Νέα

Πόσα χλμ. έχει γράψει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Τυπε μου εχεις κανει πολυ μικρο αριθμο σχεσεων για να εισαι καλος γνωστης των γυναικων
Δε σε συμβουλεψα και δε με νοιαζει ξαναλεω
Αν δε σου αρεσει να δεχεσαι γνωμες τοτε κρατα κι εσυ τα προσωπικα σου για τον εαυτο σου και σταματα να εισαι ευθικτος.Δε σου προσφερει τιποτα
Καλημερα!
Αυτες ανεφερα, δεν ειναι ολες, δεν εχει νοημα να τις γραψω ολες αλλα και δεν ξερω στα σιγουρα για ολες οσες ειχα σχεση!

Αλλα δεν απαντω για το παραπανω!
"Δε σε συμβουλεψα και δε με νοιαζει ξαναλεω"... θα ξεχασουμε τα Ελληνικα μας εδω! Ρε συ, μου ειπες να μην πιστευω οτι μου λενε! Δεν ειναι συμβουλη αυτη?

Τελος παντων, ο λογος που τα εγραψα ειναι πολυ απλος, αν υποθεσουμε οτι εγω ξερω την αλήθεια πχ για αυτην που πηδαγα οσο ειχε σχεση με τον πρωτο της, τοτε αυτος εφαγε κερατο (στανταρακι) ενω η κοπελα του ειχε γραψει ελαχιστα χιλιομετρα!!
Επισης, τον παντρευτηκε, του κρατησε το σπιτι πολυ καλα και του εκανε παιδια που τα μεγαλωσε πρακτικα αυτη, μιας και εβγαζε περισσοτερα αλλα και πιο σταθερα χρηματα απ αυτον... τωρα που μιλαμε και που τα παιδια εχουν μεγαλωσει, τελειωνουν σπουδες κτλ τον χωρισε γιατι ο τυπος ειναι απλα βλακας!
Τωρα λοιπον, την εχω δει 4-5 φορες και εχουμε περασει σουπερ χωρις καν το αγχος του τυπου και των παιδιων!

Γιατι τα λεω? Ειναι αδιαφορο αν πηδιεται καποια ή οχι, σημασια εχει να το κανει με τροπο τετοιο που να μην επηρεαζει τη ζωη της!
Τελος παντων, καλη συνεχεια σε ολους!

over & out

OP
OP
K

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Πρεπει να μπει ψηφοφορια…. Με ποσους εχει παει η μεση ελληνιδα θα κλαψουμε!!!!!!

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.687
Πόντοι
201
Η γυναίκα μου πρωινό αεροσυνοδός κ μουναρα ......αλλά δεν λέει κ δεν θέλει να λέει για το παρελθόν της τίποτα και ούτε εμένα ρωταει ποτέ .....τώρα εγώ πως να το πάρω αυτό?!

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Η γυναίκα μου πρωινό αεροσυνοδός κ μουναρα ......αλλά δεν λέει κ δεν θέλει να λέει για το παρελθόν της τίποτα και ούτε εμένα ρωταει ποτέ .....τώρα εγώ πως να το πάρω αυτό?!
Πρωην αεροσύνοδος? Άστο καλήτερα μην ρωτήσεις την αλήθεια γιατί θα στεναχωρηθείς το θέμα είναι να σε αγαπάει...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

ψυχραιμα...

εχει παει η πουτσα συννεφο αλλα τι σε νοιαζει?
δεν θα τους μαθεις ποτε, δεν θα σε μαθουν ποτε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ειναι καλη απεναντι σου?
Κανετε καλα γαμησια?
Σε φροντιζει?
Σου λειπει αν δεν ειστε μαζι για καποιο διαστημα?
Αν οι απαντησεις ειναι θετικες δεν αξιζει να το σκεφτεσαι.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.705
Πόντοι
1.446

Κοίτα πρέπει να αλλάξεις μονάδα μέτρησης...
Εδώ όλοι μιλάνε με χιλιόμετρα...

... εσύ πρέπει να μετρας με ετη φωτός ...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Φίλε τα δικά της δεν είναι χιλιόμετρα....είναι μίλια....και χωρίς σύνορα .... πηδά της χώρες και πάει στην επόμενη....οι συνάδελφοι της τι κάνουν όταν σε βλέπουν ...σε χτυπάνε στη πλάτη και σου λένε ...τυχερε?..!!!!!!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Περνάτε καλα ερωτικα, κάνετε συχνά σεξ; Αυτά εχουν σημασία. Όπως είπα και παραπάνω είναι σημαντικο η γυναίκα να καλογαμιέται.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Επρεπε να της πεις οτι και συ ησουν πρωην ναυτικος.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Μάγκες γενικά να εύχεστε να είναι χορτασμένη η γυναίκα που θα πάρετε και έμπειρη στο σεξ γιατί δεν σας βλέπω καλά ...

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Μάγκες γενικά να εύχεστε να είναι χορτασμένη η γυναίκα που θα πάρετε και έμπειρη στο σεξ γιατί δεν σας βλέπω καλά ...
Και χορτασμένο να είναι μπορεί να τύχει να ξενογαμηθει. Όπως και με εμάς τους άνδρες. Δεν υπάρχουν διάφορες.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.705
Πόντοι
6.236
Σε προσωπικο μηνυμα και προσωπικη συνομιλια ευχαριστως να πω για την κοπελα μου....οποιος θελει μπορει να μου στειλει προσωπικο μηνυμα
Θοδωρή......πόσα προφίλ θα ανοίξεις ακόμα βρε πουλάκι μου; :think:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.974
Πόντοι
3.506
Φίλε μου, δεν έχει και τόση σημασία αν είναι χορτασμένη όπως αναφέρεις ή όχι, σημασία έχει αν μπορώ εγώ με το τρόπο μου να την κάνω να με θέλει και να μένει μαζί μου ! Φυσικά αυτό ισχύει και για τις δυο πλευρές ! Εχω δει σε ζευγάρια με τον καιρό να χάνεται η ερωτική φλόγα και να γίνονται απλώς δυο καλοί φίλοι, νομίζω κάπου εκεί αρχίζει το τέλος μιας σχέσης ! Οπως όλα τα πράγματα για να ''δουλεύουν'' πρέπει να αφιερώνουμε τον σχετικό χρόνο και τον εαυτό μας, έτσι και σε μια σχέση :hi:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους.......

Συνημμένα

• 218020191_123632976608958_1933787330900189822_n.jpg
    218020191_123632976608958_1933787330900189822_n.jpg
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 98

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Να πέσει εκπομπή βόμβα «πώς να βγάλετε γκομενα βίζιτα ή ακάποτο» να πέσει το σάιτ; Να διδάξουμε; Να ταράξουμε τα νερά; Να ρίξουμε το κατεστημένο; Να δώσουμε τα φώτα μας; Να μεταλαμπαδεύσουμε γνώση; Να μας πάει ο Αντι ασαλιωτο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom