Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Παρτάκι με ούζα δεν κάνουμε εδώ...σόρι...το ουζακι δεν βλεπω κανα τζατζικι με κολοκυθακια τηγανιτα και κανα μυδι
Παρτάκι με ούζα δεν κάνουμε εδώ...σόρι...το ουζακι δεν βλεπω κανα τζατζικι με κολοκυθακια τηγανιτα και κανα μυδι
εμενα ηρθε εσενα οχιΝαι μια χαρά ειναι το μαιλ μου.... για δες σου ήρθε πμ τωρα που στο εστειλα ή μπααα
Και βάλε... (υπόψιν ότι ισχυει και αυτό. Υπάρχουν κοπέλες που το κάνουν)Αυτο οντως ειναι BDSM.....
Ιδού η απορία...γιατί συμβαίνει αυτό δεν ξέρω. Έστειλα μαιλ στην διαχείρηση και περιμένω πάντως...εμενα ηρθε εσενα οχι
Α οκ τότε...είπα και εγώ..θα σε κανονίσουμε και εσένα...ξεκίνα να πίνεις και έρχεται.για το ουζο το ποτο μιλησα ριτα μου οχι για το παρτακι
Αντε μην σου χαλάσω το χατήρι...μπα μεζεδες και ουζο πρεπει να σερβιρονται μαζι και υπαρχει και καλη παρεα αλλιως δεν εχει νοημα
Ωωωω και τζέντλεμαν... Παρακαλώ...παρακαλώ....Να σε καλα βρε ριτα μου σε ευχαριστω ολα στην εντελεια τα χεις χιλια ευχαριστω κουκλα μου
Συνήθως το κρατάω για να το προσφέρω σε Εκείνον και να τον παρακαλέσω να με μαστιγώσει... για κανέναν άλλο λόγο δεν το παίρνω στα χέρια μου...παντοτε ευγενικος εκτος αν κρατας μαστηγιο οποτε πρωτα θα ρωτησω για ποιο λογο το κρατας και μετα θα το παιξω indiana jones
Συνήθως το κρατάω για να το προσφέρω σε Εκείνον και να τον παρακαλέσω να με μαστιγώσει... για κανέναν άλλο λόγο δεν το παίρνω στα χέρια μου...
Και πολύ καλά κανεις βεβαίως..βεβαίως...θα σε απογοητευσω ομως ποτε δεν χτυπω γυναικες ειμαι ποιο πολυ του αισθησιαμου του αγγιγματος
Τι έπαθες καλέ? Έναν γιατρό γρήηγοραααααα....χάνουμε τον Baros...
δε με χανεται με τιποτα εγω χανω τη ευκαιρια να σου ριξω μερικες βουρδουλιεςΚαι πολύ καλά κανεις βεβαίως..βεβαίως...
Τι έπαθες καλέ? Έναν γιατρό γρήηγοραααααα....χάνουμε τον Baros...
Εεεεεεεεεεεεχμμμμμμμμμμμμ ωωωωωωωωωωωωχ....κατάλαβα....δε με χανεται με τιποτα εγω χανω τη ευκαιρια να σου ριξω μερικες βουρδουλιες
Οφ κορς ις σαμουαν χιαρ....χεεχεχεχεεχεΙζ ενιμπάντι χίαρ;;
Ιζ ενιμπάντι χίαρ;;