Επισκέπτης
*ΑπήγαγεΜετά τι να κάνω δηλαδή? Α εγώ δεν κάνω τέτοια...απάγαγε καμιά από εκεί έξω. Εγώ θα την πληρώσω?![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι ηθικός αυτουργός κατά κάποιον τρόπο!!!
*ΑπήγαγεΜετά τι να κάνω δηλαδή? Α εγώ δεν κάνω τέτοια...απάγαγε καμιά από εκεί έξω. Εγώ θα την πληρώσω?![]()
![]()
![]()
![]()
Ε καλά...έκανα και εγώ ένα λαθάκι...*Απήγαγε
Είσαι ηθικός αυτουργός κατά κάποιον τρόπο!!!![]()
Σου το συγχωρώ!!!Ε καλά...έκανα και εγώ ένα λαθάκι...![]()
![]()
Καλύτερα ηθικός αυτουργός παρά να πέσω στα χέρια σου....![]()
![]()
![]()
Είσαι πάρα πολύ επικίνδυνος ακριβώς επειδή είσαι ακίνδυνος.... Σκέψου το.Σου το συγχωρώ!!!
Τελικά αποφάσισε είμαι ή δεν είμαι αρκετά επικίνδυνος;;;![]()
Συσσωρευμένο πάθος που μπορεί να βγει επικίνδυνα εεε;;;Είσαι πάρα πολύ επικίνδυνος ακριβώς επειδή είσαι ακίνδυνος.... Σκέψου το.
είσαι πολύ γρήγορος πάντως...άλλος στην θέση σου θα το σκεφτόταν ακόμα ή θα μπερδευόταν.Συσσωρευμένο πάθος που μπορεί να βγει επικίνδυνα εεε;;;![]()
Είσαι πάρα πολύ επικίνδυνος ακριβώς επειδή είσαι ακίνδυνος.... Σκέψου το.
Καθόλου δεν τον κατηγορώ...το αντίθετο μάλιστα. Για καλό του το είπα...γτ ρε ριτα μου κατηγορεις το παιδι?
![]()
Βασικό Ένστικτο η κυρία Rita!!!γτ ρε ριτα μου κατηγορεις το παιδι?
![]()
Καθόλου δεν τον κατηγορώ...το αντίθετο μάλιστα. Για καλό του το είπα...![]()
ετσι οπως το είπες τον είπες αγαρμπο με τροπο.... ;)
Όχι...κάθε άλλο...τροφή για σκέψη του έδωσα στο πιάτο....και το έφαγε αμέσως όμως.ετσι οπως το είπες τον είπες αγαρμπο με τροπο.... ;)
Πάντως αν δεν δέσεις με τον/ην παρτενέρ δεν γίνεται όχι bdsm αλλά ούτε τα απλά!!!Καθόλου δεν τον κατηγορώ...το αντίθετο μάλιστα. Για καλό του το είπα...
ΕΝΤΙΤ... Οι γρίφοι είναι το φόρτε μου...![]()
![]()
![]()
Τον εαυτό σου δέρνεις εσυ?ξυλο που σου πρέπει.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε τώρα θα σου δώσω... +10000000000000000000000000000000000Πάντως αν δεν δέσεις με τον/ην παρτενέρ δεν γίνεται όχι bdsm αλλά ούτε τα απλά!!!
Δεν πα να γαμάς κάθε μέρα πουτάνες,αν δεν βρεις την πουτάνα που είναι για εσένα τζάμπα κόπος!!!![]()
Eεε όταν βεν βρίσκεις άλλον γιατί όχι;;;Τον εαυτό σου δέρνεις εσυ?![]()
![]()
![]()
![]()
Aυτά τα + δεν γινότανε να ήτανε e;;;Ε τώρα θα σου δώσω... +10000000000000000000000000000000000
Ακριβώς αυτό....αν δεν βρείς την ΔΙΚΗ ΣΟΥ πουτάνα.... δεν γίνετε τίποτα.
Τον εαυτό σου δέρνεις εσυ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ε τώρα θα σου δώσω... +10000000000000000000000000000000000
Ακριβώς αυτό....αν δεν βρείς την ΔΙΚΗ ΣΟΥ πουτάνα.... δεν γίνετε τίποτα.
Αυτό να μου πεις.....κάτι είναι και αυτό...Eεε όταν βεν βρίσκεις άλλον γιατί όχι;;;![]()
Φτιάξτε το...μόνο μην μείνεις με το παραμύθι ναι?Ζήστο κιόλας.Aυτά τα + δεν γινότανε να ήτανε e;;;
Τελοσπάντων τα βλέπω σαν e του έρωτα (φτιάχνω το δικό μου παραμύθι)!!!![]()