SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τελικά , πρέπει να φτιάξουμε ερωτηματολόγια με μάλτιπλ τσόις . Ρίτα συμφωνείς ? Το είχε προτείνει και μια από εσας ... δεν θυμάμαι ποια ...
Να την μεθύσω,να την δέσω ή κ τα δύο για να κάτσει;;;Δεν ξεκινάει πάντα με τον ίδιο τρόπο..επίσης δεν είναι κάτι που ξεκινάει...είναι κάτι που υπάρχει και απλά συνεχίζετε....
Εσύ τι λες? Θα κάτσει να τις φάει και να περάσει τα μύρια?
Μα ακριβώς γι αυτό σε φοβάμαι...επειδή δεν είσαι επικίνδυνος....
Τελικά , πρέπει να φτιάξουμε ερωτηματολόγια με μάλτιπλ τσόις . Ρίτα συμφωνείς ? Το είχε προτείνει και μια από εσας ... δεν θυμάμαι ποια ...
το χω δοκιμάσειΑν την αυξάνει λέει...
Μπααααααααααα...δεν ξεμένω τόσο εύκολα..άσε που εσένα σε φοβάμαι...
Ούτε εγώ θυμάμαι ποια...ξέχασα...Τελικά , πρέπει να φτιάξουμε ερωτηματολόγια με μάλτιπλ τσόις . Ρίτα συμφωνείς ? Το είχε προτείνει και μια από εσας ... δεν θυμάμαι ποια ...
ΠΟΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και για τους δύο...Καθαρό μυαλό πάνω από όλα.Να την μεθύσω ή να την δέσω ή κ τα δύο;;;
Mπορώ να γίνω πάντως!!!
Υ.Γ.Ρε θα το έριχνα αλλά φοβάμαι ότι θα φύγει η άλλη τρέχοντας χωρίς καν να ντυθεί κ θα την χαρεί άλλος!!!
Οκ,να περιμένεις γράμμα μου!!!Άμα γίνεις ειδοποίησε με....
το χω δοκιμάσει
Το ξέρω... η κάβλα είναι οταν ο/η σαμπ είναι κάτω και χρησιμοποιείς σαν στηριγμα τον λαιμό του (εαν ο σαμπ είναι γυναίκα στο ιεραποστολικό, εαν ο σαμπ είναι αντρας στο καουγκερλ) για να δώσεις ρυθμό... αυτή η εναλλάγη πνιγμού και μη πνιγμου είναι τρέλα...
το συνιστώ ανεπιφύλακτα....
Σόρι...δεν κάνω medical play...δεν έχω ιδέα αυτής της αίσθησης...δοκίμασες ποτε με τροχο Wartenberg ? Πως είναι η αίσθηση???
Αμέ θα περιμένω...Οκ,να περιμένεις γράμμα μου!!!
Να την μεθύσω ή να την δέσω ή κ τα δύο;;;
Σόρι...δεν κάνω medical play...δεν έχω ιδέα αυτής της αίσθησης...
σε παρακαλω ειμαι Μια οχι μια.
Αμέ θα περιμένω...
Το που δεν έχει σημασία...1)Το BDSM είναι καλύτερο στην φύση ή σε διαμέρισμα;;;
2)Δουλεύει κ με κοσμό,καλύτερα ή όχι;;;
Ααα δεν θέλω σεμνότητες τώρα!!!Το που δεν έχει σημασία...
Αυτό πάλι με τον κόσμο...δεν απαντώ.....
Θα βάλω καμία αγγελία σε εφημερίδα μου φαίνεται...
Ζητείται υποτακτικιά!!!
κανενος δεν κανουμε τετοιες μαλακιες εμεις.Για τον μπαρούλη σου μπορεί ... Και αποφασίστε τους ρόλους σας ... Να ξέρουμε ποιανού το σώμα έχει κόκκινα σημαδάκια
Μήπως να βάλω ζητείται καθαρίστρια;;;Ζητείται κοπέλα που να μου καθαρίζει τα παπούτσια με τη γλώσσα , θα πείς . Άμα βάλεις τη λέξη υποτακτικιά θα τις κομπλάρεις ...