giannis820
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2023
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
ετσι εχω ακουσει κι εγω φευγουν πολυ δυσκολα
....Μαλουντα?!?!??! 1ο κ μαυρο?!?!?!?!Το 2000 στην Κύπρο στο φυλάκιο του Κόρακα
οπότε πηγαίναμε αλλά και στο στρατόπεδο στην Μαλουντα
αλλά ειδικά στο φυλάκιο ΚΟΛΑΣΗ...
Κάναμε συνέχεια τους Ghostbusters....
Ρε τι καψίματα κρεβατιών,ρε τι πετρελαιά,ρε τι ναπάλμ εκεί αυτοί...
Εκπαιδευμένοι οι μπινεδες...
Είχαμε πάρει όλοι φλόγιστρα υδραυλικών παραμασχαλα και δίναμε πόνο...
Sweet memories...
Let's do it again...
Οταν βρέξει μπλε ακρίδες ξεκινα να ανησυχείς, για την ωρα ολα καλαΤι γινετε ρε μαγκες?
θα πηγαινουμε στα ξενοδοχεια να γαμαμε κανενα μωρο και
θα κολλαμε κοριους?
Η μαζική προσβολή από κοριούς συνεχίζεται στην Ευρώπη - Τι πρέπει να προσέξετε για να δείτε αν έχετε κοριούς - sportime.gr
Το πρόβλημα με τους κοριούς στην Ευρώπη είναι πλέον πολύ μεγάλο και η ανησυχία κορυφώνεται όσο ο κόσμος προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάwww.sportime.gr
Οι κοριοί ήρθαν για να μείνουν - Δεν είναι μόνο ένα το ξενοδοχείο με πρόβλημα στην Αθήνα - Ειδικός μιλάει στο newsit.gr
Σε πανευρωπαϊκή υστερία εξελίσσεται η «πανδημία» των κοριών με τους δρόμους των μεγάλων πόλεων να πνίγονται από τα πεταμένα στρώματα! Φαίνεται πως τοwww.newsit.gr
...."στρατιωτικη λογικη"!!!! Τα ιδια καναμε ολοι μας, ειχαμε καταναλωσει καυσιμα για να γεμισεις 10 σταγιερ κ καναδεζες, χωρις αποτελεσμα βεβαια αφου ελουζες τα σιδερα αλλα οχι τα στρωματα-κουβερτες οπου ειχαν τις φωλιεςΣτο στρατό είχαμε βγάλει τα κρεβάτια για να τα "κάψουμε". Μπροστά στα μάτια μου, ένας κοριός πέρασε ΜΕΣΑ από τη φλόγα και συνέχισε σαν να μη τρέχει τίποτα! Για να λυτρωθούμε, πήγαμε και πήραμε σπρέυ (δε θυμάμαι μάρκα) το οποίο έλεγε πως πρέπει να ψεκάσεις και μετά να φύγεις από το χώρο για 2.5 ώρες (με τα παράθυρα ανοιχτά). Η οσμή του ήταν απαίσια... Το κάναμε και μετά ο θάλαμος ήταν γεμάτος πτώματα κορέων. Δεν ξέρω τί είχε αυτό το σπρέυ(μάλλον εμπλουτισμένο ουράνιο...) αλλά, αν αρχίσουμε να έχουμε πρόβλημα κι εδώ, μόνο αυτό μας σώζει!
...και το '94, διπλα στο ΚΕΒΟΠ, εκει ηταν ακομηΕγω κορέους συναντησα στο Χαϊδάρι ΚΕΔΒ το μαϊο του 88
Και βεβαια πετρελαιο αναπτηρας αλλα το γάζωμα πηγαινε σύννεφο.
Το μωρουδίστικο κωλαράκι του κασσελάκη δεν ξέρω πως θα αντιδράσει στους κορέους σαν παει με το καλό να υπηρετήσει
Εγω κορέους συναντησα στο Χαϊδάρι ΚΕΔΒ το μαϊο του 88
Και βεβαια πετρελαιο αναπτηρας αλλα το γάζωμα πηγαινε σύννεφο.
Το μωρουδίστικο κωλαράκι του κασσελάκη δεν ξέρω πως θα αντιδράσει στους κορέους σαν παει με το καλό να υπηρετήσει
Μαυρίκης;ποιοί κοριοί τύποι, αυτοί;
ποιοί κοριοί τύποι, αυτοί;
Μαυρίκης;
....Και ΝΑΙ είχα την τιμή να τον γνωρίσω και να τον συναναστραφώ το μακρινό 84 85 86 ......Ας είναι καλά Συνελήφθη για άσχετο λόγο…ο 'εθνικός κοριός' Χρήστος Μαυρίκης- Ο πρώτος διδάξας στις υποκλοπές επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ...... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.ποιοί κοριοί τύποι, αυτοί;
Τι τύπος ήταν; Παλαιάς κοπής αρσενικό, παντελονατο, άντρας - άντρας;....Και ΝΑΙ είχα την τιμή να τον γνωρίσω και να τον συναναστραφώ το μακρινό 84 85 86 ......Ας είναι καλά Συνελήφθη για άσχετο λόγο…ο 'εθνικός κοριός' Χρήστος Μαυρίκης- Ο πρώτος διδάξας στις υποκλοπές επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ...... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
Μας το έλεγαν αυτό ότι το κωλο-βερνικι που τα πλακωναμεΌταν κοιμάσαι με τα άρβυλα αυτά γινοντε.
Βγαλαμε ολα τα κρεβατια οξω και τα καψαλισαμε...Υπηρχαν απο παντα, ειχαμε στο στρατο στο θαλαμο
Εφιαλτικο εντομο και ατιμο το "δαγκωμα" του
Ισχύει,για μένα αυτός θα πρεπε να ήταν λόγος για να βγει αναφερόμενος κάποιος.Μας το έλεγαν αυτό ότι το κωλο-βερνικι που τα πλακωναμε
να μαλακώσουν τους μάζευε μιλιούνια...
Βέβαια οι περισσότεροι σαν καλοί μαλακές τα πόδια με τις αρβύλες
ξανα πάνω στο κρεβάτι...
Όρεξη να έχεις να σκοτωνεσαι...