Νέα

Πώς ξέρει κάποιος αν ανήκει ή όχι στο χώρο του BDSM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μα δεν υπαρχει λογικη ετσι δεν ειναι ριτα :grin:
αααααααα εχεις πμ
Θα το ξαναπώ...δεν παίρνω τα πμ...δεν ξέρω γιατί. Δεν με θέλουνε βρε παιδιά...τι να σας πω.

Send email... Αυτό θα έρθει σίγουρα...στο εγγυώμαι δηλαδη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.747
Πόντοι
6.035
Θα το ξαναπώ...δεν παίρνω τα πμ...δεν ξέρω γιατί. Δεν με θέλουνε βρε παιδιά...τι να σας πω.

Send email... Αυτό θα έρθει σίγουρα...στο εγγυώμαι δηλαδη.
χμμμμμμμμμ κατι γινεται τοτε για κοιτα ξανα τα πμ σου και σου στελνω και μειλ τσεκαρε

Επισκέπτης
Υπάρχει αυτό είναι αλήθεια....Δύσκολο όμως να βρεις κοπέλα να το υποστηρίζει εδω...

Κρίμα,αλλά και να το υποστήριζε είμαι και 90κάτι κιλά πανάθεμα με.... :'( :'( :'(

δεν έχει σχέση το βάρος αλλά ποσο γυμνασμένη είναι... οι αρσιβαρίστριες δε σηκώνουν 2.5+ φορες το βάρος του σώματος τους μπορεί και παραπάνω

ίσως καμία από το WWF,θα μπορούσε να με σηκώσει :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Πείνασες πουλλούι μου? Σουβλάκια, σιεφταλια κανένα καππαμα...ότι θες...πέστο και στο στέλνω.

:2funny:  :2funny:

που να τα έβρω δαμε που είμαι....... :2funny: :2funny:

URL]]

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
:2funny:  :2funny:

που να τα έβρω δαμε που είμαι....... :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.kopiaste.info/wp-content/uploads/2009/07/sheftalia.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Αφου είπα σου...να σου στείλω με ταχυδρομικό περιστέρι... :2funny: :2funny: :2funny:

[QUOTE="dimis270577, post: 2247856"]
σιγα σιγα ριτα θα του πεις να γινει και κατηγορια φτερου
[/quote]
Αλλιώς πως θα τον σηκώσει γυναίκα μου λές? :D :D :D

Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Με φωτομονταζ ξαπλωσε τον ανεβα πανω του με τα χερια τεντομενα τραβα φωτο και μετα καντης περιστροφη :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Πείνασες πουλλούι μου? Σουβλάκια, σιεφταλια κανένα καππαμα...ότι θες...πέστο και στο στέλνω.

πάντως για τροφολαγνεία το καλύτερο φαγητό για τη δουλεία είναι το ωμό καλαμάρι.... όποιος έχει καθαρίσει καλαμάρι τη Καθαρή Δευτέρα και έχει χώσει δάκτυλα ξέρει....  :2funny: :2funny:

URL]]

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Με φωτομονταζ ξαπλωσε τον ανεβα πανω του με τα χερια τεντομενα τραβα φωτο και μετα καντης περιστροφη :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως για τροφολαγνεία το καλύτερο φαγητό για τη δουλεία είναι το ωμό καλαμάρι.... όποιος έχει καθαρίσει καλαμάρι τη Καθαρή Δευτέρα και έχει χώσει δάκτυλα ξέρει....  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.arthurhungry.com/storage/pictures/may05/kalamari.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωωωωωωωωωωωωωω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....έχω καθαρίσει..και όχι μόνο την καθαρή Δευτέρα.. μιαμ μιαμ μιαμ... ;D ;D ;D[QUOTE="baros, post: 2247872"]
τιποτα ακομα :think:
[/quote]
Me no..τίποτα...έστειλες μαιλ δηλαδή και δεν ήρθε? Αυτό δεν γίνετε...Μονο τα πμ δεν ερχονται.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.747
Πόντοι
6.035
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ωωωωωωωωωωωωωω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....έχω καθαρίσει..και όχι μόνο την καθαρή Δευτέρα.. μιαμ μιαμ μιαμ... :grin: :grin: :grin:Me no..τίποτα...έστειλες μαιλ δηλαδή και δεν ήρθε? Αυτό δεν γίνετε...Μονο τα πμ δεν ερχονται.
εχεις τσεκαρει δηλαδη οτι παιρνεις και μειλ η βγηκε νεο προβλημα τωρα :think:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637

Stories