Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.672
- Πόντοι
- 6.946
Για να μένουμε κοντά στην σχετική θεματολογία:
Πως και δεν της είπες να δείτε ταινία?Εχω τύχει να πηδήξω με 0 ευρω...γκομενακι απο ανατωλικο μπλοκ (οχι εκδηδωμενη) που γνωρισα στο γυμναστηριο, καυλαντισαμε μερικες βδομαδες μεσω ινστα, ως που την καλεσα κατευθειαν σπιτι μου για να παραγγειλουμε πιτσα. Τελικα αντι πιτσα εφαγε πουτσα
Πως και δεν της είπες να δείτε ταινία?
Νόμος της πραγματικής ζωής.Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που γουστάρεις και σε γουστάρει το σεξ δεν συγκρίνεται με καμία επαγγελματία όσο καλή κι αν είναι
Ναι αυτό είναι το θέμα κανονικάΝόμιζα το thread οτι θα ήταν αν έχουμε γαμήσει ποτέ πουτάνα (επαγγελματία) χωρίς λεφτά.
Μία δηλαδήτης ειπα, για ταινια και πιτσα..
Οταν ηρθε σπιτι μου, δεν παραγγειλα καν πιτσα, της εβαλα ενα επεισοδιο ιστοριες απτην κρυπτη απτο youtube(δεν κανω πλακα ) που ειναι 20 λεπτα, και μολις τελειωσε, αρχισαν τα γαμησια
Άπαπα και εγώ αυτά τα προβλήματα έχωΓαμάω συχνά δίχως χρήματα . Έρχονται διάφορες , και μου λένε έλα να με γαμήσεις . Και όλες τους καραμουναρες
Προχτές πχ ήμουν στο σούπερ μάρκετ , κοιτούσα φακές από το καλάθι του νοικοκυριού , και ξαφνικά έσκασε διπλά μου ένα διαπλανητικό μουνί και μου λέει .
Έλα πίσω από το παραβάν στην γωνία να με γαμήσεις και αντί για φάκες θα φύγεις από εδώ μέσα με ολόκληρο αρνί . Ε τι να έκανα . Πήγα και την γάμησα και καραμουναρος και αρνί δώρο όχι να έλεγα?
Παραβάν σε σούπερ μάρκετ; Δεν πιστεύω να μας λες ψέματα....Προχτές πχ ήμουν στο σούπερ μάρκετ , κοιτούσα φακές από το καλάθι του νοικοκυριού , και ξαφνικά έσκασε διπλά μου ένα διαπλανητικό μουνί και μου λέει .
Έλα πίσω από το παραβάν στην γωνία να με γαμήσεις και αντί για φάκες θα φύγεις από εδώ μέσα με ολόκληρο αρνί . Ε τι να έκανα . Πήγα και την γάμησα και καραμουναρος και αρνί δώρο όχι να έλεγα?
κάτσε να σε διαβάσει ο @psolarmenistis-123 και θα δεις τι θα πάθειςΕχουμε πηδηξει και βιζιτα τζαμπα αλλα δε το λεμε για να μη χαλασουμε το ονειρο σε μερικους
Παραβάν σε σούπερ μάρκετ; Δεν πιστεύω να μας λες ψέματα....
καλά η μια είναι γιατί ήμουν σε σχέση μαζί της όχι γιατί σταμάτησα να δουλεύω! Μλκιες δεν έκαναΑλλη μια δικαιωση του @Sub-Zero οτι μονο οι μπαρμεν γαμανε στην Ελλαδα
Σε καταλαβαίνω αδερφέ μου, να θες να βρεις την ησυχία σου και να μην μπορείς.Γαμάω συχνά δίχως χρήματα . Έρχονται διάφορες , και μου λένε έλα να με γαμήσεις . Και όλες τους καραμουναρες
Προχτές πχ ήμουν στο σούπερ μάρκετ , κοιτούσα φακές από το καλάθι του νοικοκυριού , και ξαφνικά έσκασε διπλά μου ένα διαπλανητικό μουνί και μου λέει .
Σε καταλαβαίνω αδερφέ μου, να θες να βρεις την ησυχία σου και να μην μπορείς.
Τι; Χωρίς αρνί; Στη θέση σου, δεν θα πήγαινα.Ε ναι μου συμβαίνουν απίθανες καταστάσεις . Πριν από λίγα λεπτά μου χτύπησαν το κουδούνι . Ανοίγω την πόρτα , και ήταν 2 πιπίνια καραμουναροι που μένουν στον από πάνω όροφο .
Τους λέω τι έγινε χρειάζεστε κάτι ? και μου λένε , συγνώμη για την ενόχληση , άλλα μπορείς να έρθεις επάνω στις 23.00 για να μας γαμήσεις ? Τι να κάνω θέλω δεν θέλω θα πάω γειτόνισσες είναι
Τι; Χωρίς αρνί; Στη θέση σου, δεν θα πήγαινα.
Για ρώτα, μήπως έχουν έστω κοτόπουλο.Βασικά και για αυτόν τον λόγο σκέφτομαι το να μην πάω , αλλά θα μου χτυπάνε μετά όλη την νύχτα το κουδούνι