athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.719
- Πόντοι
- 12.756
Για ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙενδιαφερεσαι παιχτη ?
Για ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙενδιαφερεσαι παιχτη ?
αγνο,τιμιο & λαϊκο παιδι... δικος μας ανθρωπος.Για ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ
Δείξε φωτό τώρα που το έφτιαξες ΓΑΜΕΑ ΤΩΝ ΨΕΚ
ΓΑΜΑΕΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΜΑΛΛΟΥΚΛΑ ΆΡΧΟΝΤΑΤωρα ειναι και χυμα απ το κρεβατι… που να το δεις με λακ κερια τζελ κλπ… Θα παω να το φτιαξω κι αλλο το σαββατο να μαι ετοιμος για διακοπες!
λουστηκες με ultrex παιχτη... και ειδες τελικαΤωρα ειναι και χυμα απ το κρεβατι… που να το δεις με λακ κερια τζελ κλπ… Θα παω να το φτιαξω κι αλλο το σαββατο να μαι ετοιμος για διακοπες!
Τέλειο!Τωρα ειναι και χυμα απ το κρεβατι… που να το δεις με λακ κερια τζελ κλπ… Θα παω να το φτιαξω κι αλλο το σαββατο να μαι ετοιμος για διακοπες!
Διακρινω και γκριζους κροταφους Καραμαναρε?? γαμας αγορι μου ΓΑΜΑΣΤωρα ειναι και χυμα απ το κρεβατι… που να το δεις με λακ κερια τζελ κλπ… Θα παω να το φτιαξω κι αλλο το σαββατο να μαι ετοιμος για διακοπες!
Αχνοφαίνονται άσπρες τρίχες στα πλαινά ή είναι από το φλας? Αν ισχύει το πρώτο, μην αγχώνεσαι, είναι γοητεία (σου το λέει κάποιος που έχει άσπρες τρίχες από τα 18)!Τωρα ειναι και χυμα απ το κρεβατι… που να το δεις με λακ κερια τζελ κλπ… Θα παω να το φτιαξω κι αλλο το σαββατο να μαι ετοιμος για διακοπες!
Στράτο, το μαλλί μια χαρά, αραίωση δεν βλέπω μπράβο αλλά πιάσε το control του κλιματσμού και κατέβασε το στους 10 βαθμούς μούσκεμα σε βλέπωΤωρα ειναι και χυμα απ το κρεβατι… που να το δεις με λακ κερια τζελ κλπ… Θα παω να το φτιαξω κι αλλο το σαββατο να μαι ετοιμος για διακοπες!
20 το χω… ειμαι θερμος αντρας ρε γμτ νη με βλεπεις ετσιΣτράτο, το μαλλί μια χαρά, αραίωση δεν βλέπω μπράβο αλλά πιάσε το control του κλιματσμού και κατέβασε το στους 10 βαθμούς μούσκεμα σε βλέπω
Εχει κατι αλλα οταν ξεφευγει το πραμα τα βαφω! Η τα..ξυριζω πλαι τελειως!Αχνοφαίνονται άσπρες τρίχες στα πλαινά ή είναι από το φλας? Αν ισχύει το πρώτο, μην αγχώνεσαι, είναι γοητεία (σου το λέει κάποιος που έχει άσπρες τρίχες από τα 18)!
τύπε πρεπει το ζελε να το δουλευεις με τη χούφτα να πουμεΕχει κατι αλλα οταν ξεφευγει το πραμα τα βαφω! Η τα..ξυριζω πλαι τελειως!
Εντωμεταξύ, αν μιλούσες για πόντους, όνειρο θα'σουν20 το χω… ειμαι θερμος αντρας ρε γμτ νη με βλεπεις ετσι
στα 16 ειμαι και πολυ χοντρο… δε το λες κι ασχημο!Εντωμεταξύ, αν μιλούσες για πόντους, όνειρο θα'σουν
Αυτουνού τύπε η πούτσα θα χει αλλάξει δέρμα 10 φορές σαν τα φίδια ένα πράμα~70
Αλλα ξερω ατομο σπαλαροειδες που εχει παει με πανω απο 1000
Μαντω γουσταρεις καραφλους?
Τα τατουάζ και τη βρώμα ξέχασες τύπε. Και να σαι και χοντρός και μαξ 5αριΑν είσαι καραφλός, μούσιας και με κύκλο τα έχεις όλα. Κάποιοι έλεγαν αλήθειες και τους φάγανε...