Νέα

Πώς να κάνεις ευτυχισμένο έναν άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
απο την μια λενε οτι οι ελληνιδες δεν γαμιουνται και εγω ειπα οτι ελευθερη παω με γνωστους μου και πεσαν να με φαν. ειπα πουθενα οτι κερατωσα κανεναν;;;;

Απλα ειπες οτι ο υποψηφιος γκομενος σου δεν πρεπει να αφηνει και πολυ ελευθερη για καφε γιατι μπορει να σου ρθει να γαμηθεις και με κανεναν φιλο σου. :helpplea:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οχι αλλα αμα τους κανει λαδια μια γκομενα τοτε ολες ειναι σκαρτες... λες κι εμεις δεν εχουμε παθει τα αναλογα... απο την μια λενε οτι οι ελληνιδες δεν γαμιουνται και εγω ειπα οτι ελευθερη παω με γνωστους μου και πεσαν να με φαν. ειπα πουθενα οτι κερατωσα κανεναν;;;;

παιρνεις ναρκωτικα?

ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ να μην εμπιστευομαστε τις γυναικες,οταν εγραψα ενα παραδειγμα για  'την παρεα'??

και ΑΦΟΥ λες να τις εμπιστευομαστε,ΜΕΤΑ παραδεχεσαι οτι εχεις κανει σεξ με φιλο!!!

λοιπον ή θα μιλαμε σοβαρά ή να γραφουμε κ εμεις μαλακιες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αδεφο δεν εχω και γκομενος μου δεν ειναι ο αλλος επειδη τον πηδηξα μια φορα... προσωπικα προτιμο τον ορο fuck friend για να ξερουμε και τι λεμε
δλδ για να έχουμε καλό ερώτημα.....
Ο φίλος που γαμάει μάνα και κόρη πώς λέγεται;
Mother-fuck friend;;;;;;;;;

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Απλα ειπες οτι ο υποψηφιος γκομενος σου δεν πρεπει να αφηνει και πολυ ελευθερη για καφε γιατι μπορει να σου ρθει να γαμηθεις και με κανεναν φιλο σου. :helpplea:
οοοοοοοχι οτι θες λες εδω.... γτ να γαμησω αλλον αμα με γαμαει ο γκομενος μου;;;; θα μου ερθει μα γαμηθω μα κανενα φιλο μου αμα δεν εχω γκομενο και εχω καυλες....  :headbang: τελικα να διαβαζετε ξερετε;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε λαπλάς.....
Μην ασχολείσαι....
Δεν καταλαβαίνεις τι παίζει;
Η κοπελιά μπορεί να γαμιέται άμα λάχει με φίλους αλλά εσύ δεν πρέπει ούτε να κοιτάς τιε φίλες της.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ρε λαπλάς.....
Μην ασχολείσαι....
Δεν καταλαβαίνεις τι παίζει;
Η κοπελιά μπορεί να γαμιέται άμα λάχει με φίλους αλλά εσύ δεν πρέπει ούτε να κοιτάς τιε φίλες της.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κ πρεπει να την ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ο γκομενος να βγει 'με την παρεα;' που μπορει να ΤΥΧΑΙΝΕΙ να ειναι κ ο πιπωμενος γκομενος εκει..
αστα αδελφε,αστα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παιρνεις ναρκωτικα?

ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ να μην εμπιστευομαστε τις γυναικες,οταν εγραψα ενα παραδειγμα για  'την παρεα'??

και ΑΦΟΥ λες να τις εμπιστευομαστε,ΜΕΤΑ παραδεχεσαι οτι εχεις κανει σεξ με φιλο!!!

λοιπον ή θα μιλαμε σοβαρά ή να γραφουμε κ εμεις μαλακιες...

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: ψυχασθένεια σήμερα. Η κοπέλα, λέει(...) ότι δεν είχε σχέση και πήγε με κάποιον. Δηλαδή τι θέλετε; Πιστοποιητικό ότι δεν θα πάει με άλλον μέχρι κάποτε :2funny: να έχει σχέση; Η λύση είναι μπουρδέλα για γυναίκες :cheesy:

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
εεε συγνομη σεχ δεν ειναι η πιπα και οταν ειναι ακαποτη???χχχ θυμηθηκα ενα ανεκδοτο .γινεται διαγονησμοσ του καλητερου εραστη.οποτε φτανουνστο τελικο ενασ ισπανοσ ενασ ιταλοσ και ενασ ελληνασ.πανε στην επητροπη και λεει ο προεδροσ θα διαγονηστητε στην αντοχη.λεει οισπανοσ θελω 10 γυναικεσ .πιδαει την πρωτη χυνει η γκομενα παει στην επομενη το ιδιοα και στην τελευταια χυνει και ο ισπανοσ.λεει ο ιταλοσ θελω 20 .αρχηζει και αυτοσ το ιδιο καιστην τελευταια χυνει .παει και ο ελληνασ .σκεφτεται λιγο και λεει .κυριε προεδρε θελω 50 γυναικεσ γυμνεσ στην σηρα.οκ του λεει.του πανε τισ 50 και αρχηζει.μπαινει στην πρωτη βγαινει μπαινει στην επομενη βγαινει και ου το καθεξεισ μεχρη που στην τελευταια χυνει/του λεει ο προεδροσ τη  ειναι αυτο?θελεισ να πεισ οτι τισ πηδηξεσ ολεσ?και απανταει ο ελληνασ .ελατε κυριε προεδρε γδυθητε  και εγω   θα μπω θα βγω και μετα πεστε οτι δεν σαα γαμησα χχχ. κηριοιεχετε σκεφτοι οτι πολλεσ απο τισ  *κοπελεσ * στο σαιτ μπορει να μην ειναι κοπελεσ? τα χωνεται στην εβα και μπορει να ειναι ...μπαμπησ χαχα γιαυτο κουλ χχ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: ψυχασθένεια σήμερα. Η κοπέλα, λέει(...) ότι δεν είχε σχέση και πήγε με κάποιον. Δηλαδή τι θέλετε; Πιστοποιητικό ότι δεν θα πάει με άλλον μέχρι κάποτε :2funny: να έχει σχέση; Η λύση είναι μπουρδέλα για γυναίκες :cheesy:

ρε φιλε διαβασε τι γραφω..ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ..ΟΚ πες,ΑΝ κ μαλακια,τοτε τι φιλος ειναι?

Πιο πριν ομως ειπε οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ 'ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ'  κ κατηγορησε οσους ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ την γυναικα να βγαινει 'με την παρα της'...

καλα δεν το καταλαβαινεις οτι φασκει κ αντιφασκει?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εεε συγνομη σεχ δεν ειναι η πιπα και οταν ειναι ακαποτη???χχχ θυμηθηκα ενα ανεκδοτο .γινεται διαγονησμοσ του καλητερου εραστη.οποτε φτανουνστο τελικο ενασ ισπανοσ ενασ ιταλοσ και ενασ ελληνασ.πανε στην επητροπη και λεει ο προεδροσ θα διαγονηστητε στην αντοχη.λεει οισπανοσ θελω 10 γυναικεσ .πιδαει την πρωτη χυνει η γκομενα παει στην επομενη το ιδιοα και στην τελευταια χυνει και ο ισπανοσ.λεει ο ιταλοσ θελω 20 .αρχηζει και αυτοσ το ιδιο καιστην τελευταια χυνει .παει και ο ελληνασ .σκεφτεται λιγο και λεει .κυριε προεδρε θελω 50 γυναικεσ γυμνεσ στην σηρα.οκ του λεει.του πανε τισ 50 και αρχηζει.μπαινει στην πρωτη βγαινει μπαινει στην επομενη βγαινει και ου το καθεξεισ μεχρη που στην τελευταια χυνει/του λεει ο προεδροσ τη  ειναι αυτο?θελεισ να πεισ οτι τισ πηδηξεσ ολεσ?και απανταει ο ελληνασ .ελατε κυριε προεδρε γδυθητε  και εγω  θα μπω θα βγω και μετα πεστε οτι δεν σαα γαμησα χχχ. κηριοιεχετε σκεφτοι οτι πολλεσ απο τισ  *κοπελεσ * στο σαιτ μπορει να μην ειναι κοπελεσ? τα χωνεται στην εβα και μπορει να ειναι ...μπαμπησ χαχα γιαυτο κουλ χχ
χαχαχαχαχα!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κ πρεπει να την ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ο γκομενος να βγει 'με την παρεα;' που μπορει να ΤΥΧΑΙΝΕΙ να ειναι κ ο πιπωμενος γκομενος εκει..
αστα αδελφε,αστα..
υποκρισια και κουτοπονηρια.
Ασε μωρε τωρα........παλι με Ελλεινιδες ασχοληθηκαμε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καβλομετρο??
ποποπο!!κοιτα τι εμαθα σημερα!!!
χαχαχαχαχαχα! :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε φιλε διαβασε τι γραφω..ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ..ΟΚ πες,ΑΝ κ μαλακια,τοτε τι φιλος ειναι?

Πιο πριν ομως ειπε οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ 'ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ'  κ κατηγορησε οσους ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ την γυναικα να βγαινει 'με την παρα της'...

εσυ φασκεις κι αντιφασκεις.... ποιον να γαμησω δλδ οταν δεν ειμαι με καποιον το πρωτο τυχοντα σε μπαρ μου θα βρω η μηπως τα ζιγκολο ειναι τοσα πολλα οσες οι πουτανες εκει εξω;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Κάτσε ρε φίλε. Και από το λύκειο ακόμα σε μια παρέα, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Που κάνουν σχέσεις; Με περαστικό; Δλδ σε μία σχέση, με το καλημέρα τη κλειδώνεις και ανοίγει το κλειδί όταν επιστρέφεις; Άλλο αν ορισμένες φίλες επηρεάζουν και άλλο να σκέφτεσαι ότι κάποιος... από το κοινωνικό της κύκλο είχε σχέση, γιατί πάνω από τα 17 αυτό είναι το πιθανότερο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό είναι που μου τι σπάει με τις ελλήνίδες...
Πες μωρή γαμιόλα ότι σ αρέσει να γαμιέσαι και θα σε χειροκροτήσω......

Οταν δεν έχω σχέση, όταν έχω κάβλες........ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πες γουστάρω να γαμιέμαι ενίοτε και με το γκόμενο και με το φίλο μου και τελειώνει το πανηγύρι.

Αει χτιστίρ έχω σιχαθεί πια τις παρθενοκαριόλες αυτής της ράτσας............ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom