Επισκέπτης
*ΑπήγαγεΜετά τι να κάνω δηλαδή? Α εγώ δεν κάνω τέτοια...απάγαγε καμιά από εκεί έξω. Εγώ θα την πληρώσω?
Είσαι ηθικός αυτουργός κατά κάποιον τρόπο!!!
*ΑπήγαγεΜετά τι να κάνω δηλαδή? Α εγώ δεν κάνω τέτοια...απάγαγε καμιά από εκεί έξω. Εγώ θα την πληρώσω?
Ε καλά...έκανα και εγώ ένα λαθάκι...*Απήγαγε
Είσαι ηθικός αυτουργός κατά κάποιον τρόπο!!!
Σου το συγχωρώ!!!Ε καλά...έκανα και εγώ ένα λαθάκι...
Καλύτερα ηθικός αυτουργός παρά να πέσω στα χέρια σου....
Είσαι πάρα πολύ επικίνδυνος ακριβώς επειδή είσαι ακίνδυνος.... Σκέψου το.Σου το συγχωρώ!!!
Τελικά αποφάσισε είμαι ή δεν είμαι αρκετά επικίνδυνος;;;
Συσσωρευμένο πάθος που μπορεί να βγει επικίνδυνα εεε;;;Είσαι πάρα πολύ επικίνδυνος ακριβώς επειδή είσαι ακίνδυνος.... Σκέψου το.
είσαι πολύ γρήγορος πάντως...άλλος στην θέση σου θα το σκεφτόταν ακόμα ή θα μπερδευόταν.Συσσωρευμένο πάθος που μπορεί να βγει επικίνδυνα εεε;;;
Είσαι πάρα πολύ επικίνδυνος ακριβώς επειδή είσαι ακίνδυνος.... Σκέψου το.
Καθόλου δεν τον κατηγορώ...το αντίθετο μάλιστα. Για καλό του το είπα...γτ ρε ριτα μου κατηγορεις το παιδι?
Βασικό Ένστικτο η κυρία Rita!!!γτ ρε ριτα μου κατηγορεις το παιδι?
Καθόλου δεν τον κατηγορώ...το αντίθετο μάλιστα. Για καλό του το είπα...
ετσι οπως το είπες τον είπες αγαρμπο με τροπο.... ;)
Όχι...κάθε άλλο...τροφή για σκέψη του έδωσα στο πιάτο....και το έφαγε αμέσως όμως.ετσι οπως το είπες τον είπες αγαρμπο με τροπο.... ;)
Πάντως αν δεν δέσεις με τον/ην παρτενέρ δεν γίνεται όχι bdsm αλλά ούτε τα απλά!!!Καθόλου δεν τον κατηγορώ...το αντίθετο μάλιστα. Για καλό του το είπα...
ΕΝΤΙΤ... Οι γρίφοι είναι το φόρτε μου...
Τον εαυτό σου δέρνεις εσυ?ξυλο που σου πρέπει.......
Ε τώρα θα σου δώσω... +10000000000000000000000000000000000Πάντως αν δεν δέσεις με τον/ην παρτενέρ δεν γίνεται όχι bdsm αλλά ούτε τα απλά!!!
Δεν πα να γαμάς κάθε μέρα πουτάνες,αν δεν βρεις την πουτάνα που είναι για εσένα τζάμπα κόπος!!!
Eεε όταν βεν βρίσκεις άλλον γιατί όχι;;;Τον εαυτό σου δέρνεις εσυ?
Aυτά τα + δεν γινότανε να ήτανε e;;;Ε τώρα θα σου δώσω... +10000000000000000000000000000000000
Ακριβώς αυτό....αν δεν βρείς την ΔΙΚΗ ΣΟΥ πουτάνα.... δεν γίνετε τίποτα.
Τον εαυτό σου δέρνεις εσυ?
Ε τώρα θα σου δώσω... +10000000000000000000000000000000000
Ακριβώς αυτό....αν δεν βρείς την ΔΙΚΗ ΣΟΥ πουτάνα.... δεν γίνετε τίποτα.
Αυτό να μου πεις.....κάτι είναι και αυτό...Eεε όταν βεν βρίσκεις άλλον γιατί όχι;;;
Φτιάξτε το...μόνο μην μείνεις με το παραμύθι ναι?Ζήστο κιόλας.Aυτά τα + δεν γινότανε να ήτανε e;;;
Τελοσπάντων τα βλέπω σαν e του έρωτα (φτιάχνω το δικό μου παραμύθι)!!!