Επισκέπτης
Ο Σαμπ ποιος είναι;;;σταματάς αν πει ο σαμπ την λέξη ασφαλείας που ορίσατε απο πριν
(το άτομο που ρίχνει υποθέτω)
Ο Σαμπ ποιος είναι;;;σταματάς αν πει ο σαμπ την λέξη ασφαλείας που ορίσατε απο πριν
Αν δεν ξέρεις απλά δεν το κάνεις...(Δεν λέω για τα απλά και αθώα χαστουκάκια όμως ναι/ Αυτά όλοι ξέρουν να τα δίνουν)Ritaki καλό το ξυλάκι κτλ,αλλά αν δεν ξέρεις δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνο ή μόλις δεις αίμα σταματάς;;;
To σφύξιμο λαιμού στο bdsm ανήκει έτσι;;;
Το άτομο που τις τρώει είναι....έχασες...χεχεχεχεεχεχεΟ Σαμπ ποιος είναι;;;
Ο Σαμπ ποιος είναι;;;
Σωστά,γιατί αν πνίξεις τον άλλον/η άντε μετά να αποδείξεις ότι τα ήθελε ο κώλος του/ης ( )!!!Αν δεν ξέρεις απλά δεν το κάνεις...(Δεν λέω για τα απλά και αθώα χαστουκάκια όμως ναι/ Αυτά όλοι ξέρουν να τα δίνουν)
Ναι στο bdsm υπάγεται το σφίξιμο του λαιμού...(ΠΡΟΣΟΧΗ...αυτό δεν γίνετε ΠΟΤΕ αν δεν υπάρχει η γνώση του πόσο και πότε σταματάμε)
Το άτομο που τις τρώει είναι....έχασες...χεχεχεχεεχεχε
Ναι αλλά κέρδισα επειδή βγήκα πιο πλούσιος σε γνώσεις!!!Το άτομο που τις τρώει είναι....έχασες...χεχεχεχεεχεχε
Γυναίκα δεν είναι? Ε δεν νομίζω να καθίσει να τις φάει και να γαμηθεί χωρίς να δώσει την συγκατάθεσή της...έχεις δει γυναικά να θέλει να βιαστεί?ναι... που μιλάς και εκ μέρους της αλιντισσας χωρις να την ρωτήσεις....
Σκοπός δεν είναι να πνιγεί πάντως...άρα σωστά μιλάς.Σωστά,γιατί αν πνίξεις τον άλλον/η άντε μετά να αποδείξεις ότι τα ήθελε ο κώλος του/ης ( )!!!
Σε κόβω professional,αλλά αν γίνει τίποτα κ ξεμείνεις στείλε pm,ευχαρίστως σου ρίχνω μερικές( )!!!Γυναίκα δεν είναι? Ε δεν νομίζω να καθίσει να τις φάει και να γαμηθεί χωρίς να δώσει την συγκατάθεσή της...έχεις δει γυναικά να θέλει να βιαστεί?
Σκοπός δεν είναι να πνιγεί πάντως...άρα σωστά μιλάς.
Μπααααααααααα...δεν ξεμένω τόσο εύκολα..άσε που εσένα σε φοβάμαι...Σε κόβω professional,αλλά αν γίνει τίποτα κ ξεμείνεις στείλε pm,ευχαρίστως σου ρίχνω μερικές( )!!!
Γυναίκα δεν είναι? Ε δεν νομίζω να καθίσει να τις φάει και να γαμηθεί χωρίς να δώσει την συγκατάθεσή της...έχεις δει γυναικά να θέλει να βιαστεί?
Δεν είμαι τόσο επικίνδυνος,μην αφήνεις την φαντασία σου να καλπάζει!!!Μπααααααααααα...δεν ξεμένω τόσο εύκολα..άσε που εσένα σε φοβάμαι...
Σε κόβω professional,αλλά αν γίνει τίποτα κ ξεμείνεις στείλε pm,ευχαρίστως σου ρίχνω μερικές( )!!!
Όλα τα παραπάνω + την πιρούνα όπου τσιμπάμε το κρέας να δούμε αν έβρασε!!!Με τι σ' αρέσει να χτυπάς μια γυναίκα ? Χρησιμοποιείς
1.Το χέρι σου
2.Τη βαρειά δερμάτινη λουρίδα σου
3.Μαστίγιο
4.Κατι άλλο (ονόμασε το)
Rita για πες πώς ξεκινάει κανείς το σπορ,έχει ενδιαφέρον!!!
Yποθέτω κάπως βρίσκεις αυτό που θες....
Αν το ρίξεις σε καποιά/ον τυχαία/ο γκόμενα/ο θα φύγει τρέχοντας φωνάζοντας:ΑΝΩΜΑΛΕ(φαντάζομαι)!!!
Με τι σ' αρέσει να χτυπάς μια γυναίκα ? Χρησιμοποιείς
1.Το χέρι σου
2.Τη βαρειά δερμάτινη λουρίδα σου
3.Μαστίγιο
4.Κατι άλλο (ονόμασε το)
Όλα τα παραπάνω + την πιρούνα όπου τσιμπάμε το κρέας να δούμε αν έβρασε!!!
Όλα τα παραπάνω + την πιρούνα όπου τσιμπάμε το κρέας να δούμε αν έβρασε!!!
Κάτσε να έρθει και τα λέμε...θα δείξει τι θα πει...αυτό ειναι το ποιντ δεν έδωσε συγκατάθεση... ουτε ναι είπε (που θα σημαινει κανονικό σεξ) ουτε όχι (που θα σημαινε βιασμος)
anw...
παντως αυτό με το λαιμό ειναι πολύ κάβλα...
η αίσθηση μερικής ελλειψη οξυγόνου αυξάνει την λιμπιντο τρελλά...
Δεν ξεκινάει πάντα με τον ίδιο τρόπο..επίσης δεν είναι κάτι που ξεκινάει...είναι κάτι που υπάρχει και απλά συνεχίζετε....Rita για πες πώς ξεκινάει κανείς το σπορ,έχει ενδιαφέρον!!!
Yποθέτω κάπως βρίσκεις αυτό που θες....
Αν το ρίξεις σε καποιά/ον τυχαία/ο γκόμενα/ο θα φύγει τρέχοντας φωνάζοντας:ΑΝΩΜΑΛΕ(φαντάζομαι)!!!
Μα ακριβώς γι αυτό σε φοβάμαι...επειδή δεν είσαι επικίνδυνος....Δεν είμαι τόσο επικίνδυνος,μην αφήνεις την φαντασία σου να καλπάζει!!!