Επισκέπτης
Γεια σου Ρίτα!!!!
Καινούρια στο σάιτ;
Καινούρια στο σάιτ;
Μαλλον πολυ...Πόσο παπάρας πρέπει νάναι κάποιος γιά νά δηλώσει "ανήκω στό χώρο τού bdsm"!!!
Mεγατόνοι μαλακίας μάς πολιορκούν.Φυλαχθείτε
Παίρνεις παρουσίες?Γεια σου Ρίτα!!!!
Καινούρια στο σάιτ;
Σωστόοοοοοοοοοοοοοος....Μαλλον πολυ...
Αυτο δεν λεγεται ουτε εκτιμαται απλα μαλλον βγαινει πανω σε φασεις
Ειναι βιτσιο ευχαριστηση και αυτο δεν ειναι ποτε απολυτα προσδιορισμενο....
Ειναι πολυ μπερδεμενη φαση ...
Παίρνεις παρουσίες?
ρε ριτα μας ειπες τα γουστα σου πως εισαι δεν μας εχεις πει να ξερουμε αν καυλωνουμε δικαιως η αδικωςΠαίρνεις παρουσίες?
Σωστόοοοοοοοοοοοοοος....
Φαίνομαι έγκυος? Δεν είμαι σε διαβεβαιώ γι αυτό...Όχι αλλά φαίνεσαι ενδιαφέρουσα....
Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και είναι αρκετό...έχεις φαντάζομαι πολλή φαντασία...άρα όλα οκ. ;)ρε ριτα μας ειπες τα γουστα σου πως εισαι δεν μας εχεις πει να ξερουμε αν καυλωνουμε δικαιως η αδικως
Φαίνομαι έγκυος? Δεν είμαι σε διαβεβαιώ γι αυτό...
Φαίνομαι έγκυος? Δεν είμαι σε διαβεβαιώ γι αυτό...
Φαίνομαι εεεεε? Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά...Όχι αλλά φαίνεσαι βιτσιόζα
Από εκεί που δεν ψωνίζεις εσύ...Από πού ψωνίζεις χιούμορ;
βιτζιοζα ειναι χαζη δεν ειναι αμα παει να σηκωσει ανδρα μετα θα ειναι διπλωμενι καμια εβδομαδα εκτος αμα θελεις να ειναι ετσι και να εκμεταλευτεις την ολη κατασταση
βιτζιοζα ειναι χαζη δεν ειναι αμα παει να σηκωσει ανδρα μετα θα ειναι διπλωμενι καμια εβδομαδα εκτος αμα θελεις να ειναι ετσι και να εκμεταλευτεις την ολη κατασταση
Υπάρχει αυτό είναι αλήθεια....Δύσκολο όμως να βρεις κοπέλα να το υποστηρίζει εδω...Άμα δεν ξέρεις καλύτερα ας το.
Το να γουστάρει ένας άνδρας να τον σηκώνουν γκόμενες είναι ένα αρκετά σπάνιο βίτσιο...και όσοι το έχουν είναι κυρίως αμερικάνοι ;)
δεν ειπα οτι ξερω με απλη λογικη απαντησα δες ποσο ζυγιζει κατα μεσο ορο ενας ανδρας και ποσο μια γυναικα
που ξερεις οτι εχω φαντασια αλλα αν βαλω τη φαντασια μου να δουλεψει δε θα σε κολακεψει οποτε αστην στη ακρηΒάλε την φαντασία σου να δουλέψει και είναι αρκετό...έχεις φαντάζομαι πολλή φαντασία...άρα όλα οκ. ;)
Βάλε την λογική σου τότε...κάπου θα σε οδηγήσει σωστά... ;)που ξερεις οτι εχω φαντασια αλλα αν βαλω τη φαντασια μου να δουλεψει δε θα σε κολακεψει οποτε αστην στη ακρη
μα δεν υπαρχει λογικη ετσι δεν ειναι ριταΒάλε την λογική σου τότε...κάπου θα σε οδηγήσει σωστά... ;)