Νέα

Πώς σας έχει επηρεάσει η κρίση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχω εναν φιλο καλο παιδι τον συμπαθω αλλα μαλακας σημερα
τον παιρνω του λεω θα παμε για καφε αποψε? λεει μεσα.... μετα απο λιγο
"θα φερω και κατι φιλους μαζι" λεω αντε φερε... και τωρα εμαθα οτι θα ειναι 4 ατομα  :headbang:

ρε μαλακα του κανω επι λεξη καμια θηλυκια να σπασουμε την παρεα δεν έχεις ? λεει φερε κ εσυ του κανω εγω εχω μεχρι 2 εκ των οποιων δεν θα ερθουν αν δεν εγγυηθεις οτι θα φερεις κ εσυ... δεν μπορω να φερω 2 φιλες μου
σε μια παρεα 6 ατομων σορρυ... αν φερεις και εσυ αλλες 2 κατι γινεται.... λεει καλα θα το ψαξω.
Για να δουμε.... αμα δεν παω εκει να δω οτι εφερε δεν κοπαναω τηλεφωνο στις δικες μου τους ειπα απλα να ειναι stand by  :P

εγω θελω να σου πει οτι βρηκε 2 να φερει να δω μετα που θα βρεις εσυ τις 2 να φερεις. τι το περασες, ιντερνετ να φερνεις αγγελικουλες?

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
και προ κρίσης από το 2008 όπως και τώρα και μέχρι να φτάσω 65 ετών θα έχω μηνιαίες απολαβές 3000€ τα οποία δεν είναι μισθός αλλά αποζημίωση με τελεσίδικη δικαστική απόφαση οπότε εν ολίγοις μιλάω εκ του ασφαλούς και λέω πραγματικά αλήθεια όσο περίεργο κι αν ακούγεται

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
και προ κρίσης από το 2008 όπως και τώρα και μέχρι να φτάσω 65 ετών θα έχω μηνιαίες απολαβές 3000€ τα οποία δεν είναι μισθός αλλά αποζημίωση με τελεσίδικη δικαστική απόφαση οπότε εν ολίγοις μιλάω εκ του ασφαλούς και λέω πραγματικά αλήθεια όσο περίεργο κι αν ακούγεται
Ποιός πληρώνει την αποζημίωση;
Είναι φερέγγυος;

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δεν το βαζεις στα εισοδηματα αυτο το τριχιλιαρο? εφορια? δεν εχεις ακινητα, χαρατσια, ετακ, αυτοκινητα? αμμεσα δε σε επηρεαζει η κριση (οπως και μενα) (επαιρνα και παιρνω 1μιση χιλιαρικο χωρις να εχω κανενα περιουσιακο στοιχειο πλην αυτοκινητου 15ετιας και μηχανης 5ετιας) αλλα εμμεσα? απ την αλλη το ενοικιο μου απο 400 το πηγα 320, και αν δε μου το ριξει κι αλλο μετακομιζω (τα καλα της κρισης)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω θελω να σου πει οτι βρηκε 2 να φερει να δω μετα που θα βρεις εσυ τις 2 να φερεις. τι το περασες, ιντερνετ να φερνεις αγγελικουλες?

Δεν βρήκε... δεν θα έβρισκε.

Αλλα ακομη και να εβρισκε ... θα εκανα ενα τηλεφωνο... αν ερχοντουσαν καλως αν οχι
κανενα προβλημα... κοιτα δεν κανετε σε μενα κατι εσενα σε βλεπει μονο η γκομενα οταν βγαινεις εξω
και σε κοροιδευει... ρωτα απο περιεργεια την γνωμη απο τις φιλες σου πως βλεπουν μια ψωλαρια
και πως την αντιμετωπιζουν. Εγω αμα παω σε μια παρεα και δω οτι υπάρχει ψωλαρια 5-6 ατομων... μεσα σε μια ωρα παντα τυχαια κατι μου τυχαινει και έχω γινει λουης.  :P

Τις ψωλαριες τις θεωρω αποτυχια.
Μεχρι 3 αγορια στην παρεα... η παρεα πρεπει να χει και κοριτσια... δεν ειμαστε αντικοινωνικοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τον συμπαθείς ή είναι μαλάκας...;

Με κούφανες ρε Μπόλντι....  Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν... Τον μαλάκα ουδείς.

Δεν έβαλες ολοκληρη την προταση..... για αυτο φαινεται σαν κωλοτουμπα.
Το κανες επιτηδες για να πεταχθει ο απολυτος απο κατω να γραψει τη μαλακια του
επειδη ζηλευει που ειχα περισσοτερες εξοδους απο αυτον κ τον πηξανε.  :P
Ζηλιαρης ειναι απλα και ας σας το παιζει ανετος εδω μεσα με δηθεν χαβαλε και πλακιτσα.

Γενικα τον συμπαθω... αλλα χθες φερθηκε μαλακισμενα...
και φερθηκε μαλακισμενα επειδη εφερε πολλα ατομα του ιδιου φυλου.

Οταν σκας 5-6 ψωλαριες τραβας τα βλεμματα πανω σου με ασχημο τροπο  :P
σκεψου ποσοι κ ποσες  δεν εχουν αναφωνησει "σκασανε οι ψωλαιοι" .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα με ενδιαφερει η εικονα μου οταν βγαινω εξω
τον απολυτο μπορει να μην τον νοιαζει και τον λοπεζ
επειδη εχουν αποφασισει να την βγαζουν στο μεταξουργειο και δεν γουσταρανε ή δεν ειχανε
ποτε να φερουν φιλες στην παρεα για αυτο κ τους βλεπετε οτι πιαστηκαν απο αυτο κ πανε να αρχισουν παλι.  :P

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

είσαι πολύ τυχερός...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
είσαι πολύ τυχερός...

μαγκα δεν τα ξερεις καλα

αν θυμαμαι καλα ο φιλος παιρνει την αποζημειωση αυτη λογω αναπηριας

τα 3 χιλιαρικα ειναι ψιχουλα μπροστα στην υγεια μας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
δεν το βαζεις στα εισοδηματα αυτο το τριχιλιαρο? εφορια? δεν εχεις ακινητα, χαρατσια, ετακ, αυτοκινητα? αμμεσα δε σε επηρεαζει η κριση (οπως και μενα) (επαιρνα και παιρνω 1μιση χιλιαρικο χωρις να εχω κανενα περιουσιακο στοιχειο πλην αυτοκινητου 15ετιας και μηχανης 5ετιας) αλλα εμμεσα? απ την αλλη το ενοικιο μου απο 400 το πηγα 320, και αν δε μου το ριξει κι αλλο μετακομιζω (τα καλα της κρισης)
Η δικαστική αποζημίωση είναι αφορολόγητη ακόμα,αυτοκίνητα δεν έχω αλλά 2 σπίτια και κτήματα στο πήλιο

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός από τα μειωμένα εισοδήματα και τους αυξημένους φόρους, τίποτα ιδιαίτερο. Προς το παρόν, άνετα και χαλαρά όπως πάντα. Λεφτά υπάρχουν, γιατί ως γνωστόν το χρήμα φέρνει χρήμα και η φτώχια φτώχια. Τα έθιμα δεν αλλάξανε. Ο κόσμος, οι άνθρωποι, στα ίδια μείνανε. Τί διαφορά έχει ένα πλούσιο καθίκι από ένα φτωχό, ή ένας ηθικός φτωχός από έναν ηθικό πλούσιο; Μερικά χαρτιά στην τσέπη λιγότερα ή περισσότερα. Τα αληθινής αξίας πράγματα, που δεν είναι καν πράγματα, είναι το ζήτημα τί θα τα κάνεις. Οι παλιότερες γενιές ζήσαν πολέμους, φτώχια, δυστυχίες, εξαθλίωση, κι ήταν και φτωχοί κι ευτυχισμένοι. Εμείς ήμασταν γενιές που τα είχαμε όλα, δεν ξέρουμε τί μας φταίει και τί θέλουμε, τόσο από τον εαυτό μας όσο και από τους υπόλοιπους, και σπάνια υπολογίζουμε τους άλλους όχι μόνο ως ίσους μας, αλλά και ως ανθρώπους.

Μακάρι να μπορούσαμε να διδαχτούμε και να παραδειγματιστούμε από την κατάσταση που επικρατεί, για να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι. Όλοι μας όμως την χρησιμοποιούμε την κρίση σαν αφορμή για να γίνουμε χειρότεροι με όλους τους άλλους... Πραγματικά, η κρίση είναι πρωτίστως αξιών.

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
εχει πεσει η δουλεια μου και κατα συνεπεια το εισοδημα μου κατα 20% μονο.ευτυχως.εχω γινει πιο σφιχτος(εξυπηρετησεις κομμενες,μονο σε πολυ δικους μου ανθρωπους),κυνηγαω τον κοσμο για τα χρωστουμενα κ.α ωραια.πρεπει να καταλαβουμε οτι η κριση ειναι για ολο το λαο.οτι δυσκολια εχεις να πληρωθεις και να πληρωσεις,την εχει και ο γειτονας σου.τωρα περα απο αυτο η κριση θα κανει και ενα συμμαζεμα και νοικοκυρεμα γενικοτερο και καποια λαμογια και απατεωνισκοι θα μπουν παλι μεσα στα λαγουμια τους.βεβαια το αρνητικο της ολης υποθεσης ειναι οτι εχει μειωθει κατα πολυ το εισοδημα ευαισθητων κοινωνικων ομαδων που θα επρεπε να ειχαν προστατευθει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Όμως προσαρμοζομαστε όπως μπορούμε.
Περιορίζουμε αρκετά πράγματα και περικόπτουμε ακόμη περισσότερα για να αντέξουμε

Βασικα οποίος δεν χρωστάει πουθενά θα αντέξει περισσότερο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εκτός από τα μειωμένα εισοδήματα και τους αυξημένους φόρους, τίποτα ιδιαίτερο. Προς το παρόν, άνετα και χαλαρά όπως πάντα. Λεφτά υπάρχουν, γιατί ως γνωστόν το χρήμα φέρνει χρήμα και η φτώχια φτώχια. Τα έθιμα δεν αλλάξανε. Ο κόσμος, οι άνθρωποι, στα ίδια μείνανε. Τί διαφορά έχει ένα πλούσιο καθίκι από ένα φτωχό, ή ένας ηθικός φτωχός από έναν ηθικό πλούσιο; Μερικά χαρτιά στην τσέπη λιγότερα ή περισσότερα. Τα αληθινής αξίας πράγματα, που δεν είναι καν πράγματα, είναι το ζήτημα τί θα τα κάνεις. Οι παλιότερες γενιές ζήσαν πολέμους, φτώχια, δυστυχίες, εξαθλίωση, κι ήταν και φτωχοί κι ευτυχισμένοι. Εμείς ήμασταν γενιές που τα είχαμε όλα, δεν ξέρουμε τί μας φταίει και τί θέλουμε, τόσο από τον εαυτό μας όσο και από τους υπόλοιπους, και σπάνια υπολογίζουμε τους άλλους όχι μόνο ως ίσους μας, αλλά και ως ανθρώπους.

Μακάρι να μπορούσαμε να διδαχτούμε και να παραδειγματιστούμε από την κατάσταση που επικρατεί, για να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι. Όλοι μας όμως την χρησιμοποιούμε την κρίση σαν αφορμή για να γίνουμε χειρότεροι με όλους τους άλλους... Πραγματικά, η κρίση είναι πρωτίστως αξιών.
:thumbsup:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
είμαι τυχερός γιατί πρόλαβα να ζήσω πολύ καλές μέρες. Τώρα πια ενδεικτικά..

οι 2 καφέδες τη μέρα σε καφετέρια γίναν 2 σε πλαστικό

οι 3 φορές στούντιο το μήνα γίναν 1 το δίμηνο

κομμένη η νοβα, κομμένα τα πολλά delivery.  

η αλήθεια είναι ότι είχα καλομάθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom