ΜΕΓΑΛΕ...διαβάζοντας το συγκεκριμένο κομμάτι άρχισα να ψαχνόμουν μήπως ήμουν εγώ πριν καιρό...Μου θύμισες την προηγούμενη σχέση που έκανα ακριβώς ότι λες μετά από ΘΥΣΙΑ μου πολλά χρόνια. Αγαπητέ μου απόλυτο δίκιο έχεις αλλά όσο και να συμφωνώ θα σε παρακαλέσω να μην είμαστε απόλυτοι (είμαι οπαδός του ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ). Δεν είναι σωστό για εμάς τους ίδιους ούτε δίκαιο τελικά, πρέπει να ελπίζουμε και να ζούμε τα καλά, τα άσχημα, όλα.
Τώρα πχ είμαι σε μια σχεδόν τέλεια σχέση. ΖΟύμε όμως λόγω δουλειάς τα 4/7 της εβδομάδας σε άλλες πόλεις. Αυτό μας φέρνει πιο κοντά, δε μας κουράζει, μας προσθέτει τεράστιο πόθο και αγάπη. Ισως αύριο αν είμαστε πάντα μαζί να αλλάξει αυτό, να κουράσει. Στην ηλικιακή φάση που είμαστε η ίδια η κοπέλα μου είπε να έρθει ο Σεπτέμβρης, να είμαστε μόνιμα μαζί λίγο καιρό και αν είμαστε σίγουροι να προχωρήσουμε. Δε θέλει και αυτή και εγώ να κάνουμε το λάθος. Σε πληροφορώ ότι είδα την πιο "αντρίκια" εξήγηση από γυναίκα. Και πλέον τη σέβομαι και είμαστε ακόμα πιο κοντά...Κατάλαβα πολλά κυρίως ότι με σέβεται και αυτή...Αλλά είπα, τίποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ...
Να είσαι καλά φίλε, καλή συνέχεια στη ζωή σου μην το βάζεις κάτω...!