TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
γιατι αϊ σαπορτ τζενεραλι πολα πραματα
γιου σαππορτ στριπ γκερλς τζενεραλλυ?.... αι σαποουζ?
δεν ραιτ ιτ...
τζενεραλλυ μενυ θινκς
γιατι αϊ σαπορτ τζενεραλι πολα πραματα
Εντελώς τυχαία όμως το είπα... μα εντελώς τυχαία.....δεν έπρεπε να το πω? Μα δεν με προειδοποιήσατε και εσεις...ουφ...Αυτό με τις πέτρες τυχαία το είπες ? Ή ήξερες ότι έχουν εκδηλωθεί πολλοί οπαδοί του Αχμαντινετζάντ εδώ μέσα (και άλλοι είναι κρυφοί ...) ?
γιου σαππορτ στριπ γκερλς τζενεραλλυ?.... αι σαποουζ?
δεν ραιτ ιτ...
τζενεραλλυ μενυ θινκς
το γαμησες και ψοφησε... :-
Ακριβώς...ακριβώς όπως τα λες είναι... μόνο που αν βάλεις (και μιλάω για μένα μην μου αρχίσετε τις γενικότητες) και την έντονη ψυχολογία..(που αν θέλεις το αναλύουμε αυτό) τότε είναι κάτι πιο δυνατό και από καύλα...
Όσο για την σκηνοθεσία...αυτό δεν ισχύει σε όλους και όχι στο 100%. Τις περισσότερες φορές είναι πιο αληθινό από ότι φαίνεται.
Εεεεεεεεεεεεεεεμ....όχι...νομίζω όχι... (υπόψιν ότι με τις ταινίες παθαίνω αμνησία...ποτέ δεν θυμάμαι τίτλους όπως ούτε και περιεχόμενο...συνήθως τα βλέπω για πολλοστή φορά και έχω την εντύπωση ότι μόλις τώρα τα βλέπω για πρώτη) :'( :'( :'(Ριτα το serbian film το είδες?
Εεεεεεεεεεεεεεεμ....όχι...νομίζω όχι... (υπόψιν ότι με τις ταινίες παθαίνω αμνησία...ποτέ δεν θυμάμαι τίτλους όπως ούτε και περιεχόμενο...συνήθως τα βλέπω για πολλοστή φορά και έχω την εντύπωση ότι μόλις τώρα τα βλέπω για πρώτη) :'( :'( :'(
πολυ πρόσφατη σερβικη ταινία τρομου και με πορνο στοιχεια έγινε σουσουρο διοτι την κόψανε σε πολλα φεστιβαλ γιατι μεσα περιέχει τον βιασμό ενος νεογέννητου βρέφους :- >
Μόνο που έχει τέτοια σκηνή....να μου λείπει...μπρρρρρρρρρρρρπολυ πρόσφατη σερβικη ταινία τρομου και με πορνο στοιχεια έγινε σουσουρο διοτι την κόψανε σε πολλα φεστιβαλ γιατι μεσα περιέχει τον βιασμό ενος νεογέννητου βρέφους :- >
Μόνο που έχει τέτοια σκηνή....να μου λείπει...μπρρρρρρρρρρρρ
είναι αισχος αφου στο είπα...
Γενικά αποφεύγω να βλέπω ταινίες τρόμου και θρίλερ...(άσχετο)είναι αισχος αφου στο είπα...
ή καλούς δικηγόρους ή οι αστυνομία όχι μόνο δεν κάνει καλά την δουλεια της αλλά σόρι γι αυτο που θα πω...γαμιούνται ολημερης μεταξυ τους.η απορία μου είναι γιατι δεν την απαγορευσαν και να προχωρήσουν σε συλλήψεις αφού έχει μεσα πορνογραφικό υλικο παιδοφιλίας...
οι τυποι πρεπει να έχουν καλους δικηγόρους
ή καλούς δικηγόρους ή οι αστυνομία όχι μόνο δεν κάνει καλά την δουλεια της αλλά σόρι γι αυτο που θα πω...γαμιούνται ολημερης μεταξυ τους.
Τόσο ελεύθερα μίλησα που τώρα είδα και με τι όμορφη ορθογραφία έγραψα...χεχεχεχεμιλα ελευθερα... σε bdsm thread εισαι
ποσο καιρο εχεις να κανεις bdsm?
Τόσο ελεύθερα μίλησα που τώρα είδα και με τι όμορφη ορθογραφία έγραψα...χεχεχεχε
Να κάνω bdsm? Μα δεν το κάνεις αυτό....αυτό το βιώνεις...
Και το βιώνω καθημερινά είτε γίνει η πράξη (σεξ!!!) είτε όχι. Η τελευταία φορά λοιπόν που έγινε ολοκληρωμένα και η πράξη ήταν σήμερα το πρωί...(ήμουν και ξάγρυπνη...όλα τα λεφτά) ;)
Η τελευταία φορά λοιπόν που έγινε ολοκληρωμένα και η πράξη ήταν σήμερα το πρωί...(ήμουν και ξάγρυπνη...όλα τα λεφτά) ;)
Παράπονο δεν έχω κανένα... ανικανοποίητη δεν με αφήνει...Να είναι καλά...καλά είσαι...
Κάπως έπρεπε να μην κοιμηθώ... κάπως να απασχολήσω τα χέρια και το μυαλό μου για να μην κλείσουν τα μάτια μου...ελπίζω να σε κάλυψα...Ήσουνα ξάγρυπνη γιατί έγραφες εδώ ή είχες κάποια εντολή απο τον Κύριο σου να μείνεις ξάγρυπνη ?
Παράπονο δεν έχω κανένα... ανικανοποίητη δεν με αφήνει...Να είναι καλά...
Κάπως έπρεπε να μην κοιμηθώ... κάπως να απασχολήσω τα χέρια και το μυαλό μου για να μην κλείσουν τα μάτια μου...ελπίζω να σε κάλυψα...