Νέα

Πώς σας έχει επηρεάσει η κρίση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Αυτό με την είσοδο της Ρωσσίας στην Ε.Ε. έχει μια δυναμική από αποψη οικονομίας σίγουρα.

Από την άλλη όμως έχει κι ένα τεράστιο δημογραφικό ζήτημα.
Οι Ρώσσοι είναι 150+ εκατομμύρια. Ολόκληρη η Ε.Ε. είναι τώρα 500. Βγάλε τα 60 της Μεγάλης Βρετανίας που θα φύγει τρέχοντας και θα πάει με τις ΗΠΑ σε τέτοια περίπτωση πάμε στα 450-.
Δηλαδή ο ένας στους 4 πολίτες αυτής της "Ένωσης" θα είναι Ρώσσος. Πολύ μεγάλο ποσοστό!

Θα είμαστε ένα είδος Σοβιετικής Ένωσης, χωρίς τα Σοβιέτ και τον κομμουνισμό.

Να το πω αλλιώς το "Βερολίνο" θα μετακομίσει στη Μόσχα και θα είναι και πιο άγριο!
Το μόνο καλό είναι που αυτοί έχουν χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
κατσε ρε αμα παει στ 18 ο μυτιλ στα ποσα θα φτασει η μετκα

στα 50?

μακαρι γιατι εχω και τις δυο μετοχες αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες  :grin:

Να ξερες πόσες φορές μου το χουν πει αυτό....  "Ας είμαστε ρεαλιστές..."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το 2003 στο περιθώριο ενός οικονομικού φόρουμ είχα υποστηρίξει την ανατρεπτική ιδέα πως μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια η Εθνική θα πάει 45 ευρώ. Τότε που το έλεγα βρισκόταν στο δεκαρικο.

Το 2007 η Εθνική έφτασε τα 46,70 υψηλότερη τιμή.

Λίγο μετά βρέθηκε κάτω από τα 40 ευρώ και τότε υποστήριξα την σοβαρή πιθανότητα το χαρτί να υποχωρήσει ξανά στην περιοχή των 10 ευρώ. Πήγε 8,43 τον Μάρτιο του 2009.
  Μέχρι τότε όλοι με αντιμετώπιζαν περίπου ως τον "τρελό του χωριού".

Στα 10.50 - 11.00 ξαναείπα για τιμές πέριξ της περιοχής των 25 ευρώ.

Όπου ξεκίνησε η άνοδος έως τον Οκτώβριο του ίδιου έτους που έγραψε 28,25.

Από τον Οκτώβριο του 2009 σορτάρω συνεχώς την ΕΤΕ πιο έντονα κάτω από τα 22 ευρώ και έκλεισα όλες μου τις θέσεις μόλις αποχώρησε και η επενδυτική εταιρεία  FORTELUS και οι ανοιχτές θέσεις στην ΕΤΕ έπεσαν κάτω από τα 10 εκ. τεμάχια. Χοντρικά αποχώρησα τελείως από το ελληνικό χρηματιστήριο στο σορτάρισμα με μεση τιμή τα 4 ευρώ.
 Δεν είχε νόημα να κάτσω περισσότερο.

Πριν 4 μήνες μίλησα για τον Μυτιληναίο.  Αξιοπρεπής εταιρεία.  Μπήκα στο 2,6 με στοπ λος το χαμηλότερο χαμηλό του χαρτιού.... περιπου στο 1,5 με long term target τα 18 ευρώ.

Ρισκάρισα δηλαδή 1,1 ευρώ ανά μετοχή με μακροπρόθεσμη προσδοκία κέρδους 18 - 2,6 = 15,4 ευρώ...

και περιμένω... και  ως στιγμής επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά. Όπως επιβεβαιώθηκα 4 φορές εδώ μέσα με το ευρωδολάριο και τις τιμές που έδωσα.

Τα σχόλιά μου υπάρχουν εδώ . Δεν έχουν σβηστεί. Πάρτε το γράφημα ευρωδολαρίου και κάντε μία αντιπαραβολή με ώρα και μέρα δημοσίευσης του σχολίου.

Και λέω και κάτι άλλο τώρα... επειδή γουστάρω να γράφω μαλακίες...

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΔΟΛΑΡΙΟ ΕΔΩ ΠΑΝΩ;    :2funny: :2funny: :2funny:

Το 1,3350 υπερβολικό μου φαίνεται....

:s&m_1:  Το θέλει ο πισινός του το σορτάρισμα.....   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom