Νέα

Πώς σας έχει επηρεάσει η κρίση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Εμένα πρός το παρόν δεν με έχει επηρεάσει καθόλου.
Όπως ήμουν πρίν (μικρομεσαίος δηλαδή) είμαι και τώρα. :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εχω εναν φιλο καλο παιδι τον συμπαθω αλλα μαλακας σημερα
τον παιρνω του λεω θα παμε για καφε αποψε? λεει μεσα.... μετα απο λιγο
"θα φερω και κατι φιλους μαζι" λεω αντε φερε... και τωρα εμαθα οτι θα ειναι 4 ατομα  :headbang:

ρε μαλακα του κανω επι λεξη καμια θηλυκια να σπασουμε την παρεα δεν έχεις ? λεει φερε κ εσυ του κανω εγω εχω μεχρι 2 εκ των οποιων δεν θα ερθουν αν δεν εγγυηθεις οτι θα φερεις κ εσυ... δεν μπορω να φερω 2 φιλες μου
σε μια παρεα 6 ατομων σορρυ... αν φερεις και εσυ αλλες 2 κατι γινεται.... λεει καλα θα το ψαξω.
Για να δουμε.... αμα δεν παω εκει να δω οτι εφερε δεν κοπαναω τηλεφωνο στις δικες μου τους ειπα απλα να ειναι stand by  :P

Τον συμπαθείς ή είναι μαλάκας...;

Με κούφανες ρε Μπόλντι....  Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν... Τον μαλάκα ουδείς.

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα πρός το παρόν δεν με έχει επηρεάσει καθόλου.
Όπως ήμουν πρίν (μικρομεσαίος δηλαδή) είμαι και τώρα. :rockon:
νομιζω οτι λιγο πολυ ολους μας εχει επηρεασει,προσωπικα μ εχει αρκετα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Φίλτατε έχει επηρεάσει πολλούς.... Όλους όχι όμως σε καμία περίπτωση.... Υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τίποτε από κρίση.....

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Η κριση αναβιωσε τον δρακουλα των εξαρχειων!!!  
coffin_dance_candle.gif

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φίλτατε έχει επηρεάσει πολλούς.... Όλους όχι όμως σε καμία περίπτωση.... Υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τίποτε από κρίση.....
εχεις δικιο,αλλα το ποσοστο πρεπει να ναι μικρο,γυρω στο 10%

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

Εμένα πρός το παρόν δεν μου έχουν κόψει τίποτα.

Βέβαια υπάρχουν.. Αυτοί που βγάζαν πολλά λεφτά ήταν έξυπνοι και δεν έκαναν τρελά ανοίγματα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εδώ και 2,5χρόνια απο τότε που πήρε την εξουσία ο γιος της Μάργκαρετ και κατέστρεψε την Ελλάδα,η κρίση μας έχει γαμήσει..
Πως σας έχει επηρεάσει?
Χωρίσατε εξαιτίας της κρίσης?σας κεράτωσε η γυναίκα σας εξαιτίας της όπως λένε οι τελευταίες ερευνες?μεινατε άνεργοι?κόψατε τις εξόδους?τα μπουρδέλα?τα ντελίβερι?
πως σας επηρέασε προσωπικά?

Εχω κοψει σχεδον λες τις εξοδους κ δεν εχω λεφτα για βενζινη! Φυσικα και με εχει επηρεασει η γαμημενη κριση!
Οσο για το κερατο που λες, δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητο να εχεις σαν δικαιολογια την κριση για να κερατωσεις  :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
εχεις δικιο,αλλα το ποσοστο πρεπει να ναι μικρο,γυρω στο 10%
Ναι, μπορεί να είναι 10% αυτοί οι οποίοι δεν έχουν επηρεασθεί καθόλου. Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο ποσοστό το οποίο έχει μεν επηρεασθεί, με την έννοια ότι έχει μειωθεί το εισόδημά τους, όχι όμως σε σημείο που να τους δυσκολεύει τη ζωή κάτι τέτοιο. Λ.χ. εάν εγώ έβγαζα 5000 προ κρίσης και τώρα βγάζω 4000 (υποθετικό παράδειγμα), δε σημαίνει ότι δυσκολεύομαι. Είναι άλλη η ιστορία ότι αυτός μπορεί να κλαφτεί γιατί είχε μάθει να ξοδεύει 1000 επιπλέον για να πάει εκδρομή προ κρίσης και τα οποία πλέον δεν ξοδεύει: στην ουσία είναι ανεπηρέαστος, έχει να φάει και να ζήσει μια χαρά.
Θα επαναλάβω πάντως, βάσει των δικών μου εμπειριών από τον κύκλο μου, ότι ειλικρινά με την κρίση δεν ξέρω πλέον πού είναι η αλήθεια και πού είναι το ψέμα...... Και ποιος υποφέρει πραγματικά και ποιος υποφέρει ''εικονικά'', μόνο στα ''χαρτιά'', ενώ στην ουσία διάγει βίο πλουσιοπάροχο.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπορει να ειχε και συνεχεια που σχετιζοταν με την κριση ρε μπολ αλλα μαλλον απλα τουρθε και το πε  :think:  .τεσπα.

Υ.Γ μπολ ο απολυτος λεει οτι ειμαστε το ιδιο ατομο, οποτε μην με λες πονηρω να εισαι καλος με τον εαυτο σου  :grin:
οι κλωνοδιαλογοι ειναι πολυ απολαυστικοι παντως :grin:

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Ναι, μπορεί να είναι 10% αυτοί οι οποίοι δεν έχουν επηρεασθεί καθόλου. Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο ποσοστό το οποίο έχει μεν επηρεασθεί, με την έννοια ότι έχει μειωθεί το εισόδημά τους, όχι όμως σε σημείο που να τους δυσκολεύει τη ζωή κάτι τέτοιο. Λ.χ. εάν εγώ έβγαζα 5000 προ κρίσης και τώρα βγάζω 4000 (υποθετικό παράδειγμα), δε σημαίνει ότι δυσκολεύομαι. Είναι άλλη η ιστορία ότι αυτός μπορεί να κλαφτεί γιατί είχε μάθει να ξοδεύει 1000 επιπλέον για να πάει εκδρομή προ κρίσης και τα οποία πλέον δεν ξοδεύει: στην ουσία είναι ανεπηρέαστος, έχει να φάει και να ζήσει μια χαρά.
Θα επαναλάβω πάντως, βάσει των δικών μου εμπειριών από τον κύκλο μου, ότι ειλικρινά με την κρίση δεν ξέρω πλέον πού είναι η αλήθεια και πού είναι το ψέμα...... Και ποιος υποφέρει πραγματικά και ποιος υποφέρει ''εικονικά'', μόνο στα ''χαρτιά'', ενώ στην ουσία διάγει βίο πλουσιοπάροχο.....

Ακριβώς....

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
οι κλωνοδιαλογοι ειναι πολυ απολαυστικοι παντως :grin:

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, ποιός ο λόγος να ανοίξεις 2 λογαριασμούς αντιθέτου φύλου κιόλας;
Eίναι τόσο διασκεδαστικό για το λεγάμενο; :S
Kαι εσύ βρε Apolyto_Arseniko πώς είσαι σε θέση να το γνωρίζεις αυτό;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

αν όμως έβγαζες 1.100 και τώρα είσαι στα 850, είναι μια διαφορά που σου κάνει διαφορά στην καθημερινότητά σου
ο πλουσιοπάρχος βίος είναι μια κουβέντα πολύ ευρεία και ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. δεν έχουμε φτάσει ακόμα όμως στο σημείο να μην ξέρεις αν θα έχεις φαγητό την άλλη μέρα (η ελάχιστη επιβίωση) τουλάχιστον όχι σε τέτοιο % του πληθυσμού που να προκαλέσει έκρηξη

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
αν όμως έβγαζες 1.100 και τώρα είσαι στα 850, είναι μια διαφορά που σου κάνει διαφορά στην καθημερινότητά σου
ο πλουσιοπάρχος βίος είναι μια κουβέντα πολύ ευρεία και ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. δεν έχουμε φτάσει ακόμα όμως στο σημείο να μην ξέρεις αν θα έχεις φαγητό την άλλη μέρα (η ελάχιστη επιβίωση) τουλάχιστον όχι σε τέτοιο % του πληθυσμού που να προκαλέσει έκρηξη
Φίλτατε συμφωνούμε, δε νομίζω ότι λέμε κάτι το διαφορετικό. Στα 1100 και 100 να σου κόψουν είναι διαφορά. Στα 10000 όμως εάν χάσεις 3000 και 4000 χιλιάδες, πάλι μια χαρά είσαι.
Ο ''πλουσιοπάροχος βίος'' είναι όντως ευρεία έννοια, εγώ την χρησιμοποίηση υπό την προσέγγιση ότι δε δείχνουν να έχουν επηρεασθεί από καμία κρίση και συνεχίζουν να ζουν όπως ζούσαν και προ κρίσης. Και πρόκειται για άτομα τα οποία μπορεί να είναι στις λίστες της πρόνοιας......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom