King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
εγω τυπε ξερω πολλα
μην κοιτας που δεν μιλαω
Εχω εναν φιλο καλο παιδι τον συμπαθω αλλα μαλακας σημερα
τον παιρνω του λεω θα παμε για καφε αποψε? λεει μεσα.... μετα απο λιγο
"θα φερω και κατι φιλους μαζι" λεω αντε φερε... και τωρα εμαθα οτι θα ειναι 4 ατομα
ρε μαλακα του κανω επι λεξη καμια θηλυκια να σπασουμε την παρεα δεν έχεις ? λεει φερε κ εσυ του κανω εγω εχω μεχρι 2 εκ των οποιων δεν θα ερθουν αν δεν εγγυηθεις οτι θα φερεις κ εσυ... δεν μπορω να φερω 2 φιλες μου
σε μια παρεα 6 ατομων σορρυ... αν φερεις και εσυ αλλες 2 κατι γινεται.... λεει καλα θα το ψαξω.
Για να δουμε.... αμα δεν παω εκει να δω οτι εφερε δεν κοπαναω τηλεφωνο στις δικες μου τους ειπα απλα να ειναι stand by
οχι ρε τυπε τι με περασες?για κανα ρουφιανο? :-Θέλω να μας τα πείς όλα
τωρα εχουν ενταση τυπετι το περασες, ιντερνετ να φερνεις αγγελικουλες?
Ποιός πληρώνει την αποζημίωση;και προ κρίσης από το 2008 όπως και τώρα και μέχρι να φτάσω 65 ετών θα έχω μηνιαίες απολαβές 3000€ τα οποία δεν είναι μισθός αλλά αποζημίωση με τελεσίδικη δικαστική απόφαση οπότε εν ολίγοις μιλάω εκ του ασφαλούς και λέω πραγματικά αλήθεια όσο περίεργο κι αν ακούγεται
δεν το βαζεις στα εισοδηματα αυτο το τριχιλιαρο? εφορια? δεν εχεις ακινητα, χαρατσια, ετακ, αυτοκινητα? αμμεσα δε σε επηρεαζει η κριση (οπως και μενα) (επαιρνα και παιρνω 1μιση χιλιαρικο χωρις να εχω κανενα περιουσιακο στοιχειο πλην αυτοκινητου 15ετιας και μηχανης 5ετιας) αλλα εμμεσα? απ την αλλη το ενοικιο μου απο 400 το πηγα 320, και αν δε μου το ριξει κι αλλο μετακομιζω (τα καλα της κρισης)και προ κρίσης από το 2008 όπως και τώρα και μέχρι να φτάσω 65 ετών θα έχω μηνιαίες απολαβές 3000€ τα οποία δεν είναι μισθός αλλά αποζημίωση με τελεσίδικη δικαστική απόφαση οπότε εν ολίγοις μιλάω εκ του ασφαλούς και λέω πραγματικά αλήθεια όσο περίεργο κι αν ακούγεται
εγω θελω να σου πει οτι βρηκε 2 να φερει να δω μετα που θα βρεις εσυ τις 2 να φερεις. τι το περασες, ιντερνετ να φερνεις αγγελικουλες?
Τον συμπαθείς ή είναι μαλάκας...;
Με κούφανες ρε Μπόλντι.... Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν... Τον μαλάκα ουδείς.
και προ κρίσης από το 2008 όπως και τώρα και μέχρι να φτάσω 65 ετών θα έχω μηνιαίες απολαβές 3000€ τα οποία δεν είναι μισθός αλλά αποζημίωση με τελεσίδικη δικαστική απόφαση οπότε εν ολίγοις μιλάω εκ του ασφαλούς και λέω πραγματικά αλήθεια όσο περίεργο κι αν ακούγεται
είσαι πολύ τυχερός...
μαγκα δεν τα ξερεις καλα
αν θυμαμαι καλα ο φιλος παιρνει την αποζημειωση αυτη λογω αναπηριας
τα 3 χιλιαρικα ειναι ψιχουλα μπροστα στην υγεια μας
Η δικαστική αποζημίωση είναι αφορολόγητη ακόμα,αυτοκίνητα δεν έχω αλλά 2 σπίτια και κτήματα στο πήλιοδεν το βαζεις στα εισοδηματα αυτο το τριχιλιαρο? εφορια? δεν εχεις ακινητα, χαρατσια, ετακ, αυτοκινητα? αμμεσα δε σε επηρεαζει η κριση (οπως και μενα) (επαιρνα και παιρνω 1μιση χιλιαρικο χωρις να εχω κανενα περιουσιακο στοιχειο πλην αυτοκινητου 15ετιας και μηχανης 5ετιας) αλλα εμμεσα? απ την αλλη το ενοικιο μου απο 400 το πηγα 320, και αν δε μου το ριξει κι αλλο μετακομιζω (τα καλα της κρισης)
Εκτός από τα μειωμένα εισοδήματα και τους αυξημένους φόρους, τίποτα ιδιαίτερο. Προς το παρόν, άνετα και χαλαρά όπως πάντα. Λεφτά υπάρχουν, γιατί ως γνωστόν το χρήμα φέρνει χρήμα και η φτώχια φτώχια. Τα έθιμα δεν αλλάξανε. Ο κόσμος, οι άνθρωποι, στα ίδια μείνανε. Τί διαφορά έχει ένα πλούσιο καθίκι από ένα φτωχό, ή ένας ηθικός φτωχός από έναν ηθικό πλούσιο; Μερικά χαρτιά στην τσέπη λιγότερα ή περισσότερα. Τα αληθινής αξίας πράγματα, που δεν είναι καν πράγματα, είναι το ζήτημα τί θα τα κάνεις. Οι παλιότερες γενιές ζήσαν πολέμους, φτώχια, δυστυχίες, εξαθλίωση, κι ήταν και φτωχοί κι ευτυχισμένοι. Εμείς ήμασταν γενιές που τα είχαμε όλα, δεν ξέρουμε τί μας φταίει και τί θέλουμε, τόσο από τον εαυτό μας όσο και από τους υπόλοιπους, και σπάνια υπολογίζουμε τους άλλους όχι μόνο ως ίσους μας, αλλά και ως ανθρώπους.
Μακάρι να μπορούσαμε να διδαχτούμε και να παραδειγματιστούμε από την κατάσταση που επικρατεί, για να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι. Όλοι μας όμως την χρησιμοποιούμε την κρίση σαν αφορμή για να γίνουμε χειρότεροι με όλους τους άλλους... Πραγματικά, η κρίση είναι πρωτίστως αξιών.