Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.320
- Πόντοι
- 4.546
Το πάχος δηλαδηΤο κυριότερο είναι η περίμετρος και όχι τόσο το μήκος.
Το πάχος δηλαδηΤο κυριότερο είναι η περίμετρος και όχι τόσο το μήκος.
παιχτη ουτε μια βδομαδα μελος και εχεις 33 κριτικες και μαλιστα, με αρκετα υψηλο ποσο βλεπωμεταξυ κατεργαρεων....αληθεια
Απο παχος καλα παμε! Και στο σωμα και στο μπουτσο!Το πάχος δηλαδη
Το κυριότερο είναι η περίμετρος και όχι τόσο το μήκος.
Ούτε για δοκιμή δεν σε πήρε η ξενέρωτη;
Εγω δεν κατάντησα,γεννήθηκα
Για ποιο λόγο, λογαριασμό δε θα σου δώσω, σορυ
18 πόντους...εντάξει μεγάλος είσαι , αλλά όχι κάτι σπάνιο για να σε αποφεύγουν. Κάτι άλλο φταίει
Το κυριότερο είναι η περίμετρος και όχι τόσο το μήκος.
παιχτη ουτε μια βδομαδα μελος και εχεις 33 κριτικες και μαλιστα, με αρκετα υψηλο ποσο βλεπω
νερο πινεις καμια σταλα η' ολο μονοκοπανιας τα γαμας ?
να φοβαμαι... να
αναδρομικες ειναι οι κριτικες αδερφε...παιχτη ουτε μια βδομαδα μελος και εχεις 33 κριτικες και μαλιστα, με αρκετα υψηλο ποσο βλεπω
νερο πινεις καμια σταλα η' ολο μονοκοπανιας τα γαμας ?
να φοβαμαι... να βγαλω το τσιγκινο η' ολα οκ ?
αυτες εκμεταλλευτηκαν το θολο μου μυαλοΕκμεταλλεύτηκες το θολό τους μυαλό. Δεν μετράει
οκ μην αγχωνεσαι, ειδα τρελαθηκες στις παραθεσειςαναδρομικες ειναι οι κριτικες αδερφε...
ρε φιλε θα τρελαθουμε τελειως !! ουτε με στοιχειωδη ελληνικα δεν μπορεις να συνεννοηθεις με τις ελεεινιδεςΤο πάχος δηλαδη
Μπορεί να είναι βιτσιοζα και να της αρέσει να καθρεφτίζεται στην καράφλα του.Εχασε το υπεροχο πυκνο μοντερνο μαλλι μου για να βλεπει τη γυαλιστερη καραφλα του μπουλη! Εχασε και τη χοντρη με φλεβες πουτσα μου που τη σουβλιζε και ουρλιαζε απο γκαβλα… τα πουλησε ολα για τα λεφτα!
βιαστηκε ο μαστορας... πεμπτη σημεραΕδώ μαζευόμαστε σήμερα;
Κρίμα θά' ναι για σένα να χάσεις το μαλλίΕχασε το υπεροχο πυκνο μοντερνο μαλλι μου για να βλεπει τη γυαλιστερη καραφλα του μπουλη! Εχασε και τη χοντρη με φλεβες πουτσα μου που τη σουβλιζε και ουρλιαζε απο γκαβλα… τα πουλησε ολα για τα λεφτα!
για πες λεπτομερειες φιλε, τρελαινομαι για ΙταλιδεςΠολλές, αλλά την Ιταλίδα πριν 2 καλοκαίρια στην Κέρκυρα δεν την πλησιάζει καμία μέχρι τώρα.
δωσε μου μια το προφιλ της και θα την περιποιηθω εγω αναλογως.λιγους μηνες μετα το χωρισμο με τη καργιολα που με κατεστρεψε…
Μόνο να προσέχετε το κεφάλι (Το πανω) να μην ξεπεράσει τους ώμους. Μέχρι εκεί τρωγεστεΑπο παχος καλα παμε! Και στο σωμα και στο μπουτσο!
Τι παθαινετε ολες με τους καραφλες ρε γμτ;;;Μπορεί να είναι βιτσιοζα και να της αρέσει να καθρεφτίζεται στην καράφλα του.
Σα τα ματια μου το προσεχω το μαλλι!Κρίμα θά' ναι για σένα να χάσεις το μαλλί
Δείξε φωτό τώρα που το έφτιαξες ΓΑΜΕΑ ΤΩΝ ΨΕΚΤι παθαινετε ολες με τους καραφλες ρε γμτ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σα τα ματια μου το προσεχω το μαλλι!
ενδιαφερεσαι παιχτη ?Δείξε φωτό τώρα που το έφτιαξες ΓΑΜΕΑ ΤΩΝ ΨΕΚ