Στην ίδια γενιά και γω. ..εγώ έχω μεταναστεύσει!Προσωπικά η κρίση με τελείωσε
Έχασα την δουλειά μου το 2011 και εκτοτε κάνω μεροκάματα εδώ και κεί ( κυρίως ντελίβερι , σερβιτόρος κλπ )
Εννοείται ότι οι επισκέψεις σε στούντιο κόπηκαν μαχαίρι ( 1 φορά το εξάμηνο και ούτε) μιας και έχω "ακριβά" γούστα δηλαδή αυταρχικά και προγράμματα ανω των 100 Ευρώ .
Βέβαια έφτιαξα το μπλόγκ μου και έχω γνωρίσει πολύ κόσμο που λίγο πολύ είναι στην ίδια κατάσταση .
Νομίζω η γενιά μου ( 30 - 40 ) έχει τελειώσει και τα επόμενα χρόνια η επιβίωση θα είναι δύσκολη .
Με λύπη μου βλέπω ότι καλλιεργείται ένα εμφυλιακό κλίμα με πολλούς συνδυασμούς ( ιδιωτικοί υπάλληλοι αναντίον δημοσίων υπαλλήλων , άνεργοι εναντίον εργαζόμενων , ακροδεξιοί εναντίον ακροαριστερών και πολλοί ακόμα συνδυασμοί ) και δεν σας κρύβω ότι έχω άσχημο προαίσθημα για το πως θα τελειώσει .
Η Αργεντινή θα είναι παράδεισος .
Εδώ υπάρχει βαθύ μίσος ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν ακόμα λίπος και ανθρώπους που τα χάσαν όλα . Ο θεός να βοηθήσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς σας έχει επηρεάσει η κρίση?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 406
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
που πηγες δλδ?Στην ίδια γενιά και γω. ..εγώ έχω μεταναστεύσει!
Κάπου στην Ευρώπηπου πηγες δλδ?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
γερμανια η γαλλια η σουδια? φοβασαι μην σε βρουμε ?Κάπου στην Ευρώπησε μία απο τις πιο δυνατές οικονομίες της ευρωζώνης!
Κάπου στην Ευρώπησε μία απο τις πιο δυνατές οικονομίες της ευρωζώνης!
και με τι ασχολείσαι; αν επιτρέπεται;
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
προσωπικα δεδομενα θα σου πει τυπεκαι με τι ασχολείσαι; αν επιτρέπεται;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 2.310
Άμα βρισκεις δουλειά και είναι καλά ΟΚ.
Το θέμα είναι ότι εκεί που πας οι δουλειές θα υπάρχουν πρωτα για το ντόπιο δυναμικό. Οπότε δεν ξέρεις άμα πας εκεί εάν θα τα καταφέρεις κιόλας.
Πάντως θα χρειαστεί να έχουμε το νου μας για έξω αναγκαστικά, γιατί φετος θα είμαστε ακόμη χειρότερα
Το θέμα είναι ότι εκεί που πας οι δουλειές θα υπάρχουν πρωτα για το ντόπιο δυναμικό. Οπότε δεν ξέρεις άμα πας εκεί εάν θα τα καταφέρεις κιόλας.
Πάντως θα χρειαστεί να έχουμε το νου μας για έξω αναγκαστικά, γιατί φετος θα είμαστε ακόμη χειρότερα
Δούλεψα σχεδόν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στη χώρας μας,και τελειώσα την ΄΄καριερα΄΄ μου σε τριτοβάθμιο ίδρυμα(στο μεγαλύτερο μπουρδέλο), στο εκπαιδευτικό προσωπικό πάντα. Σχεδόν με αναγκασαν να κάνω διδακτορικό....τα μάζεψα, έφυγα και δεν έχω σκοπό να ξαναγυρίσω!
Γερμανία είμαι.Στουτκάρδη συγκεκριμένα!
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
και τι διδασκεις στην στουτκαρδη?για πες τι κυριες διαφορες με εδω αν μπορεις.Θα ηταν χρησιμο.Δουλευεις περισσοτερο απο οτι εδω?Δούλεψα σχεδόν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στη χώρας μας,και τελειώσα την ΄΄καριερα΄΄ μου σε τριτοβάθμιο ίδρυμα(στο μεγαλύτερο μπουρδέλο), στο εκπαιδευτικό προσωπικό πάντα. Σχεδόν με αναγκασαν να κάνω διδακτορικό....τα μάζεψα, έφυγα και δεν έχω σκοπό να ξαναγυρίσω!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
ρε μλκ δεν τα φτιαχνετε καλυτερακαι τι διδασκεις στην στουτκαρδη?για πες τι κυριες διαφορες με εδω αν μπορεις.Θα ηταν χρησιμο.Δουλευεις περισσοτερο απο οτι εδω?
ολο πιτσι πιτσι ειστε
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ζηλευεις μωρη?ρε μλκ δεν τα φτιαχνετε καλυτερα
ολο πιτσι πιτσι ειστε![]()
Δεν διδάσκω ακόμη!Υποψήφια διδάσκουσα είμαι!Ευελπιστώ ότι θα τελειώσω κάποια στιγμή. Αν κάποιον ενδιαφέρεται για σπουδές σε πολυτεχνική σχολή, ευχαρίστως να βοηθήσω!και τι διδασκεις στην στουτκαρδη?για πες τι κυριες διαφορες με εδω αν μπορεις.Θα ηταν χρησιμο.Δουλευεις περισσοτερο απο οτι εδω?
Διαφορές ως προς τι;τη ζωή, το επίπεδό σπουδών, εργασιακό περιβάλλον ; τι;;
Μπορώ να σου πω ότι κανω διδακτορικό και παίρνω 1500 ευρω το μήνα σαν υποστήριξη.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ναι αυτα γενικα.Πως σου φερονται οι γερμανοι?Δεν διδάσκω ακόμη!Υποψήφια διδάσκουσα είμαι!Ευελπιστώ ότι θα τελειώσω κάποια στιγμή. Αν κάποιον ενδιαφέρεται για σπουδές σε πολυτεχνική σχολή, ευχαρίστως να βοηθήσω!
Μπορώ να σου πω ότι κανω διδακτορικό και παίρνω 1500 ευρω το μήνα σαν υποστήριξη.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν διδάσκω ακόμη!Υποψήφια διδάσκουσα είμαι!Ευελπιστώ ότι θα τελειώσω κάποια στιγμή. Αν κάποιον ενδιαφέρεται για σπουδές σε πολυτεχνική σχολή, ευχαρίστως να βοηθήσω!
στο c. v. σου να βαλεις οτι εισαι κ μελος στο μπουρδελα κομ
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ναι αυτα γενικα.Πως σου φερονται οι γερμανοι?
την παιρνουνε παρτουζα
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Οι άνθρωποι στη σχολή είναι όλοι απίστευτοι , ευγενέστατοι, προσητοί, καθόλου ρατσιστές(με πέρασαν από κόσκινο βέβαια). Καμία σχέση με τα δικά μας τα γουρούνια που το παίζουν και εξουσία μιας και κατέχουν μία θέση. Στην Ελλάδα ξεκίνησα διδακτορικό και τα παράτησα μετά από 4μήνες....τα ήθελαν όλα!Μέχρι και τα παιδιά τους βοηθούσα στα μαθήματα. ...δούλα!ναι αυτα γενικα.Πως σου φερονται οι γερμανοι?
Τώρα εκτός του πολυτεχνείου τα συνανυάς όλα. ...Αλλά σαν μέσος όρος είναι μια χαρά. Εφόσον είσαι ευγενικός και μιλάς καλά την γλώσσα τους..!
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Οι άνθρωποι στη σχολή είναι όλοι απίστευτοι , ευγενέστατοι, προσητοί, καθόλου ρατσιστές(με πέρασαν από κόσκινο βέβαια). Καμία σχέση με τα δικά μας τα γουρούνια που το παίζουν και εξουσία μιας και κατέχουν μία θέση. Στην Ελλάδα ξεκίνησα διδακτορικό και τα παράτησα μετά από 4μήνες....τα ήθελαν όλα!Μέχρι και τα παιδιά τους βοηθούσα στα μαθήματα. ...δούλα!
Τώρα εκτός του πολυτεχνείου τα συνανυάς όλα. ...Αλλά σαν μέσος όρος είναι μια χαρά. Εφόσον είσαι ευγενικός και μιλάς καλά την γλώσσα τους..!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Να σημειώσω βέβαια ότι πιο ξενέρωτους γκόμενους από τους γερμανούς δεν έχω συναντήσει...την παιρνουνε παρτουζα![]()
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Οι άνθρωποι στη σχολή είναι όλοι απίστευτοι , ευγενέστατοι, προσητοί, καθόλου ρατσιστές(με πέρασαν από κόσκινο βέβαια). Καμία σχέση με τα δικά μας τα γουρούνια που το παίζουν και εξουσία μιας και κατέχουν μία θέση. Στην Ελλάδα ξεκίνησα διδακτορικό και τα παράτησα μετά από 4μήνες....τα ήθελαν όλα!Μέχρι και τα παιδιά τους βοηθούσα στα μαθήματα. ...δούλα!
κ γερμανικα που ηξερες τοσο καλα για να σε πανε για διδασκουσα?μηπως μας πουλας χρυσοφιδα?
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Ρε vril?Πώς γίνεται ο δημόσιος τομέας που δεν ξεπερνά ούτε το 1/7 της οικονομίας να ευθύνεται για το χρέος και τα ελλείμματα;
Εντελώς βριλ είσαι?
Αφού στα έγραψα τα νούμερα!
Από που το βγάζεις το 1/7?
Με ΑΕΠ 160 έχεις δημόσια έξοδα 80!
Αυτό δεν είναι 50%?
Το 1/7 (14%) πως το βγάζεις?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις