Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
Καλημερα!Τυπε μου εχεις κανει πολυ μικρο αριθμο σχεσεων για να εισαι καλος γνωστης των γυναικων
Δε σε συμβουλεψα και δε με νοιαζει ξαναλεω
Αν δε σου αρεσει να δεχεσαι γνωμες τοτε κρατα κι εσυ τα προσωπικα σου για τον εαυτο σου και σταματα να εισαι ευθικτος.Δε σου προσφερει τιποτα
Αυτες ανεφερα, δεν ειναι ολες, δεν εχει νοημα να τις γραψω ολες αλλα και δεν ξερω στα σιγουρα για ολες οσες ειχα σχεση!
Αλλα δεν απαντω για το παραπανω!
"Δε σε συμβουλεψα και δε με νοιαζει ξαναλεω"... θα ξεχασουμε τα Ελληνικα μας εδω! Ρε συ, μου ειπες να μην πιστευω οτι μου λενε! Δεν ειναι συμβουλη αυτη?
Τελος παντων, ο λογος που τα εγραψα ειναι πολυ απλος, αν υποθεσουμε οτι εγω ξερω την αλήθεια πχ για αυτην που πηδαγα οσο ειχε σχεση με τον πρωτο της, τοτε αυτος εφαγε κερατο (στανταρακι) ενω η κοπελα του ειχε γραψει ελαχιστα χιλιομετρα!!
Επισης, τον παντρευτηκε, του κρατησε το σπιτι πολυ καλα και του εκανε παιδια που τα μεγαλωσε πρακτικα αυτη, μιας και εβγαζε περισσοτερα αλλα και πιο σταθερα χρηματα απ αυτον... τωρα που μιλαμε και που τα παιδια εχουν μεγαλωσει, τελειωνουν σπουδες κτλ τον χωρισε γιατι ο τυπος ειναι απλα βλακας!
Τωρα λοιπον, την εχω δει 4-5 φορες και εχουμε περασει σουπερ χωρις καν το αγχος του τυπου και των παιδιων!
Γιατι τα λεω? Ειναι αδιαφορο αν πηδιεται καποια ή οχι, σημασια εχει να το κανει με τροπο τετοιο που να μην επηρεαζει τη ζωη της!
Τελος παντων, καλη συνεχεια σε ολους!
over & out