You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς σας έχει επηρεάσει η κρίση?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 406
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
τα ιδια σκατα και φτωχεια ημουν,στα ιδια ειμαι...
ευτυχως εχω την δουλιτσα ακομη και επιβιωνω..
η ανεργια ειναι το ζορι.
ευτυχως εχω την δουλιτσα ακομη και επιβιωνω..
η ανεργια ειναι το ζορι.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
οι γυναικες προφανώς εχουν επηρεαστεί λιγότερο απο τη κρίση?, οι απαιτησεις τους εχουν μειωθεί ή έχουν αυξηθεί??
Όποια γυναίκα πει πως αυξάνει τις απαιτήσεις της, της την πέφτουν οι γύρω να την προσγειώσουν άμεσα.
Τώρα υπάρχουν και μερικές που νομίζουν πως το μουνί τους αξίζει χρυσάφι κι είναι καιρός να το αναβαθμίσουν σε πλατίνα. Αυτές συνήθως μένουν δίχως άντρα πολύ σύντομα, διότι λεφτά από την άλλη πλευρά πλέον δεν υπάρχουν. Και να υπάρχουν όμως.... υπάρχουν πολύ προθυμότερες γκόμενες με πολύ μικροτερες απαιτήσεις.
Φίλος μου τα χε με μια γκομενίτσα 4 χρόνια. Γνωρίστηκαν την εποχή της ευμάρειας, το 2006 και λίγο μετά τα φτιάξανε. Ξαφνικά και μέσα στην κρίση του 2011, αυτή άρχισε να μιλάει για γάμους και που θα πάει αυτή η κατάσταση με μας, και ήθελε γάμο και δεξίωση με 500 καλεσμένους σε κτήμα που ζητούσε 60 ευρώ το κεφάλι, και να πάρουμε και σπίτι να μη μένουμε στο νοίκι ...
Ο φίλος μου αρρώστησε γιατί την αγαπούσε την τύπισσα. Από την άλλη οι δουλειές του είχαν μειωθεί πολύ και δεν μπορούσε να μπει σε τέτοια έξοδα. Τον έβλεπα που αγχωνόταν κι είπαμε να πιούμε έναν καφέ να μου τα πει. Αφού τον έβαλα κάτω και τον έβρισα.... " ρε μαλάκα έτσι και κάνεις τέτοια έξοδα δεν θα μπορείς να βγεις στη δουλειά σου! Και μετά ούτως ή άλλως θα στην κάνει η τύπισσα αφού δεν θα έχεις λεφτά...!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! Στειλτην στο διάολο από τώρα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και πάμε στις πουτάνες να ξελαμπικάρει ο εγκέφαλός σου!"
Πήγε την βρήκε και της το ξέκοψε. Αυτή εδειξε να συμβιβάζεται.
Τώρα του χει αρχίσει πάλι τα ίδια. Το καλό είναι πως ο δικός μου έχει αρχίσει και τη βαριέται με την γκρίνια της, οπότε είναι θέμα χρόνου και να τη σουτάρει.
Αυτός μάλλον θα σωθεί...
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Τον έσωσες απ΄την καταστροφή!!!!!Όποια γυναίκα πει πως αυξάνει τις απαιτήσεις της, της την πέφτουν οι γύρω να την προσγειώσουν άμεσα.
Τώρα υπάρχουν και μερικές που νομίζουν πως το μουνί τους αξίζει χρυσάφι κι είναι καιρός να το αναβαθμίσουν σε πλατίνα. Αυτές συνήθως μένουν δίχως άντρα πολύ σύντομα, διότι λεφτά από την άλλη πλευρά πλέον δεν υπάρχουν. Και να υπάρχουν όμως.... υπάρχουν πολύ προθυμότερες γκόμενες με πολύ μικροτερες απαιτήσεις.
Φίλος μου τα χε με μια γκομενίτσα 4 χρόνια. Γνωρίστηκαν την εποχή της ευμάρειας, το 2006 και λίγο μετά τα φτιάξανε. Ξαφνικά και μέσα στην κρίση του 2011, αυτή άρχισε να μιλάει για γάμους και που θα πάει αυτή η κατάσταση με μας, και ήθελε γάμο και δεξίωση με 500 καλεσμένους σε κτήμα που ζητούσε 60 ευρώ το κεφάλι, και να πάρουμε και σπίτι να μη μένουμε στο νοίκι ...
Ο φίλος μου αρρώστησε γιατί την αγαπούσε την τύπισσα. Από την άλλη οι δουλειές του είχαν μειωθεί πολύ και δεν μπορούσε να μπει σε τέτοια έξοδα. Τον έβλεπα που αγχωνόταν κι είπαμε να πιούμε έναν καφέ να μου τα πει. Αφού τον έβαλα κάτω και τον έβρισα.... " ρε μαλάκα έτσι και κάνεις τέτοια έξοδα δεν θα μπορείς να βγεις στη δουλειά σου! Και μετά ούτως ή άλλως θα στην κάνει η τύπισσα αφού δεν θα έχεις λεφτά...!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! Στειλτην στο διάολο από τώρα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και πάμε στις πουτάνες να ξελαμπικάρει ο εγκέφαλός σου!"
Πήγε την βρήκε και της το ξέκοψε. Αυτή εδειξε να συμβιβάζεται.
Τώρα του χει αρχίσει πάλι τα ίδια. Το καλό είναι πως ο δικός μου έχει αρχίσει και τη βαριέται με την γκρίνια της, οπότε είναι θέμα χρόνου και να τη σουτάρει.
Αυτός μάλλον θα σωθεί...
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Αν με επηρέασε η κρίση,ρωτάει το θρεντ.Λοιπόν έρχονται οι λογαριασμοί και σφουγγίζω κάθε φορά το μέτωπο μου απ΄τον ιδρώτα που φέρνει η αγωνία για το τι θα δω!!!!!!! :o
Επισκέπτης
Πρώτα τις καλομαθαίνουν με πατέ δεκαοχτούρας γαρνιρισμένο με φλόκια μέρμηγκα , αρχιδοσάκουλα βίδρας και μετά φταίει η γκόμενα..
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ετσι ;) οι μουνοδουλοι που τους τα προσφερουν ολα τι περιμενουν? αμα τη μαθεις στα λεφτα με το που θα κοπουνε αρχιζει και η γκρινιαΠρώτα τις καλομαθαίνουν με πατέ δεκαοχτούρας γαρνιρισμένο με φλόκια μέρμηγκα , αρχιδοσάκουλα βίδρας και μετά φταίει η γκόμενα..
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Πέστα Χρυσόστομε!!!!!!!!!!!!!ετσι ;) οι μουνοδουλοι που τους τα προσφερουν ολα τι περιμενουν? αμα τι μαθεις στα λεφτα με το που θα κοπουνε αρχιζει και η γκρινια
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
σας εχω πει το περιστατικό προν μηνών ..
καθόμουν για καφε σε γνωστό καφέ της Αθήνας. Δίπλα μου 2 κυρίες άνω τον 40 και (μάλλον) οι κόρες τους γύρω στα 25. Όταν έρχονται τα καφεδάκια τους λέει η μία η 40άρα.."άντε κορίτσια στην υγειά σας και μ ένα καλό γααμπρό.." πετάγεται η άλλη η 40άρα ..."και ματωσμένο.." .. "ε τι θα πάρουνε απένταρο..." λέει η άλλη και τα κοριτσάκια γελούσανε
δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη τη στιγμή που τα άκουγα
καθόμουν για καφε σε γνωστό καφέ της Αθήνας. Δίπλα μου 2 κυρίες άνω τον 40 και (μάλλον) οι κόρες τους γύρω στα 25. Όταν έρχονται τα καφεδάκια τους λέει η μία η 40άρα.."άντε κορίτσια στην υγειά σας και μ ένα καλό γααμπρό.." πετάγεται η άλλη η 40άρα ..."και ματωσμένο.." .. "ε τι θα πάρουνε απένταρο..." λέει η άλλη και τα κοριτσάκια γελούσανε
Επισκέπτης
Να ρωτήσεις τις μαμάδες αν οι κόρες κάνουν ντουέτο και πόσο χρεώνουν πρωκτικό με χύσιμο στη μάπα..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.613
- Πόντοι
- 5.060
Άμεσα ελάχιστα, μιας και το εισόδημά μας είναι ανεπαίσθητα πιο κάτω και η εφορία μάς κηνυγάει το ίδιο, όπως προ κρίσης, λόγω ακίνητης περιουσίας. Άλλωστε ποτέ δεν ξόδευα πολλά. Σίγουρα όμως έμμεσα από τον αρνητισμό και τη μιζέρια που επικρατεί στον κόσμο και δεν μπορεί παρά να επηρεάσει κι εμένα. Όπως επίσης σε μερικά χρονάκια που θα έρθει η σειρά μου να βγω στην αγορά εργασίας και η κατάσταση τότε θα είναι αν μη τι άλλο χειρότερη.
maturelover2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 70
- Πόντοι
- 11
ρε παιδια ειχαμε οικονομικη ευμαρεια το 2006?γιατι ετσι λεει ο ποδολαγνος....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Οι απαιτήσεις εχουν σχέση και με την οικονομική κατάσταση του καθενός .σας εχω πει το περιστατικό προν μηνών ..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.613
- Πόντοι
- 5.060
Πάντως αν κρίνω από τις απαντήσεις του νήματος, τους άνω των 30 δεν τους έχει αγγίξει η κρίση σοβαρά, γιατί πρόλαβαν να καπαρώσουν θέση κατά την προ κρίσεως εποχή παχιών αγελάδων. Εξαιρούνται φυσικά όσοι απολύθηκαν. Για εμάς τους μικρότερους είναι το κρίμα. :S
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Πάντως αν κρίνω από τις απαντήσεις του νήματος, τους άνω των 30 δεν τους έχει αγγίξει η κρίση σοβαρά, γιατί πρόλαβαν να καπαρώσουν θέση κατά την προ κρίσεως εποχή παχιών αγελάδων. Εξαιρούνται φυσικά όσοι απολύθηκαν. Για εμάς τους μικρότερους είναι το κρίμα. :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 4K