You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 3.846
Έτσι ακριβώς ρε Σαούλ. Από τη μια κατηγορούν τους μουσουλμάνους ότι είναι απολίτιστοι και τους χαλάνε την κοινωνία, από την άλλη θέλουν να γίνουν σαν αυτούς.
Ο φονιάς ήταν προβληματικό άτομο, τέλος. Του είπε ο δικηγόρος να δηλώσει τρελός για να φάει πιο ελαφριά ποινή. Ο τύπος ήταν μαλάκας από τους king size, όχι τρελός.
Όταν ακούτε Σομαλός ή Αλβανός ή γύφτος έσφαγε τη γυναίκα του επειδή τον απατούσε τους βρίζετε, τώρα τι σας έπιασε εθνική αλληλεγγύη;
Ο φονιάς ήταν προβληματικό άτομο, τέλος. Του είπε ο δικηγόρος να δηλώσει τρελός για να φάει πιο ελαφριά ποινή. Ο τύπος ήταν μαλάκας από τους king size, όχι τρελός.
Όταν ακούτε Σομαλός ή Αλβανός ή γύφτος έσφαγε τη γυναίκα του επειδή τον απατούσε τους βρίζετε, τώρα τι σας έπιασε εθνική αλληλεγγύη;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 3.656
Το πρόβλημα είναι βαθύτερο ρε τύπε...Έτσι ακριβώς ρε Σαούλ. Από τη μια κατηγορούν τους μουσουλμάνους ότι είναι απολίτιστοι και τους χαλάνε την κοινωνία, από την άλλη θέλουν να γίνουν σαν αυτούς.
οι μισοί εδώ μέσα λένε πουτάνε τις ελλεηνίδες επειδή γαμιούνται με άλλους ή επειδή κερατώνουν...
και οι μισοί από αυτούς είναι παντρεμένοι και έχουν γαμήσει ότι κυκλοφορεί στα μπουρδέλα τα στούντιο και τις βύζιτες...και έχουν θέσει σε κίνδυνο την υγεία της γυναίκας ή της γκόμενας τους χωρίς αυτή να το ξέρει.
και τώρα να δικαιολογούμε τον καθηκαρά που έσφαξε την κοπέλα επειδή ήταν "αισθηματίας''
δηλαδή και ναι αυτή μπορεί να του τα φόραγε...μπορεί και αν ανέβαζε φωτοτραφίες με τον γκόμενο της για να του την μπεί....ε και? δικαιολογεί αυτό να την σφάξει?
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.850
- Πόντοι
- 3.656
Ετσι θελω να την βλεπω την γκομενα, ρε παιδια. Κι ετσι θελω να με βλεπει κι εκεινη, αντικειμενο ηδονης κι οσο κρατησει. Τωρα αν κατσει και λεμε που και που και καμια κουβεντα, οκ δεν θα με χαλασει. Γιατι μου την λετε ομως που δεν γουσταρω οικογενια?
Αυτό είναι το ιδανικό ρε τύπε
Γαμήσια,καμια εκδρομή,καμια έξοδο...
Όχι τηλέφωνα όλη μέρα,πρηξοπούτσια,ζήλειες...
Κάτι σαν ελεύθερη σχέση δηλαδή,αλλά όχι μόνο να βρισκόμαστε και να γαμιόμαστε.
Δε θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς.
Ενδείξεις για παραλείψεις και ολιγωρίες εκ μέρους της αξιωματικού υπηρεσίας και του υπό απόταξη σκοπού στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της το βράδυ της 1η Απριλίου, έξω από το αστυνομικό τμήμα, δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από το πόρισμα για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.
Ενδείξεις για παραλείψεις και ολιγωρίες εκ μέρους της αξιωματικού υπηρεσίας και του υπό απόταξη σκοπού στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της το βράδυ της 1η Απριλίου, έξω από το αστυνομικό τμήμα, δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από το πόρισμα για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.
Σαφείς ενδείξεις απραξίας και εγκληματικές παραλείψεις, τα πρώτα συμπεράσματα από το πόρισμα για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους [video]
Ενδείξεις για παραλείψεις και ολιγωρίες εκ μέρους της αξιωματικού υπηρεσίας και του υπό απόταξη σκοπού
hellasjournal.com
aunanisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2023
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
Επίσης γυναικείο χαρακτηριστικό. Σε γενικές γραμμές συμπεράνουμε πως οι περισσότεροι που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι κλώνοι της μάνας τους και είτε έχουν είτε δεν έχουν @@, κουβαλάνε κυρίως γυναικείο λογισμικό.Δεν είναι τυχαίο που δεν έχω βρει Έλληνα που να πει σε ένα πράγμα σε μια κατάσταση φταίω εγώ.
Φταίει η γκόμενα.
Φταίει το αφεντικό.
Φταίει η "κακιά" κοινωνία.
Φταίνε οι πολιτικοί.
Αν έχεις ζήσει έστω και λιγους μήνες εξωτερικό καταλαβαίνεις γιατι οι Γάλλοι οι Γερμανοί οι Βέλγοι οι Δανοί, είναι προοδευμένα κράτη.
Γιατί σε ένα πρόβλημα ο ξένος αμέσως βγάζει φταίχτη και υπεύθυνο τον εαυτό του. Δεν κοιτάζει να φορτώσει σε άλλους τις αδυναμίες του χαρακτήρα του.
Τι να την κάνεις την αυτοπεποίθηση όταν έχεις τρύπες από παντού και όλοι τις βλέπουν;
Όλοι νομίζουν ότι κάνουν σωστά την δουλειά τους, αλλά το αποτέλεσμα δείχνει παντού ελλείμματα.
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 742
- Πόντοι
- 86
Ε ναι ρε φιλε και τις βολτουλες μας παμε και το καφεδακι και το ποτακι και το ταβερνακι. Αλλα οχι και καθε μερα. Μια χαρα περναμε και με τα σατεν σεντονια μας, την μουσικουλα μας, τις ταινιουλες μας στο χομ σινεμα, τι διαολο τοσα λεφτα ξοδεψα να μην το απολαυσουμε? Αλλα σπιτι μου και σπιτι τους. Μπορει να φιλοξενισω μια δυο ημερες, μπορει να με φιλοξενισουν μια δυο ημερες αλλα μεχρι εκει. Συνκατοικιση και ελενγχους δεν θελω. Αρκετα εχω ζορυστει στην ζωη μου, θελω την υσηχια μου και την καλοπεραση μου, μεχρι να ψοφησω. Βεβαια δεν θα κυνηγησω καποια 20αρα η 30αρα για να γινω χορηγος τους, αν μου κατσει εναν πουτσο θα τον ριξω, και σε οποιαν αρεσει αλλα μια χαρα ειμαι και με τις μιλφαρες μου.Αυτό είναι το ιδανικό ρε τύπε
Γαμήσια,καμια εκδρομή,καμια έξοδο...
Όχι τηλέφωνα όλη μέρα,πρηξοπούτσια,ζήλειες...
Κάτι σαν ελεύθερη σχέση δηλαδή,αλλά όχι μόνο να βρισκόμαστε και να γαμιόμαστε.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Όχι αναγκαστικά άσχημες απλά κορίτσια χωρίς πολλά post στα social , με normal δουλειές κ.λ.π. πολλές φορές έχουν γράψει περισσότερα χιλιόμετρα από τις τύπου influencer. Φαίνεται πως οι πρώτες ψάχνουν επιβεβαίωση με το παραδοσιακό τρόπο ενώ οι άλλες έχουν απλά το insta.Και εγώ το είχα δειι κάπου αυτό που λες, σε μια ταινία με έναν στατιστικολόγο του σεξ, τον Κίνσευ νομίζω. Ότι δηλαδή οι"άσχημες" κάνουν περισσότερο σεξ ή εναλλαγές συντρόφων.
Παρεμπιπτόντως αυτές οι τύπισσες είναι και ακραία επικίνδυνες άμα είσαι απονείρευτος με το πόσο εύκολα μπορούν να σε ξεγελάσουν.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Αυτό ρε φίλε το βλέπω και εγώ. " Άντρες " με γυναικείο τρόπο σκέψης.Επίσης γυναικείο χαρακτηριστικό. Σε γενικές γραμμές συμπεράνουμε πως οι περισσότεροι που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι κλώνοι της μάνας τους και είτε έχουν είτε δεν έχουν @@, κουβαλάνε κυρίως γυναικείο λογισμικό.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
The best played game is the game you never play. Μόνο πουτάνες δεν έχω όρεξη για φλερτ.Τύπε αντί να κάνεις ενστάσεις, μπορείς να επενδύσεις σε κώλο και ζιαβύ για να φτάσεις τη Σούλα
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.468
- Πόντοι
- 2.606
σε ογδοντα πεντε σελιδες νηματος οτι αγαμητος μπαγλαμας κυκλοφορει στο σαη και μισει τις γυναικες εχει μπει να κλαψει και να αφησει το μαλακισμενο αποτυπωμα του....να ξερετε τελειωμενα ναυαγια ομως οτι εχει και χειροτερα απο σας ....ΑΝ ποτε αισθανθειτε αχρηστοι και βαριδια της κοινωνιας σκεφτειτε τους μπατσους στο ατ αγιων αναργυρων που ελεγαν στον κοσμο να παρει το 100...υπαρχουν και χειροτεροι απο σας!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.836
- Πόντοι
- 9.931
Άγιοι Ανάργυροι: Είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Στο αίμα του δράστη βρέθηκε υψηλή συγκέντρωση αλκοόλ και βενζοδιαζεπινών - Έλαβε εξιτήριο από το «Αττικόν», αλλά δεν τον δέχτηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού - Επέστρεψε στο Αττικόν, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα θα μεταφερθεί στο Τζάνειο
www.protothema.gr
Χαπακωμενο και πιωμένο ηταν το ψυχακι.
Επίσης γυναικείο χαρακτηριστικό. Σε γενικές γραμμές συμπεράνουμε πως οι περισσότεροι που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι κλώνοι της μάνας τους και είτε έχουν είτε δεν έχουν @@, κουβαλάνε κυρίως γυναικείο λογισμικό.
Θα διαφωνήσω στο γυναικείο χαρακτηριστικό. Οι παλιές γυναίκες είχαν μεγαλύτερα @@ από πολλούς άντρες. Απλά όλοι μας (άντρες - γυναίκες) έχουμε χάσει το φιλότιμο που είχαμε κάποτε. Στις παλιές εποχές μπορεί η γυναίκα να μην είχε δικαίωμα ψήφου ή άλλα νομικά χαρακτηριστικά αλλά τη σεβόντουσαν. Δεν τολμούσαν να απλώσουν χέρι πάνω της. Και σε πολλές περιπτώσεις ήταν η αρχηγός του σπιτιού. Και δεν ήταν μόνο σε περίπτωση χηρείας αλλά γενικά όταν ο άντρας έλειπε.
Σήμερα όλοι κοιτάνε να ξεφύγουν. Πχ πριν μερικές εβδομάδες είχαμε ένα σκηνικό στη δουλειά. Πήγα σε μια ρουφιάνα και της είπα να κάνει κάτι. Έκανε κάτι άλλο με αποτέλεσμα να εκτεθούμε στον πελάτη. Το είπα στο αφεντικό αναλαμβάνοντας ΌΛΗ την ευθύνη. Η κυρία ΠΟΤΕ δεν είπε ότι έκανε λάθος. Απλά το άφησε να αιωρείται ότι ήρθε το Άγιο Πνεύμα. Στο μεταξύ έχουμε κάμερες στη δουλειά και ήταν μισό λεπτό υπόθεση για το αφεντικό να το ελέγξει. Και στο καπάκι ήρθε ο άλλος ο βλάκας ο συνάδελφος και άρχισε τις θεωρίες.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Έψαξα το θέμα λίγο παραπάνω και διάβασα πως ο τύπος έχει διαγνωσθεί με διπολική. Η απορία μου έχει να κάνει το κατά πόσο έπρεπε να κυκλοφορεί ο τύπος. Υπάρχει υπεύθυνος γιατρός για αυτόν; Τα φάρμακα που έπαιρνε φρόντιζαν να μειώνουν την επιθετικότητα του;
Ως πρεζάκι και πιθανόν ασθενής ξαναλέω δεν έπρεπε να κλειστεί κάπου; Διάβασα ξεκάθαρα πως η συγκεκριμένη πάθηση σχετίζεται με αυξημένη επιθετικότητα. Είχε προνοήσει κανείς για αυτό; Στις συνεδρίες του είχε μιλήσει το κόλλημα του με το θύμα;
Ως πρεζάκι και πιθανόν ασθενής ξαναλέω δεν έπρεπε να κλειστεί κάπου; Διάβασα ξεκάθαρα πως η συγκεκριμένη πάθηση σχετίζεται με αυξημένη επιθετικότητα. Είχε προνοήσει κανείς για αυτό; Στις συνεδρίες του είχε μιλήσει το κόλλημα του με το θύμα;
Έψαξα το θέμα λίγο παραπάνω και διάβασα πως ο τύπος έχει διαγνωσθεί με διπολική. Η απορία μου έχει να κάνει το κατά πόσο έπρεπε να κυκλοφορεί ο τύπος. Υπάρχει υπεύθυνος γιατρός για αυτόν; Τα φάρμακα που έπαιρνε φρόντιζαν να μειώνουν την επιθετικότητα του;
Άπαπα τι κουβέντες είναι αυτές; Που νομίζεις ότι ζεις; Στην Ανατολική Γερμανία που είχαν τη Στάζι; Εδώ είμαστε δημοκράτες και ελεύθεροι.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Αδερφέ τοποθετούμε καθαρά με το τι πληροφορίες δίνουν τα κανάλια. Αν όντως είναι έτσι, τότε ναι η πάθηση του σχετίζεται με αυξημένη επιθετικότητα και σύμφωνα με αυτό που διάβασα πριν από λίγο η συγκεκριμένη πάθηση δίνει βάσει νόμου συγκεκριμένο ποσοστό αναπηρίας και πολύ μάλιστα γύρω στο 65%.
Αν όντως είναι έτσι και δεν είναι απλά δικηγορίστικα κόλπα για να την γλιτώσει ως "ασθενής" νομίζω ότι πρέπει εκτός από τους αστυνομικούς που δεν έκαναν τίποτα και κοίταζαν, θα πρέπει αντίστοιχα να γίνει μια έρευνα και για τους γιατρούς που τον είχαν υπό την επίβλεψη τους ( ξαναλέω αν είναι έτσι).
Αν όντως είναι έτσι και δεν είναι απλά δικηγορίστικα κόλπα για να την γλιτώσει ως "ασθενής" νομίζω ότι πρέπει εκτός από τους αστυνομικούς που δεν έκαναν τίποτα και κοίταζαν, θα πρέπει αντίστοιχα να γίνει μια έρευνα και για τους γιατρούς που τον είχαν υπό την επίβλεψη τους ( ξαναλέω αν είναι έτσι).
Αδερφέ τοποθετούμε καθαρά με το τι πληροφορίες δίνουν τα κανάλια. Αν όντως είναι έτσι, τότε ναι η πάθηση του σχετίζεται με αυξημένη επιθετικότητα και σύμφωνα με αυτό που διάβασα πριν από λίγο η συγκεκριμένη πάθηση δίνει βάσει νόμου συγκεκριμένο ποσοστό αναπηρίας και πολύ μάλιστα γύρω στο 65%.
Ξέρεις πόσοι είναι γύρω μας με τέτοιες ασθένειες και δεν παίρνουμε χαμπάρι; Στην περιοχή μου έχουμε ίδρυμα και οι τρόφιμοι ζουν μόνοι τους σε σπίτια. Τουλάχιστον οι πιο ακίνδυνοι. Αν παίρνεις τα φάρμακα σου και έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σε φροντίζουν είσαι σχεδόν ακίνδυνος.
Δυστυχώς η φροντίδα σταματάει μόλις πατήσεις το πόδι σου εκτός ιδρύματος. Αν είσαι τυχερός και η οικογένεια σου είναι δίπλα σου τότε ΟΚ. Αλλιώς φυλαχτείτε. Πχ για το συγκεκριμένο δεν έχω ακούσει το παραμικρό για την οικογένεια του. Έχει γονείς; Αδέρφια; Τον είχαν "πεταμένο"; Αν είναι έτσι τότε έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης. Έστω και μικρό.
Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου για τις ευθύνες που έχουν και οι γιατροί. Δεν είναι σπάσιμο χεριού που διορθώνεται με χειρουργείο σε περίπτωση λάθους. Τα ψυχικά νοσήματα δεν γιατρεύονται ποτέ.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 3.506
Να προσθέσω τύπε πως πλέον δεν ζητάνε μόνο αυτάΣε τι έχουν προχωρήσει οι γυναίκες ;
Στο ότι .... βλέπουν μαλακίες στο ίντερνετ στα κωλοκινητά τους και ζητάει η κόρη του οδηγού του αστικού
αυτά που ζήταγε η μπε μπε και η τζάκυ ο τη δεκαετία του 1960 ;;;
Φοβερή πρόοδο κάνανε ρε.
Και κάποιοι κόπροι , ηλίθιοι , τέρμα αυνάνες ....
για να διακόψουν τον αυνανισμό για λίγες ώρες/μέρες/βδομάδες/μήνες/βαριά λίγα χρόνια ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ
πουλάνε τα πάντα και φεσώνονται για να τους ικανοποιήσουν τη μαλακία στο κεφάλι ;;;
Τι λέτε ρε ;;;;
Πάτε καλά ; ;;
Έμαθε η ... απόφοιτη του παιδαγωγικού .... τις αστακομακαρονάδες ... τα ριμπ άϊ ... τα πλατό τυριών/αλλαντικών ..
τα σατό ρότσιλντ ... τη λορο πιάνα .... τα κεμπίνσκυ και τα χίλτον ...
και πρέπει να της τα δώσετε ;;;;
ΠΟΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ;;;
Γιατί πρέπει να της τα προσφέρει ο μαλάκας ;
Ρε δεν πάνε στο διάολο .... που τις παίρνετε και σοβαρά ...........
Σχέση ; Όπου μπορεί να φτάσει με κοινό ταμείο μισά μισά .........
ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ....
ας πάει στο διάολο .........
πουτάνες μόνο
Γάμοι , σχέσεις έχουν τελειώσει πάρτε το χαμπάρι .
Αλλά τα ζητάνε και από ψηλούς παίδαρους , με ψωλαρα και κοιλιακούς φέτες
Λες και μπορούν να κάνουν καλά τη ψωλαρα οι πατσαβουρες
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 3.506
Ρε μαν , τι μας λες τώρα και εσυΔεν είναι τυχαίο που δεν έχω βρει Έλληνα που να πει σε ένα πράγμα σε μια κατάσταση φταίω εγώ.
Φταίει η γκόμενα.
Φταίει το αφεντικό.
Φταίει η "κακιά" κοινωνία.
Φταίνε οι πολιτικοί.
Αν έχεις ζήσει έστω και λιγους μήνες εξωτερικό καταλαβαίνεις γιατι οι Γάλλοι οι Γερμανοί οι Βέλγοι οι Δανοί, είναι προοδευμένα κράτη.
Γιατί σε ένα πρόβλημα ο ξένος αμέσως βγάζει φταίχτη και υπεύθυνο τον εαυτό του. Δεν κοιτάζει να φορτώσει σε άλλους τις αδυναμίες του χαρακτήρα του.
Τι να την κάνεις την αυτοπεποίθηση όταν έχεις τρύπες από παντού και όλοι τις βλέπουν;
Όλοι νομίζουν ότι κάνουν σωστά την δουλειά τους, αλλά το αποτέλεσμα δείχνει παντού ελλείμματα.
Σε οποία χώρα του εξωτερικού και να πας, οι άντρες ,στο θέμα των σχέσεων, τα ρίχνουν κυρίως στις γυναίκες
Και οι γυναίκες στους άντρες. Ανεξάρτητα από εθνικότητα. Ίσως στο νότο να είναι λίγο παραπάνω.
Συμφωνώ πάντως ότι οι γηγενείς δεν τα ρίχνουν τόσο σε άλλους σε μη γκομενικά θέματα. Δε μιλάω για Γάλλους από την Αλγερία φυσικά που είναι χειρότεροι των Ελλήνων
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ρε κακασχημο αγαμητο ναυαγιο θα μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τη μουνοκλαψα σου για τις γυναικες ολη την ωρα να πουμε;Εντάξει,αν όποιον δεν είναι πρεζάκιας...κοκάκιας...ψυχάκιας,τον έχουν για κοιμήση,τι να τις πεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 131
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις