raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.495
- Πόντοι
- 5.006
οι μητερες τι λεγανε?Ζούμε σε έσχατους καιρούς. Το έλεγαν οι πατέρες της εκκλησίας. Θα σκοτώνουν κόσμο και κανείς δεν θα ασχολείται.
οι μητερες τι λεγανε?Ζούμε σε έσχατους καιρούς. Το έλεγαν οι πατέρες της εκκλησίας. Θα σκοτώνουν κόσμο και κανείς δεν θα ασχολείται.
Γαμηθηκες ρε Τάκηοι μητερες τι λεγανε?
και εγω παιρνω μπουγατσα το πρωι απο Αλβανο.... αλλα δεν καθομαι εκει μεσα...ενα τσικ θελει να γινει φασαρια...Σώπα ρε. Εγώ παίρνω και σουβλάκια και πίτσες από Αλβανούς και άλλοι πολλοί
χλιαρο χλιαρο χλιαρο ζεστο ;)σε σκιπταρ μαγαζια πανε σκιπταρ πελατες.....
Τσιφσα ροπ...
σε σκιπταρ μαγαζια πανε σκιπταρ πελατες.....
Τσιφσα ροπ...
το τσιφσα ροπ σημαινει "γαμω την οικογενεια σου".....και ειναι πολυ βαρια βρισια...Εγω θυμαμαι και ενα τσιφ σανονε, αλλα ποτε δεν εμαθα τι σημαινει...
το τσιφσα ροπ σημαινει "γαμω την οικογενεια σου".....και ειναι πολυ βαρια βρισια...
σαν να λες σε Ελληνα "γαμω τη μανα σου"....
Σε όλους μας έχει ανοίξει...Με τούτα και μ΄ εκείνα μου άνοιξε η όρεξη για κοντοσούβλι.. για ρίξτε προτάσεις για ποιοτικό κοντοσούβλι (περιοχές Αττικής) εξυπακούεται ΟΧΙ από Αλβανούς ΜΗΝ ανοίξει καμιά βεντέτα και έχουμε άλλα...
Υπάρχει κάποιος που δεν ρεύεται και δεν κλάνει μετά;Υπάρχει κάποιος που δεν του αρέσει?
Φακές Εγκλουβής μαν.Φάτε σπιτικές φακές ρε τύποι, τι δουλειά έχετε με τα κοντοσούβλια;
Vegan ακτιβιστής τύπε?Φάτε σπιτικές φακές ρε τύποι, τι δουλειά έχετε με τα κοντοσούβλια;
Το να μην ξαναπηγαινε δεν υπαρχει σαν επιλογη;Ο δράστης ήταν θαμώνας του μαγαζιού έτρωγε συχνά, ο μάγειρας μάλλον τον είχε ξεσκίσει στα μπαγιάτικα και στα ληγμένα, μια δύο τρεις έφτασε ο κόμπος στο χτένι ο άνθρωπος δεν άντεξε, το φαγητό είναι ιερό δεν παίζουν με αυτό πρέπει να υπάρχει σεβασμός