Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.225
- Πόντοι
- 6.946
Είσαι βέβαιος ότι πληρεις όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις;Τύπε λες και αναφέρεσαι σε μένα είναι.
Είσαι βέβαιος ότι πληρεις όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις;Τύπε λες και αναφέρεσαι σε μένα είναι.
Δηλαδη φταιει ο σκοπος που ηταν μεσα στο φυλακιο και μεχρι να παρει χαμπαρι τι γινεται εξω και να αντιδραση ολα ειχαν τελειωσει και δεν φταίνε οι κοτες στο γραφείο που δεν της είπαν κατσε κατω κοπελα μου, θα καλέσουμε το τηλεφωνικό κεντρο να στείλει περιπολικό και μονο οταν ερθει θα βγεις εξω απο το τμημα.Ένα πράγμα έχω να πω:
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ!
Άγιοι Ανάργυροι: «Κόλαφος» το πόρισμα της ΕΔΕ για τον σκοπό - φρουρό - «Δεν εξήλθες ως ώφειλες από το φυλάκιο»
Βαρύτατο «κατηγορώ» στον σκοπό – φρουρό που βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο, μπροστά από το οποίο έπεσε νεκρή η αδικοχαμένη 28χρονη Κυριακή το μοιραίο βράδυwww.newsit.gr
Και όμως οι σχιζοφρενείς και οι καταθλιπτικοί κάνουν λιγότερους φόνους σε σχέση με το μέσο όρο και ο λόγος είναι οτι είναι τόσο λιώμα που δεν είναι σε θέση να οργανώσουν,να σχεδιάσουν ή να διεκπεραιώσουν ο,τιδήποτε.Αυτός όλα μια χαρά τα σχεδίασε και τα εκτέλεσε,άμα ήτανε σχιζοφρενής θα έπεφτε από τη στέγη σαν πουλί ή θα άκουγε φωνές.Και το δικό του αυτομαχαίρωμα θέατρο ήτανε.Σιγά μην κάνουν οι καταθλιπτικοί χαρακίρι με μαχαίρια που τα μπήγουν πάνω τους.
Και όμως οι σχιζοφρενείς και οι καταθλιπτικοί κάνουν λιγότερους φόνους σε σχέση με το μέσο όρο
Γιατί ρε ζάβλακα, έχεις διαβάσει εσυ και το παιζείς έξυπνος;Το ακριβως αναποδο ομως.
Κατσε διαβασε και μορφωσου και μη ξερνας ανεκπαιδευτες μαλακιες γιατι για καποιον που εχει διαβασει βασικη ψυχολογια και νευροεπιστημες φαινεσαι εντελως χαζουλης και εκτιθεσαι.
Γιατί ρε ζάβλακα, έχεις διαβάσει εσυ και το παιζείς έξυπνος;
Παρέθεσε εσυ την πηγή που λέει αυτό που ισχυριζεσαι.
Το παίζεις σε όλα τα θέμα ξερόλας.
Πρόσεχε μη σκίσεις κανά καλτσόν απο το πολύ διάβασμα και χάσουμε τέτοιο κελεπούρι σαν του λόγου σου.Καλα μη κλαψεις ομως.
Οχι σε ολα. Μον οσα αυτα που εχω διαβασει απo επιστημονες πανω απο 30 βιβλια και 100 ωρες διαλεξεων σε βιολογια και ψυχολογια. Εσυ μεχρι κανενα αρθρακι απο news247 και oneman.
Εχω παραθεσει αρκετες φορες πηγες και βιβλια και free διαλεξεις πανεπιστημιων για αρχη. Εκτος εαν δε σου κανει το harvard και το stanford και μορφωνεσαι απο λιαγκα και protothema.
Επίσης σήμερα κυριαρχεί η δημαγωγία , ο γκεμπελισμός ( προπαγγάνδα κακής φύσης ) και η αμορφωσιά μεταξύ των ανθρώπων. Ιδιαίτερα το τρίτο είναι πραγματικός καρκίνος. Μιλούσα πρόσφατα με μια κοπέλα που δουλεύουμε μαζί και μου λέει πως δε ξέρει ποιοι ήταν οι Μυκηναίοι. Αλλά όχι δικαίωμα ψήφου έχει !Αυτές οι παπαριές τύπου "καταπιέζαμε τις γυναίκες επειδή δεν τις αφήναμε να ψηφίσουν τον Μητσοτάκη για τα μεγάλα του φρύδια" είναι ελαφρώς κουραστικές πλέον.
Στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας δεν ψήφιζαν καθολικά όλοι οι άνδρες, αλλά ήταν δεμένη με ιδιοκτησία ακίνητης περιουσίας, οπότε δεν ήταν για τους φτωχούς.
Οι χώρες που αρχικά παρέδωσαν καθολική ψήφο ήταν μέρη τύπου Βρετανίας και το κάνανε με αντάλλαγμα κατάταξης βρετανών να πάνε στον Α'ΠΠ να αφήσουν χέρια, πόδια, κεφάλια στην Ευρώπη και δεν υποχρέωσαν σε κάτι τέτοιο τις γυναίκες, που απαίτησαν μετά ισότητα στα δικαιώματα χωρίς ισότητα στις υποχρεώσεις.
Και γενικά σε εποχή που η ψήφος ήταν δεμένη με ιδιοκτησία δεν ήταν ανδρική ψήφος, έπρεπε να συμφωνήσουν όλοι μεταξύ τους και να πάνε την ημέρα εκλογών να καταθέσουν μία ψήφο σαν μονάδα.
Αλλά γενικά, η απάντηση στο "μου χρωστάνε λεφτά, προνόμια, δικαιώματα και σκατά επειδή 200 χρόνια πριν η προπροπροπροπροπροπρογιαγια μου που δεν ξέρω πως τη λέγανε μπορεί καταπιέστηκε επειδή δεν μπορούσε να σταυρώσει στις εκλογές ένα κωλόχαρτο η να πετάξει μπίλια σ'έναν κάδο" είναι "Tough shit"
Και μουτσος και βαζελος. Δε περιμενω κατι περισσοτερο απο εσενα ετσι και αλλιως.Πρόσεχε μη σκίσεις κανά καλτσόν απο το πολύ διάβασμα και χάσουμε τέτοιο κελεπούρι σαν του λόγου σου.
Εγώ μόνο μπουρδέλα.κομ διαβάζω. Δεν παραθέτεις την πηγούλα σου όμως, ότι οι καταθληπτικοί και οι ψυχωσικοί παρουσιάζουν μεγαλύτερα ποσοστά επιθετικότητας αναλογικά με τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Στην παπάτζα πρώτος είσαι.Και μουτσος και βαζελος. Δε περιμενω κατι περισσοτερο απο εσενα ετσι και αλλιως.
google 4ρων δευτερολεπτων που θα μπορουσε και ενας loser βαζελος να κανει ακομα.Πρόσεχε μη σκίσεις κανά καλτσόν απο το πολύ διάβασμα και χάσουμε τέτοιο κελεπούρι σαν του λόγου σου.
Εγώ μόνο μπουρδέλα.κομ διαβάζω. Δεν παραθέτεις την πηγούλα σου όμως, ότι οι καταθληπτικοί και οι ψυχωσικοί παρουσιάζουν μεγαλύτερα ποσοστά επιθετικότητας αναλογικά με τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Είσαι και πονηρούλης! Δεν είπε κανείς οτι δεν υπάρχει επιθετικότητα, αλλά το απο που προκύπτει ότι αυτές οι ομάδες ανθρώπων καταγράφουν στατιστικά περισσότερα περιστατικά βίας προς άλλους, εν συγκρίσει με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Ώστε να καταλήξουμε σε μια γενίκευση.google 4ρων δευτερολεπτων που θα μπορουσε και ενας loser βαζελος να κανει ακομα.
[Aggression with homicidal behavior in psychotic patients] - PubMed
The paper deals with the problem of homicidal behaviour with psychotic motivation, draws attention to the difficulty of prediction in this respect. Two case histories from the authors' own observation--one patient with psychotic disease of the schizophrenic type (paraphrenia) and the behaviour...pubmed.ncbi.nlm.nih.govRisk Factors for Violence in Psychosis: Systematic Review and Meta-Regression Analysis of 110 Studies - PMC
Previous reviews on risk and protective factors for violence in psychosis have produced contrasting findings. There is therefore a need to clarify the direction and strength of association of risk and protective factors for violent outcomes in ...www.ncbi.nlm.nih.govDiagnosed depression linked to violent crime, says Oxford University study
Researchers find that while vast majority of patients aren’t violent, doctors’ focus tends to be on self-harm or suicide rather than violencewww.theguardian.comWomen, psychosis and violence - PubMed
Psychosis confers a disproportionate risk of violence on women compared with men, but such women barely affect national crime statistics anywhere. Much research in the field does not include women at all. In our literature review, we found that information about women, psychosis and violence...pubmed.ncbi.nlm.nih.govEarly psychosis and aggression: predictors and prevalence of violent behaviour amongst individuals with early onset psychosis - PubMed
Studies in the area of psychosis and violence to date suggest that those who suffer from psychosis are at higher risk for perpetration of such aggressive behaviours. In fact, it has been suggested that variables such as substance use and personality may mediate this relationship. Other...pubmed.ncbi.nlm.nih.govPsychosis as a risk factor for violence to others: a meta-analysis - PubMed
The potential association between psychosis and violence to others has long been debated. Past research findings are mixed and appear to depend on numerous potential moderators. As such, the authors conducted a quantitative review (meta-analysis) of research on the association between psychosis...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Είσαι και πονηρούλης! Δεν είπε κανείς οτι δεν υπάρχει επιθετικότητα, αλλά το απο που προκύπτει ότι αυτές οι ομάδες ανθρώπων καταγράφουν στατιστικά περισσότερα περιστατικά βίας προς άλλους, εν συγκρίσει με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Ώστε να καταλήξουμε σε μια γενίκευση.
Σε ένα άρθρο που παραθέτεις γράφει μάλιστα οτι η πλειοψηφία δεν είναι βίαιη και ενδεχομένως να βλάψει τον εαυτό της παρά άλλους.
Ξύπνα!
Υπαρχει μεγαλυτερη επιθετικοτητα και βια αλλα δε καταγραφεται μεγαλυτερη επιθετικοτητα και βια.
Μολις βγαλεις το στραπον απο τον κωλο θα ξανασυζητησουμε. Μπηκες επαξια στο clown group και εσυ.
Διάβασε, σε παρακαλώ, ολόκληρο το άρθρο.Δηλαδη φταιει ο σκοπος που ηταν μεσα στο φυλακιο και μεχρι να παρει χαμπαρι τι γινεται εξω και να αντιδραση ολα ειχαν τελειωσει και δεν φταίνε οι κοτες στο γραφείο που δεν της είπαν κατσε κατω κοπελα μου, θα καλέσουμε το τηλεφωνικό κεντρο να στείλει περιπολικό και μονο οταν ερθει θα βγεις εξω απο το τμημα.
Για αυτό ειναι μπουρδελο η αστυνομία.
Άραγε, τι θα έλεγε σήμερα ο Γιόζεφ Γκαίμπελς για τον "γκεμπελισμό" (ανατρίχιασα)Επίσης σήμερα κυριαρχεί η δημαγωγία , ο γκεμπελισμός ( προπαγγάνδα κακής φύσης ) και η αμορφωσιά μεταξύ των ανθρώπων. Ιδιαίτερα το τρίτο είναι πραγματικός καρκίνος. Μιλούσα πρόσφατα με μια κοπέλα που δουλεύουμε μαζί και μου λέει πως δε ξέρει ποιοι ήταν οι Μυκηναίοι. Αλλά όχι δικαίωμα ψήφου έχει !
Ούτε στους άνδρες , ούτε στις γυναίκες , ούτε δημοκρατία , ούτε δικτατορία. Θα έπρεπε να έχει στη δοιήκηση του υτόπου λόγο αυτός μόνο που έχει τη κατάλληλη μόρφωση ώστε να του αξίζει κάτι τέτοιο , όχι ο κάθε ένας μόνο και μόνο επειδή "ισότητα". Γιατί να μην αφήσουμε με αυτή τη λογική το κάθε ένα να κάνει συνταγογραφήσει φάρμακα η να σχεδιάσει κτήρια ; Το σημερινό δε λέγεται δημοκρατία , λέγεται οχλοκρατία και είναι εξαιρετικά επικύνδηνο.
Όπως έγραψα και στο νήμα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τύπε, το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για την μορφωτική και πολιτιστική μας ένδεια. Που η κάψα του η μεγάλη ήταν να δώσει σύνταξη στους "αντιστασιακούς" 1967 - 1974, να νομιμοποιήσει το κέρατο και να διαλύσει την ελληνική γλώσσα, ένα χειμωνιάτικο ξημέρωμα...Επίσης σήμερα κυριαρχεί η δημαγωγία , ο γκεμπελισμός ( προπαγγάνδα κακής φύσης ) και η αμορφωσιά μεταξύ των ανθρώπων. Ιδιαίτερα το τρίτο είναι πραγματικός καρκίνος. Μιλούσα πρόσφατα με μια κοπέλα που δουλεύουμε μαζί και μου λέει πως δε ξέρει ποιοι ήταν οι Μυκηναίοι. Αλλά όχι δικαίωμα ψήφου έχει !
Ούτε στους άνδρες , ούτε στις γυναίκες , ούτε δημοκρατία , ούτε δικτατορία. Θα έπρεπε να έχει στη δοιήκηση του υτόπου λόγο αυτός μόνο που έχει τη κατάλληλη μόρφωση ώστε να του αξίζει κάτι τέτοιο , όχι ο κάθε ένας μόνο και μόνο επειδή "ισότητα". Γιατί να μην αφήσουμε με αυτή τη λογική το κάθε ένα να κάνει συνταγογραφήσει φάρμακα η να σχεδιάσει κτήρια ; Το σημερινό δε λέγεται δημοκρατία , λέγεται οχλοκρατία και είναι εξαιρετικά επικύνδηνο.
Αντικειμενικά εντελώς το Κ.Κ.Ε. και οι λοιποί σύντροφοι Γκεμπελίζουν πολύ περισσότερο , ιδιαίτερα οι "αντιφασίστες αναρχικοί " αυτοί χωρίς φύλο , πατρίδα και λοιπά φασιστικά.Άραγε, τι θα έλεγε σήμερα ο Γιόζεφ Γκαίμπελς για τον "γκεμπελισμό" (ανατρίχιασα)