Νέα

Πώς σας έχει επηρεάσει η κρίση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πώς σας έχει επηρεάσει η κρίση?  (Μια εικόνα = 1.000 λέξεις)

Συνημμένα

• OikonomiaPantou.jpg
    OikonomiaPantou.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 14

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τις γιαγιές τις έχει επιρεάσει η κρίση.

ΑΤΜ στο Κολωνάκι.

Συνημμένα

• ATM1.jpg
    ATM1.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 20

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η κριση εμενα προσωπικα με εχει επηρεαση ωστα να κανω σεχ μονο 3 φορες την εβδομαδα στην φυλης  :headbang: :headbang: :headbang:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δε νομίζω ότι με έχει επηρεάσει. Και πριν φτωχός ήμουν και τώρα φτωχός είμαι. ¨Ωρες ώρες ελπίζω σε μια μεγάλη καταστροφή. Ένα μεγάλο κοινωνικό reset. Για να πέσουν και οι άλλοι στο επίπεδο μου και να μην ξεχωρίζω. Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει το "Μετά την καταστροφή" του Αρκά. Ταυτίζομαι με το μαλλιά πρωταγωνιστή.

ariadnos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
ολοι κλαινε αλλα παρασκευη και σαββατο ολα τα μαγαζια τιγκα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
ολοι κλαινε αλλα παρασκευη και σαββατο ολα τα μαγαζια τιγκα

Οντως...ειδικα στην Θεσσαλονικη γινεται χαμος στις καφετεριες ΠΣΚ.
Ασχετως που ολοι με 1 καφε η 1 ποτο κανουνε πανω απο 3 ωρες...

danos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
έδιωξα τη γυναίκα απ το σπίτι κ ηρέμησα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.591
Πόντοι
4.615
Ποιά κρίση???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Το ερώτημα μπορεί να ξενίζει ορισμένους, και ίσως εν πρώτοις να δείχνει έναν άνθρωπο εκτός πραγματικότητας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο συμβαίνει: η Ελλάδα έχει δύο όψεις, της κρίσης και της ''ευμάρειας'' σε κάποιους. Ανάλογα του ποια όψη βλέπει πιο έντονα κάποιος, αυτήν πιστεύει. Και σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις στον περίγυρό μου που με κάνουν και εμένα ώρες ώρες για το εάν υπάρχει κρίση. Όταν λ.χ. βλέπεις οικογένεια 5 μελών, όλων ανέργων, οι οποίοι πέρασαν όλο το καλοκαίρι σε διακοπές (στο εξοχικό τους έστω) με δύο αυτοκίνητα, και ο υποφαινόμενος δεν έχει ούτε αυτοκίνητο ούτε πήγε διακοπές (αν και εργάζεται), τότε ώρες ώρες και εγώ απορώ ποια είναι η κρίση και ποιοι τελικά την βιώνουν...... Για να μην αρχίσω να αναφέρω άλλα παραδείγματα με άνεργες γκόμενες οι οποίες έρχονται με την αμαξάρα τους και εγώ μόνο με τα ΜΜΜ μετακινούμαι....

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Για να μην αρχίσω να αναφέρω άλλα παραδείγματα με άνεργες γκόμενες οι οποίες έρχονται με την αμαξάρα τους και εγώ μόνο με τα ΜΜΜ μετακινούμαι....

Εσύ όμως δεν έχεις νινι...................

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μας εχει επηρεασει και πολυ μαλιστα
σε λιγο θα θαβουμε τους πελατες σε χαρτοκουτα απο ψυγεια
αν δεν εχεις λεφτα τι πας και πεθαινεις ρε
αι στο διαολο γυφτοι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αι στο διαολο γυφτοι

τυπε πανε οι εποχες που εδειχνες τα μαονια τις οξιες και τα τικ με καμαρι να διαλεξει ξυλο ο πελατης

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
αι στο διαολο γυφτοι

Κορακι εισαι τυπε ?  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε πανε οι εποχες που εδειχνες τα μαονια τις οξιες και τα τικ με καμαρι να διαλεξει ξυλο ο πελατης
τυπε του εκανες ενα κουστουμακι πολυ αναλαφρο
ευχαριστιοταν υπνο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Το ερώτημα μπορεί να ξενίζει ορισμένους, και ίσως εν πρώτοις να δείχνει έναν άνθρωπο εκτός πραγματικότητας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο συμβαίνει: η Ελλάδα έχει δύο όψεις, της κρίσης και της ''ευμάρειας'' σε κάποιους. Ανάλογα του ποια όψη βλέπει πιο έντονα κάποιος, αυτήν πιστεύει. Και σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις στον περίγυρό μου που με κάνουν και εμένα ώρες ώρες για το εάν υπάρχει κρίση. Όταν λ.χ. βλέπεις οικογένεια 5 μελών, όλων ανέργων, οι οποίοι πέρασαν όλο το καλοκαίρι σε διακοπές (στο εξοχικό τους έστω) με δύο αυτοκίνητα, και ο υποφαινόμενος δεν έχει ούτε αυτοκίνητο ούτε πήγε διακοπές (αν και εργάζεται), τότε ώρες ώρες και εγώ απορώ ποια είναι η κρίση και ποιοι τελικά την βιώνουν...... Για να μην αρχίσω να αναφέρω άλλα παραδείγματα με άνεργες γκόμενες οι οποίες έρχονται με την αμαξάρα τους και εγώ μόνο με τα ΜΜΜ μετακινούμαι....

σωστός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom