Νέα

Πόσα χλμ. έχει γράψει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sepoliacpl

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Νοε 2018
Like
9.947
Πόντοι
1.041
1677958601144a.jpg
αρκετα

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
469
Πόντοι
21
Ορμώμενος από το θέμα ίσως είναι καλό να καθιερωθεί παροχή πηδο-βιογραφικού προ του γάμου…. Έτσι για να ξέρουμε τον αύξοντα αριθμό μας….

drama berlin GIF by BVG

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
469
Πόντοι
21
Ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν θα προτεινα κατι τετοιο.Γλιτωσα τα χειροτερα..
Μην μπλεκετε με τετοια ζωα για ενα σεξ.Δεν αξιζει!!! Μην ειστε μαλακες και πεφτετε θυματα της καθε επιτηδειας.Χιλιες φορες να πληρωσεις ενα εικοσαρι σε επαγγελματια πουτανα παρα αυτο που περασα.
Πιστεψτε με παιδια τετοια γυναια μοναχα για τα σκουπιδια κανουν.

Οπως μου ελεγε και ενας φιλος μου που εμαθε για την περιπτωση ειναι σαν μπλεκεις με την βουβωνικη πανωλη ή την ηρωινη ή τον καρκινο.Ποιος θα ηθελε τετοια μπλεξιματα; Εγω την πατησα και ξεμπλεξα αλλα δυσκολα γιατι ειναι και ο εθισμος για λιγα λεπτα της ωρας που γινεται συνηθεια.

Οπως ειπε πιο πανω πολυ σωστα και ενας φιλος ειναι να μην σου τυχει! Αυτη η προταση και μονο φτανει!
Φίλε αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ πουτανας στο σώμα και πουτανας στην ψυχή, η πρώτη επιλογή είναι μακράν η καλύτερη….

Cuckoldcpl90

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Like
6.479
Πόντοι
1.041
Πώς σας φαίνεται που η γυναίκα σας -γκομενα σας έχει ξεκωλες στριγκαρες,διχτυωτα, ζαρτιερες όταν την γνωρίσατε? Φαντάζεστε ότι την έχουν γαμησει πολλοί με αυτά και έχει γράψει χλμ πουτσας?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Φίλε αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ πουτανας στο σώμα και πουτανας στην ψυχή, η πρώτη επιλογή είναι μακράν η καλύτερη….
η δικη μου εμπειρια εχει δειξει οτι πανε πακετο αυτα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Πώς σας φαίνεται που η γυναίκα σας -γκομενα σας έχει ξεκωλες στριγκαρες,διχτυωτα, ζαρτιερες όταν την γνωρίσατε? Φαντάζεστε ότι την έχουν γαμησει πολλοί με αυτά και έχει γράψει χλμ πουτσας?
Πέρνα στο παρασύνθημα τύπε.....

:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Το καλύτερο να σου τύχει συνδυασμός και των 2!!!!!

:wanker::wanker::wanker::wanker:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.288
Πόντοι
2.586
να συζητας με πρωην εργαζομενη ...
να σου λεει για γνωστη της , παντρεμενη ,που την ειχε παρει ολη η θεσσαλονικη και οι γυρω νομοι
Οτι ειναι πουτανα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Κάποιες φορές πάνε… από την εμπειρία μου τις λιγότερες.
ειναι διαφορετικη εννοια "πουτανα στο σωμα" με "πουτανα στη ψυχη'...δηλαδη τι παει να πει πουτανα στη ψυχη? οκ πουτανα στο σωμα το καταλαβαινω αλλα μια γκόμενα που γουστάρει να κερατωνει συνεχεια (λογικα θα ειναι και ψευτρα φουλ) δε νομίζω να ειναι και το καλύτερο ατομο,..πουτανα στη ψυχη τι σημαινει? απλα κωλοχαρακτηρας?

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
469
Πόντοι
21
ειναι διαφορετικη εννοια "πουτανα στο σωμα" με "πουτανα στη ψυχη'...δηλαδη τι παει να πει πουτανα στη ψυχη? οκ πουτανα στο σωμα το καταλαβαινω αλλα μια γκόμενα που γουστάρει να κερατωνει συνεχεια (λογικα θα ειναι και ψευτρα φουλ) δε νομίζω να ειναι και το καλύτερο ατομο,..πουτανα στη ψυχη τι σημαινει? απλα κωλοχαρακτηρας?
Πουτανα στην ψυχή (που προφανώς έχει έννοια μεταφορική) είναι η γυναίκα που είναι αδίστακτη. Δεν θα κολλήσει να κάνει το οτιδήποτε για να φαει ή να περάσει το δικό της χωρίς να την νοιάζει τι μπορεί να προκαλέσει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Πουτανα στην ψυχή (που προφανώς έχει έννοια μεταφορική) είναι η γυναίκα που είναι αδίστακτη. Δεν θα κολλήσει να κάνει το οτιδήποτε για να φαει ή να περάσει το δικό της χωρίς να την νοιάζει τι μπορεί να προκαλέσει.
συμφωνοι....ενας τετοιος χαρακτηρας δεν εχει και τις περισσοτερες πιθανότητες να κερατώσει?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
δε νομιζω να εχουν ηθικους φραγμους αυτα τα ατομα....οποτε για ολα ειναι ικανα...μεχρι και στη πουτανιά στο σωμα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
δεν υπάρχει γυναίκα πάνω από 15 χρονών που να μην έχει ΟΛΑ αυτά τα καυλιάρικα ρούχα κ εσώρουχα στη γκαρνταρόμπα της στο υπογράφω.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.124
Πόντοι
3.506
Δεν μας χαλάει αυτό. Όσο πιο πολύ εχει γράψει το πουτσοκοντέρ, τόσο το καλύτερο.

Cuckoldcpl90

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Like
6.479
Πόντοι
1.041
δεν υπάρχει γυναίκα πάνω από 15 χρονών που να μην έχει ΟΛΑ αυτά τα καυλιάρικα ρούχα κ εσώρουχα στη γκαρνταρόμπα της στο υπογράφω.
Και πώς σου φαίνεται?
Σου αρέσει αυτό?
Εμένα προσωπικά με καυλώνει να τα φοράει και να σκέφτομαι ότι την έχουν πηδήξει και άλλοι με αυτά...

Cuckoldcpl90

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Like
6.479
Πόντοι
1.041
Αλλά πιο πολύ θέλω να ακούσω τη γνώμη αυτών που δεν θέλουν η γκόμενα τους να έχει γράψει πολλά χλμ.
Τι κάνουν μόλις τα δουν? Της τα πετάνε?

Cuckoldcpl90

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Like
6.479
Πόντοι
1.041
Εγώ θα καυλωνα τρελά να την έβλεπα σε μια τσόντα με ένα πρώην της...και πιο πολύ να την έβλεπα να γαμιεται με αυτόν που την ξεπαρθενιασε... Φαντάζομαι θα είναι ιδιαίτερο ακόμα και τώρα να την πηδήξει μπροστά μου αυτός που την ξεπαρθενιασε....

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
469
Πόντοι
21
συμφωνοι....ενας τετοιος χαρακτηρας δεν εχει και τις περισσοτερες πιθανότητες να κερατώσει?
Δεν είναι απαραίτητο. Άλλωστε το κεράτωμα δεν έχει να κάνει μόνο με την γυναίκα. Έχει να κάνει και με τον άντρα της και αντίστροφα.

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
469
Πόντοι
21
Να σου πω την αλήθεια η εμπειρία με έχει διδάξει να προσέχω στα σιγανά ποταμάκια. Όχι ότι οι χείμαρροι δεν θέλουν προσοχή, αλλά εκεί το ψιλο-περιμένεις ή τουλάχιστον έχεις τις κεραίες τεντωμένος. Αλλά στα σιγανά το φοράς το τάρανδο-κέφαλο και χαμογελάς….

Επίσης και στο θέμα των επιδόσεων φαίνεται να ισχύει το ίδιο.
Εγώ τα πιο δυνατά γαμησια τα έχω κάνει με πολύ μα παρά πολύ σοβαρές κοπέλες.
Οι υπόλοιπες συνήθως κάνουν θόρυβο αλλά στο δια ταύτα κούκου….σαν το άδειο τενεκέ ένα πράγμα… θόρυβος θόρυβος αλλά από ουσία άντε γεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom