troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 901
- Πόντοι
- 96
Ποιός κερδίζει στο τέλος όμως?
Οι πουτανες τα λεφτα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιός κερδίζει στο τέλος όμως?
Εντάξει δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Αργά ή γρήγορα οι περισσότερες γυναίκες συειδητοποιούν τα λάθη τους και στρώνουν. Απλά δε πρέπει να τις πετύχουμε όταν περνάνε φάση
Αυτό ΙΣΩΣ συμβεί, αλλά ποτε πριν αρχίσει να φθίνει η εμφάνισή τους, οπότε και κάποιοι άτυχοι καταλήγουν με στρωμένες που έχουν φάει πολλά χιλιόμετρα.
Πώς βρίσκεις γκόμενα στο Βόλο???????Ας μου απαντήσει κάποιος..!!7 μήνες περίπου ψάχνω την απάντηση αλλά δε τη βρίσκω...!!
Μη μου λέτε τέτοια γιατί είμαι σε φάση που σκέφτομαι σοβαρά να παρατήσω την Αθήνα και να κατέβω μόνιμα επαρχία (Πάτρα) μιας και έκατσε μια καλή επαγγελματική προοπτική.
Ετσι κι αλλιώς Αθήνα ο κύκλος μου είναι περιορισμένος ενώ τα μέρη μου και οι δικοί μου είναι κάτω κι έχω μπει σε σοβαρό προβληματισμό.Θεωρούσα πάντως ότι κάτω είναι πιο καλή η κατάσταση με τις γυναίκες καθώς όποια βάλεις στο μάτι και εύκολα την ξαναβλέπεις και μαθαίνεις σε τι φάση βρίσκεται και τι καπνό φουμάρει.
Αν δε σε χαλάει η ιδέα να παίζεις αναπληρωματικός του κάθε παρακμιακού μπάρμαν, τότε Ok...
παντως αν πας σε μικροτερη πόλη τον ιδιο μικρο κύκλο θα εχεις με εδω, εκτος αν εχεις γνωστους κάτω.
Ασε που εκει θα εχεις και το στίγμα του ανθρωπου που μετακόμισε επειδη τον εστειλε η γυναικα του.
και μεις στην Αθηνα των 5 εκ σε ενα κυκλωμα 1000 το πολυ ανθρωπων κυκλοφορουμε. Καθε αναποδια γινεται αντικειμενο σχολιασμου και χλευασμου απο του υπόλοιπους 999.
Αν καταλαβαινω καλα θες να ξαναπαντρευτεις οχι να αλητέψεις. Δυστυχως τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα θέλουμε (οταν ψαχνεις δεσμο βρισκεις χαζογκομενες και οταν ψαχνεις χαζογκόμενα θελει γαμο).
ως η διαδρομη Αθηνα-Πατρα ειναι ευκ0λη το αναποδο θα ειναι δύσκολο. Κατσε εδω και κουλαρε
Οι πιο πολλοι την εχουν δει οτι και καλα εχουν γυναικα ! Και ειναι υπερηφανοι.Κορδωνονται! Καλα να παθουν λοιπον!!Σε μια κουβεντα που ειχα το ΣΚ με γυναικα που εργαζεται σε διοργανωση εκδηλωσεων, μου ανεφερε οτι σχεδον ολες οι νεοελληνιδες που παντρευονται, στις κατ ιδιαν συζητησεις με συγγενεις και φιλες που γινονται μπροστα της αναφερονται στον γαμπρο ως 'τον μαλακα που τις παντρευεται'. Ο μαλακας εκεινο, ο μαλακας το αλλο. Εχει φρικαρει. Περαστικα τους.
Σε μια κουβεντα που ειχα το ΣΚ με γυναικα που εργαζεται σε διοργανωση εκδηλωσεων, μου ανεφερε οτι σχεδον ολες οι νεοελληνιδες που παντρευονται, στις κατ ιδιαν συζητησεις με συγγενεις και φιλες που γινονται μπροστα της αναφερονται στον γαμπρο ως 'τον μαλακα που τις παντρευεται'. Ο μαλακας εκεινο, ο μαλακας το αλλο. Εχει φρικαρει. Περαστικα τους.
Έχω κολλητό φιλαράκι που έιχε σχέση με γνωστή μου 8 χρόνια και τελικά έκανε την μαλακία και την παντρευτικε πριν κάτι μήνες.
Βγάινουμε λοιπόν για κανά καφέ στην χάση και στην φέξη και όταν ο κακομοίρης πει ή κάνει κάτι που αυτή δεν εγκρίνει τον λέει μπροστά μου "μαλάκα"!!! Αυτός τουμπεκί!!!
Τι άλλο να πώ δηλαδή.
Και μιλάμε για ζευγάρι που είναι και τα δύο σπουδαγμένα παιδια και απο "καλή" οικογένεια-παραδοσιακή.
ο αντρας μιας φιλης με τον οποιο εχουμε γνωριστει, καποια στιγμη μπαινει μια κυριακη πρωι σ ενα χωρο που βρισκομαι εγω και ο πατερας μου με την μερικων μηνων κορη του στην αγκαλια του. μετα τις καλημερες και τη σχετικη φιγουρα που μας εκανε για το οτι η γυναικα του ειναι το τριτο συνεχομενο σαββατοκυριακο που λειπει απ το σπιτι και ειναι μονος μου με την πεθερα του, λογω επαγγελματικων-επιμορφωτικων σεμιναριων , αρα ''η γυναικα μου ειναι πολυ δραστηρια και μπραβο της'' , ερχεται και η απολυτη αντριλα με καμαρι λεγοντας : ''ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΕΧΘΕΣ...... ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ !!!!''