Νέα

Πόσα χλμ. έχει γράψει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maryland2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
331
Πόντοι
290
Tύπε για να έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα σημαίνει ότι τα στανταρ της είναι υπό του μηδενός και το δίνει όπου να'ναι. Αν έχει φτάσει να μην πηδιέται γιατί είναι χορτασμένη σημαίνει ότι δε θα πηδιέται ούτε με εσένα. Επίσης σκέψου με πόσους πέοντες θα σε συγκρίνει και με πόσα γούστα και πες μας πόσο σίγουρος είσαι ότι βρήκε τον ένα και μοναδικό που την ικανοποιεί σε σένα :tooth:
Συνήθως αυτές απλά βολεύονται σε έναν στανταρ για ένα διάστημα και αν παίξει κάτι δεν τους στοιχίζει και τίποτα να πηδηχτούν, τι είναι μια πουτσα ακόμα. Και μετά θα αρχίσει να γκρινιάζει, να μη σου κάθεται και λοιπές γυναικομαλακίες που σου βγάζουν την πίστη μέχρι να χωρίσουν. Γνώμη μου βλέποντας το λογικά, δεν είμαι ο Ασκητής :tooth:

Επίσης μιλάμε μόνο για το να το δει κάποιος "σοβαρά". Αν είναι περιστασιακή δε διαφέρει και πολύ από τις επαγγελματίες που δε μας νοιάζει με πόσο
Tύπε για να έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα σημαίνει ότι τα στανταρ της είναι υπό του μηδενός και το δίνει όπου να'ναι. Αν έχει φτάσει να μην πηδιέται γιατί είναι χορτασμένη σημαίνει ότι δε θα πηδιέται ούτε με εσένα. Επίσης σκέψου με πόσους πέοντες θα σε συγκρίνει και με πόσα γούστα και πες μας πόσο σίγουρος είσαι ότι βρήκε τον ένα και μοναδικό που την ικανοποιεί σε σένα :tooth:
Συνήθως αυτές απλά βολεύονται σε έναν στανταρ για ένα διάστημα και αν παίξει κάτι δεν τους στοιχίζει και τίποτα να πηδηχτούν, τι είναι μια πουτσα ακόμα. Και μετά θα αρχίσει να γκρινιάζει, να μη σου κάθεται και λοιπές γυναικομαλακίες που σου βγάζουν την πίστη μέχρι να χωρίσουν. Γνώμη μου βλέποντας το λογικά, δεν είμαι ο Ασκητής :tooth:

Επίσης μιλάμε μόνο για το να το δει κάποιος "σοβαρά". Αν είναι περιστασιακή δε διαφέρει και πολύ από τις επαγγελματίες που δε μας νοιάζει με πόσους πηδήχτηκαν (πέρα από τα παράσημα).
Μια χαρα τα λες
υς πηδήχτηκαν (πέρα από τα παράσημα).
Μια

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.681
Πόντοι
201
Κι εγώ τα χα με αεροσυνοδό παλιά...την πήδηξε κάποτε ο κυβερνήτης αλλά για να με καλοπιάσει μου γέμισε την κάρτα των Miles n bonus...επίσης η κοπέλα μου με αντάμειψε με παρτούζα με μια άλλη φίλη της για να τη συγχωρέσω οπότε χαλάλι...
Όχι μόνο δε με ενόχλησε αλλά πάντα μνημονεύω με ευχαρίστηση τον James τον κυβερνήτη...Θυμάμαι είχαμε πιεί κάτι ουζάκια με μεζέδες στη Ρόδο...
Στο τέλος κάναμε και swinging με τις κοπέλες μας
Α ρε James άτομο...ευλογημένη η μέρα που μου ξεμούνιασες την κοπέλα...
Παντός από όσο έχω καταλάβει κ μου έχει πει στο ξεκαρφωτο ένα βράδυ μετα από πολλά ποτά .....παρτουζα δεν έχει κάνει στην ζωή της .........οπότε εχουμε μεινη Στο τι έχει κάνει πριν γιατί εκτός απ' αεροσυνοδός ήταν κ αθλήτρια!!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.982
Πόντοι
5.956
Οι γυναικες με τα πολλα χιλιομετρα, καποια στιγμή βρίσκουν τον κατλαλληλο πυρφόρο που θα τις αποκαταστήσει και μόλις τον ψιλοβαρεθούν, συνήθως σύντομα, αρχίζουν και του στολιζουν το μέτωπο.
Οσο για τις επαγγελματίες, ο σοφός λαός λέει "κόβει η πουτάνα το γαμήσι;"
Ότι ναναι,όταν μια περπατημένη γυναίκα σε επιλέξει, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος!
Να φοβάσαι τις παρθενοπιπιτσες !

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
Ότι ναναι,όταν μια περπατημένη γυναίκα σε επιλέξει, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος!
Να φοβάσαι τις παρθενοπιπιτσες !
Αν σε επιλεγει γιατι είσαι ο χρησιμος ηλιθιος που της εξασφαλίζει χρημα, και να μπορει να πηδιεται με οποιον γουσταρει, δεν πρεπει να ανησυχεις;
Χμ ... έχεις δικιο, για να το σκεφτει αυτο καποιος θελει μυαλο και δεν το εχουν ολοι

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.991
Πόντοι
5.956
Παλιά, μέχρι πριν 40 χρόνια ( λέω ένα νούμερο), αυτά που συζητάμε εδώ, ήταν οι φόβοι των γυναικών..
Τώρα έχουμε εμείς τις ανησυχίες που είχε μια γυναίκα τη δεκαετία του 70 και πριν..

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.982
Πόντοι
5.956
Αν σε επιλεγει γιατι είσαι ο χρησιμος ηλιθιος που της εξασφαλίζει χρημα, και να μπορει να πηδιεται με οποιον γουσταρει, δεν πρεπει να ανησυχεις;
Χμ ... έχεις δικιο, για να το σκεφτει αυτο καποιος θελει μυαλο και δεν το εχουν ολοι
Μυαλωμενο μου αγόρι!!!!
Ταχεις κλεισει τα εικοσι η το παλεύεις?

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
784
Πόντοι
86
Mπα αυτες ειναι επωνυμες και δυσκολες.Η δικια μου ηταν ανωνυμη αλλα πανευκολη!!
Μαλιστα ειχαμε κανει και μια πλακα.Με εναν φιλο μου που δεν τον ηξερε του εδωσα το facebook της για να της στειλει μηνυμα και να ξεκινησει φλερτ.Σε μια μερα τσιμπησε αυτη και του ζητησε να βγουνε...Μιλαμε για σκυλα!!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Μαλιστα ειχαμε κανει και μια πλακα.Με εναν φιλο μου που δεν τον ηξερε του εδωσα το facebook της για να της στειλει μηνυμα και να ξεκινησει φλερτ.Σε μια μερα τσιμπησε αυτη και του ζητησε να βγουνε...Μιλαμε για σκυλα!!

να της κανεις προταση μαν, μη χασεις τετοιο κελεπουρι

αντε μπας και γαμησουμε κι εμεις...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.991
Πόντοι
5.956
Εντάξει περίπτωση νυμφομανιας... χαχαχαχ..
( Αν θες στείλε το φβ σε πμ..)

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
784
Πόντοι
86
να της κανεις προταση μαν, μη χασεις τετοιο κελεπουρι

αντε μπας και γαμησουμε κι εμεις...
Ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν θα προτεινα κατι τετοιο.Γλιτωσα τα χειροτερα..
Μην μπλεκετε με τετοια ζωα για ενα σεξ.Δεν αξιζει!!! Μην ειστε μαλακες και πεφτετε θυματα της καθε επιτηδειας.Χιλιες φορες να πληρωσεις ενα εικοσαρι σε επαγγελματια πουτανα παρα αυτο που περασα.
Πιστεψτε με παιδια τετοια γυναια μοναχα για τα σκουπιδια κανουν.

Οπως μου ελεγε και ενας φιλος μου που εμαθε για την περιπτωση ειναι σαν μπλεκεις με την βουβωνικη πανωλη ή την ηρωινη ή τον καρκινο.Ποιος θα ηθελε τετοια μπλεξιματα; Εγω την πατησα και ξεμπλεξα αλλα δυσκολα γιατι ειναι και ο εθισμος για λιγα λεπτα της ωρας που γινεται συνηθεια.

Οπως ειπε πιο πανω πολυ σωστα και ενας φιλος ειναι να μην σου τυχει! Αυτη η προταση και μονο φτανει!

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν θα προτεινα κατι τετοιο.Γλιτωσα τα χειροτερα..
Μην μπλεκετε με τετοια ζωα για ενα σεξ.Δεν αξιζει!!! Μην ειστε μαλακες και πεφτετε θυματα της καθε επιτηδειας.Χιλιες φορες να πληρωσεις ενα εικοσαρι σε επαγγελματια πουτανα παρα αυτο που περασα.
Πιστεψτε με παιδια τετοια γυναια μοναχα για τα σκουπιδια κανουν.

Οπως μου ελεγε και ενας φιλος μου που εμαθε για την περιπτωση ειναι σαν μπλεκεις με την βουβωνικη πανωλη ή την ηρωινη ή τον καρκινο.Ποιος θα ηθελε τετοια μπλεξιματα; Εγω την πατησα και ξεμπλεξα αλλα δυσκολα γιατι ειναι και ο εθισμος για λιγα λεπτα της ωρας που γινεται συνηθεια.

Οπως ειπε πιο πανω πολυ σωστα και ενας φιλος ειναι να μην σου τυχει! Αυτη η προταση και μονο φτανει!
Καλα ρε φιλε υπερβαλλεις κι εσυ. Σεξ κανει η κοπελα ,δεν κλεβει λεφτα. Αυτου του ειδους οι κοπελες συνηθως δεν μπορουν να κατσουν με εναν αντρα(οταν μιλαμε για αρρωστες περιπτωσεις).
Εγω ειχα μια περιπτωση που γαμουσα μια κοπελα που εχει κανει οτι μπορεις να φανταστεις. Τριο, παρτουζες, σαδομαζο κλπ
Απο τα πιο τιμια ατομα που γνωρισα. Απορω πως γαμιομασταν αφου δεν δεχτηκα να συμμετεχω σε καμια απο τις μαλακιες της πλακα πλακα.
Μονη της ειναι βεβαια, αφου δεν μπορει να εγκλωβιστει σε μια σχεση.
Αυτο το οτι μια γυναικα ειναι μαζι σου, αλλα πισω απ την πλατη σου την ξεφτιλιζουν 5 αραπηδες περισσοτερο αντρικος φοβος μου κανει. Αυτη που θα γουσταρει να την ξεφτιλισουν 5 αραπηδες θα σου πει μηπως μπορεις να συμμετεχεις κι εσυ στο ξεφτιλισμα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.328
Πόντοι
6.236

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
784
Πόντοι
86
Καλα ρε φιλε υπερβαλλεις κι εσυ. Σεξ κανει η κοπελα ,δεν κλεβει λεφτα. Αυτου του ειδους οι κοπελες συνηθως δεν μπορουν να κατσουν με εναν αντρα(οταν μιλαμε για αρρωστες περιπτωσεις).
Εγω ειχα μια περιπτωση που γαμουσα μια κοπελα που εχει κανει οτι μπορεις να φανταστεις. Τριο, παρτουζες, σαδομαζο κλπ
Απο τα πιο τιμια ατομα που γνωρισα. Απορω πως γαμιομασταν αφου δεν δεχτηκα να συμμετεχω σε καμια απο τις μαλακιες της πλακα πλακα.
Μονη της ειναι βεβαια, αφου δεν μπορει να εγκλωβιστει σε μια σχεση.
Αυτο το οτι μια γυναικα ειναι μαζι σου, αλλα πισω απ την πλατη σου την ξεφτιλιζουν 5 αραπηδες περισσοτερο αντρικος φοβος μου κανει. Αυτη που θα γουσταρει να την ξεφτιλισουν 5 αραπηδες θα σου πει μηπως μπορεις να συμμετεχεις κι εσυ στο ξεφτιλισμα.
Αν αυτη που σου λεω ηταν τιμια και ξηγιοταν την αληθεια εξαρχης θα την εκτιμουσα.Η λεγαμενη που σου λεω το επαιζε παρθενα σχεδον.
Κοιτα οποια πουλαει παραμυθι κ ψευτια και ανοιγει τα ποδια της σε πολλους παραλληλα δινει δικαιωμα με την εννοια οτι ο αλλος κινδυνευει να αρπαξει παρασημο μεσα στην αγνοια του.
Δωστου την ευκαιρια να επιλεξει τουλαχιστον.
Για αυτη που λες οτι γαμιοσασταν ενω ειχε κανει σαδομαζο,παρτουζες κλπ καποτε γνωρισα μια με τα αρχικα της απο Ευγ. και μου ξηγηθηκε απο την αρχη οτι αυτα κανω αν θες ελα.
Δεν ενεδωσα αλλα αυτη ηταν Κυρια με καπα κεφαλαιο και την εκτιμησα πολυ περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη.
Εσυ τα ισοπεδωνεις ολα.Σου λεει η αλλη γαμιεμαι αβερτα και εσυ απαντας ορματε οτι κ αν ειναι.Δεν ειναι ετσι...Δεν ειμαστε ζωα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Αν αυτη που σου λεω ηταν τιμια και ξηγιοταν την αληθεια εξαρχης θα την εκτιμουσα.Η λεγαμενη που σου λεω το επαιζε παρθενα σχεδον.
Κοιτα οποια πουλαει παραμυθι κ ψευτια και ανοιγει τα ποδια της σε πολλους παραλληλα δινει δικαιωμα με την εννοια οτι ο αλλος κινδυνευει να αρπαξει παρασημο μεσα στην αγνοια του.
Για αυτη που λες οτι γαμιοσασταν ενω ειχε κανει σαδομαζο,παρτουζες κλπ καποτε γνωρισα μια με τα αρχικα της απο Ευγ. και μου ξηγηθηκε απο την αρχη οτι αυτα κανω αν θες ελα.
Δεν ενεδωσα αλλα αυτη ηταν Κυρια με καπα κεφαλαιο και την εκτιμησα πολυ περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη.
Εσυ τα ισοπεδωνεις ολα.Σου λεει η αλλη γαμιεμαι αβερτα και εσυ απαντας ορματε οτι κ αν ειναι.Δεν ειναι ετσι...Δεν ειμαστε ζωα.
Οποια πουλαει παραμυθι σιγουρα δεν συμπεριφερεται σωστα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να προστατεύσει τα προσωπικά του δεδομένα.
Το λάθος θα είναι να σε εκθέσει σε κάποια αρρώστια που εν αγνοία σου θα κολούσες αν πήγαινες χωρίς καπότα.
Θα μου πεις και με καπότα μπορεί να κολήσεις.
Ε αυτό είναι το ρίσκο που θα πρέπει να πάρει ούτως η άλλως όποιος θέλει να γαμήσει.
Το να κρύψει το παρελθόν της ή και το παράλληλο παρόν της ας πούμε ότι είναι εντάξει.Αυτό που δεν είναι εντάξει είναι να σου δημιουργήσει ψευαδαισθήσεις ότι θέλει από σένα κάτι σοβαρό με συναίσθημα και διάρκεια κτλ
Εκεί βρίσκεται η πουτανιά για μένα.
Μπορεί να μην πει αν δε θέλει για το πόσους έχει πα΄ρει ή με τι τρόπο,αλλά οφείλει να σε κρατήσει με τη στάση της στην ανάλογη απόσταση,ειδικά αν διαπιστώσει πως εσύ είσαι ε΄τοιμος να την ερωτευτείς...

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
Η πρώην μου στα 23 της είχε γράψει το κοντέρ της 4 και όντως το έβγαζε ότι ήταν της σχέσης.Μετα άλλαξαν κάποια δεδομένα στον επαγγελματικό της τομέα και από εκεί που ήταν χαμηλοβλεπουσα κατάλαβε πόσο πουλάει το μουνι της οπότε το κοντέρ της έχει βαρεσει όσο ενός ταρίφα στο Σύνταγμα.Δεν είναι βίζιτα κάνει φυσιολογική δουλειά ακριβώς ίδια σαν μιας κοπέλας που ειπώθηκε παραπανω.Και από μια μπύρα σε συνοικιακό μαγαζί πλέον η σαμπάνια είναι απαραίτητη σε κάθε έξοδο της και κάθε στορυ της.Περιττο να πω ότι με σουταρε κιεμενα .Αυτα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Τι να σας πω ρε παιδια.Εγω καποτε εβγαινα με μια Ελενα απο βουλα αττικης.Αυτη 44 ετων τωρα αλλα ελεγε σε ολους ψεμματα οτι ειναι 35-37-38.Ειχε παρει καμια 70αρια αντρες και μου το επαιζε αθωα οτι ειχε παει με πεντε μονο.Μαλιστα συναντησα καποτε λογω επαγγελματος και περιοχης εναν φιλο ασχετο και πανω σε κουβεντα για γυναικες την ειχε παρει κ αυτος.Εμεινα καγκελο.Εκ των υστερων μαθαμε οτι επαιζε με πολλους παραλληλα και μαλιστα ελεγε στον καθενα οτι μενει σε αλλη περιοχη ποτε ελληνικο ή αλιμο κλπ.
Οποιος ξερει παντως μια Ελενα απο Βουλα αυτη ειναι.Η μια και μοναδικη παρτολα χαχα.
Μην μασατε πολλες ψαχνουν θυματα και κοροιδα για να περνουν καλα.Αν καποιος το παει σοβαρα με αναλογες περιπτωσεις ειμαι σιγουρος οτι και μετα τον γαμο τα ιδια κανουν.Να προσεχετε..
Αυτό το 5 και το 7 το λένε όλες λες και το έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους.

Βρε μια να μου πει 28 κ ας έχει πάει με 100.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Η πλάκα είναι όταν μια παρτόλα κράζει μια άλλη παρτόλα.

Αυτή έχει πάρει και τα δέντρα κ τα κλαριά και τα φύλλα.

Γιατί ρε ζώο; Εσυ τι έχεις κάνει;

Ασε την κοπέλα να γαμηθεί να φάμε κ εμείς.

Ζώο

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.328
Πόντοι
6.236

Γιατί ρε; Εσυ τι έχεις κάνει;

Και παρτόλα και μονοχοφαγού...πλεονεξία παντού. Σε τι κόσμο ζούμε...χάθηκαν οι αξίες:2funny::2funny:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.486
Πόντοι
2.256

Γιατί ρε ζώο; Εσυ τι έχεις κάνει;

Ζώο

Ετσι γελαω με ενα "βλημα" παντρεμενο που πηδαω αυτη τη περιοδο.Θαβει τις 3 κολλητες της οτι ειναι πηδουκλες και η πλακα ειναι οτι οι 2 απο τις 3 ειναι χωρισμενη. Βεβαια εκεινη αμα δεν τον φαει απο κωλο και δεν τα στραγγιξει δεν ξεμυτιζει απο το δωματιο ακομα και αν επιμενω οτι πρεπει να φυγουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom