Νέα

Πώς ξέρει κάποιος αν ανήκει ή όχι στο χώρο του BDSM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
γιατι αϊ σαπορτ τζενεραλι πολα πραματα :grin:

γιου σαππορτ στριπ γκερλς τζενεραλλυ?.... αι σαποουζ?

δεν ραιτ ιτ...  
Support-TD.jpg

τζενεραλλυ μενυ θινκς

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αυτό με τις πέτρες τυχαία το είπες ? Ή ήξερες ότι έχουν εκδηλωθεί πολλοί οπαδοί του Αχμαντινετζάντ εδώ μέσα (και άλλοι είναι κρυφοί ...) ?
Εντελώς τυχαία όμως το είπα... μα εντελώς τυχαία.....δεν έπρεπε να το πω? Μα δεν με προειδοποιήσατε και εσεις...ουφ...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ακριβώς...ακριβώς όπως τα λες είναι... μόνο που αν βάλεις (και μιλάω για μένα μην μου αρχίσετε τις γενικότητες) και την έντονη ψυχολογία..(που αν θέλεις το αναλύουμε αυτό) τότε είναι κάτι πιο δυνατό και από καύλα...
Όσο για την σκηνοθεσία...αυτό δεν ισχύει σε όλους και όχι στο 100%. Τις περισσότερες φορές είναι πιο αληθινό από ότι φαίνεται.

Ριτα το serbian film το είδες?

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ριτα το serbian film το είδες?
Εεεεεεεεεεεεεεεμ....όχι...νομίζω όχι... (υπόψιν ότι με τις ταινίες παθαίνω αμνησία...ποτέ δεν θυμάμαι τίτλους όπως ούτε και περιεχόμενο...συνήθως τα βλέπω για πολλοστή φορά και έχω την εντύπωση ότι μόλις τώρα τα βλέπω για πρώτη) :'( :'( :'(

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εεεεεεεεεεεεεεεμ....όχι...νομίζω όχι... (υπόψιν ότι με τις ταινίες παθαίνω αμνησία...ποτέ δεν θυμάμαι τίτλους όπως ούτε και περιεχόμενο...συνήθως τα βλέπω για πολλοστή φορά και έχω την εντύπωση ότι μόλις τώρα τα βλέπω για πρώτη) :'( :'( :'(

πολυ πρόσφατη σερβικη ταινία τρομου και με πορνο στοιχεια έγινε σουσουρο διοτι την κόψανε σε πολλα φεστιβαλ γιατι μεσα περιέχει τον βιασμό ενος νεογέννητου βρέφους  :-  >:(

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
πολυ πρόσφατη σερβικη ταινία τρομου και με πορνο στοιχεια έγινε σουσουρο διοτι την κόψανε σε πολλα φεστιβαλ γιατι μεσα περιέχει τον βιασμό ενος νεογέννητου βρέφους  :-  >:(

ρωτω αν την είδες διοτι έχει μια σκηνη... η μοναδικη σκηνη που είναι καλη με bdsm για αυτο...

γενικώς ειναι αίσχος ταινία...

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Μόνο που έχει τέτοια σκηνή....να μου λείπει...μπρρρρρρρρρρρρ

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
είναι αισχος αφου στο είπα...

η απορία μου είναι γιατι δεν την απαγορευσαν και να προχωρήσουν σε συλλήψεις αφού έχει μεσα πορνογραφικό υλικο παιδοφιλίας...

οι τυποι πρεπει να έχουν καλους δικηγόρους  :think:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
είναι αισχος αφου στο είπα...
Γενικά αποφεύγω να βλέπω ταινίες τρόμου και θρίλερ...(άσχετο)
Επίσης το χειρότερο μου είναι όταν ακούω ότι πειράζουν παιδιά... (μην το προχωρήσω...θα αρχίσω να βρίζω και είναι ο μόνος λόγος που συνηθως βριζω άσχημα)

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
η απορία μου είναι γιατι δεν την απαγορευσαν και να προχωρήσουν σε συλλήψεις αφού έχει μεσα πορνογραφικό υλικο παιδοφιλίας...

οι τυποι πρεπει να έχουν καλους δικηγόρους  :think:
ή καλούς δικηγόρους ή οι αστυνομία όχι μόνο δεν κάνει καλά την δουλεια της αλλά σόρι γι αυτο που θα πω...γαμιούνται ολημερης μεταξυ τους.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ή καλούς δικηγόρους ή οι αστυνομία όχι μόνο δεν κάνει καλά την δουλεια της αλλά σόρι γι αυτο που θα πω...γαμιούνται ολημερης μεταξυ τους.

μιλα ελευθερα... σε bdsm thread εισαι  :grin:

ποσο καιρο εχεις να κανεις bdsm?

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μιλα ελευθερα... σε bdsm thread εισαι  :grin:

ποσο καιρο εχεις να κανεις bdsm?
Τόσο ελεύθερα μίλησα που τώρα είδα και με τι όμορφη ορθογραφία έγραψα...χεχεχεχε

Να κάνω bdsm? Μα δεν το κάνεις αυτό....αυτό το βιώνεις... :grin:

Και το βιώνω καθημερινά είτε γίνει η πράξη (σεξ!!!) είτε όχι. Η τελευταία φορά λοιπόν που έγινε ολοκληρωμένα και η πράξη ήταν σήμερα το πρωί...(ήμουν και ξάγρυπνη...όλα τα λεφτά)  ;)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Τόσο ελεύθερα μίλησα που τώρα είδα και με τι όμορφη ορθογραφία έγραψα...χεχεχεχε

Να κάνω bdsm? Μα δεν το κάνεις αυτό....αυτό το βιώνεις... :grin:

Και το βιώνω καθημερινά είτε γίνει η πράξη (σεξ!!!) είτε όχι. Η τελευταία φορά λοιπόν που έγινε ολοκληρωμένα και η πράξη ήταν σήμερα το πρωί...(ήμουν και ξάγρυπνη...όλα τα λεφτά)  ;)

καλά είσαι...  :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Η τελευταία φορά λοιπόν που έγινε ολοκληρωμένα και η πράξη ήταν σήμερα το πρωί...(ήμουν και ξάγρυπνη...όλα τα λεφτά)  ;)

Ήσουνα ξάγρυπνη γιατί έγραφες εδώ ή είχες κάποια εντολή απο τον Κύριο σου να μείνεις ξάγρυπνη ?  

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Παράπονο δεν έχω κανένα... ανικανοποίητη δεν με αφήνει...Να είναι καλά...

Ήσουνα ξάγρυπνη γιατί έγραφες εδώ ή είχες κάποια εντολή απο τον Κύριο σου να μείνεις ξάγρυπνη ? 
Κάπως έπρεπε να μην κοιμηθώ... κάπως να απασχολήσω τα χέρια και το μυαλό μου για να μην κλείσουν τα μάτια μου...ελπίζω να σε κάλυψα...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Παράπονο δεν έχω κανένα... ανικανοποίητη δεν με αφήνει...Να είναι καλά...
Κάπως έπρεπε να μην κοιμηθώ... κάπως να απασχολήσω τα χέρια και το μυαλό μου για να μην κλείσουν τα μάτια μου...ελπίζω να σε κάλυψα...

δεν σε αφηνει να κοιμασαι κιολας Αυτος??
μηπως σου κανει και το κινεζικο βασανιστηριο με τη σταγονα??? :o

Επισκέπτης
Ρε Ριτάκι σοβαρά τώρα,πούτσα στο όρθιο δεν τρως ποτέ?Με όλες αυτές τις διαδικασίες θα παίρνει καμιά ώρα μέχρι να τον πάρεις μέσα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom