Επισκέπτης
Θέμα timining είναι,κάποτε θα μου κάτσει κ εμένα η αρχιπουτανάρα που περιμένω!!!Φτιάξτε το...μόνο μην μείνεις με το παραμύθι ναι?Ζήστο κιόλας.
Μεχρί τότε πρακτική!!!
Θέμα timining είναι,κάποτε θα μου κάτσει κ εμένα η αρχιπουτανάρα που περιμένω!!!Φτιάξτε το...μόνο μην μείνεις με το παραμύθι ναι?Ζήστο κιόλας.
Αν και δεν το ζήτησα... τις έφαγα τελικά ε?βαριομουν να κανω σκρολ μεχρι την απαντηση σου.... αλλα αφου το ζητησες.....
φαεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αν το μεταφράζω σωστά τότε και αυτό σωστό είναι... ;)" Ερωτεύτηκα μια πουτάνα, για να μπορώ να γαμώ τη γυναίκα που αγαπώ " Χοσέ Γκουέρβο
λοουκ νταουν.....
Σίγουρα θα κάτσει...λίγη ακόμα υπομονή χρειάζεται. Σε όλους και όλες μας κάθεται μια μέρα....(Στις γυναίκες Ο γαμιάς)Θέμα timining είναι,κάποτε θα μου κάτσει κ εμένα η αρχιπουτανάρα που περιμένω!!!
Μεχρί τότε πρακτική!!!
Αν και δεν το ζήτησα... τις έφαγα τελικά ε?
Αν το μεταφράζω σωστά τότε και αυτό σωστό είναι... ;)
Προς το παρόν πάω να πέσω στην αγκαλία του Μορφέα,τώρα αν θα μου προσφέρει bdsm δεν ξέρω(ελπίζω)!!!Σίγουρα θα κάτσει...λίγη ακόμα υπομονή χρειάζεται. Σε όλους και όλες μας κάθεται μια μέρα....(Στις γυναίκες Ο γαμιάς)
Επειδή μου άρεσε δεν είπα τη λέξη ασφαλείας.1ο δεν είπες λέξη ασφαλείας...
2ο μου είπες τον εαυτο σου δέρνεις... απο το ύφος σου συμπέραινα ότι γουσταρες....
3ο δεν σ'αρεσε?
Φτιάξτε το...μόνο μην μείνεις με το παραμύθι ναι?Ζήστο κιόλας.
Όνειρα γλυκά και...πονηρά εύχομαι...καλό βράδυ. ;)Προς το παρόν πάω να πέσω στην αγκαλία του Μορφέα,τώρα αν θα μου προσφέρει bdsm δεν ξέρω(ελπίζω)!!!
Προς το παρόν πάω να πέσω στην αγκαλία του Μορφέα,τώρα αν θα μου προσφέρει bdsm δεν ξέρω(ελπίζω)!!!
Όνειρα γλυκά και...πονηρά εύχομαι...καλό βράδυ. ;)
Κάποτε δεν πρέπει...όμως είναι τόσο όμορφα όταν εκπληρώνονται εεεεε?Είμαστε φτιαγμένοι απο την ύλη των ονείρων....Ουιλιαμ Σαιξπηρ....
κάποτε τα όνειρα δεν πρέπει να εκπληρώνονται...
Κάποτε δεν πρέπει...όμως είναι τόσο όμορφα όταν εκπληρώνονται εεεεε?
Υ.Γ. Τελείωσα και το πρόγραμμα της νέας βδομάδας σιγά σιγά...τελείωσα και το σχέδιο της μοκέτας...λέω να την κάνω και εγώ για νανάκια...
Καλό βράδυ λοιπόν και σε εσένα συντοπίτη...όνειρα γλυκά και πονηρά επίσης.
Κάποτε δεν πρέπει...όμως είναι τόσο όμορφα όταν εκπληρώνονται εεεεε?
Υ.Γ. Τελείωσα και το πρόγραμμα της νέας βδομάδας σιγά σιγά...τελείωσα και το σχέδιο της μοκέτας...λέω να την κάνω και εγώ για νανάκια...
Καλό βράδυ λοιπόν και σε εσένα συντοπίτη...όνειρα γλυκά και πονηρά επίσης.
Όχι βέβαια...Απαπαπαπαππαππα...μα με τίποτα λέμε...μη μου πεις πως είσαι.... δασκαλα
Όχι βέβαια...Απαπαπαπαππαππα...μα με τίποτα λέμε...
Κτηματομεσιτικό λέμε...
Άντε με το καλό τότε....συναδελφος....
ειμαι ανερχομενο αστέρι....
Σωστά,γιατί αν πνίξεις τον άλλον/η άντε μετά να αποδείξεις ότι τα ήθελε ο κώλος του/ης ( )!!!
Η πλακα θα ειναι να κανουν ουρα ....... οι υποτακτικεςΘα βάλω καμία αγγελία σε εφημερίδα μου φαίνεται...
Ζητείται υποτακτικιά!!!
Αυτα ειναι..........Πάντως αν δεν δέσεις με τον/ην παρτενέρ δεν γίνεται όχι bdsm αλλά ούτε τα απλά!!!
Δεν πα να γαμάς κάθε μέρα πουτάνες,αν δεν βρεις την πουτάνα που είναι για εσένα τζάμπα κόπος!!!
Το να ανήκει κάποιος σε ένα χώρο δεν είναι περιοριστικό της ελευθερίας του και της ελευθερίας των επιθυμιών του ? Μήπως δηλ. η οριοθέτηση του σε ένα χώρο τον φτωχαίνει ψυχικά , πνευματικά και βέβαια φτωχαίνει και τη λίμπιντο του ?
Αυτή είναι η ένσταση μου για τις κατηγοριοποιήσεις γενικά και στην προκειμένη περίπτωση και για τις σεξουαλικές κατηγοριοποιήσεις ...