριατικο με 35 βαθμους και τη βλεπετε Κωστοπουλεοι και ποσταρετε εντιτοριαλ στο μπου

υγ τιελντιεναρ
Είναι ένα υγειινό  και ευχάριστο διάλειμμα ανάμεσα στις μπουρδελότσαρκες, τα στριπτιζάδικα, και τα κωλάδικα !!!!  :2funny: :2funny:
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.030
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
4.006
Παρότι έχουν ανοίξει παρεμφερή θέματα στο παρελθόν ανοίγω το συγκεκριμένο που εστιάζει στην εφικτότητα της σχέσης με γυναίκες εργαζόμενες στο χώρο του σέξ μέσα από γενικευμένες καταστάσεις που χρησιμεύουν σαν παραδείγματα.

Κάποια από τα πράγματα που γράφω είναι βιωματικά από προσωπικές εμπειρίες, τα περισσότερα από από εμπειρίες φιλικών μου προσώπων μιας μεγάλης παρέας που τους άρεσε το παιχνίδι του αγοραίου σεξ και επιδίδονταν.

Πάμε στα βασικά.
Οι γυναίκες αυτές έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που συνολικά κάνουν το χαρακτήρα τους εκρηκτικό. Να δούμε κάποια από αυτά. Είναι σκληρές και δοκιμασμένες εξ' ορισμού λόγω του  επαγγέλματος  που κάνουν. Είναι όμορφες και θεωρούν τους άνδρες δεδομένους μια και στη μια βόλτα που θα κάνουν μόνες τους λίγο να κουνηθούν θα τους τι πέσουν 5-10 άντρες. Είναι φανερά φιλοχρήματες αλλοιώς δεν θα έκαναν τη δουλειά που κάνουν θα βολεύονταν ως καθαρίστριες η κρατώντας μωρά η γέρους με το 15% των χρημάτων που βγάζουν ως εργαζόμενες του χώρου ( τα επαγγελματικά παραδείγματα είναι αληθινά από προσωπικές μου εμπειρίες).

Τα παραπάνω είναι προφανή. Να προσθέσω και κάποια όχι τόσο προφανή.

Πρώτον οι γυναίκες αυτές μισούν και περιφρονούν ουσιαστικά τους άνδρες λόγω του επαγγέλματός τους. Κατά κάποιο τρόπο όπως η πλειοψηφία των ανδρών περιφρονεί τις πουτάνες αλλά τις χρησιμοποιεί αβέρτα. Με τον ίδιο τρόπο και αυτές χρησιμοποιούν αλλά και περιφρονούν τους άνδρες που πάνε μαζί τους. Εχω ακούσει επαγγελματία να λέει για τους άνδρες ότι αυτοί μου γαμάνε το μουνί εγώ τους γαμάω το πορτοφόλι.

Δεύτερον πιστεύουν στην εξαίρεση. Πιστεύουν δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι μαλάκες για αυτό και είναι πολύ δύσκολα προσεγγίσιμες  έξω από το χώρο της δουλειάς τους. Πιστεύουν όμως ότι υπάρχουν και κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις ανδρών που θα τις ερωτευθούν παρά το επάγγελμα που κάνουν, τις οποίες εξαιρέσεις και ψάχνουν και θεωρούν σπάνιες και πολύτιμες. Το έχουν ανάγκη να το πιστεύουν αυτό ακόμη και αν βαθύτερα ξέρουν ότι είναι μάλλον ψευδαίσθηση για λόγους ψυχολογικής άμυνας, με τον ίδιο τρόπο που οι καταδικασμένοι σε δεκάκις ισόβια πιστεύουν ότι κάποτε θα βγούν έξω, αλλοιώς θα τρελαθούν. Αυτός είναι ο λόγος που όταν καψουρεύονται δίνονται πραγματικά ολόψυχα και ζηλεύουν πολύ περισσότερο από τη μέση γυναίκα. Διότι πιστεύουν ότι βρήκαν το διαμάντι και κάνουν το παν να το κρατήσουν.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστεί ο μέσος άνδρας σχέση με τέτοιες γυναίκες. Εγώ είδα δυο ειδών σχέσεις.

Ασ δούμε το πρώτο είδος. Οι περισσότερες τέτοιες σχέσεις, που στη πραγματικότητα είναι ''σχέσεις'', είναι πιρφορικής βάσης όπου κάποια γατάκια άνδρες το βλέπουν μάγκικα απέναντι σε επαγγελματίες του χώρου και το παίζουν  βαριά πεπόνια ( και καλά ''ανταγωνιστικά'' απέναντί τους ). Μου είπε αυτή αυτό και εγώ της είπα το άλλο και μετά τις έκανα το παράλλο κλπ. Είμαι σχετικά μεγάλος σε ηλικία και θυμάμαι αυτό τον ''ανταγωνισμό'' σαν ένα μάτς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ηλυσιακού. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μανιπουλάρει μια έξυπνη γυναίκα του χώρου ένα μαμουλάκο που ενώ είναι τράγος πιστεύει ότι έγινε ξαφνικά τίγρης. Είναι απίστευτο πως τους καταστρέφουν σιγά σιγά χωρίς να πάρουν χαμπάρι.   

Ας δούμε και το δεύτερο. Κάποιες περιπτώσεις που οι κυρίες του χώρου ερωτεύονται πραγματικά κάποιο πελάτη τους. Με κάποιο μυστηριώδη τρόπο  που πιστεύω είναι εξατομικευμένος για τη κάθε περίπτωση θεωρούν ότι βρήκαν την εξαίρεση και καψουρεύονται. Εχω κάποιες υπόνοιες για το τρόπο που γίνεται αυτό αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος.

Κάνοντας μια παρένθεση θα πώ ότι κάποιοι νταβάδες αγαπητικοί παλαιότερων εποχών φαίνεται ότι είχαν βρεί αυτό το μυστηριώδες κάτι τις που έκανε τις πουτάνες να τους καψουρεύονται. Μου φαίνεται απίστευτο πως γυναίκες του χώρου ''αγόραζαν'' έρωτα από νταβάδες τη στιγμή που ήξεραν ότι ο νταβάς εκτός από την ίδια είχε άλλες 5-10 και τις εκμεταλλευόταν όλες με τον ίδιο τρόπο. Είναι ένα φαινόμενο θηλυκής πιρφορίασης ας μου επιτραπεί ό όρος αλλά πιστέψτε με υπάρχει. Κλείνει η παρένθεση.

Η δεύτερη λοιπόν παραπάνω κατηγορία είναι ακόμη πιο δύσκολη να τη διαχειριστείς. Ειδικά όταν από τη πλευρά του άνδρα δεν υπάρχει η οπτική της σοβαρότητας ενώ υπάρχει από τη πλευρά της γυναίκας του χώρου.  Κεντρικό χαρακτηριστικό η ζήλια. Αμα κάνει ό άντρας να κοιτάξει άλλη γυναίκα γίνεται ''της πουτάνας'' μεταφορικώς και κυριολεκτικώς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το γεγονός ότι αυτές πάνε με τόσους άντρες κάθε μέρα είναι μέσα στο θολωμένο από τον έρωτα μυαλό τους ασήμαντη λεπτομέρεια μια και τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά τους. Γύρω από αυτό το κεντρικό μοτίβο στήνεται ένα τσίρκο που ο παρατηρητής το βλέπει και γελάει αλλά ο συμμετέχων άνδρας δεν γελάει καθόλου. Ιδίως αν κάποιοι νταβάδες του χώρου ζητήσουν ( καθ υπόδειξην των γυναικών) εξηγήσεις για την ...... ''ξαδέλφη'' τους από τη Γευγελή ( πραγματικό παράδειγμα ). Οταν δε βαρεθεί και το σεξ με την όμορφη και έμπειρη μεν άλλα ίδια δε συνεχώς  γυναίκα, πράγμα που είναι στα ένστικτα όλων των ανώτερων θηλαστικών, τότε αρχίζει να βιώνει τη ''σχέση'' σαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό του που τον σφίγγει.

Επειδή όμως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση αξίζει να αναφερθεί. Ετυχε να γνωρίσω δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις γυναικών από το χώρο του στριπτίζ που γνώρισαν άντρες και έκαναν οικογένειες μαζί τους. 6 και 8 αντίστοιχα χρόνια μετά έχω να πώ ότι είναι απόλυτα αφιερωμένες στους άντρες τους και τα παιδία τους και τους φέρονται σπαθί. Κοινά τους χαρακτηριστικά, πρώτον ήταν και οι δυο μορφωμένες, δεύτερον με το που κατάλαβαν ότι οι άντρες τις έβλεπαν λίγο σοβαρά παράτησαν από μόνες τους το επάγγελμά τους. Η μια βρήκε μόνη της δουλειά καθαρίστριας η άλλη που έιχε σπουδάσει νηπιαγωγός πάλι μόνη της κράταγε παιδιά. Και λεω μόνες τους γιατί οι άντρες δεν τους το ζήτησαν. Μετά από 1- 1,5 χρόνο κάνανε παιδία κα σταμάτησαν να δουλεύουν. Υπάρχει κάπου και μυαλό.

Αυτά βίωσα εγώ σαν εμπειρίες προσωπικές αλλά και φιλικών μου ανθρώπων.
Το δικό μου συμπέρασμα, τόσο οι σχέσεις όσο και οι ''σχέσεις'' με γυναίκες του χώρου είναι πολύ δύσκολα εφικτές και τα στατιστικά δεν βοηθάνε.
Όμως κάποιοι άντρες επιμένουν όπως επιμένουν να αγοράζουν λαχεία η να παίζουν λότο. Οσοι αισθάνεστε τυχεροί εμπρός.
Στο κάτω κάτω της γραφής κάποιες από τις  κοπέλες του χώρου  αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, διότι προφανώς και δυστηχώς ''δεύτερη ζωή δεν έχει''.
Ας προσθέσει όποιος θέλει τη γνώμη του και τις εμπειρίες του.
Συγνώμη αν γράφω πολλά και γίνομαι κουραστικός.
Καλημερα , ενδιαφερον το θεμα σου τυπε μου,Θα πω και εγω την αποψη μου που ισως καποιοι συμπερανουν τι ειδους εμπειρια εχω....αλλα δεν θα πω την εμπειρια διοτι θα ειναι τρομερα κουραστηκη για εσας αλλα και για τα δαχτυλα μου  :grin: Λοιπον , Οσο αναφορα αυτο =  όπου κάποια γατάκια άνδρες το βλέπουν μάγκικα απέναντι σε επαγγελματίες του χώρου και το παίζουν  βαριά πεπόνια ( και καλά ''ανταγωνιστικά'' απέναντί τους ). Μου είπε αυτή αυτό και εγώ της είπα το άλλο και μετά τις έκανα το παράλλο κλπ. και αυτο =Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μανιπουλάρει μια έξυπνη γυναίκα του χώρου ένα μαμουλάκο που ενώ είναι τράγος πιστεύει ότι έγινε ξαφνικά τίγρης. Είναι απίστευτο πως τους καταστρέφουν σιγά σιγά χωρίς να πάρουν χαμπάρι, Οταν ενας αρχιζι να τρωγετε.... τι και πως ειπα ειπε κτλ....ειναι καψουρης αλλα και καταλαβαινει οτι τον δουλευει-επεξεργαζετε η πουτανα....Η θα καταστραφη οικονομικα εις γνωσης του...η θα της δωση εκδικηση-παιχνιδι μυαλου.... Το μαμουλακος που εγινε τιγρης δεν στεκη.....ξερει καλα μεσα του οτι για καποιους λογους η πουτανα εχει τσιμπιση.....ναι ειναι τιγρης στο μυαλο..... ;) Συμφωνο παρα πολυ στο οτι νταβαδες εχουν δεμενες πουτανες ερωτικα ακομα και σημερα οχι μονο τα παλια χρονια....και σημερα παιζει...Αλλα οχι 100 τις 100 απο θεμα καψουρας.....Πιο πολυ απο θεμα δυναμης....Μια πουτανα οταν εχει καποιον διπλατης οπου ειναι τουμπανο οχι μον ο σε σωμα αλλα και σε δυναμη ουσιαστικη.....μαγκια....κτλ...δεν σκαλονη πλακονεται για πλακα...κτλ....εκει τον θελει μαζι της....ειδικα αν της κανει κια χατηρια...με τα χιλια τον θελει.....ΑΝ ΕΙναι μαζι της βιαιος καποια στιγμη θα τον ξεκολιαση....και εχει συμβη αυτο....θα εχετε ακουση πολλες ιστοριες.........Ενα 2 τις εκατο κανει οικογενεια και ασχολητε με τα οικιακα  :grin: και τελος Πιρφορουλες 100 τις 100 δεν υπαρχουν.....ειναι η δικη μου γνωμη.... :)
 

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Μηνύματα
113
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή κάποιες από αυτές τις κοπέλες κατά καιρούς μου έχουν εκμυστηρευτεί κάποια βιώματα όπως
1.) Πόσο πολύ κομπλάρανε την πρώτη φορά που πελάτης τους ζήτησε Golden Shower και ότι από το άγχος τους βγάζανε μόνο κάποιες σταγόνες, τις οποίες ο πελάτης μετά πασάλειβε στο πρόσωπό του.
2.) Πόσο άσχημα αισθάνθηκαν όταν ωραίο μορφωμένο παλικάρι τις επέλεξε και αντί να ζητήσει να κάνουν σεξ ζήτησε να του ανοίξουν το πάτο με strapon.
3.) Ότι πελάτες έχουν ξεχάσει πως είναι να κάνεις σεξ με γυναίκα και κατάληξαν να την στείλουν στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία.
4.) Πώς άτομο με το ζόρι τις έβαζε να καταπίνουν το σπέρμα του και μετά τις κατουρούσε.
5.) Πώς οι νταβάδες τους - τους κλέβουν χρήματα και προσπαθούν να τις βιάσουν ή στην καλύτερη να τις γαμήσουν τσάμπα.
6.) Πώς οι άλλες κοπέλες στα μαγαζιά αντί να αλληλοβοηθιούνται, η μία προσπαθεί να κλέβει πελάτες κλπ από τις άλλες με διαφόρους τρόπους.

Και μετά από όλα αυτά σκέψου τι θα μπορούσες εσύ με τα βιώματα σου να μοιραστείς μ’αυτήν την γυναίκα ή εάν επιθυμείς να μπεις στο κόσμο της. Οι περισσότερες (99,9%) είναι καμένα χαρτιά.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Επειδή κάποιες από αυτές τις κοπέλες κατά καιρούς μου έχουν εκμυστηρευτεί κάποια βιώματα όπως
1.) Πόσο πολύ κομπλάρανε την πρώτη φορά που πελάτης τους ζήτησε Golden Shower και ότι από το άγχος τους βγάζανε μόνο κάποιες σταγόνες, τις οποίες ο πελάτης μετά πασάλειβε στο πρόσωπό του.
2.) Πόσο άσχημα αισθάνθηκαν όταν ωραίο μορφωμένο παλικάρι τις επέλεξε και αντί να ζητήσει να κάνουν σεξ ζήτησε να του ανοίξουν το πάτο με strapon.
3.) Ότι πελάτες έχουν ξεχάσει πως είναι να κάνεις σεξ με γυναίκα και κατάληξαν να την στείλουν στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία.
4.) Πώς άτομο με το ζόρι τις έβαζε να καταπίνουν το σπέρμα του και μετά τις κατουρούσε.

5.) Πώς οι νταβάδες τους - τους κλέβουν χρήματα και προσπαθούν να τις βιάσουν ή στην καλύτερη να τις γαμήσουν τσάμπα.
6.) Πώς οι άλλες κοπέλες στα μαγαζιά αντί να αλληλοβοηθιούνται, η μία προσπαθεί να κλέβει πελάτες κλπ από τις άλλες με διαφόρους τρόπους.

Και μετά από όλα αυτά σκέψου τι θα μπορούσες εσύ με τα βιώματα σου να μοιραστείς μ’αυτήν την γυναίκα ή εάν επιθυμείς να μπεις στο κόσμο της. Οι περισσότερες (99,9%) είναι καμένα χαρτιά.
εσυ μαν ξερεις τι κανει η καθε γυναικα και αντρας παντρεμενος ή μη στο κρεβατι του και στο σπιτι του;αυτα που λες μπορει να γινονται και εκτος μπουρδελων....τι παει να πει αυτο;
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.334
Πόντοι
28.786
Επειδή κάποιες από αυτές τις κοπέλες κατά καιρούς μου έχουν εκμυστηρευτεί κάποια βιώματα όπως
1.) Πόσο πολύ κομπλάρανε την πρώτη φορά που πελάτης τους ζήτησε Golden Shower και ότι από το άγχος τους βγάζανε μόνο κάποιες σταγόνες, τις οποίες ο πελάτης μετά πασάλειβε στο πρόσωπό του.
2.) Πόσο άσχημα αισθάνθηκαν όταν ωραίο μορφωμένο παλικάρι τις επέλεξε και αντί να ζητήσει να κάνουν σεξ ζήτησε να του ανοίξουν το πάτο με strapon.
3.) Ότι πελάτες έχουν ξεχάσει πως είναι να κάνεις σεξ με γυναίκα και κατάληξαν να την στείλουν στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία.
4.) Πώς άτομο με το ζόρι τις έβαζε να καταπίνουν το σπέρμα του και μετά τις κατουρούσε.
5.) Πώς οι νταβάδες τους - τους κλέβουν χρήματα και προσπαθούν να τις βιάσουν ή στην καλύτερη να τις γαμήσουν τσάμπα.
6.) Πώς οι άλλες κοπέλες στα μαγαζιά αντί να αλληλοβοηθιούνται, η μία προσπαθεί να κλέβει πελάτες κλπ από τις άλλες με διαφόρους τρόπους.

Και μετά από όλα αυτά σκέψου τι θα μπορούσες εσύ με τα βιώματα σου να μοιραστείς μ’αυτήν την γυναίκα ή εάν επιθυμείς να μπεις στο κόσμο της. Οι περισσότερες (99,9%) είναι καμένα χαρτιά.
Φιλαράκο θα συμφωνήσω στα ακόλουθα.
1.Στον αντρικό πληθυσμό από όλα έχει ο μπαξές. Το ότι υπάρχουν αρκετοί άντρες που πάνω σε αυτές τις γυναίκες βγάζουν ότι πιο βρώμικο έχουν στο κεφάλι τους είναι αλήθεια.
2.Η δική μου εμπειρία είναι πολύ μικρή και σίγουρα όχι επαρκής για να σχηματίσει κάποιος ρεαλιστική άποψη. Για αυτό και άνοιξα το thread για να προσθέσουν και άλλοι όπως εσύ τις εμπειρίες σου, και να βγούν πιο ασφαλή συμπεράσματα.
3.Οσον αφορά το κατά πόσο μπορώ η θέλω να μπω στο κόσμο αυτών των γυναικών. Από την αρχή έγραψα ότι οι στατιστικές δεν σε ενθαρρύνουν, και ότι έχεις όση πιθανότητα έχεις να κερδίσεις λαχείο η λότο να πάει μια σχέση καλά με γυναίκα του χώρου. Αρα και εδώ συμφωνούμε. απλά το 99,9% που γράφεις μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, περισσότερο σα σχήμα λόγου το καταλαβαίνω.

Γενικά συμφωνούμε.  ;) ;)

 

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Μηνύματα
113
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εσυ μαν ξερεις τι κανει η καθε γυναικα και αντρας παντρεμενος ή μη στο κρεβατι του και στο σπιτι του;αυτα που λες μπορει να γινονται και εκτος μπουρδελων....τι παει να πει αυτο;

Έχεις ένα δίκιο, μπορεί και να τα κάνει ένα ζευγάρι. Άλλα δύσκολα θα βρεις κάποια που έχει «υποχρεωθεί» να τα κάνει, με άτομα που απλά χαρακτηρίζονται «πελάτες», την βλέπουν ως κρέας με την ανάλογη συμπεριφορά - και ψυχολογικά να βγαίνει αλώβητη από τέτοιες συμπεριφορές.
 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
15.648
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
πολυ στραπονιαζονται τι συμβαινει ρε γαμωτο  :think: :think: :think: :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom