Νέα

Πόσες ελεεινίδες έχετε γαμήσει

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες ελεεινίδες έχετε γαμήσει

• Καμία

Ψήφοι: 19 9,8%
  • 1-5

Ψήφοι: 48 24,9%
  • 6-10

Ψήφοι: 33 17,1%
  • 11-20

Ψήφοι: 30 15,5%
  • 21-50

Ψήφοι: 33 17,1%
  • 51-100

Ψήφοι: 17 8,8%
  • Ειμαι σπαλιάρας

Ψήφοι: 13 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    193
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Θα βουτήξω το δάκτυλο μου στο ποτήρι με το ποτό μου και θα το γλείψω
καλα λεω εγω οτι εισαι καυλα....αυτα κανεις και ρίχνεις τους αντρες στα δίκτια σου ,ατακτο κοριτσι :erection: μονο το δάκτυλο?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• 8BB88E1F-B79F-48CC-8C4D-809E6844C3A9.jpeg
    8BB88E1F-B79F-48CC-8C4D-809E6844C3A9.jpeg
    104,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
καλα λεω εγω οτι εισαι καυλα....αυτα κανεις και ρίχνεις τους αντρες στα δίκτια σου ,ατακτο κοριτσι :erection: μονο το δάκτυλο?
Ρε συ, δεν πιστεύω να την ρωτάς όλα αυτά, ώστε να στα λέει, να καυλώνεις και να τον παίζεις...

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Ρε συ, δεν πιστεύω να την ρωτάς όλα αυτά, ώστε να στα λέει, να καυλώνεις και να τον παίζεις...
Εσυ για τί άλλο λες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τύπε ριψοκίνδυνο να πουμε αν πίνει απο μπουκάλι θα χεις θεμα :undecided: :undecided: :undecided:
Δεν κρατιέσαι να πετάξεις την κακία σου

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Σκηνικα 2012 τυπε που ειχε παρει 2 μεχρι τις 02.00 (ειτε τουαλετες, ειτε σπιτι) και μετα γυρναγε 4,00 στο κλαμπακι και επαιρνε και αλλη.

Αυτα που γινονταν μετα τις 4-5 ηταν ασυλληπτα τοτε

Τωρα δε ξερω εχουμε μεγαλωσει, αλλα φανταζομαι σε bolivar, ακανθους κλπ γινονται τετοιες φασεις απο καυλιαροπαιδα
αστρονομικα σκηνικα αυτα για μενα ουτε με το κυαλι....

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
3. η μια ειναι το γιουβαλκακι που εχω για σχεση, και αλλες 2 πριν λιγα χρονια, και αυτες απο τυχη.....

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Εγώ πάντως μετά τα 40 (τώρα είμαι 50), είχα μεγαλύτερα σουξέ (και ποσοτικά κ ποιοτικά) σε σχέση με το 18-40.

Συμβαίνει κ σε άλλους αυτό ;

( Να πω ότι ούτε κροίσος είμαι, απλά γυμνάζομαι καθημερινά κ "βγαίνω" στα πλαίσια του ανεκτού (υποφερτού) λόγω δουλειάς κ άθλησης).

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.178
Πόντοι
3.346
Εγώ πάντως μετά τα 40 (τώρα είμαι 50), είχα μεγαλύτερα σουξέ (και ποσοτικά κ ποιοτικά) σε σχέση με το 18-40.

Συμβαίνει κ σε άλλους αυτό ;

( Να πω ότι ούτε κροίσος είμαι, απλά γυμνάζομαι καθημερινά κ "βγαίνω" στα πλαίσια του ανεκτού (υποφερτού) λόγω δουλειάς κ άθλησης).
Μαλλον πιο νεος θα ησουν λιγο διστακτικος με τις γυναικες

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Μαλλον πιο νεος θα ησουν λιγο διστακτικος με τις γυναικες
χμμμ δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό, αλλά ίσως να έχεις δίκιο και να παίζει ένα τέτοιο σενάριο.

Απλά στα μέχρι τα 38-40, είχα λεφτά κ δύναμη εξουσίας (καριέρα), τώρα έχω περισσότερο χρόνο αλλά κ λιγότερο εισόδημα.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Σκηνικα 2012 τυπε που ειχε παρει 2 μεχρι τις 02.00 (ειτε τουαλετες, ειτε σπιτι) και μετα γυρναγε 4,00 στο κλαμπακι και επαιρνε και αλλη.

Αυτα που γινονταν μετα τις 4-5 ηταν ασυλληπτα τοτε

Τωρα δε ξερω εχουμε μεγαλωσει, αλλα φανταζομαι σε bolivar, ακανθους κλπ γινονται τετοιες φασεις απο καυλιαροπαιδα
Αυτα τυπε μου ειναι παραμυθια της χαλιμας
Οσο ωραιος και οσο κουλ και αν ειναι καποιος,οι γκομενες δεν βγαινουν στα κλαμπ για να γαμηθουν σα να κανουν πιατσα.
Το οτι συμβαινει το one night stand συμβαινει.
Απλα σε μεγαλο πληθος ανθρωπων σε μεγαλο σχετικα χρονινο διαστημα πχ σε 150 αρσενικους τουριστες σε 15 μερες μπορει να γαμησουν το μαξ 30 ατομα.
Δηλαδη σε 1 νυχτα οι 2 απο τους 150 απο μια γυναικα ο καθενας.Την αλλη μερα ο λαχνος δε θα ξαναπεσει στους ιδιους.
Να τονισω πως ανθρωποι τυπου σπαλιαρα ειναι μυθομανεις.
Δεν ειναι καν πολυ ωραιος,δεν ειναι καν πολυ γοητευτικος δεν ειναι καν πολυ εξυπνος.
Αν οντως ειχε γαμησει 4000 γυναικες ουτε θα τις μετραγε ουτε θα τις ανακοινωνε.
Πτωχος τω πνευματι..

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τις μαθαινετε με λεφτα.
Αν στο δευτερο ραντεβου τα πληρώνετε μισα μισα τοτε θα φανει αν αξιζει η οχι.
Αν θέλει ας φυγει,ενω αν τα πληρωνεται μισακα και καθεται σημαίνει οτι αξιζει.
Μην το παιζεται λεφταδες να εντυπωσιασετε,απο την αρχη σφιχτοι ετσι ωστε να ξεκαθαρισετε γρηγορα τις συμφεροντολογες απο τις αληθινες
Δε μπορω τυπε… αν δε πληρωσω νιωθω γυφτος! Απ την αλλη αν δε κανει καν τη κινηση να ανοιξει τη τσαντα με ξενερωνει…

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τις μαθαινετε με λεφτα.
Αν στο δευτερο ραντεβου τα πληρώνετε μισα μισα τοτε θα φανει αν αξιζει η οχι.
Αν θέλει ας φυγει,ενω αν τα πληρωνεται μισακα και καθεται σημαίνει οτι αξιζει.
Μην το παιζεται λεφταδες να εντυπωσιασετε,απο την αρχη σφιχτοι ετσι ωστε να ξεκαθαρισετε γρηγορα τις συμφεροντολογες απο τις αληθινες
Ναι αλλα ετσι βρισκεις τη 1 και σωστη
Δε γαμας πολλα μουνακια
Θελει τεχνη η αποπλανηση της γυναικας
Δε χαθηκε ο κοσμος αν κερασεις μια καριολα δυο φορες μεχρι να τη φας...
Κι υστερα εχεις εσυ το πανω χερι

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αυτα τυπε μου ειναι παραμυθια της χαλιμας
Οσο ωραιος και οσο κουλ και αν ειναι καποιος,οι γκομενες δεν βγαινουν στα κλαμπ για να γαμηθουν σα να κανουν πιατσα.
Το οτι συμβαινει το one night stand συμβαινει.
Απλα σε μεγαλο πληθος ανθρωπων σε μεγαλο σχετικα χρονινο διαστημα πχ σε 150 αρσενικους τουριστες σε 15 μερες μπορει να γαμησουν το μαξ 30 ατομα.
Δηλαδη σε 1 νυχτα οι 2 απο τους 150 απο μια γυναικα ο καθενας.Την αλλη μερα ο λαχνος δε θα ξαναπεσει στους ιδιους.
Να τονισω πως ανθρωποι τυπου σπαλιαρα ειναι μυθομανεις.
Δεν ειναι καν πολυ ωραιος,δεν ειναι καν πολυ γοητευτικος δεν ειναι καν πολυ εξυπνος.
Αν οντως ειχε γαμησει 4000 γυναικες ουτε θα τις μετραγε ουτε θα τις ανακοινωνε.
Πτωχος τω πνευματι..

Δε καταλαβες.

Δε τα ανακοινωσε σε κανεναν. Ειναι κολλητος μου απο το δημοτικο και τα βλεπω με τα ματια μου.

Εαν νομιζεις πχ οτι ο Σπαλιαρας λεει ψεμματα και ειναι μυθομανης εισαι βαθια νυχτωμενος και δειχνεις οτι δεν εχεις ιδεα απο νυχτα ουτε απο αυτα τα levels.

Συνεχισε ωστοσο να νιωθεις ανετα να πιστευεις οτι σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Κλασσικό καμάκι με κέρασμα σφηνάκι σε γκομενάκι που δείχνει ότι είναι διαθέσιμο για μια βραδιά. Αυτό προ ίντερνετ εποχή γιατί τώρα ούτε που σηκώνουν το κεφάλι από το κιν

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δε καταλαβες.

Δε τα ανακοινωσε σε κανεναν. Ειναι κολλητος μου απο το δημοτικο και τα βλεπω με τα ματια μου.

Εαν νομιζεις πχ οτι ο Σπαλιαρας λεει ψεμματα και ειναι μυθομανης εισαι βαθια νυχτωμενος και δειχνεις οτι δεν εχεις ιδεα απο νυχτα ουτε απο αυτα τα levels.

Συνεχισε ωστοσο να νιωθεις ανετα να πιστευεις οτι σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.
Τυπε μου με κανει να αισθανομαι αδιαφορα το θεμα να σου πω την αληθεια.
Κι εγω ξερεις δε μεγαλωσα σε σπηλια
Δε ξερω τι σου λεει ο φιλος σου
Ομως εχω να διαλεξω αναμεσα στην προσωπικη μου εμπειρια και οσων ξερω(ξερω πολλους και δεν ειμαι αβγαλτος) και τη μαρτυρια ενος nick name σε ενα δημοσιο φορουμ.

Δεν ειναι οτι ειναι αμελητεου βαρους η μαρτυρια σου
Ωστοσο λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα στο ζυγισμα κερδιζει η εμπειρια που εχω αποκομισει ως τωρα.
Και κατι τελευταιο.
Η αντιδραση σου στην αποψη μου δεν ειναι και τοσο cool.
Γιατι;Γιατι πραγματικα δε θα πρεπε να σε νοιαζει η γνωμη μου τοσο ωστε να με υποτιμησεις.
Βασικα αν ησουν εντελως cool δε θα εκανες καν αναφορα στο θεμα.
Οσο δε με νοιαζει εμενα αλλο τοσο επρεπε να αφηνει κι εσενα αδιαφορο το θεμα.
Διοτι ετσι αφηνεις να εννοηθει πως εσυ εισαι ο μαγκας ο περπατημενος και ολοι εμεις οι αδιαβαστοι οι αβγαλτοι κτλ.
Μιλας για level γνωσης της νυχτας λες και ειναι...video game
Σορυ τυπε μου δε συμφωνω με τη σταση σου
Ps: ο σπαλιαρας ειναι γελοιος σαν συνολο.Καρικατουρα.nothing more

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom