Νέα

Πόσες ελεεινίδες έχετε γαμήσει

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσες ελεεινίδες έχετε γαμήσει

• Καμία

Ψήφοι: 19 9,8%
  • 1-5

Ψήφοι: 48 24,9%
  • 6-10

Ψήφοι: 33 17,1%
  • 11-20

Ψήφοι: 30 15,5%
  • 21-50

Ψήφοι: 33 17,1%
  • 51-100

Ψήφοι: 17 8,8%
  • Ειμαι σπαλιάρας

Ψήφοι: 13 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    193
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ενα εχω να πω… οι Αλβανεζες μου χουν φερθει ΠΟΛΥ καλυτερα απο τις Ελεεινιδες… :confused:
φιλε ολες τα ιδια σκατα εχουν γινει εγω παντρευτηκα προ πολλων ετων 15 16 κιαπου εκει μια ουκρανη το μουνι...... της ειχα τα παντα ξαφνικα επαθα ενα οικονομικο τρακο την εκανε τσιου μην σου πω για πριν 2 χρονια με μια ρουμανα αστα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
φιλε ολες τα ιδια σκατα εχουν γινει εγω παντρευτηκα προ πολλων ετων 15 16 κιαπου εκει μια ουκρανη το μουνι της ειχα τα παντα ξαφνικα επαθα ενα οικονομικο τρακο την εκανε τσιου μην σου πω για πριν 2 χρονια με μια ρουμανα αστα
Πριν απο τη καριολα που με κατεστρεψε ημουν για καποιους μηνες μ ενα ωραιο μουνετο… ελεεινιδα εννοειται! Με το που αρχισαν προβληματα και καθυστερησεις στους μισθους της τοτε δουλειας μου την εκανε με ελαφρα… υποψιαζομαι οτι μπορει να χε ηδη βρει και αλλον.. κριμα γιατι τη γουσταρα πολυ! Τωρα ειναι μ ενα βλακα μπουλη καραφλα! Προφανως της τα σκαει :undecided:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Πριν απο τη καριολα που με κατεστρεψε ημουν για καποιους μηνες μ ενα ωραιο μουνετο… ελεεινιδα εννοειται! Με το που αρχισαν προβληματα και καθυστερησεις στους μισθους της τοτε δουλειας μου την εκανε με ελαφρα… υποψιαζομαι οτι μπορει να χε ηδη βρει και αλλον.. κριμα γιατι τη γουσταρα πολυ! Τωρα ειναι μ ενα βλακα μπουλη καραφλα! Προφανως της τα σκαει :undecided:
εγω φιλε πια μονο γυναικα για πουτσα :wink: τα αλλα τα κανω μονος :afro:

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Ρε φίλε δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά από την πουτανα ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ... Θειάφι στο μουνι της και ραουνταπ στην σουφρα της
Πολύ συχνά ακούμε οι γυναίκες αυτό τον ορισμό από τα χείλη σας. Τελικά ποιά είναι τα κριτήρια για να αποκαλέσετε πουτανα μια γυναίκα;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
Πολύ συχνά ακούμε οι γυναίκες αυτό τον ορισμό από τα χείλη σας. Τελικά ποιά είναι τα κριτήρια για να αποκαλέσετε πουτανα μια γυναίκα;
Κερατωμα,γκολντ ντιγκερ,μη στήριξη σε δυσκολίες...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
Καραμανειο κορμί και πουτσι δεν έχει όμως...

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
κριτήριο α
την κοιτάς, τη γουστάρεις οπότε πλησιάζεις και της λες. γαμιόμαστε?
αν σου απαντήσει ναι, πουτάνα θα την περιγραψεις στους φίλους σου την άλλη μέρα, πώς αλλιώς σου κάθησε με τη μία?
αν σου πει όχι, "η πουτάνα δεν μου κάθησε" θα πεις την άλλη μέρα στους φίλους σου, τι άλλο?

κριτήριο β
να φέρεται "γυναικουλίστικα" κι αδιαφορώ αν δεν αρέσει ο όρος σε κάποιες. αποδίδει ακριβώς το νόημα
(ομοίως γυναικουλίστικα μπορεί να φέρονται και άντρες υπόψιν)

διαλέγετε (οι γυναίκες) ποια κατηγορία αντρών προτιμάτε. σχεδόν όλοι σε μια από τις δύο κινούνται
Με 2 λόγια είναι το κοινωνικό μας στάτους

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 210059

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.383
Πόντοι
25.186
προσωπικα ανηκω στο 1-5 γιατι εχω χασει αρκετες γκομενες λογω μεγεθους κι επισης με κοβουν απο την αρχη οτι γουσταρω σκληρο γαμησι κ με αποφευγουν
πουτανα ειναι αυτη που παει για το χρημα...ειτε ειναι βιζιτα ειτε ειναι σε σχεση ειτε εχει παντρευτει....Για τα λεφτα εχει παει
Και πουτανα ειναι κι αυτη που κερατωνει τον αντρα της ή τη σχεση της

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Κερατωμα,γκολντ ντιγκερ,μη στήριξη σε δυσκολίες...
Και αν είναι συμβατικός γάμος- κερατωμα και αυτό; Ή, κάθε φορά που κάνει σεξ με τον άντρα της αλλα σκέφτεται κάποιον άλλο χωρίς ωστόσο να έχει τολμήσει να το κάνει πράξη, είναι κερατωμα;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
Και αν είναι συμβατικός γάμος- κερατωμα και αυτό; Ή, κάθε φορά που κάνει σεξ με τον άντρα της αλλα σκέφτεται κάποιον άλλο χωρίς ωστόσο να έχει τολμήσει να το κάνει πράξη, είναι κερατωμα;
Αν εννοείς συμβατικά να τό θέλουν και οι δύο για χάριν των παιδιών δικαίωμα τους.. για φαντασιωση δεν το έχω σκεφτεί να σου πω την αλήθεια

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
προσωπικα ανηκω στο 1-5 γιατι εχω χασει αρκετες γκομενες λογω μεγεθους κι επισης με κοβουν απο την αρχη οτι γουσταρω σκληρο γαμησι κ με αποφευγουν
Αυτό πάλι με το μέγεθος, Πώς το καταλαβαίνουν; τόσες φορές έχω πέσει έξω η άμοιρη

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 210059

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.383
Πόντοι
25.186
Τι δεν καταλαβαινεις ?

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Κατά τη διάρκεια της ζωής μου, ευτυχώς έχω αποφύγει επιτυχώς τις Ελλεηνίδες σαν γκόμενες.
Έχω όμως πάρει κάποιες ανεξάρτητες, φοιτήτριες, ψωνισμένες κλπ σαν βίζιτες.
Δεν μιλάω για κοπέλες που έχουν ανάγκη τα χρήματα για τις πρώτες ανάγκες τους, αλλά τύπισσες που θέλουν να πάνε διακοπές, να αγοράσουν ακριβά ρούχα, παπούτσια, τσάντες κλπ.
Αυτές που ακόμα και μια πληροφορία να τους ζητήσεις στο δρόμο, όσο καλά και να τις προσεγγίσεις, η απάντηση τους θα είναι "α να χαθείς" και τέτοια.
Αυτές λοιπόν τις πηδάω με διπλή ευχαρίστηση, γιατί γνωρίζω πως αυτό που κάνουν δεν το γουστάρουν καθόλου, αλλά το "υπομένουν" για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους να αποδείξουν στον εαυτό τους οτι "αξίζουν". Μάλιστα όσο πιο Ελλεηνίδα, τόσο πιο βρώμικο το πήδημα που τους κάνω.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556
και εγω να πουμε παρότι αθλητικοσ τυπος εχω χασει μουνετα λογω μεγέθους :undecided: :undecided: :undecided:

Συνημμένα

• AD345F88-3C20-4CB5-8AED-4DF5AF560321.jpeg
    AD345F88-3C20-4CB5-8AED-4DF5AF560321.jpeg
    111,9 KB · Εμφανίσεις: 68
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 210059

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.383
Πόντοι
25.186
Αυτό πάλι με το μέγεθος, Πώς το καταλαβαίνουν; τόσες φορές έχω πέσει έξω η άμοιρη
θα σου πω ενα παραδειγμα απο περυσι το καλοκαιρι..
Ειχαμε βγει για φαγητο νοτια προαστια κ μετα πηγαμε παραλια, αρχισαν φιλια, μου καυλωσε, εβαλε χερι κ μου λεει "τι ειναι αυτο" ??
Τι ειναι αυτο της λεω ?
Για βγαλτο να το δω
Το βλεπει κ λεει, ειπαμε να με γαμησεις, οχι να με ξεμουνιασεις..
Με τα πολλα ξενερωσα, ξενερωσε κ δεν εγινε τιποτα..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
θα σου πω ενα παραδειγμα απο περυσι το καλοκαιρι..
Ειχαμε βγει για φαγητο νοτια προαστια κ μετα πηγαμε παραλια, αρχισαν φιλια, μου καυλωσε, εβαλε χερι κ μου λεει "τι ειναι αυτο" ??
Τι ειναι αυτο της λεω ?
Για βγαλτο να το δω
Το βλεπει κ λεει, ειπαμε να με γαμησεις, οχι να με ξεμουνιασεις..
Με τα πολλα ξενερωσα, ξενερωσε κ δεν εγινε τιποτα..
Τελικά είναι ευλογία ή κατάρα να είσαι προικισμένος? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom