Νέα

Προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.456
Πόντοι
206
διαβαζω σχολια απο ΠΘ και πέφτει απιστευτο τρολαρισμα

Στη σωστή πλευρά της ιστορίας με τον Κυριάκο
02.11.2022, 16:51
Ο οποίος μας έχει βάλει να πολεμήσουμε τον Πούτιν που δεν επιτρέπει στη Ρωσια σε ομοφυλόφιλους να πλησιάζουν παιδιά και να το παίζουν συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, για αυτό πρέπει να ρίξουμε τον Πούτιν
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :tooth: :tooth:

εν τω μεταξυ ο χαμος πρέπει να γινεται σε ολα αυτα τα ταχα μου παιδικα θεατρα που σκασανε σα μανιταρια τα τελευταια χρονια με κατι θολοκουλτουριαρηδες που ταχα γινανε ειδικοι στα παιδια και τις παιδικες τέχνες,ο καλλιτεχνικος και πνευματικος κόσμος των δυτικων χωρων ειναι μια χαβουζα ανωμαλιας ενα κλικ πριν να σκασει και να γεμισουν οι δημοκρατικοί νοικοκυραιοι σκατό
Φίλε δεν ξέρεις που σου πάνε τα τέσσερα λίαν επιεικως. Οι ομοφυλόφιλοι δεν παρουσιάζουν παιδοφιλία, οι ετεροφυλόφιλοι είναι που παρουσιάζουν. Οι ομοφυλόφιλοι περισσότερο έχουν τάση προς τον σεξουαλικό μαζοχισμό, τους αρέσει να τους δένουν να τους ρίχνουν και καμία βουρδουλια στον κωλο και άλλα τέτοια ωραία. Ο Πούτιν δεν απαγορεύει την ομοφυλοφιλία, αλλά απαγορεύει την ομοφυλοφιλικη προπαγάνδα σε μικρά παιδιά. Αν δεις συνεντεύξεις Ρώσων στο δρόμο θα ακούσεις να λένε όλοι αυτό το πράγμα.

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Τρία βιβλία έχω του συγκεκριμένου.. ήταν ο αγαπημένος μου συγγραφέας.. σόκ..

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας κάψτα στο μπαλκόνι τύπε.
exam GIF

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.105
Πόντοι
1.056
ρε παιδια διορθωστε με αν κανω λαθος και δεν εχω διαβασει σωστα. Διωκεται επειδη κατεβαζε τσοντες με ανηλικα απο ιντερνετ? σωστα?
ενταξει εννοειται ανωμαλια αυτο να βλεπεις τετοιες τσοντες, αλλα περισσοτερο για βλακεια το βλεπω. που πας ρε φιλε?
κατηγορειται για καποιο αλλο αδικημα εκτος απο το download ?

Η κατοχή παιδικής πορνογραφίας είναι κακούργημα...!!

Έχει ως ποινή στερητικής ελευθερίας την κάθειρξη..!!

Όχι φυλάκιση...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
ποια ειναι τα μουνια και τα λιλιά που ασχολουμαστε πάνω απο ενα χρόνο,τι εννοείς?
Μάλλον εννοεί και όλα αυτά τα metoo που ξεκίνησαν με την άλλη που έκανε την αρχή και κατήγγειλε παρενόχληση 20 χρόνια μετά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.812
Πόντοι
6.536
Οι ομοφυλόφιλοι δεν παρουσιάζουν παιδοφιλία,
Πιστεύω να κάνεις πλάκα με αυτό που λες....
Μόνο τον τελευταίο χρόνο και μόνο στην Ελλάδα ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχουμε?
Εκτός και αν δεν θεωρείς ομοφυλόφιλο έναν άντρα που γουστάρει να πηδάει αγοράκια.
:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.812
Πόντοι
6.536
Δεν θα ξέρουν ποιον να πρωτογαμισουν οι τρόφιμοι στις φυλακές :confused:
Ναι καλά.....
Όλους αυτούς μαζί τους βάζουν.....
Αντί να τους βάζουν σε πτέρυγες με υποσαχάριους Αφρικανούς....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.307
Πόντοι
6.056
ηθελε λεει να γραψει ενα σχετικο με το θεμα βιβλιο γιαυτο τα κατεβασε

καλα που δεν του ηρθε εμπνευση να γραψει τιποτα για το τελος του κοσμου θα μας σκοτωνε ολους ο μπασταρδος :undecided:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
διαβαζω σχολια απο ΠΘ και πέφτει απιστευτο τρολαρισμα

Στη σωστή πλευρά της ιστορίας με τον Κυριάκο
02.11.2022, 16:51
Ο οποίος μας έχει βάλει να πολεμήσουμε τον Πούτιν που δεν επιτρέπει στη Ρωσια σε ομοφυλόφιλους να πλησιάζουν παιδιά και να το παίζουν συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, για αυτό πρέπει να ρίξουμε τον Πούτιν
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :tooth: :tooth:

εν τω μεταξυ ο χαμος πρέπει να γινεται σε ολα αυτα τα ταχα μου παιδικα θεατρα που σκασανε σα μανιταρια τα τελευταια χρονια με κατι θολοκουλτουριαρηδες που ταχα γινανε ειδικοι στα παιδια και τις παιδικες τέχνες,ο καλλιτεχνικος και πνευματικος κόσμος των δυτικων χωρων ειναι μια χαβουζα ανωμαλιας ενα κλικ πριν να σκασει και να γεμισουν οι δημοκρατικοί νοικοκυραιοι σκατό
τύπε, έτσι για τα στατιστικά που κρατάω για πε καταγωγή/πεποιθήσεις....
"ρωσοπόντιο ομογενή", νοσταλγός του τρότσκι και του λένιν ή πρώην κάτοικος ουραλίων? ή μήπως αλτάι που βρήκε καταφύγιο εδώ μέσω υπερδνειστερίας?
πρώτη, δεύτερη γενιά?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Φίλε δεν ξέρεις που σου πάνε τα τέσσερα λίαν επιεικως. Οι ομοφυλόφιλοι δεν παρουσιάζουν παιδοφιλία, οι ετεροφυλόφιλοι είναι που παρουσιάζουν. Οι ομοφυλόφιλοι περισσότερο έχουν τάση προς τον σεξουαλικό μαζοχισμό, τους αρέσει να τους δένουν να τους ρίχνουν και καμία βουρδουλια στον κωλο και άλλα τέτοια ωραία. Ο Πούτιν δεν απαγορεύει την ομοφυλοφιλία, αλλά απαγορεύει την ομοφυλοφιλικη προπαγάνδα σε μικρά παιδιά. Αν δεις συνεντεύξεις Ρώσων στο δρόμο θα ακούσεις να λένε όλοι αυτό το πράγμα.
οι περισσότεροι παιδόφιλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.835
Πόντοι
12.056
Δεν θα ξέρουν ποιον να πρωτογαμισουν οι τρόφιμοι στις φυλακές :confused:
einai kalo να εχεις επιλογες :wink: αν και κανονικα θα πρεπει να κρεμασουν καινουργια φωτιστικα στα κελια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.914
Πόντοι
6.256
Ποιος μεγαλοδικηγόρος θα καθαρίσει εδώ?
Ρέει το μαυρο χρημα αφθονο στα δικηγορικα γραφεία.
Κατακαθια της κοινωνιας που δεν εχουν να φανε και οταν τους πιανουν σκανε με μεγαλοδικηγόρο, κανεναν δεν παραξένεψε αυτο;
Και μη γραφετε μαλακιες οτι τους αναλαμβανουν τζαμπα για διαφημιση, ειναι γνωστο οτι ο καλυτερος δικηγορος εχει σκοτωσει τη μανα του

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.914
Πόντοι
6.256
ηθελε λεει να γραψει ενα σχετικο με το θεμα βιβλιο γιαυτο τα κατεβασε

καλα που δεν του ηρθε εμπνευση να γραψει τιποτα για το τελος του κοσμου θα μας σκοτωνε ολους ο μπασταρδος :undecided:
Ανωμαλάρα του κερατα, τοσο απλα.
Θα στρωσει χαρακτηρα στη φυλακη και θα βγει αλλος ανθρωπος κι αυτος, σωφρονισμενος

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αφου αυτος προφυλακιζεται, ο πεθαμενος που οχι απλα εβλεπε ταινιες ανηλικων πορνο, που βεβαια ειναι κακουργημα αλλα οκ, πηγε ο αλλος σε αυτες τις κοινοτητες του dark στα tor κλπ πατησε οτι πατησε τωρα την πατησε. δεν εχω ιδεα και πως τα βρισκουν τα παιδια σε ταινιες πορνο, μονο κατι ανωμαλοι και καλα στα πλαισια ερευνας για μια εφημεριδα ενα βιβλιο κλπ αλλλα ευτυχως αυτος δεν βιασε καποιο παιδακι.
ο πεθαμενος για να παμε στο θεμα μια δωδεκαχρονη την εκανε πορνη, αυτο στο αμστερνταμ ισως επιτρεπεται, δεν παιρνω κι ορκο ομως. οχι οτι κανουν στο αμστερνταμ ειναι σωστο, αλλα θελουν πολλους τουριστες καθε εβδομαδα οποτε εχουν ΝΟΜΙΜΟ χασις και πολλα πορνεια, ο αγγλος που παει σαββατοκυριακο να διασκεδασει και ο ιταλος...
ο πεθαμενος λοιπον δεν αναστανεται, δεν τον εκτελεουν να τελειωνουμε?
παντως ολες οι περιπτωσεις ηρθαν σε ακολαστη πραξη με ενα παιδι κατ εξακολουθησιν, κανενα μανιακο κατα συρροη δεν εχουν βρει τα λαγωνικα?

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.760
Πόντοι
456
Η κατοχή παιδικής πορνογραφίας είναι κακούργημα...!!

Έχει ως ποινή στερητικής ελευθερίας την κάθειρξη..!!

Όχι φυλάκιση...

αυτο λεω οτι ειναι εντελως βλακεια να κατεβαζεις τσοντες με ανηλικα και να βρεθεις φυλακη. και με κατεστραμμενη κοινωνικη ζωη εννοειται. σιγα την ηδονη που θα καταλαβεις.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.760
Πόντοι
456
ας υποθεσουμε οτι θελω να κανω ΚΛΙΚ και να κατεβασω τσοντες με ανηλικα. μα ειναι δυνατον καποιος να μην με παρακολουθει? με καποιο λογισμικο η κατι αλλο τελος παντων? μα τοσο ηλιθιος πρεπει να ειμαι? :idiot:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.914
Πόντοι
6.256
ας υποθεσουμε οτι θελω να κανω ΚΛΙΚ και να κατεβασω τσοντες με ανηλικα. μα ειναι δυνατον καποιος να μην με παρακολουθει? με καποιο λογισμικο η κατι αλλο τελος παντων? μα τοσο ηλιθιος πρεπει να ειμαι? :idiot:
Θεωρώ οτι παίζει πολυ χρήμα στη διακινηση ολων αυτων .
Ελαχιστα θα γινοντουσαν αν δεν ειχαν αφθονο χρήμα.
Οτιδηποτε απαγορευμενο εχει χρήμα.

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.105
Πόντοι
1.056
αυτο λεω οτι ειναι εντελως βλακεια να κατεβαζεις τσοντες με ανηλικα και να βρεθεις φυλακη. και με κατεστραμμενη κοινωνικη ζωη εννοειται. σιγα την ηδονη που θα καταλαβεις.
Ok, ok, τώρα κατάλαβα πως το εννοείς το "βλακεία"...

1.) Παίζει να είναι ανωμαλάρα που δεν έχει προχωρήσει, τις αρρωστημένες του διαθέσεις, να τις κάνει πράξεις (ακόμα).

2.) Παίζει και να έχει κάνει κάτι αλλά δεν το έχουν εξακριβώσει ακόμα...

3.) Παίζει να έβγαζε χρήμα...

4.) Ή ναι, παίζει να είναι τόσο ηλίθιος αλλά και τόσο ανώμαλος που η ανωμαλία του τον τύφλωσε και δεν τον άφησε να σκεφθεί λογικά...

Μία η άλλη τύπε, είμαστε περικυκλωμένοι από ανωμαλάρες που τη βρίσκουν με παιδιά..!!!
Ακόμα και με τα δικά τους τα παιδιά...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Προσέχετε πού μπαινετε και τι παρακολουθείτε.Απ'ότι διαβασα υπαρχει ειδικό λογισμικό που παρακολουθεί το νετ(?) ,το dark web (?) κι ενεργοποιείται με λεξεις κλειδια..
Περα από την αηδία που μου προκαλέι μόνο και η σκέψη,ευτυχώς δεν εχω δοκιμασει ποτέ το tor και τα άλλα εργαλεία..
Αυτό το καθήκι πάντως, στην Τρίπολη καλοπερνάει,ιδιοι είναι όλοι εκεί μέσα,μη σας πω ότι κανουν και πλακα..Φερτον σε καμια Αγια να δούμε πώς θα φυγει,σε λουρίδες η κομματακια...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Εμένα μου εξηγεί κανένας ψαγμένος πληροφορικάριος αν έχουν τέτοιο λογισμικό που λογικό να υπάρχει γιατί δεν βρίσκουν την πηγή που ανεβαίνουν τέτοια βίντεο και από εκεί τα κατεβάζουν οι υπόλοιποι και να τα κλείσουν μαζί με τους υπεύθυνους;Δεν ξέρω τι κατέβαζε ο συγκεκριμένος και τον κατηγορούν,γιατί κατηγορείται για διακίνηση κιόλας.Αλλά πχ αν πραγματικά ήθελα να κάνω έρευνα και να γράψω σχετικά με την παιδική πορνογραφία αν πήγαινα στην αστυνομία και τους ενημέρωνα ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα θα ήμουν οκ;

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.760
Πόντοι
456
Εμένα μου εξηγεί κανένας ψαγμένος πληροφορικάριος αν έχουν τέτοιο λογισμικό που λογικό να υπάρχει γιατί δεν βρίσκουν την πηγή που ανεβαίνουν τέτοια βίντεο και από εκεί τα κατεβάζουν οι υπόλοιποι και να τα κλείσουν μαζί με τους υπεύθυνους;Δεν ξέρω τι κατέβαζε ο συγκεκριμένος και τον κατηγορούν,γιατί κατηγορείται για διακίνηση κιόλας.Αλλά πχ αν πραγματικά ήθελα να κάνω έρευνα και να γράψω σχετικά με την παιδική πορνογραφία αν πήγαινα στην αστυνομία και τους ενημέρωνα ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα θα ήμουν οκ;
λογικα ειναι διεθνεις και οχι ελληνικες σελιδες. η dark internet, πως στην ευχη λεγεται. απο εκει κατεβαζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom