Νέα

Πώς ξέρει κάποιος αν ανήκει ή όχι στο χώρο του BDSM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Όχι ακριβώς... Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο σχεδόν όμως η όλη διαδικασία στο μυαλό και στις αισθήσεις είναι διαφορετική... Ανάμικτα συναισθήματα....ζεστό - Κρύο, εναλλαγή συναισθημάτων που μέσω αυτής επιτυγχάνεται κάτι πιο δυνατό από το να έκανα απλά συμβατικό σεξ.

Υ.Γ. Μάλλον σε μπέρδεψα περισσότερο... είναι πιο δυνατά τα συναισθήματα, πιο έντονα...έτσι το νιώθω εγώ.

Αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσω bdsm . Η συνολική καύλα είναι μεγαλύτερη όταν υπάρχει ψυχική , νοητική , σωματική , αισθητική καύλα . Όλα αυτά σε διάφορες αναλογίες μεταξύ τους . Όσο περισσότερο τα μεμονωμένα στοιχεία αυξάνουν τόσο αυξάνεται και η συνολική ηδονή .

Το θέμα είναι ότι για πολλούς το παν επικεντρώνεται στο απλό γαμήσι . Το καλό σεξ όμως σχετίζεται με όλα τα στοιχεία που ανάφερα παραπάνω και είναι κάτι ποιοτικά διαφορετικό από ένα γαμήσι . Το bdsm βάζοντας μέσα στοιχεία , για παράδειγμα , σκηνοθεσίας και εντονότερης ψυχολογίας προσπαθεί να πετύχει περισσότερη ηδονή . Αλλά ...

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Γεια σου...dimitrisniva  :think: :think: :think:

απο τον καταιγισμο νεων θρεντ σχετικα με το θεμα. Μηπως ειναι το ετος BDSM ενημέρωσης και αποδοχης? :think:
Δες μια απάντηση μου λίγο πιο πάνω και θα καταλάβεις... μην βγάζεις μόνο αυθαίρετα συμπεράσματα.

Επισκέπτης
Αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσω bdsm . Η συνολική καύλα είναι μεγαλύτερη όταν υπάρχει ψυχική , νοητική , σωματική , αισθητική καύλα . Όλα αυτά σε διάφορες αναλογίες μεταξύ τους . Όσο περισσότερο τα μεμονωμένα στοιχεία αυξάνουν τόσο αυξάνεται και η συνολική ηδονή .

Το θέμα είναι ότι για πολλούς το παν επικεντρώνεται στο απλό γαμήσι . Το καλό σεξ όμως σχετίζεται με όλα τα στοιχεία που ανάφερα παραπάνω και είναι κάτι ποιοτικά διαφορετικό από ένα γαμήσι . Το bdsm βάζοντας μέσα στοιχεία , για παράδειγμα , σκηνοθεσίας και εντονότερης ψυχολογίας προσπαθεί να πετύχει περισσότερη ηδονή . Αλλά ...

αμα γαμας  με τον τροπο που φιλοσοφεις ..... :2funny: :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Αλλά , και το bdsm κινδυνεύει πολλές φορές να τυποποιηθεί . Τότε γίνεται ένα απλό γαμήσι ...

Επομένως το θέμα είναι μυαλό , φαντασία , αισθητική , αισθήματα , αδιάφορο από το είδος του σεξ ...  

Επισκέπτης
Δες μια απάντηση μου λίγο πιο πάνω και θα καταλάβεις... μην βγάζεις μόνο αυθαίρετα συμπεράσματα.

γιατι να μη βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα? Δικα μου δεν ειναι? Δεν ανοιξα δα και θρεντ για να σας ενημερωσω :jerking:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αν απο ρεις για το νικ μου θα σου πω οτι προτιμω να διχνω βλακας :tooth: :tooth: :tooth:οσο για της μπατσουλες της εβαλα για να μπω στο κλιμα.. :P :P :P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σε λιγο θα βγαλουμε και μαλτιπλ τσοις ερωτηματολογιο και αναλογα ποσα α,β,γ,δ απανταμε θα μαθαινουμε και τι τυπος bdsm ειμαστε...

:rolleyes:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Ακριβώς...ακριβώς όπως τα λες είναι... μόνο που αν βάλεις (και μιλάω για μένα μην μου αρχίσετε τις γενικότητες) και την έντονη ψυχολογία..(που αν θέλεις το αναλύουμε αυτό) τότε είναι κάτι πιο δυνατό και από καύλα...
Όσο για την σκηνοθεσία...αυτό δεν ισχύει σε όλους και όχι στο 100%. Τις περισσότερες φορές είναι πιο αληθινό από ότι φαίνεται.

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
γιατι να μη βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα? Δικα μου δεν ειναι? Δεν ανοιξα δα και θρεντ για να σας ενημερωσω :jerking:
Ααααα...δεν επιμένω....να βγάζεις και να τα καταρρίπτω γίνετε? :P :cheesy: (Αστειεύομαι ναι? Μην με πάρεις με τις πέτρες) :huh: ;) :cheesy:

Αν απο ρεις για το νικ μου θα σου πω οτι προτιμω να διχνω βλακας :tooth: :tooth: :tooth:οσο για της μπατσουλες της εβαλα για να μπω στο κλιμα.. :P :P :P
Απλά βαριόμουν να διαλέξω αλλη φατσούλα καλέ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom