Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Από που το συμπέρανες αυτό?Εχει ξεκινησει εκστρατεια στρατολογισης νεων δουλων στο σαϊτ?
Από που το συμπέρανες αυτό?Εχει ξεκινησει εκστρατεια στρατολογισης νεων δουλων στο σαϊτ?
Γεια σου ριταΑπό που το συμπέρανες αυτό?
Από που το συμπέρανες αυτό?
Όχι ακριβώς... Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο σχεδόν όμως η όλη διαδικασία στο μυαλό και στις αισθήσεις είναι διαφορετική... Ανάμικτα συναισθήματα....ζεστό - Κρύο, εναλλαγή συναισθημάτων που μέσω αυτής επιτυγχάνεται κάτι πιο δυνατό από το να έκανα απλά συμβατικό σεξ.
Υ.Γ. Μάλλον σε μπέρδεψα περισσότερο... είναι πιο δυνατά τα συναισθήματα, πιο έντονα...έτσι το νιώθω εγώ.
Γεια σου...dimitrisnivaΓεια σου ριτα
Δες μια απάντηση μου λίγο πιο πάνω και θα καταλάβεις... μην βγάζεις μόνο αυθαίρετα συμπεράσματα.απο τον καταιγισμο νεων θρεντ σχετικα με το θεμα. Μηπως ειναι το ετος BDSM ενημέρωσης και αποδοχης?
Αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσω bdsm . Η συνολική καύλα είναι μεγαλύτερη όταν υπάρχει ψυχική , νοητική , σωματική , αισθητική καύλα . Όλα αυτά σε διάφορες αναλογίες μεταξύ τους . Όσο περισσότερο τα μεμονωμένα στοιχεία αυξάνουν τόσο αυξάνεται και η συνολική ηδονή .
Το θέμα είναι ότι για πολλούς το παν επικεντρώνεται στο απλό γαμήσι . Το καλό σεξ όμως σχετίζεται με όλα τα στοιχεία που ανάφερα παραπάνω και είναι κάτι ποιοτικά διαφορετικό από ένα γαμήσι . Το bdsm βάζοντας μέσα στοιχεία , για παράδειγμα , σκηνοθεσίας και εντονότερης ψυχολογίας προσπαθεί να πετύχει περισσότερη ηδονή . Αλλά ...
Αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσω bdsm . Η συνολική καύλα είναι μεγαλύτερη όταν υπάρχει ψυχική , νοητική , σωματική , αισθητική καύλα . Όλα αυτά σε διάφορες αναλογίες μεταξύ τους . Όσο περισσότερο τα μεμονωμένα στοιχεία αυξάνουν τόσο αυξάνεται και η συνολική ηδονή .
Το θέμα είναι ότι για πολλούς το παν επικεντρώνεται στο απλό γαμήσι . Το καλό σεξ όμως σχετίζεται με όλα τα στοιχεία που ανάφερα παραπάνω και είναι κάτι ποιοτικά διαφορετικό από ένα γαμήσι . Το bdsm βάζοντας μέσα στοιχεία , για παράδειγμα , σκηνοθεσίας και εντονότερης ψυχολογίας προσπαθεί να πετύχει περισσότερη ηδονή . Αλλά ...
Γεια σου...dimitrisniva
Δες μια απάντηση μου λίγο πιο πάνω και θα καταλάβεις... μην βγάζεις μόνο αυθαίρετα συμπεράσματα.
αμα γαμας με τον τροπο που φιλοσοφεις .....
Αν απο ρεις για το νικ μου θα σου πω οτι προτιμω να διχνω βλακας οσο για της μπατσουλες της εβαλα για να μπω στο κλιμα..Γεια σου...dimitrisniva
Δες μια απάντηση μου λίγο πιο πάνω και θα καταλάβεις... μην βγάζεις μόνο αυθαίρετα συμπεράσματα.
το αβαταρ σου κυκλοφορει και σε μπλουζα...
Το γνωριζω. Μου το ειπαν ηδη αλλοι τρεις.
Να η Roxala
http://[URL unfurl="true"]www.tshirthell.com/images/contestpics/a330_041bwinner.jpg[/img[/URL]]
photoshop
[/quote]
Μη με καλοπιανεις. Δεν θα σε δειρω ποτε :2funny:
σε λιγο θα βγαλουμε και μαλτιπλ τσοις ερωτηματολογιο και αναλογα ποσα α,β,γ,δ απανταμε θα μαθαινουμε και τι τυπος bdsm ειμαστε...
Μη με καλοπιανεις. Δεν θα σε δειρω ποτε
δεν χρειαζεται
το single moms γιατι το εκοψες???
Ααααα...δεν επιμένω....να βγάζεις και να τα καταρρίπτω γίνετε? (Αστειεύομαι ναι? Μην με πάρεις με τις πέτρες) ;)γιατι να μη βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα? Δικα μου δεν ειναι? Δεν ανοιξα δα και θρεντ για να σας ενημερωσω
Απλά βαριόμουν να διαλέξω αλλη φατσούλα καλέ...Αν απο ρεις για το νικ μου θα σου πω οτι προτιμω να διχνω βλακας οσο για της μπατσουλες της εβαλα για να μπω στο κλιμα..
Μην με πάρεις με τις πέτρες) ;)