Εγω εχω γυναίκα κ γκομενα δεν είμαι σε τέτοια φαση να ψαχνομαι. Γενικα πάντως μιλώντας, παντα πληρώνεις με τον ενα τρόπο η τον άλλο. Χαλαλι τους κιολας για να μη μοερδευομαστε...Παίζει αν ψάχνεσαι συνέχεια...μου έχει τύχη πολλες φορές να πάω σε σπίτι γκόμενας..αλλά για να τύχη πρέπει να στέλνεις και να μιλάς με παρα πολλές..όλα είναι θέμα πιθανοτήτων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε πηδήξει ποτέ καμία χωρίς λεφτά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psolarmenistis-123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 193
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
οντως γουσταρουν πολυ μαβριδερους,με πακιστανους,αρβαες,τουρκους,αιγυπτιους θα γαμιοντουσαν οι ελλεινιδες ανετα,αλλα κολανε στο οτι τα πακια ειναι αφραγκοι σου λεει αφτος δεν εχει δεκα ευρω στη τσεπη,και κολλανε στο οτι αμα το μαθει ο μπαμπας οτι γαμιετε μα πακι,θα χασουν το χαρτζιλικι..Μπαρμαν/ντι τζέι...μουσάτος και τατουαζάτος...και μαυριδερός...για τις ελλεεινίδες είναι σαν ροκ σταρ
Θα χρειάζεται κάθε 5 λεπτά σφουγγάρισμα η μπάρα...απο τα μουνο υγρά των γυναικών
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 3.172
Όποιος είναι παντρεμένος με παιδιά κτλ αρχίζει και δυσκολεύει.πχ δεν μπορεί να είναι πάνω στο κινητό και να καβλαντιζει..ούτε να είναι διαθέσιμος για να βγεί..ναι πληρώνεις έμμεσα..αλλά μπορεί να τύχη και δωρεάν..στην Αθήνα σε αυτό το χάος οι γκόμενες είναι χιλιάδες και αγαμητες..είμαστε σε προνομιακή θέση..μπορούμε να δώσουμε 20 ευρώ και να γαμησουμε πιπινι ...Εγω εχω γυναίκα κ γκομενα δεν είμαι σε τέτοια φαση να ψαχνομαι. Γενικα πάντως μιλώντας, παντα πληρώνεις με τον ενα τρόπο η τον άλλο. Χαλαλι τους κιολας για να μη μοερδευομαστε...
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Πόσα χρόνια τραβιεσαι με γκόμενά και πόσα χρόνια γάμου;Εγω εχω γυναίκα κ γκομενα δεν είμαι σε τέτοια φαση να ψαχνομαι. Γενικα πάντως μιλώντας, παντα πληρώνεις με τον ενα τρόπο η τον άλλο. Χαλαλι τους κιολας για να μη μοερδευομαστε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψηφίστε τι προτιμάτε
Ανούσιο το θέμα.
Σας φέρνω τύπο με σκουτεράκι και δουλειά των 700 ευρώ που κάθε βράδυ είναι με διαφορετικό μουνάκι.
Σας φέρνω τύπο με δικό του καλό αμάξι και 1300 ευρώ μισθό που κάνει το ίδιο.
Σας φέρνω τύπο εισοδηματία με 500k το χρόνο που γαμάει μοντέλα της σοουμπιζ και ότι άλλο γουστάρει.
Σας φέρνω επίσης άλλους τυχαίους τύπους από όλες τις παραπάνω κλίμακες που γαμάνε μόνο αν πληρώσουν εσκορτς ή κάνουν σχέση με μπάζα και τα παντρεύονται για όλη τους τη ζωή....
Κάποια πράγματα στη ζωή πρέπει να τα χεις.... Αν το χεις με τις γυναίκες και βρίσκεις τα κουμπιά τους και ξέρεις πώς να πάιξεις, γαμάς, χωρίς πολλά χρήματα, απλά κερνώντας κάνα καφέ take away ή κάνα σουβλάκι ή κάνα κοκτεηλ β κατηγορίας...
Tα υπόλοιπα που διαβάζω κατα καιρούς εδώ και ακούω από διάφορους είναι απλά δικαιολογίες...
Αποδεδειγμένα....
Σας φέρνω τύπο με σκουτεράκι και δουλειά των 700 ευρώ που κάθε βράδυ είναι με διαφορετικό μουνάκι.
Σας φέρνω τύπο εισοδηματία με 500k το χρόνο που γαμάει μοντέλα της σοουμπιζ και ότι άλλο γουστάρει.
Σας φέρνω επίσης άλλους τυχαίους τύπους από όλες τις παραπάνω κλίμακες που γαμάνε μόνο αν πληρώσουν εσκορτς ή κάνουν σχέση με μπάζα και τα παντρεύονται για όλη τους τη ζωή....
Κάποια πράγματα στη ζωή πρέπει να τα χεις.... Αν το χεις με τις γυναίκες και βρίσκεις τα κουμπιά τους και ξέρεις πώς να πάιξεις, γαμάς, χωρίς πολλά χρήματα, απλά κερνώντας κάνα καφέ take away ή κάνα σουβλάκι ή κάνα κοκτεηλ β κατηγορίας...
Tα υπόλοιπα που διαβάζω κατα καιρούς εδώ και ακούω από διάφορους είναι απλά δικαιολογίες...
Αποδεδειγμένα....
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 231604
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Κι εγώ χαβαλε κανω - κάτι επίσης πολύ εμφανές και κατανοητό από ολουςΆκου τύπε Το ότι τρολαρω είναι κάτι παραπάνω από εμφανές . [Επίσης είμαι σίγουρος ότι αυτό το καταλαβαίνεις και εσύ ]
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Εκανες δυο λαθη τυπε.Μέχρι να τελειώσω το σχολείο είχα πάει με 2 , το καλοκαίρι που τελείωσα πήγα για δουλειά Χιλιαδου κ της έκανα 8, μετά από το 2010 έως το 2018 πήγαινα με 10-12 γκόμενες το χρόνο τις περισσότερες καλοκαίρια δούλευα barman σε μεγάλο club στη χαλκιδα . Οκτώβρη του 2018 έως Σεπτέμβρη του 2022 με μια!
Από το Σεπτέμβρη που χώρισα έως τώρα έχω πάει με άλλες δυο άλλα άργησα να μπω ξανά στο παιχνίδι αρκετούς μήνες γιατί μου έχει στοιχίσει πολύ ο χωρισμός!
Το ενα να μπεις σε σχεση και το αλλο να μην πηγαινεις και με αλλες παραλληλα.
Κατα τ αλλα αλανι εισαι μπραβο σου και θα επανελθεις γρηγορα.
Το 2018-2022 δικαιολογεισαι γιατι ειχε πλακωσει ο κοβιντ
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Φιλε ακριβως εχεις απολυτο δικιο!Ανούσιο το θέμα.
Αποδεδειγμένα....
Θυμαμαι τυπα που δουλευε σε παραλια ως προσωπικο.
Ε δε πιανοταν ο πουστης
Σε 15 μερες εγω γαμησα μια κι αυτος καθε βραδυ με αλλη.
Μου χε φαει αρκετες.
Πηγαινα ετρωγα χυλοπιτα απο μια δηθεν ψιλομυτα και τσουπ δυο μερες μετα ο τυπας μας εδειχνε στο κινητο την τυπισα γεματη απο τη χυσαμολη του
Οχι ιδιαιτερα ωραιος οχι ασχημος.
Ξενος στην καταγωγη.
Οπως το πες ομως το χε η κουφαλα.
Και μαλιστα εκεινη που γαμησα εγω και μου στελνε και μετα τις διακοπες μηνυματα και βρεθηκαμε για μια επαναληψη,μου αποκαλυψε πως κι αυτη την ειχε γαμησει ο αθεοφοβος ο καρεκλας της παραλιας.
Θεος ο τυπος.
Δυνατος χυστης.
Διδασκαλος.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.536
Επιβεβαιώνω τις σοφές συμβουλές του κ. Τρούμπαμαν. Ο άνδρας ο έξυπνος α.δεν μπαίνει σε σχέση ή λέει στην γκόμενα ότι μπήκε αλλά δεν έχει μπει στα αλήθεια και πηγαίνει και με άλλες (προτιμότερο να είναι σαφές ότι δεν κάνει σχέση γιατί η κρυφή ζωή θέλει κόπο και είμαστε τεμπέληδες), β.ό,τι κάνει το κάνει για να γίνεται καλύτερος εραστής και να σκορπίζει της καύλας το φως και όλοι να λένε "να ένας σοφός". Είναι χρέος προς την ανθρωπότητα.Μέχρι να τελειώσω το σχολείο είχα πάει με 2 , το καλοκαίρι που τελείωσα πήγα για δουλειά Χιλιαδου κ της έκανα 8, μετά από το 2010 έως το 2018 πήγαινα με 10-12 γκόμενες το χρόνο τις περισσότερες καλοκαίρια δούλευα barman σε μεγάλο club στη χαλκιδα . Οκτώβρη του 2018 έως Σεπτέμβρη του 2022 με μια!
Από το Σεπτέμβρη που χώρισα έως τώρα έχω πάει με άλλες δυο άλλα άργησα να μπω ξανά στο παιχνίδι αρκετούς μήνες γιατί μου έχει στοιχίσει πολύ ο χωρισμός!
Όλα τα άλλα είναι μικροαστικοί καταναγκασμοί και αφύσικες καταστάσεις
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.835
- Πόντοι
- 206
ΕίπαμεΑνούσιο το θέμα.
Αποδεδειγμένα....
Οι ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΙ του ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εδω ρίχνουν το ΜΗ ΣΤΑΥΡΩΜΑ σε ΓΚΟΜΕΝΑ… όχι στα γονίδιά που κληρονόμησαν από την μαμά τους και τον μπαμπά τους σε εξωτερική εμφάνιση (οι οποίοι γαμηθηκαν-γκομενιζαν και τους κάνανε, (άρα μάλλον διασταύρωση σκύλου με τάρανδο και εξού ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΙ)
Και όλο το κόμπλεξ που δεν μπορούν λόγο εμφάνισης και οτι είναι ταγάρια να μιλήσουν (άντε πες να το σώσουν από εκεί)
Το βγάζουν σε οτι ΜΑΛΑΚΙΑ τους δέρνει… για τους άλλους
Ενοειται βέβαια η μανούλα τους που παντρεύτηκε τον μπαμπάκα τους ήταν στα νιάτα της χαλαρό 8αρι και βαράγανε μαλακια τα πεζοδρόμια… και ο μπαμπάκας ήταν σε €€€€€ κάτι σαν τον Γιανγκο Δράκο στην ΛΑΜΨΗ
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.136
- Πόντοι
- 456
Well αυτό που λέει ένας συναγωνιστής πάνω ισχύει γερά. Υπάρχουν κάποιοι που απλά το έχουν. Έχω φίλο τον οποίο οι γυναίκες τον παρακαλάνε ! Αυτό που ακούτε , οι τύπισσες κλαίγονται να φαν τη πουτσα του. Είναι πολύ κλασσικός μαλακας με τις γυναίκες οπότε τις ρίχνει στον ιστό του πανεύκολα.
Βέβαια δεν είναι όλες όσες έχει καρφώσει ωραίες αλλά και μερικές είναι αρκετά.
Επίσης αυτό με τις Ελληνίδες και τους ξένους. Ρε φίλε νόμιζα πως είναι απλά ένα θέμα για το οποίο το βρήκαν εύκολο και κλαίγονται τα εθνίκια στο twitter. Αλλά το είδα με τα μάτια μου. Κατέβηκα μια μέρα κέντρο ( δε το κάνω συχνά ) και έπαθα σοκ.
Βλέπεις όμορφες γλυκές λευκές κοπέλες χέρι , χέρι με μαύρους. Τι να πεις ; Γιατί ρε κορίτσια ...
Την ιστορία την έχω ξαναγράψει εδώ. Δύο μήνες πριν το κάνω πρώτη φορά γνώρισα μια πιτσιρίκα στο γυμναστήριο. Η τύπισσα μου λέει πως να πέρασα στη σχολή των ονείρων μου και φεύγω Αθήνα.
Εγώ έβαλα το σχέδιο μου εν δράση. Ξεκίνησα να τη λέω πως όλο μπλέκω σε καυγάδες , τις γυναίκες τις πετάω. Να δείτε πως με κοίταζε η μικρή.
Ρε να το ήξερα μια ζωη μαλάκας θα ήμουν. Κορίτσια εγώ έχω κάθε καλή πρόθεση να είναι καλούλης και ευγενικός όπως μου έμαθε η μάνα μου αλλά αρκετά χρόνια τώρα αυτό που μου δίνει αυτή η ιστορία είναι μόνο ψυχικό πόνο. Μαλάκα θέλετε πάρτε τον.
Τέλος πάντων βγήκα εκτός θέματος.
Επίσης αυτό με τις Ελληνίδες και τους ξένους. Ρε φίλε νόμιζα πως είναι απλά ένα θέμα για το οποίο το βρήκαν εύκολο και κλαίγονται τα εθνίκια στο twitter. Αλλά το είδα με τα μάτια μου. Κατέβηκα μια μέρα κέντρο ( δε το κάνω συχνά ) και έπαθα σοκ.
Βλέπεις όμορφες γλυκές λευκές κοπέλες χέρι , χέρι με μαύρους. Τι να πεις ; Γιατί ρε κορίτσια ...
Την ιστορία την έχω ξαναγράψει εδώ. Δύο μήνες πριν το κάνω πρώτη φορά γνώρισα μια πιτσιρίκα στο γυμναστήριο. Η τύπισσα μου λέει πως να πέρασα στη σχολή των ονείρων μου και φεύγω Αθήνα.
Εγώ έβαλα το σχέδιο μου εν δράση. Ξεκίνησα να τη λέω πως όλο μπλέκω σε καυγάδες , τις γυναίκες τις πετάω. Να δείτε πως με κοίταζε η μικρή.
Ρε να το ήξερα μια ζωη μαλάκας θα ήμουν. Κορίτσια εγώ έχω κάθε καλή πρόθεση να είναι καλούλης και ευγενικός όπως μου έμαθε η μάνα μου αλλά αρκετά χρόνια τώρα αυτό που μου δίνει αυτή η ιστορία είναι μόνο ψυχικό πόνο. Μαλάκα θέλετε πάρτε τον.
ό,τι κάνει το κάνει για να γίνεται καλύτερος εραστής και να σκορπίζει της καύλας το φως και όλοι να λένε "να ένας σοφός". Είναι χρέος προς την ανθρωπότητα.
tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 9.010
- Πόντοι
- 10.413
Την σύζυγο την αφήνω απέξω.
Τις περισσότερες έμμεσα τις έχω πληρώσει αλλά πολύ λίγα πράγματα (κανένα δωράκι, κανένα εστιατόριο...). Αλλά πολύ λίγα γιατί είμαστε συνένοχοι στην παρανομία και επειδή τις καλύπτω σε είδος (όταν χυνουν καλά μαζί μου νιώθουν πληρότητα)....
Πληρωμένο έρωτα επιλεκτικά που και που... για συλλογή εμπειριών... για να έχουμε να θυμόμαστε όταν αποσυρθεί το εργαλείο.
Τις περισσότερες έμμεσα τις έχω πληρώσει αλλά πολύ λίγα πράγματα (κανένα δωράκι, κανένα εστιατόριο...). Αλλά πολύ λίγα γιατί είμαστε συνένοχοι στην παρανομία και επειδή τις καλύπτω σε είδος (όταν χυνουν καλά μαζί μου νιώθουν πληρότητα)....
Πληρωμένο έρωτα επιλεκτικά που και που... για συλλογή εμπειριών... για να έχουμε να θυμόμαστε όταν αποσυρθεί το εργαλείο.
hoteros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2016
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Από τις απλές σχέσεις, τους γάμους μέχρι το πιο ξεκάθαρο που είναι η ιερόδουλη..... Όλα επί πληρωμή είναι... και μάλιστα στα μη ξεκάθαρα πληρώνεις όχι μόνο σε χρήμα.... Οπότε περιοριζόταν πολύ οι περιπτώσεις που κάνεις γαμαει πραγματικά δωρεάν!
Ξέρω τουλάχιστον 3 περιπτώσεις που έχουν δαγκώσει τη λαμαρίνα γκόμενες με τύπους που ούτε Μπραντ Πιτ είναι και ζήτημα αν βγάζουν πάνω από 7-800 το μήναWell αυτό που λέει ένας συναγωνιστής πάνω ισχύει γερά. Υπάρχουν κάποιοι που απλά το έχουν. Έχω φίλο τον οποίο οι γυναίκες τον παρακαλάνε ! Αυτό που ακούτε , οι τύπισσες κλαίγονται να φαν τη πουτσα του. Είναι πολύ κλασσικός μαλακας με τις γυναίκες οπότε τις ρίχνει στον ιστό του πανεύκολα.
για να μη σου πω ότι είναι και ημιαπασχοληση ο ένας... Η μία ξέρω ότι είχε φάει τρελή καψούρα και αυτός την έφτυνε και ούτε καν της τον έδινε.... Πώς το κατάφερε; Προφανώς της γάμησε το μυαλό με κάποιο τροπο γιατί έβγαινε μαζί της αρχικα... Αυτή είναι τουλάχιστον 8αρι εμφανισιακά και πολύ κοινωνικη... Και οι δυο είναι άνω των 30... Αυτή επίσης της την έπεφτε ο κάθε πικραμένος απ' όσο έχω μάθει και δει στα σοσιαλ με σχόλια κάτω από τις φωτογραφιες της, μεχρι και ένα στέλεχος-μπαρμπας από την εταιρία της ξέρω της την επεφτε... Ξέρω και άλλους τύπους ίσως πιο εμφανίσιμους και με πιο καλά λεφτά που κλαίγονται ότι δεν τους κοιτάζουν καν οι γυναίκες... Δεν το έχουν απλά. Φως φανάρι. Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογίες ....
Άρα συμπέρασμα στο θέμα μας: Ναι, μπορεί να χρειάζονται πολλά λεφτά για να γαμησει καποιος, μπορεί να χρειάζονται λίγα λεφτά για κάποιον άλλο, αλλά μπορεί και τίποτα και να έρχεται απλά στο πιάτο το μουνι για κάποιους λιγους ... Καλημέρα σας....
Τελευταία τροποποίηση:
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Εμένα με έχει πληρώσει κιόλας!
Τύπε, τριγύρναγα στη Σοβιετία από το 93', εκείνα τα χρυσά χρόνια γαμούσες με κεράσματα shashlik/shaurma σε φαγάδικο του κώλου, μετά προς τέλη 90' παρουσιαζόσουν σπίτι της με σοκολατάκια και κρασί. Αυτό σαν τι μετράει τώρα; Λεφτά, χωρίς λεφτά;
Μετά καλομάθανε, ξεκίνησαν να ζητάνε συνάλλαγμα, δώρα, ταξίδια στο Ντουμπάι.
Μετά καλομάθανε, ξεκίνησαν να ζητάνε συνάλλαγμα, δώρα, ταξίδια στο Ντουμπάι.
Κοπέλες που γνώρισα ως εσκορτ ναι με 3 από αυτές έχουμε κάνει πραγματάκια χωρίς rate, αμοιβή κτλ.
Με πληρωμή μόνο του χώρου διαμονής και φαγητά ποτά κτλ.
Με μια και διακοπές κοντινό Αργοσαρωνικό 2 μερούλες μετά το τέλος του τουρ της που φυσικά πλήρωσα τα πάντα αλλά όχι αμοιβή η κάτι παρόμοιο για την ίδια.
Με πληρωμή μόνο του χώρου διαμονής και φαγητά ποτά κτλ.
Με μια και διακοπές κοντινό Αργοσαρωνικό 2 μερούλες μετά το τέλος του τουρ της που φυσικά πλήρωσα τα πάντα αλλά όχι αμοιβή η κάτι παρόμοιο για την ίδια.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 158
- Like
- 20.250
- Πόντοι
- 32.478
Ένα δεκάευρο είχα ξεχάσει εγώ πριν από χρόνια στο Κολωνού 30Β πάνω στο κομοδίνο τύπε. Άφησε τα ρέστα το μουνάκι κι εγώ από τις κάβλες τα ξέχασα και το θυμήθηκα όταν πήγα σπίτι.α να ρωτήσω κιόλας με το φτωχό μου το μυαλό....
μου χει τύχει Μετάξι να βρω 2-3 φορές 10ευρα, και αναρωτιέμαι, επειδή λεφτά δικά μου ΔΕΝ ήταν μετράει ότι γάμησα ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ να πληρώσω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις