Επισκέπτης
Θα χρειαστεί να περιμένεις την Rita!!!Να μάθω προσπαθώ και εγώ ... Στο παραπάνω τι ισχύει 1 ή 2 ?
Θα χρειαστεί να περιμένεις την Rita!!!Να μάθω προσπαθώ και εγώ ... Στο παραπάνω τι ισχύει 1 ή 2 ?
η μανα που ειναι σημερις;
αααααααααχαχαΠερί μοναξιάς
Επιτέλους βρήκα ένα χώρο όπου οι άλλοι με αποδέχονται όπως είμαι. Αμέσως έκανα παρέες, βρήκα σύντροφο και έπαψα να είμαι μόνος. Βέβαια καταπιέζομαι και κάνω μεγάλες θυσίες, αλλά δεν με πειράζει, αρκεί που βγήκα από την απομόνωση. Εδώ κανείς δεν νοιάστηκε για τα μειονεκτήματα της εξωτερικής μου εμφάνισης ή για την οικογενειακή μου κατάσταση ή για την οικονομική μου θέση ή για την καταγωγή μου, αλλά αντίθετα βρήκα μία ανοιχτή αγκαλιά να κουρνιάσω και βρήκα ανθρώπους που γέμισαν την άδεια μου ζωή.
για το σαιτ μας λεει;
Αυτό είναι πρακτική bdsm , μόνο αν έχεις τη γκόμενα από πάνω να σε μαστιγώνει την ώρα που τον παίζεις ... Άσχετε ...
α ρε λουκρητια τι χανεις......
οτι ακους εδω ειναι 100% αξιοπιστο και διπλοελεγμενο.....ισχυουν....Δεν πιστεύω να αληθεύουν οι παλιοφήμες περί ρουφιανιας ?
Που όμως μέσα από την συζήτηση βγαίνουν όμορφα αληθινά συμπεράσματα και λύνονται απορίες.Ολο ετοιματζιδικα μας σερβιρεις ρε ριτακι..
Όταν δεν θέλει να ανήκει απλά για να ανήκει κάπου.Μαθαμέ πότε δεν ανήκει κάποιος στον χώρο του BDSM,τελικά πότε ανήκει;;;
Θα συμφωνήσω μαζί σου...+1000Μπραβο Ριτα πολυ καλο αυτο που εβαλες . Δεν αφορα αυτους που ξερουν αλλα αυτους που νομιζουν οτι ξερουν.Αφορα επισης αυτους κι αυτες που θελουν πραγματικα να μαθουν. Ειναι επισης μια καλη ευκαιρια να ανοιχτει και μια σοβαρη συζητηση μεσα απο εδω για το bdsm.Ομως δεν ξερω αν μπορουν να συμμετεχουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται χωρις να μπερδευονται μεσα κι αυτοι που ανακατευονται παντου με τη γνωστη αμαθεια η ημιμαθεια και τα κανουν σαλατα στο τελος
Όχι δεν είναι περιοριστικό της ελευθερίας του... το αντίθετο θα έλεγα. Και εξηγώ...Το να ανήκει κάποιος σε ένα χώρο δεν είναι περιοριστικό της ελευθερίας του και της ελευθερίας των επιθυμιών του ? Μήπως δηλ. η οριοθέτηση του σε ένα χώρο τον φτωχαίνει ψυχικά , πνευματικά και βέβαια φτωχαίνει και τη λίμπιντο του ?
Αυτή είναι η ένσταση μου για τις κατηγοριοποιήσεις γενικά και στην προκειμένη περίπτωση και για τις σεξουαλικές κατηγοριοποιήσεις ...
Για μερικούς ανθρώπους ναι... είναι τόσο σημαντικό να ανήκουν κάπου. Άλλωστε όλοι μας κάπου ανήκουμε...σκέψου το.ειναι τοσο σημαντικο να ανηκεις καπου? :S
Ακριβώς... Αν είσαι κολλημένος είναι πρόβλημα. Έλα όμως που όλοι κάπου κολλάμε.. βέβαια εξαρτάτε πως εννοεί ο κάθε ένας το κόλλημα. Εγώ κόλλησα στον χώρο γιατί αυτό είμαι... αυτή είναι ψυχοσύνθεση μου. Αλλιώς θα έφευγα τρέχοντας και δεν θα γύριζα ούτε να κοιτάξω πίσω μου.Είναι οφ η Ρίτα για να το φιλοσοφήσετε.
Πάντως δεν γίνεται να μην ανήκεις κάπου,το να είσαι κολλημένος είναι το πρόβλημα....
Το γιατί πρέπει να ανήκουμε κάπου δεν μπορώ να το απαντήσω... ίσως επειδή ούτε στον εαυτό μου δεν το απάντησα ακόμη...Επιφυλάσσομαι όμως.Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να ανήκεις κάπου ? Άν είσαι για παράδειγμα εκλεκτικός και χρησιμοποιείς ιδέες και πρακτικές από διάφορους χώρους ?
Δηλ. για να καταλάβω . Άν έχεις ένα ρομαντικό γεύμα στο σπίτι της κοπέλας ή στο δικό σου με κεριά και μουσική και μετά , αφου μαζεφτούν τα πιάτα , την δέσεις πάνω στο τραπέζι με ωραίους κόμπους και τη χτυπήσεις με ένα κομψό μαστίγιο και της χύσεις όμορφα και κερί , εδώ τι έχουμε ?
1. bdsm ?
2. ρομαντισμό + bdsm = εκλεκτικισμός ?
Το Bdsm είναι κατ εξοχήν ερωτικό... όχι απλές δόσεις ερωτισμού.Καταρχήν μιλούσα γενικά.
Τώρα ειδικά...
Το bdsm γιατί να μην γίνεται να έχει δώσεις ερωτισμού;;;
Που όμως μέσα από την συζήτηση βγαίνουν όμορφα αληθινά συμπεράσματα και λύνονται απορίες.
Όταν δεν θέλει να ανήκει απλά για να ανήκει κάπου.
Θα συμφωνήσω μαζί σου...+1000
Υ.Γ. Να ανακατευτούν...δεν είναι κακό. Μόνο να ανακατευτούν αν έχουν απορίες για κάτι ή αν θέλουν απλά να διευρύνουν τους ορίζοντες τους.
Όχι δεν είναι περιοριστικό της ελευθερίας του... το αντίθετο θα έλεγα. Και εξηγώ...
Ανήκω στον χώρο δεν σημαίνει ότι κλείνομαι σε αυτόν και ξεχνάω τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι επιθυμίες μου δεν στερούνται ελευθερίας απλά γιατί αυτές μου οι επιθυμίες εκπληρώνονται. Αν μιλάμε για επιθυμίες που όλοι έχουμε και πάλι πραγματοποιούνται... είπαμε, δεν ξεχνάμε τον έξω κόσμο.
Για μερικούς ανθρώπους ναι... είναι τόσο σημαντικό να ανήκουν κάπου. Άλλωστε όλοι μας κάπου ανήκουμε...σκέψου το.
Ακριβώς... Αν είσαι κολλημένος είναι πρόβλημα. Έλα όμως που όλοι κάπου κολλάμε.. βέβαια εξαρτάτε πως εννοεί ο κάθε ένας το κόλλημα. Εγώ κόλλησα στον χώρο γιατί αυτό είμαι... αυτή είναι ψυχοσύνθεση μου. Αλλιώς θα έφευγα τρέχοντας και δεν θα γύριζα ούτε να κοιτάξω πίσω μου.
Το γιατί πρέπει να ανήκουμε κάπου δεν μπορώ να το απαντήσω... ίσως επειδή ούτε στον εαυτό μου δεν το απάντησα ακόμη...Επιφυλάσσομαι όμως.
Και όμως αυτός ο χώρος χρησιμοποιεί πρακτικές και ιδέες από όλους τους χώρους..
Και όμως... και το Bdsm έχει τον ρομαντισμό μέσα του... επίσης το παράδειγμα σου κάλλιστα θα μπορούσε να βιωθεί και από ένα ζευγάρι του χώρου.
Το Bdsm είναι κατ εξοχήν ερωτικό... όχι απλές δόσεις ερωτισμού.
Όχι ακριβώς... Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο σχεδόν όμως η όλη διαδικασία στο μυαλό και στις αισθήσεις είναι διαφορετική... Ανάμικτα συναισθήματα....ζεστό - Κρύο, εναλλαγή συναισθημάτων που μέσω αυτής επιτυγχάνεται κάτι πιο δυνατό από το να έκανα απλά συμβατικό σεξ.τι σκέφτεσαι οταν κάνεις bdsm? Λογικά τα ιδια όταν κανεις σεξ συμβατικό ετσι?
Εμενα ολο αυτο το "ανηκω" στο χωρο μου θυμιζει τους μεταλλαδες που "ανηκουν" στη μεταλ μουσικη και απορριπτουν οτιδηποτε αλλο και τους σκυλαδες που ειναι ταγμενοι στην πεγκυ ζηνα και τις φιλες της...
ΙΜΗΟ οποιος "ανηκει" οπουδηποτε δεν εχει καμια αναγκη να το δηλωσει, να κατηγοριοποιησει τον εαυτο του και να διαπραγματευτει...
Όχι ακριβώς... Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο σχεδόν όμως η όλη διαδικασία στο μυαλό και στις αισθήσεις είναι διαφορετική... Ανάμικτα συναισθήματα....ζεστό - Κρύο, εναλλαγή συναισθημάτων που μέσω αυτής επιτυγχάνεται κάτι πιο δυνατό από το να έκανα απλά συμβατικό σεξ.
Υ.Γ. Μάλλον σε μπέρδεψα περισσότερο... είναι πιο δυνατά τα συναισθήματα, πιο έντονα...έτσι το νιώθω εγώ.
Λάθος...δεν απορρίπτω το οτιδήποτε άλλο... ή μήπως νομίζεις ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω κάνει και κάποιες κανονικές σχέσεις? Έχω κάνει βέβαια...απλά δεν με γέμιζε στην πορεία...ένιωθα κενή.Εμενα ολο αυτο το "ανηκω" στο χωρο μου θυμιζει τους μεταλλαδες που "ανηκουν" στη μεταλ μουσικη και απορριπτουν οτιδηποτε αλλο και τους σκυλαδες που ειναι ταγμενοι στην πεγκυ ζηνα και τις φιλες της...
ΙΜΗΟ οποιος "ανηκει" οπουδηποτε δεν εχει καμια αναγκη να το δηλωσει, να κατηγοριοποιησει τον εαυτο του και να διαπραγματευτει...
ρε ριτα επειδη εχω χασει μαθηματα b?dom slave m? για ριξε τι σημαινουν αυτα τα κενα που εχω
ΒDSM... είναι αρχικά που περιλαμβάνουν τις ένοιες "B & D" (Περιορισμό & Πειθαρχία), "D & S" (Κυριαρχία & Υποταγή), και "S & M" (SadoMasochism).ρε ριτα επειδη εχω χασει μαθηματα b?dom slave m? για ριξε τι σημαινουν αυτα τα κενα που εχω
Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ....................piece of cake re... b=boutsa, m=mouni