Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.285
- Πόντοι
- 12.756
ναι γαμω το σπιτι τουςΈχουν πονηρεψει εκεί τα μουνόπανα οι κωλομπαραδες
ναι γαμω το σπιτι τουςΈχουν πονηρεψει εκεί τα μουνόπανα οι κωλομπαραδες
Έλα ρε μαν σιγά μην καταδεχτουμε να πάμε στη Μαγούλα να φάμε, εκεί μόνο φυγοδικους έχει και δραπέτες από φυλακέςτυπε ηταν λογικο , ειχε γινει πολυ της μόδας και το γαμησαν και αυτοι , Μαγουλα που λες ;; για πες κανα καλό να παμε για δοκιμή
αρα θα έχει και φρεσκο κοντοσουβλι .. γιατι αλλιως θα πεφτουν εκει οι μαχαιριες για πλάκαΈλα ρε μαν σιγά μην καταδεχτουμε να πάμε στη Μαγούλα να φάμε, εκεί μόνο φυγοδικους έχει και δραπέτες από φυλακές
Ναι όσο πάει πολύ ντεμοντέ καθόλου περιποίηση και τρόπο μηδεν να πάνε να γαμηθουνε 20 χρόνια πάμε εκεί ΤΕΛΟΣ.Έχουν πονηρεψει εκεί τα μουνόπανα οι κωλομπαραδες
Μην πας εσύ θα στείλω το φίλο νιπλη μου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη .Έλα ρε μαν σιγά μην καταδεχτουμε να πάμε στη Μαγούλα να φάμε, εκεί μόνο φυγοδικους έχει και δραπέτες από φυλακές
Εδώ εισαιτυπε ηταν λογικο , ειχε γινει πολυ της μόδας και το γαμησαν και αυτοι , Μαγουλα που λες ;; για πες κανα καλό να παμε για δοκιμή
θα παω !!Εδώ εισαι
Nα πας και μου λες,να παει να γαμηθει η μανδραθα παω !!
ε ναι , να πανε να γαμηθουν τα μουνοπανα , κατσε να περάσει η τσικνοπεμπτη και οι μαλακίες και θα περάσω μια βόλταNα πας και μου λες,να παει να γαμηθει η μανδρα
Χίλιες φορές μπαρ Σκορπιός ρε μαν Absolute Gordon's Μαρτινιε, Κλεοπάτρα ωραίο χαμόγελο, Αντωνία Ρωσίδα, έχει και άλλεςΕδώ εισαι
Μη ξεχασεις να ρίξεις και μια βουτιά Σκαραμαγκά στη πισίνα σου με τη σωλήναΧίλιες φορές μπαρ Σκορπιός ρε μαν Absolute Gordon's Μαρτινιε, Κλεοπάτρα ωραίο χαμόγελο, Αντωνία Ρωσίδα, έχει και άλλες
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ,ΜΟΝΟ ΜΑΓΟΥΛΑ ΡΕ ,ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑNα πας και μου λες,να παει να γαμηθει η μανδρα
Σκορπιο μετά για χ΄ώνεψη ... και να πας και στα κοριτσια κανα κοψιδι προβατινα για να τσιμπας με το ποτακι σου , θα το εκτιμησουν αυτες , δεν ειναι σαν τις Ελληνιδες που αν δεν ειναι σουσι δεν ακουμπανεΧίλιες φορές μπαρ Σκορπιός ρε μαν Absolute Gordon's Μαρτινιε, Κλεοπάτρα ωραίο χαμόγελο, Αντωνία Ρωσίδα, έχει και άλλες
Ετσι μαν,στο κτελ είμαι από χθες τελικά είσαι μπαταξηςΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ,ΜΟΝΟ ΜΑΓΟΥΛΑ ΡΕ ,ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΓΑΜΩ ΜΑΝΔΡΑ
ΑΝΤΕ βρες αρχιδια εκει να παραγγειλεις κοντοσουβλι κοτοπουλο η μια μεριδα γυρο κοτοπουλο με αλαδωτες πιτες......αρα θα έχει και φρεσκο κοντοσουβλι .. γιατι αλλιως θα πεφτουν εκει οι μαχαιριες για πλάκα
Με αλάδωτεςΑΝΤΕ βρες αρχιδια εκει να παραγγειλεις κοντοσουβλι κοτοπουλο η μια μεριδα γυρο κοτοπουλο με αλαδωτες πιτες......
μολις ερθω ρε στο πρατηριο να φουλαρω δε σε ειπα οτι θα σου τιγκαρω τα ζαχαρα ,μην εισαι ανυπομονος......Ετσι μαν,στο κτελ είμαι από χθες τελικά είσαι μπαταξης
Ναι σωθήκαμε τωραμολις ερθω ρε στο πρατηριο να φουλαρω δε σε ειπα οτι θα σου τιγκαρω τα ζαχαρα ,μην εισαι ανυπομονος......
πανε κατι μπαγλαμαδες βιγκαν και τρωνε ρε συ γυρους και ζητανε αλαδωτες...πες τωρα ,θελουνε η δε θελουνε σουβλιες?Με αλάδωτες
Εσυ σαν μπαταχτσης δεν δικαιουσαι να μιλαςπανε κατι μπαγλαμαδες βιγκαν και τρωνε ρε συ γυρους και ζητανε αλαδωτες...πες τωρα ,θελουνε η δε θελουνε σουβλιες?
γραψε μας τωρα οτι θες και συ μερτικο απο την τετρακιλη μπουγατσα?Εσυ σαν μπαταχτσης δεν δικαιουσαι να μιλας