Νέα

Για μια μερίδα κοντοσούβλι παρολίγον φονικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Oι Ανατολικογερμανίδες της ολυμπιακής ομάδας ... το ξέρεις ότι μετά τους αγώνες ... γίναν άντρες, έτσι ;
Μαλάκα ... φαντάσου συνδιασμό γερμανική τεχνολογία , τυπολατρεία και γραφειοκρατία
ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!!!!!!!!!

Μπρρρρρρρ
ναι ρε ,κατεβαιναν στους αγωνες ως καταρινα και μολις τελειωναν με τον αθλητισμο και τα χρυσα ,επεστρεφαν στην πολη τους ως γιουργκεν ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ξερεις που ειναι το μυθικο πλεον πρατηριο στο πολυγωνο που εχει την πιο φτηνη βενζινη ,αυτο που λεει και ξαναλεει ο 71ας?που ολη η χωρα το αναζητα αλλα ο μουνης δεν δινει χαρτη...εκει ,φτιαχνει και μπουγατσες αλμυρες γλυκες για να συμπηρωνει το εισοδημα του ο ανθρωπος ....
Δεν ειναι στο πολυγωνο γαμω την αγανακτηση μου γαμω, εκατο φορες τα εχω πει, στην Βεικου ειναι, Καλογρεζα (σχεδον απεναντι απο το Pet City)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Υπάρχει και ερώτηση παγίδα ... πρέπει να πεις ότι το σουβλάκι κοτόπουλο έχει μαρούλι και σως και η πίτα
είναι καλαμποκίσια αλάδωτη .........
αυτο τυπε ειναι απευθειας για βασιλισσα στο γκει πραιντ...στο μπροστινο αρμα πανω πανω !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Υπάρχει και ερώτηση παγίδα ... πρέπει να πεις ότι το σουβλάκι κοτόπουλο έχει μαρούλι και σως και η πίτα
είναι καλαμποκίσια αλάδωτη .........
Τι ειναι αυτα ρε....
Το εκανα εικονα και μου ηρθε αηδια

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
ναι ρε ,κατεβαιναν στους αγωνες ως καταρινα και μολις τελειωναν με τον αθλητισμο και τα χρυσα ,επεστρεφαν στην πολη τους ως γιουργκεν ....
Γυναίκες ήταν ρε ! Αρχικά !
Αλλά από τα φάρμακα ... έφτιξαν κλειτορίδα 25cm ... ελάχιστα μεγαλύτερη από τη μαλαπέρδα του μέσου μέλους.
Γι αυτό τους δώσαν μετά αντρικές ταυτότητες.
Καλά το να αφήσουν μούσι καλόγερου, ευκολάκι .

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τυπε ντακ ,εκδικητη της σαλμονελας ,εδω που τα λεμε εχεις δωσει και δικαιωματα...πως μπορεις να ψεξεις καποιον ,που ανετα θα πιστευε οτι εσυ ,θα ειχες βαλει τον μαγειρα να σφαξει καινουργιο γουρουνι και να το τεμαχισει/μαριναρει/ σουβλισει μπροστα σου....
Δεν έχει εναλλαγές ο Άλεξ. Αναλώνεται σε μακρόσυρτο μουρνουρητό και μάλιστα επαναλαμβανόμενο. Παίζει να έχει σαλέψει. :2funny: Στάνταρ όμως θέλω το φαι μου
να είναι σωστό. Εφόσον πληρώνω ότι ζητούν (στα μέρη που αντέχω να πάω) απαιτώ σωστή αντιμετώπιση. Που να δεις άλλοι τι ζητούν. :2funny:

Kosteli

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Like
242
Πόντοι
21
αμα δεν καταναλωνεται ο γυρος και το κοντοσουβλι τι να τα κανουν οι καημενοι οι εστιατορες?

τα ξαναζεσταινουν, λογικο το βρισκω :confused:
Bad luck αδερφέ. Η κάθε δλια έχει και τη χασουρα της. Δηλαδή επειδή δεν θέλει ο άλλος να έχει χασουρα θα τρώμε εμείς σαβουρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom