Φίλε δεν ξέρεις που σου πάνε τα τέσσερα λίαν επιεικως. Οι ομοφυλόφιλοι δεν παρουσιάζουν παιδοφιλία, οι ετεροφυλόφιλοι είναι που παρουσιάζουν. Οι ομοφυλόφιλοι περισσότερο έχουν τάση προς τον σεξουαλικό μαζοχισμό, τους αρέσει να τους δένουν να τους ρίχνουν και καμία βουρδουλια στον κωλο και άλλα τέτοια ωραία. Ο Πούτιν δεν απαγορεύει την ομοφυλοφιλία, αλλά απαγορεύει την ομοφυλοφιλικη προπαγάνδα σε μικρά παιδιά. Αν δεις συνεντεύξεις Ρώσων στο δρόμο θα ακούσεις να λένε όλοι αυτό το πράγμα.διαβαζω σχολια απο ΠΘ και πέφτει απιστευτο τρολαρισμα
Στη σωστή πλευρά της ιστορίας με τον Κυριάκο
02.11.2022, 16:51
Ο οποίος μας έχει βάλει να πολεμήσουμε τον Πούτιν που δεν επιτρέπει στη Ρωσια σε ομοφυλόφιλους να πλησιάζουν παιδιά και να το παίζουν συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, για αυτό πρέπει να ρίξουμε τον Πούτιν
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εν τω μεταξυ ο χαμος πρέπει να γινεται σε ολα αυτα τα ταχα μου παιδικα θεατρα που σκασανε σα μανιταρια τα τελευταια χρονια με κατι θολοκουλτουριαρηδες που ταχα γινανε ειδικοι στα παιδια και τις παιδικες τέχνες,ο καλλιτεχνικος και πνευματικος κόσμος των δυτικων χωρων ειναι μια χαβουζα ανωμαλιας ενα κλικ πριν να σκασει και να γεμισουν οι δημοκρατικοί νοικοκυραιοι σκατό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Τρία βιβλία έχω του συγκεκριμένου.. ήταν ο αγαπημένος μου συγγραφέας.. σόκ..
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας κάψτα στο μπαλκόνι τύπε.
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.105
- Πόντοι
- 1.056
ρε παιδια διορθωστε με αν κανω λαθος και δεν εχω διαβασει σωστα. Διωκεται επειδη κατεβαζε τσοντες με ανηλικα απο ιντερνετ? σωστα?
ενταξει εννοειται ανωμαλια αυτο να βλεπεις τετοιες τσοντες, αλλα περισσοτερο για βλακεια το βλεπω. που πας ρε φιλε?
κατηγορειται για καποιο αλλο αδικημα εκτος απο το download ?
Η κατοχή παιδικής πορνογραφίας είναι κακούργημα...!!
Έχει ως ποινή στερητικής ελευθερίας την κάθειρξη..!!
Όχι φυλάκιση...
Μάλλον εννοεί και όλα αυτά τα metoo που ξεκίνησαν με την άλλη που έκανε την αρχή και κατήγγειλε παρενόχληση 20 χρόνια μετά.ποια ειναι τα μουνια και τα λιλιά που ασχολουμαστε πάνω απο ενα χρόνο,τι εννοείς?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 6.536
Πιστεύω να κάνεις πλάκα με αυτό που λες....Οι ομοφυλόφιλοι δεν παρουσιάζουν παιδοφιλία,
Μόνο τον τελευταίο χρόνο και μόνο στην Ελλάδα ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχουμε?
Εκτός και αν δεν θεωρείς ομοφυλόφιλο έναν άντρα που γουστάρει να πηδάει αγοράκια.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.812
- Πόντοι
- 6.536
Ναι καλά.....Δεν θα ξέρουν ποιον να πρωτογαμισουν οι τρόφιμοι στις φυλακές
Όλους αυτούς μαζί τους βάζουν.....
Αντί να τους βάζουν σε πτέρυγες με υποσαχάριους Αφρικανούς....
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
τύπε, έτσι για τα στατιστικά που κρατάω για πε καταγωγή/πεποιθήσεις....διαβαζω σχολια απο ΠΘ και πέφτει απιστευτο τρολαρισμα
Στη σωστή πλευρά της ιστορίας με τον Κυριάκο
02.11.2022, 16:51
Ο οποίος μας έχει βάλει να πολεμήσουμε τον Πούτιν που δεν επιτρέπει στη Ρωσια σε ομοφυλόφιλους να πλησιάζουν παιδιά και να το παίζουν συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, για αυτό πρέπει να ρίξουμε τον Πούτιν
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εν τω μεταξυ ο χαμος πρέπει να γινεται σε ολα αυτα τα ταχα μου παιδικα θεατρα που σκασανε σα μανιταρια τα τελευταια χρονια με κατι θολοκουλτουριαρηδες που ταχα γινανε ειδικοι στα παιδια και τις παιδικες τέχνες,ο καλλιτεχνικος και πνευματικος κόσμος των δυτικων χωρων ειναι μια χαβουζα ανωμαλιας ενα κλικ πριν να σκασει και να γεμισουν οι δημοκρατικοί νοικοκυραιοι σκατό
"ρωσοπόντιο ομογενή", νοσταλγός του τρότσκι και του λένιν ή πρώην κάτοικος ουραλίων? ή μήπως αλτάι που βρήκε καταφύγιο εδώ μέσω υπερδνειστερίας?
πρώτη, δεύτερη γενιά?
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
οι περισσότεροι παιδόφιλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις....Φίλε δεν ξέρεις που σου πάνε τα τέσσερα λίαν επιεικως. Οι ομοφυλόφιλοι δεν παρουσιάζουν παιδοφιλία, οι ετεροφυλόφιλοι είναι που παρουσιάζουν. Οι ομοφυλόφιλοι περισσότερο έχουν τάση προς τον σεξουαλικό μαζοχισμό, τους αρέσει να τους δένουν να τους ρίχνουν και καμία βουρδουλια στον κωλο και άλλα τέτοια ωραία. Ο Πούτιν δεν απαγορεύει την ομοφυλοφιλία, αλλά απαγορεύει την ομοφυλοφιλικη προπαγάνδα σε μικρά παιδιά. Αν δεις συνεντεύξεις Ρώσων στο δρόμο θα ακούσεις να λένε όλοι αυτό το πράγμα.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.835
- Πόντοι
- 12.056
einai kalo να εχεις επιλογες αν και κανονικα θα πρεπει να κρεμασουν καινουργια φωτιστικα στα κελιαΔεν θα ξέρουν ποιον να πρωτογαμισουν οι τρόφιμοι στις φυλακές
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.914
- Πόντοι
- 6.256
Ρέει το μαυρο χρημα αφθονο στα δικηγορικα γραφεία.Ποιος μεγαλοδικηγόρος θα καθαρίσει εδώ?
Κατακαθια της κοινωνιας που δεν εχουν να φανε και οταν τους πιανουν σκανε με μεγαλοδικηγόρο, κανεναν δεν παραξένεψε αυτο;
Και μη γραφετε μαλακιες οτι τους αναλαμβανουν τζαμπα για διαφημιση, ειναι γνωστο οτι ο καλυτερος δικηγορος εχει σκοτωσει τη μανα του
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.914
- Πόντοι
- 6.256
Ανωμαλάρα του κερατα, τοσο απλα.ηθελε λεει να γραψει ενα σχετικο με το θεμα βιβλιο γιαυτο τα κατεβασε
καλα που δεν του ηρθε εμπνευση να γραψει τιποτα για το τελος του κοσμου θα μας σκοτωνε ολους ο μπασταρδος
Θα στρωσει χαρακτηρα στη φυλακη και θα βγει αλλος ανθρωπος κι αυτος, σωφρονισμενος
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
αφου αυτος προφυλακιζεται, ο πεθαμενος που οχι απλα εβλεπε ταινιες ανηλικων πορνο, που βεβαια ειναι κακουργημα αλλα οκ, πηγε ο αλλος σε αυτες τις κοινοτητες του dark στα tor κλπ πατησε οτι πατησε τωρα την πατησε. δεν εχω ιδεα και πως τα βρισκουν τα παιδια σε ταινιες πορνο, μονο κατι ανωμαλοι και καλα στα πλαισια ερευνας για μια εφημεριδα ενα βιβλιο κλπ αλλλα ευτυχως αυτος δεν βιασε καποιο παιδακι.
ο πεθαμενος για να παμε στο θεμα μια δωδεκαχρονη την εκανε πορνη, αυτο στο αμστερνταμ ισως επιτρεπεται, δεν παιρνω κι ορκο ομως. οχι οτι κανουν στο αμστερνταμ ειναι σωστο, αλλα θελουν πολλους τουριστες καθε εβδομαδα οποτε εχουν ΝΟΜΙΜΟ χασις και πολλα πορνεια, ο αγγλος που παει σαββατοκυριακο να διασκεδασει και ο ιταλος...
ο πεθαμενος λοιπον δεν αναστανεται, δεν τον εκτελεουν να τελειωνουμε?
παντως ολες οι περιπτωσεις ηρθαν σε ακολαστη πραξη με ενα παιδι κατ εξακολουθησιν, κανενα μανιακο κατα συρροη δεν εχουν βρει τα λαγωνικα?
ο πεθαμενος για να παμε στο θεμα μια δωδεκαχρονη την εκανε πορνη, αυτο στο αμστερνταμ ισως επιτρεπεται, δεν παιρνω κι ορκο ομως. οχι οτι κανουν στο αμστερνταμ ειναι σωστο, αλλα θελουν πολλους τουριστες καθε εβδομαδα οποτε εχουν ΝΟΜΙΜΟ χασις και πολλα πορνεια, ο αγγλος που παει σαββατοκυριακο να διασκεδασει και ο ιταλος...
ο πεθαμενος λοιπον δεν αναστανεται, δεν τον εκτελεουν να τελειωνουμε?
παντως ολες οι περιπτωσεις ηρθαν σε ακολαστη πραξη με ενα παιδι κατ εξακολουθησιν, κανενα μανιακο κατα συρροη δεν εχουν βρει τα λαγωνικα?
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 456
Η κατοχή παιδικής πορνογραφίας είναι κακούργημα...!!
Έχει ως ποινή στερητικής ελευθερίας την κάθειρξη..!!
Όχι φυλάκιση...
αυτο λεω οτι ειναι εντελως βλακεια να κατεβαζεις τσοντες με ανηλικα και να βρεθεις φυλακη. και με κατεστραμμενη κοινωνικη ζωη εννοειται. σιγα την ηδονη που θα καταλαβεις.
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 456
ας υποθεσουμε οτι θελω να κανω ΚΛΙΚ και να κατεβασω τσοντες με ανηλικα. μα ειναι δυνατον καποιος να μην με παρακολουθει? με καποιο λογισμικο η κατι αλλο τελος παντων? μα τοσο ηλιθιος πρεπει να ειμαι?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.914
- Πόντοι
- 6.256
Θεωρώ οτι παίζει πολυ χρήμα στη διακινηση ολων αυτων .ας υποθεσουμε οτι θελω να κανω ΚΛΙΚ και να κατεβασω τσοντες με ανηλικα. μα ειναι δυνατον καποιος να μην με παρακολουθει? με καποιο λογισμικο η κατι αλλο τελος παντων? μα τοσο ηλιθιος πρεπει να ειμαι?
Ελαχιστα θα γινοντουσαν αν δεν ειχαν αφθονο χρήμα.
Οτιδηποτε απαγορευμενο εχει χρήμα.
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.105
- Πόντοι
- 1.056
Ok, ok, τώρα κατάλαβα πως το εννοείς το "βλακεία"...αυτο λεω οτι ειναι εντελως βλακεια να κατεβαζεις τσοντες με ανηλικα και να βρεθεις φυλακη. και με κατεστραμμενη κοινωνικη ζωη εννοειται. σιγα την ηδονη που θα καταλαβεις.
1.) Παίζει να είναι ανωμαλάρα που δεν έχει προχωρήσει, τις αρρωστημένες του διαθέσεις, να τις κάνει πράξεις (ακόμα).
2.) Παίζει και να έχει κάνει κάτι αλλά δεν το έχουν εξακριβώσει ακόμα...
3.) Παίζει να έβγαζε χρήμα...
4.) Ή ναι, παίζει να είναι τόσο ηλίθιος αλλά και τόσο ανώμαλος που η ανωμαλία του τον τύφλωσε και δεν τον άφησε να σκεφθεί λογικά...
Μία η άλλη τύπε, είμαστε περικυκλωμένοι από ανωμαλάρες που τη βρίσκουν με παιδιά..!!!
Ακόμα και με τα δικά τους τα παιδιά...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Προσέχετε πού μπαινετε και τι παρακολουθείτε.Απ'ότι διαβασα υπαρχει ειδικό λογισμικό που παρακολουθεί το νετ(?) ,το dark web (?) κι ενεργοποιείται με λεξεις κλειδια..ας υποθεσουμε οτι θελω να κανω ΚΛΙΚ και να κατεβασω τσοντες με ανηλικα. μα ειναι δυνατον καποιος να μην με παρακολουθει? με καποιο λογισμικο η κατι αλλο τελος παντων? μα τοσο ηλιθιος πρεπει να ειμαι?
Περα από την αηδία που μου προκαλέι μόνο και η σκέψη,ευτυχώς δεν εχω δοκιμασει ποτέ το tor και τα άλλα εργαλεία..
Αυτό το καθήκι πάντως, στην Τρίπολη καλοπερνάει,ιδιοι είναι όλοι εκεί μέσα,μη σας πω ότι κανουν και πλακα..Φερτον σε καμια Αγια να δούμε πώς θα φυγει,σε λουρίδες η κομματακια...
Εμένα μου εξηγεί κανένας ψαγμένος πληροφορικάριος αν έχουν τέτοιο λογισμικό που λογικό να υπάρχει γιατί δεν βρίσκουν την πηγή που ανεβαίνουν τέτοια βίντεο και από εκεί τα κατεβάζουν οι υπόλοιποι και να τα κλείσουν μαζί με τους υπεύθυνους;Δεν ξέρω τι κατέβαζε ο συγκεκριμένος και τον κατηγορούν,γιατί κατηγορείται για διακίνηση κιόλας.Αλλά πχ αν πραγματικά ήθελα να κάνω έρευνα και να γράψω σχετικά με την παιδική πορνογραφία αν πήγαινα στην αστυνομία και τους ενημέρωνα ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα θα ήμουν οκ;
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 456
λογικα ειναι διεθνεις και οχι ελληνικες σελιδες. η dark internet, πως στην ευχη λεγεται. απο εκει κατεβαζουν.Εμένα μου εξηγεί κανένας ψαγμένος πληροφορικάριος αν έχουν τέτοιο λογισμικό που λογικό να υπάρχει γιατί δεν βρίσκουν την πηγή που ανεβαίνουν τέτοια βίντεο και από εκεί τα κατεβάζουν οι υπόλοιποι και να τα κλείσουν μαζί με τους υπεύθυνους;Δεν ξέρω τι κατέβαζε ο συγκεκριμένος και τον κατηγορούν,γιατί κατηγορείται για διακίνηση κιόλας.Αλλά πχ αν πραγματικά ήθελα να κάνω έρευνα και να γράψω σχετικά με την παιδική πορνογραφία αν πήγαινα στην αστυνομία και τους ενημέρωνα ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα θα ήμουν οκ;