celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.097
- Πόντοι
- 6.056
Κλασικη ή καμια με κιμα,κοντοσουβλι κλπ?Τετρακιλη γιατι Κλο,ισα ισα να λερωσει τα δοντια ο ανθρωπος?γραψε μας τωρα οτι θες και συ μερτικο απο την τετρακιλη μπουγατσα?
Κλασικη ή καμια με κιμα,κοντοσουβλι κλπ?Τετρακιλη γιατι Κλο,ισα ισα να λερωσει τα δοντια ο ανθρωπος?γραψε μας τωρα οτι θες και συ μερτικο απο την τετρακιλη μπουγατσα?
Ναι καργαπανε κατι μπαγλαμαδες βιγκαν και τρωνε ρε συ γυρους και ζητανε αλαδωτες...πες τωρα ,θελουνε η δε θελουνε σουβλιες?
Που την πουλάν αυτή τη μπουγάτσα μαν?Ναι καργα
ξερεις που ειναι το μυθικο πλεον πρατηριο στο πολυγωνο που εχει την πιο φτηνη βενζινη ,αυτο που λεει και ξαναλεει ο 71ας?που ολη η χωρα το αναζητα αλλα ο μουνης δεν δινει χαρτη...εκει ,φτιαχνει και μπουγατσες αλμυρες γλυκες για να συμπηρωνει το εισοδημα του ο ανθρωπος ....Που την πουλάν αυτή τη μπουγάτσα μαν?
Δεν το ξέρω τύπε το πρατήριο αυτό, το πολύγωνο κάτι μου λέει γιατί είχα αγοράσει κάτι διαμερίσματα εκεί για επένδυσηξερεις που ειναι το μυθικο πλεον πρατηριο στο πολυγωνο που εχει την πιο φτηνη βενζινη ,αυτο που λεει και ξαναλεει ο 71ας?που ολη η χωρα το αναζητα αλλα ο μουνης δεν δινει χαρτη...εκει ,φτιαχνει και μπουγατσες αλμυρες γλυκες για να συμπηρωνει το εισοδημα του ο ανθρωπος ....
Πόσα μαν?Δεν το ξέρω τύπε το πρατήριο αυτό, το πολύγωνο κάτι μου λέει γιατί είχα αγοράσει κάτι διαμερίσματα εκεί για επένδυση
Τρία τέσσερα πρέπει να είναι δεν θυμάμαι πρέπει να δω Ε9Πόσα μαν?
με ηχομονωση στον 5ο ,διαμπερη,150τμ με αυτονομια η τιποτα ανηλιαγα στο υπογειο-30τμ που τα θερμαινεις με κλανιες ,για τον τραμουντανα?Δεν το ξέρω τύπε το πρατήριο αυτό, το πολύγωνο κάτι μου λέει γιατί είχα αγοράσει κάτι διαμερίσματα εκεί για επένδυση
Σε ποιά χώρα τυπάρα ;Κάτι άλλες γενιές έπιαναν περιστέρια στις οικοδομές και τα πήγαιναν σπίτι να τα φάνε
Ναι για δες μιαΤρία τέσσερα πρέπει να είναι δεν θυμάμαι πρέπει να δω Ε9
Έχω ποιοτικά διαμερίσματα τύπε όλα με ενεργειακά κουφώματα και αιρκοντίσιονμε ηχομονωση στον 5ο ,διαμπερη,150τμ με αυτονομια η τιποτα ανηλιαγα στο υπογειο-30τμ που τα θερμαινεις με κλανιες ,για τον τραμουντανα?
τυπε λυπαμαι αλλα κοντοσουβλι κοτοπουλο και ηλεκτρικο αυτοκινητο ειναι προαπαιτουμενα στο νεο νομοσχεδιο για τους γκευ γαμους...συμπληρωνεις ερωτηματολογιο αν θεωρεις κανονικο φαγητο το κοντοσουβλι κοτοπουλο και κανονικο αυτοκινητο το ηλεκτρικο και αν κλικαρεις τα ναι ,μονο τοτε δικαιουσαι να παντρευτεις τον εκλεκτο της καρδιας σου!
αρα θα έχει και φρεσκο κοντοσουβλι .. γιατι αλλιως θα πεφτουν εκει οι μαχαιριες για πλάκα
Δεν προλαβαίνω τώρα χτυπά τη πόρτα ο ΒερόναςΝαι για δες μια
Έχω ποιοτικά διαμερίσματα τύπε όλα με ενεργειακά κουφώματα και αιρκοντίσιον
με προκαλειτε με το "μπαταχτση" και θα σκασω με μπουγατσα θηριο ,που θα χει μεχρι και μυς με φλεβες και τριχες ,σαν πολωνεζα ολυμπιονικη αρσιβαριστα στην μοσχα το 1980....
Έχω τύπε αλλά δεν νοικιάζω σε μέλη είναι όλοι ναυάγια και μπαταχτσηδεςΦιλοθέη έχεις κανά καλό ;
Για χλίδες όμως, όχι τσίπικα.
Ενδιαφέρεται μέλος !
Θα σε ενημερώσει ο ίδιος !
Θα τον καταλάβεις ... δεν τρώει κοντοσούβλια ... είναι με μπάρες δημητριακών και ενεργειακά ποτά ... χωρίς ζάχαρη όλα ...
Δεν πίνει κι όλαςκαι δεν γαμάει...
Έχω τύπε αλλά δεν νοικιάζω σε μέλη είναι όλοι ναυάγια και μπαταχτσηδες