oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
κ γερμανικα που ηξερες τοσο καλα για να σε πανε για διδασκουσα?μηπως μας πουλας χρυσοφιδα?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εχεις χιουμορ για αγραμματος ρωσοποντιος
κ γερμανικα που ηξερες τοσο καλα για να σε πανε για διδασκουσα?μηπως μας πουλας χρυσοφιδα?
Ρε vril?
Εντελώς βριλ είσαι?
Αφού στα έγραψα τα νούμερα!
Από που το βγάζεις το 1/7?
Με ΑΕΠ 160 έχεις δημόσια έξοδα 80!
Αυτό δεν είναι 50%?
Το 1/7 (14%) πως το βγάζεις?
οι γερμανιδες τι λενε?γαμιουνται αβερτα?Να σημειώσω βέβαια ότι πιο ξενέρωτους γκόμενους από τους γερμανούς δεν έχω συναντήσει...![]()
Οι άνθρωποι στη σχολή είναι όλοι απίστευτοι , ευγενέστατοι, προσητοί, καθόλου ρατσιστές(με πέρασαν από κόσκινο βέβαια). Καμία σχέση με τα δικά μας τα γουρούνια που το παίζουν και εξουσία μιας και κατέχουν μία θέση. Στην Ελλάδα ξεκίνησα διδακτορικό και τα παράτησα μετά από 4μήνες....τα ήθελαν όλα!Μέχρι και τα παιδιά τους βοηθούσα στα μαθήματα. ...δούλα!
Τώρα εκτός του πολυτεχνείου τα συνανυάς όλα. ...Αλλά σαν μέσος όρος είναι μια χαρά. Εφόσον είσαι ευγενικός και μιλάς καλά την γλώσσα τους..!
οι γερμανιδες τι λενε?γαμιουνται αβερτα?![]()
![]()
μαλλον την ωρα των μαθηματικων στο σχολειο θα εκανε κοπανα
Τέλος πάντων επειδή ξεφύγαμε λιγάκι , δεν θέλω να συνεχίσω!Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για ότιδήποτε έχει σχέση με πάνω ας μου γράψει!!
Δλδ συγνώμη τι είναι τα γερμανικά;;;καμιά διάλεκτο ιθαγενών και που τα μάθα;
Μάλλον οι περισσότεροι απο δω αρκούνται σε ανταλαγγή απόψεων με πορνίδια κτλ
Καλησπέρα σε όλους!
πολλοι εδω μεσα εχουν phdΤέλος πάντων επειδή ξεφύγαμε λιγάκι , δεν θέλω να συνεχίσω!Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για ότιδήποτε έχει σχέση με πάνω ας μου γράψει!!
Δλδ συγνώμη τι είναι τα γερμανικά;;;καμιά διάλεκτο ιθαγενών και που τα μάθα;
Μάλλον οι περισσότεροι απο δω αρκούνται σε ανταλαγγή απόψεων με πορνίδια κτλ
Καλησπέρα σε όλους!
Και αυτές δεν βλέπονται!Στα αποδητήρια να δείτε του γυμναστηρίου τι γίνεται....με τις πατσοκοιλιές και έχουν μια αυτοπεποίθηση....μετά μου λέτε για τις ελλεηνίδες...οι γερμανιδες τι λενε?γαμιουνται αβερτα?![]()
![]()
Να σημειώσω βέβαια ότι πιο ξενέρωτους γκόμενους από τους γερμανούς δεν έχω συναντήσει...![]()
Ωραία!Ελάτε να παίξουμε μαζί μπαλίτσα λοιπόν και να ανταλλάξουμε απόψεις!πολλοι εδω μεσα εχουν phdμαθε μπαλιτσα
![]()
να ειμαστε ευτυχισμενοι δλδ στο ελλαδισταν ε?Και αυτές δεν βλέπονται!Στα αποδητήρια να δείτε του γυμναστηρίου τι γίνεται....με τις πατσοκοιλιές και έχουν μια αυτοπεποίθηση....μετά μου λέτε για τις ελλεηνίδες...![]()
Καλησπέρα σε όλους!
τι αποψεις θελεις να ανταλαξεις δλδ?Ωραία!Ελάτε να παίξουμε μαζί μπαλίτσα λοιπόν και να ανταλλάξουμε απόψεις!
Πώς ξέρουμε εάν η χρυσα δεν έχει τελειώσει τη Γερμανική Σχολή? π.χ.
ή κατα τη διάρκεια των σπουδών της δεν απόκτησε π.χ. το Kleines? ένας έξυπνος άνθρωπος το πετυχαινει σε 5 χρόνια!
αφου ειπε πολυτεχνειο ρε τυπε
το παραμυθι της μπαζει απο παντου
τωρα θα μπει κ πριγκιπας ζιγκφριντ σε λιγο κατσε να δεις