Βρήκα αυτό το post,και με ανάλογη επεξεργασία πιστεύω πως κολλάει αυτό που θέλω να γράψω,με την σημείωση ότι ΔΕΝ υπάρχει παρούσα και πρόθεση για μελλοντική σχέση με την συγκεκριμένη ιερόδουλη!Ονόματα και διευθύνσεις παραλείπονται…
Στην πολύ βραχύβια πορνοκαριέρα μου,έχω γίνει δέκτης παραπόνων για… απιστία από τρεις ιερόδουλες που είναι εν ενεργεία,η πρώτη με πιο έντονη αντίδραση... χωρίζοντάς με! η δεύτερη με μούτρα όταν μου ξέφυγε αφελώς ότι ήμουνα πελάτης τής κοπέλας που ήταν σε άλλη βάρδια στο ίδιο μαγαζί,και η τρίτη με πιο ήπια και εκλεπτυσμένη.Το συμβάν που θα περιγράψω αναφέρεται στην τελευταία.
Λίγον καιρό νωρίτερα,όντας πολύ φρέσκος πελάτης της,και έχοντας μία βδομάδα να την επισκεπτώ,μού έκανε την παντομίμα με τα κέρατα,λέγοντάς μου ότι είναι πολύ μεγάλα!Σήμερα διαδραματίστηκε το εξής σκηνικό:Είχα πάλι κανά δεκαήμερο να την επισκεπτώ,μπήκα στο σαλόνι,ήταν ένας πιτσιρικάς και ένας ενήλικος,και οι δύο σκουρόχρωμοι,βγήκε αυτή από δωμάτιο που είχε,την είδαν και αποχώρησαν,πλήρωσα,και μπροστά στην τσατσά μού κάνει πάλι την ίδια παντομίμα!Στο δωμάτιο,με την ευγένεια και το αξάντ των Σλαβόφωνων γυναικών,μου έκανε παράπονο ότι την απατάω με την κοπέλα μου,της απάντησα ότι δεν έχω μόνιμη σχέση,κι ότι επισκέπτομαι κι άλλες κοπέλες στην περιοχή,οπότε... μίκρυναν τα κέρατα λυγίζοντας τα δάκτυλά της!Με ρώτησε με ποιές πάω και από ποιά χώρα,της ''έδωσα'' ένα όνομα,και για ''ξεκάρφωμα'' τής είπα ότι πέρασα μια μέρα και δεν βρήκα αυτήν,αλλά την άλλη κοπέλα στο ίδιο μαγαζί,και ανακουφίστηκε που δεν πέρασα μαζί της!Της διευκρίνησα,λέγοντάς της τη μισή αλήθεια για τον καιρό που δεν περνούσα,ότι δεν δουλεύω με σταθερό ωράριο,αλλά με κυλιόμενο,κι έσπευσε να μου ανακοινώσει την εβδομαδιαία της βάρδια.Στα του αγώνα,μου τόνιζε ότι το μουνάκι της ήταν στενό γιατί δεν είχε κάνει σεξ,κι ότι με περίμενε γιατί της άρεσε η πούτσα μου και μόνο με αυτήν έχυνε,και πράγματι τον καβάλησε με δυσκολία βάζοντας και βγάζοντάς τον δύο φορές.(Για να λυθεί τυχόν απορία,η συγκεκριμένη αποφεύγει το σεξ,και προτιμά τις τελειωτικές πίπες!).Είχε άγχος να μου δηλώσει ότι έχυσε,και στο τέλος ,για δική μου επιβράβευση,μου είπε ότι αυτή τελείωσε δύο φορές,ενώ εγώ μόνο μία...
Η ιστορία δεν είναι Κυριακάτικα...φίδια εν μέσω καύσωνα,συνέβη δύο ώρες περίπου νωρίτερα.Παρακαλείται όποιος συναγωνιστής τυχαίνει να είναι πελάτης της,(τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...),να μου στείλει π.μ. για να διασταυρώσω αν πρόκειται για τη γνωστή πουτανίστικη παπάτζα του ''ξεχωριστού και μοναδικού πελάτη'',ή όντως η γκόμενα με γουστάρει πραγματικά,για να χειριστώ αλλιώς την κατάσταση!