Νέα

Έχετε πηδήξει ποτέ καμία χωρίς λεφτά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolarmenistis-123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Ε ναι μου συμβαίνουν απίθανες καταστάσεις . Πριν από λίγα λεπτά μου χτύπησαν το κουδούνι . Ανοίγω την πόρτα , και ήταν 2 πιπίνια καραμουναροι που μένουν στον από πάνω όροφο .

Τους λέω τι έγινε χρειάζεστε κάτι ? και μου λένε , συγνώμη για την ενόχληση , άλλα μπορείς να έρθεις επάνω στις 23.00 για να μας γαμήσεις ? Τι να κάνω θέλω δεν θέλω θα πάω γειτόνισσες είναι
Και αν εργάζεσαι αύριο και είσαι πρωινός δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.....πουτάνα ζωή....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Ε ναι μου συμβαίνουν απίθανες καταστάσεις . Πριν από λίγα λεπτά μου χτύπησαν το κουδούνι . Ανοίγω την πόρτα , και ήταν 2 πιπίνια καραμουναροι που μένουν στον από πάνω όροφο .

Τους λέω τι έγινε χρειάζεστε κάτι ? και μου λένε , συγνώμη για την ενόχληση , άλλα μπορείς να έρθεις επάνω στις 23.00 για να μας γαμήσεις ? Τι να κάνω θέλω δεν θέλω θα πάω γειτόνισσες είναι
Σωστά ...μπορεί να ξεμείνεις από λεμόνι ενώ ετοιμάζεις γιουβαρλοσουπα...αν δεν σε βοηθήσουν οι γειτόνισσες ( που το λεμόνι μπορεί να το χρησιμοποιούν για butt plug εκείνη την ώρα...:confused:) από που θα βρεις βοήθεια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για ρώτα, μήπως έχουν έστω κοτόπουλο.
Αν έχουν πράσινα μαλλιά μάλλον βηγκαν θα είναι...η ξωτικά!

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Προχτές πχ ήμουν στο σούπερ μάρκετ , κοιτούσα φακές από το καλάθι του νοικοκυριού , και ξαφνικά έσκασε διπλά μου ένα διαπλανητικό μουνί και μου λέει .

Έλα πίσω από το παραβάν στην γωνία να με γαμήσεις και αντί για φάκες θα φύγεις από εδώ μέσα με ολόκληρο αρνί
Ωραίες παραισθησιογόνες φακές - που τις βρίσκουμε?

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ωραίες παραισθησιογόνες φακές - που τις βρίσκουμε?

Πες μου ότι δεν θεωρείς τρολαρισμα , αυτά που έγραψα , και ότι θεωρείς ότι τα γράφω σαν όντως εμπειρίες μου κτλ και θα σου απαντήσω και για τις φακές .

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Πες μου ότι δεν θεωρείς τρολαρισμα , αυτά που έγραψα , και ότι θεωρείς ότι τα γράφω σαν όντως εμπειρίες μου κτλ και θα σου απαντήσω και για τις φακές .
Ακομα δεν έφαγα από αυτές τις φακές για να πω οσα προτείνεις -
Πάντως όλες τις θεωρίες τις ακούω με σεβασμό - επίπεδη Γη, εξωγήινοι, εσωγηινοι, ερπετομορφοι, αννουνακι κλπ

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ακομα δεν έφαγα από αυτές τις φακές για να πω οσα προτείνεις -
Πάντως όλες τις θεωρίες τις ακούω με σεβασμό - επίπεδη Γη, εξωγήινοι, εσωγηινοι, ερπετομορφοι, αννουνακι κλπ

Άκου τύπε Το ότι τρολαρω είναι κάτι παραπάνω από εμφανές . [Επίσης είμαι σίγουρος ότι αυτό το καταλαβαίνεις και εσύ ]

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Σκαταδες μπορεί αλλά με μια τσέπη μοσχομυριστη και όχι απαραίτητα από δουλειά αλλά ενδεχομένως από παχυλά χαρτζηλικια γονέων και παππούδων.
Είπαμε να βγάλουμε τον παράγοντα χρήμα.
Επιμένω ότι πολλοί έχουν γαμήσει γιατί απλά έχουν μια μουράτη θέση κάπου πχ. μπάρμαν των 800€ ή απλά επειδή το παίζουν ιστορία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Είπαμε να βγάλουμε τον παράγοντα χρήμα.
Επιμένω ότι πολλοί έχουν γαμήσει γιατί απλά έχουν μια μουράτη θέση κάπου πχ. μπάρμαν των 800€ ή απλά επειδή το παίζουν ιστορία.
Πολλοί ,ιδίως πιτσιρικάδες,δεν έχουν φράγκο όμως έχουν το αμάξι του μπαμπά και τα κλειδιά του εξοχικού για να πουλάνε μούρη.
Στην πραγματική ζωή αυτοί λέγονται λιμοκοντοροι...όμως για την μέση bimbo αυτός είναι τύπος της προκοπής.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.136
Πόντοι
456
Όχι.

Όσες φορές έτυχε να είμαι με κοπέλες που ήθελαν να παν μαζί μου ήταν η χαμηλής νοημοσύνης η άσχημες η ο συνδυασμός των παραπάνω.

Οπότε άμα το μόνο που μπορεί να δώσει η γυναικοκρατική μητριαρχική κοινωνία σε έναν σκληρά εργαζόμενο μέτριο προς όμορφο με μεσαία εισοδήματα νέο είναι μια χαμηλής νοημοσύνης άσχημη προφανώς αυτός προτιμάει να γαμάει επί πληρωμή. Ειληκρινά πιστεύω πως το να γίνω μπουρδελιάρης ήταν η καλύτερη από τις καλύτερες αποφάσεις για τη ζωή μου.

Πάντως από τότε που πήγα και που κατάλαβα και λίγο πως δουλεύει το μυαλό τους , τα πάω καλύτερα με κοπέλες που δεν είναι πόρνες. Το καταλαβαίνω.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
Παιδιά το σεξ με την πουτανα δεν είναι το ίδιο με τη γκόμενα..είναι σύντομο ..χωρίς γλωσσοφιλα..χωρίς παιχνίδι.... αγχωτικό... μηχανικό...δεν θέλει λεφτά..εγώ πολλές φορές έχω γαμησει χωρίς καν να βγω για ποτό..βόλτα στο αμάξι και ξενοδοχείο ή σεξ στο αμάξι..άμα πουλάς παπά όλα είναι εύκολα... επενδύστε στην εαυτό σας.. ντύσιμο..καλό μαλλί, χαμόγελο.. αυτοπεποίθηση και όλα έρχονται..και οι γκόμενες να γαμηθουν θέλουν..οποίος ψάχνει την μπαργουμαν φυσικα και δεν γαμαει...δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποιος να έχει Γκόμενα και να μην βρει μέσα σε ένα μήνα..

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Όχι.

Όσες φορές έτυχε να είμαι με κοπέλες που ήθελαν να παν μαζί μου ήταν η χαμηλής νοημοσύνης η άσχημες η ο συνδυασμός των παραπάνω.

Οπότε άμα το μόνο που μπορεί να δώσει η γυναικοκρατική μητριαρχική κοινωνία σε έναν σκληρά εργαζόμενο μέτριο προς όμορφο με μεσαία εισοδήματα νέο είναι μια χαμηλής νοημοσύνης άσχημη προφανώς αυτός προτιμάει να γαμάει επί πληρωμή. Ειληκρινά πιστεύω πως το να γίνω μπουρδελιάρης ήταν η καλύτερη από τις καλύτερες αποφάσεις για τη ζωή μου.

Πάντως από τότε που πήγα και που κατάλαβα και λίγο πως δουλεύει το μυαλό τους , τα πάω καλύτερα με κοπέλες που δεν είναι πόρνες. Το καταλαβαίνω.
Θεμιτό!

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
146
Πόντοι
0
Δε παίζει να πηδηξεις χωρις λεφτα, οι γκομενες κοστίζουν ακομα περισσότερα απο τις πουτανες. Βεβαια αν δεν χαλασεις λεφτά για το μουνι, που να τα χαλάσεις...

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
Παίζει μεγάλο ρόλο το ύψος!

Ειδικά σε κάτι Σουηδίες, Δανίες, Ολλανδίες, Γερμανίες που το 1,90 το έχουν για πλάκα, αν είσαι κάτω από 1,80μ τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά
Παίζει ρόλο ως ένα σημείο..στην σχολή μου είχα τύπο 1.70 και γαμαγε σαν σκυλί..μιλάμε πούλαγε πολύ παπά..αέρας τρελός... χαβαλες ..οι γκόμενες και αυτές θέλουν να γαμηθουν.. ίσως και πιο πολύ από τους άντρες..εμείς μπορούμε να πάμε σε ένα μπουρδέλο.. αυτές;όχι ...άρα ψάχνονται..με τα σοσιαλ εγώ προσωπικά αλλά και από την δουλειά μου μιλάω με πάνω από δέκα ταυτόχρονα..από αυτές θα βγω με τρεις θα γαμησω την μια...αλλά σε βάθος χρόνου τυχαίνουν πολλά σκηνικά.αν ψάχνεσαι συνέχεια...έχει νόημα όλο αυτό;όχι ..αλλά η περιπέτεια είναι λίγο εθιστική... επίσης μην κυνηγάτε ψωνισμενες..μην δείχνετε ότι θέλετε να γάμησετε μόνο..και πουλήστε έρωτα , παραμύθι κτλ..

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Δε παίζει να πηδηξεις χωρις λεφτα, οι γκομενες κοστίζουν ακομα περισσότερα απο τις πουτανες. Βεβαια αν δεν χαλασεις λεφτά για το μουνι, που να τα χαλάσεις...
Έτσι ακριβώς!

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
Παίζει αν ψάχνεσαι συνέχεια...μου έχει τύχη πολλες φορές να πάω σε σπίτι γκόμενας..αλλά για να τύχη πρέπει να στέλνεις και να μιλάς με παρα πολλές..όλα είναι θέμα πιθανοτήτων

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Παίζει ρόλο ως ένα σημείο..στην σχολή μου είχα τύπο 1.70 και γαμαγε σαν σκυλί..μιλάμε πούλαγε πολύ παπά..αέρας τρελός... χαβαλες ..οι γκόμενες και αυτές θέλουν να γαμηθουν.. ίσως και πιο πολύ από τους άντρες..εμείς μπορούμε να πάμε σε ένα μπουρδέλο.. αυτές;όχι ...άρα ψάχνονται..με τα σοσιαλ εγώ προσωπικά αλλά και από την δουλειά μου μιλάω με πάνω από δέκα ταυτόχρονα..από αυτές θα βγω με τρεις θα γαμησω την μια...αλλά σε βάθος χρόνου τυχαίνουν πολλά σκηνικά.αν ψάχνεσαι συνέχεια...έχει νόημα όλο αυτό;όχι ..αλλά η περιπέτεια είναι λίγο εθιστική... επίσης μην κυνηγάτε ψωνισμενες..μην δείχνετε ότι θέλετε να γάμησετε μόνο..και πουλήστε έρωτα , παραμύθι κτλ..
Κοίτα εγώ παραμύθι δεν αγοράζω οπότε δεν μου αρέσει να το πουλάω κ ολας

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
Κοίτα εγώ παραμύθι δεν αγοράζω οπότε δεν μου αρέσει να το πουλάω κ ολας
Δυστυχώς πρέπει να πουλήσεις παπά...πρέπει να πουλήσεις τον εαυτό σου...το ίδιο κάνουν και οι γκόμενες...τι πουλάνε; εμφάνιση..θυληκοτητα κτλ...είναι κουραστικο και να βγαίνεις ραντεβού.. διαλέγεις και παίρνεις..πάντως αν πάρεις ρίσκα θα έχεις και επιτυχίες..

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Δυστυχώς πρέπει να πουλήσεις παπά...πρέπει να πουλήσεις τον εαυτό σου...το ίδιο κάνουν και οι γκόμενες...τι πουλάνε; εμφάνιση..θυληκοτητα κτλ...είναι κουραστικο και να βγαίνεις ραντεβού.. διαλέγεις και παίρνεις..πάντως αν πάρεις ρίσκα θα έχεις και επιτυχίες..
Έχεις τακτική εσύ. Εφόσον το τεκμηριωσες θα το δοκιμάσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom