Νέα

Πόσα χλμ. έχει γράψει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
"Εχω παει μονο με τρεις ,

Ο πρωτος μου πηρε την παρθενια, εγω δεν ηθελα, δεν ξερω πως εγινε , το καναμε μονο 2-3φορές.

Με τον δευτερο μου δεν το καναμε ποτέ ,απλα τα ειχαμε

Εσυ εισαι ο τριτος μου..."

Η δημοφιλεστερη απαντηση

Τελευταία τροποποίηση:

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
2500000εκ χλμ το ένα 90000 το άλλο 40000η διτροχη.....για την τακουνάτι κάνεις δεν ξερει πόσα DNA έχει μέσα της

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
+1000 αυτο ειναι το σωστο ερωτημα. προσωπικα με τιποτα γιατι τρομαζω στην ιδεα και μονο.
Χαίρομαι που συμφωνείς στην ορθότητα του ερωτήματος. Εγώ παλι θα γούσταρα με τρελα να γνωρίσω. Με καβλωνει αφάνταστα και μου δίνει κίνητρο να τη θέλω πιο κολασμένα :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Γενικά και μετά από όλα όσα έχουμε ακούσει τι πιστεύετε πραγματικά απ’ όσα μας λένε;
Ας κάνουμε ένα γκάλοπ λοιπόν απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις:

- Με πόσους έχει πάει η δικιά σας;
- Σε πόσους έχει κάνει απλά μια πίπα;
- Με πόσους έχει φασωθεί;
- Σε τι ηλικία ξεκίνησε το άθλημα;

Όποιος θέλει προσθέτει επιπλέον ερωτήματα. Επίσης μπορούμε όλοι μας να αναφέρουμε για πάνω από μία σχέση μας.
να φανταστω οτι εισαι απο εκεινους που βρισκουν γκόμενα και της ζαλιζουν τον ερωτα με ποσους εχει παει? που φυσικα δεν εχει και κανενα νοημα αυτο να το κουβεντιάζεις με γκομενες

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το πουτανάκι μου ο @xenitemenos έχει φάει τόσες πούτσες που αν τις βάλεις στη σειρά φτάνουν μέχρι τον πλανήτη Άρη....:alivedick::alivedick::alivedick::tooth::tooth::tooth:
Έχει καλή καρδιά όμως...:smiling-face-with-heart-eyes:

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.010
Ελπίζω να ρωτάς για εγκυκλοπαιδικους λόγους κ όχι γιατί θεωρεις ότι ακόμα παίζει κάποιο ρόλο. Οσο "χρησιμοποιημένη" είναι μια γυναικα άλλο τόσο κ εσείς

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.010
ακόμη μια σχιζοφρένεια του Ελληναρά. Από τη μια φαντασιώνεται τη σεξουαλική απελευθέρωση και γκρινιάζει που οι Ελληνίδες δεν κάνουν one night stand και θέλουν μόνο γάμο, από την άλλη " ε όχι και η γκόμενά μου". Ακριβώς με το να ενοχοποιούμε τη γυναικεία επιθυμία κάνουμε τις γυναίκες πιο συντηρητικές.

Δεν έχω κάνει ποτέ τέτοια ερώτηση (ούτε θέλω να την απαντάω για μένα) και δε θα την έκανα ούτε αν σκόπευα να παντρευτώ. Αλήθεια, ποιο το νόημα να ξέρεις αυτή την πληροφορία;
Α επιτέλους είχα αρχίσει να απελπίζομαι

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Ελπίζω να ρωτάς για εγκυκλοπαιδικους λόγους κ όχι γιατί θεωρεις ότι ακόμα παίζει κάποιο ρόλο. Οσο "χρησιμοποιημένη" είναι μια γυναικα άλλο τόσο κ εσείς
Δεν είμαστε το ίδιο δεν ανοίγετε με την ίδια ευκολία τα πόδια γι'αυτό μας εκμεταλλεύεσαι οικονομικά με αυτό το επάγγελμα

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Καμία σχέση εμείς με εσάς στο θέμα αυτό όχι από πλευράς αριθμού συντρόφων αλλά ότι δεν στέκει σαν σύγκριση, ειναι κολπάκι για να μπούμε στο ίδιο σακί αλλά μόνο αδύναμα αρσενικά θα τσιμπήσουν όπως ο μπούφος που σου έσκασε χαμογελάκια και λέει ότι είμαστε αντρικές πορνες. Έχει χαζό κόσμο τελικά, φαντάσου τι έχεις δει στη δουλειά.

Άλλο αυτός που χρησιμοποιει, άλλο αυτός που χρησιμοποιείται, είμαστε τελείως διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες. Βέβαια ψιλιαζομαι ότι το είπες και με βάση τους αριθμούς αλλά στην πραγματικότητα άλλο εννοείς.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
ακόμη μια σχιζοφρένεια του Ελληναρά. Από τη μια φαντασιώνεται τη σεξουαλική απελευθέρωση και γκρινιάζει που οι Ελληνίδες δεν κάνουν one night stand και θέλουν μόνο γάμο, από την άλλη " ε όχι και η γκόμενά μου". Ακριβώς με το να ενοχοποιούμε τη γυναικεία επιθυμία κάνουμε τις γυναίκες πιο συντηρητικές.

Δεν έχω κάνει ποτέ τέτοια ερώτηση (ούτε θέλω να την απαντάω για μένα) και δε θα την έκανα ούτε αν σκόπευα να παντρευτώ. Αλήθεια, ποιο το νόημα να ξέρεις αυτή την πληροφορία;
Το νόημα αυτής της πληροφορίας δεν μπορείτε να το καταλάβετε εσείς οι θνητοί..

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
21.010
Καμία σχέση εμείς με εσάς στο θέμα αυτό όχι από πλευράς αριθμού συντρόφων αλλά ότι δεν στέκει σαν σύγκριση, ειναι κολπάκι για να μπούμε στο ίδιο σακί αλλά μόνο αδύναμα αρσενικά θα τσιμπήσουν όπως ο μπούφος που σου έσκασε χαμογελάκια και λέει ότι είμαστε αντρικές πορνες. Έχει χαζό κόσμο τελικά, φαντάσου τι έχεις δει στη δουλειά.

Άλλο αυτός που χρησιμοποιει, άλλο αυτός που χρησιμοποιείται, είμαστε τελείως διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες. Βέβαια ψιλιαζομαι ότι το είπες και με βάση τους αριθμούς αλλά στην πραγματικότητα άλλο εννοείς.
Δεν θα μπω σε διαδικασία ν απαντήσω. Λυπάμαι τις γυναίκες π εχεις διπλα σ π εσύ νιώθεις οτι χρησιμοποούνται λοιπον. Σε πιάνει μια αηδία
Αδυναμα beta males είναι όσοι Μετά τα σχολικά χρονια ρωτάνε ακόμα μια γυναικα με πόσους έχει πάει
Α ρε Ελλάδα πόσες δεκαετίες πίσω ακόμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...είπε το σπασμένο κοντέρ
Ναι και? Νομίζεις είναι κάποιου ειδους ντροπή?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
χρησιμοποιημένες είναι οι πετσέτες δεσποινίς...
και χιλιόμετρα (που λέει το νήμα) βάζουν τα αυτοκίνητα...

οι άνθρωποι κάνουν σεξ. το τόσο συχνά εξαρτάται από τα θέλω και τις δυνατότητές τους.

κατακριτέο σεξ είναι μόνο αυτό που γίνεται για τους λάθος λόγους.
πχ "να τον τυλίξει", να "εκδικηθεί", να "δειχθεί" στους κολλητούς και χίλια άλλα να....
όταν το κάνεις με επίγνωση και χωρίς ηλίθια/μικροπρεπή/πονηρά σκεπτικά, τότε όσες ή όσους να έχεις μια χαρά είναι.
για να μην πω όσο περισσότερους/ες έχεις τόσο καλύτερα είναι.

και επιτέλους σταματήστε ορισμένοι εδώ μέσα να συμπεριφέρεστε διπολικά.
από τη μία "ελλεινίδες" που δεν γαμιούνται και ψάχνουν το ρουβά ή τον βαρδινογιάννη, κι απ'την άλλη "ελλεινίδες" που έχουν πάει με χίλιους και το κρύβουν και τον παίρνουν και και και...
αποφασίστε ρε λεβέντες...
επίσης αποφασίστε τι θέλετε γιατί από τη μία είναι καριόλες που δεν κάθονται, από την άλλη είναι καριόλες που γαμιούνται. διπολικό...
αλλά ναι ξέχασα.
η μαμά, η γυναίκα, η σχέση, η αδελφή παρθένες...
οι λοιπές για τον πούτσο.
και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας κάθονται ούτε οι εκδιδόμενες :jerking:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Δεν θα μπω σε διαδικασία ν απαντήσω. Λυπάμαι τις γυναίκες π εχεις διπλα σ π εσύ νιώθεις οτι χρησιμοποούνται λοιπον. Σε πιάνει μια αηδία
Αδυναμα beta males είναι όσοι Μετά τα σχολικά χρονια ρωτάνε ακόμα μια γυναικα με πόσους έχει πάει
Α ρε Ελλάδα πόσες δεκαετίες πίσω ακόμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι και? Νομίζεις είναι κάποιου ειδους ντροπή?

Με παρεξήγησες. Δεν ήταν σκοπός μου να περάσω ότι χρησιμοποιώ γυναίκες. Έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία της γυναίκας και αυτή του άντρα, τους ρόλους. Έθεσες πριν ότι «όσο χρησιμοποιημένες» είμαστε, άλλο τόσο είστε και εσείς. Κάτι που από μόνο του είναι ηλιθιο σαν πρόταση γιατί δεν βγάζει νόημα. Μάλλον κάποιος πάτησε πάνω σε αδύναμο σημείο, ένιωσες ότι μειωνεσαι με τέτοιο χαρακτηρισμό (γι’ αυτό και πήρε και μένα η μπάλα), αλλά εγώ άλλο μήνυμα ήθελα να περάσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom