You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάτσε ρε φίλε. Και από το λύκειο ακόμα, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Που κάνουν σχέσεις; Με περαστικό; Δλδ σε μία σχέση, με το καλημέρα τη κλειδώνεις και ανοίγει το κλειδί όταν επιστρέφεις; Άλλο αν ορισμένες φίλες επηρεάζουν και άλλο να σκέφτεσαι ότι κάποιος... από το κοινωνικό της κύκλο είχε σχέση, γιατί πάνω από τα 17 αυτό είναι το πιθανότερο
AΡΑ δεν πρεπει να κανει βαρυγδουπες δηλωσεις του στυλ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ,γιατι που ξερω εγω οτι δεν ειναι στην παρεα καποιος απο τους γαμιαδες-φιλους?
αυτό είναι που μου τι σπάει με τις ελλήνίδες...
Πες μωρή γαμιόλα ότι σ αρέσει να γαμιέσαι και θα σε χειροκροτήσω......
Οταν δεν έχω σχέση, όταν έχω κάβλες........
Πες γουστάρω να γαμιέμαι ενίοτε και με το γκόμενο και με το φίλο μου και τελειώνει το πανηγύρι.
Αει χτιστίρ έχω σιχαθεί πια τις παρθενοκαριόλες αυτής της ράτσας............
φιλε εισαι ΗΓΕΤΗΣ,τελος..
+απειρο...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με αυτά που μας λες θα μπορούσες να τον έχεις να σε κοιτάει όταν γαμιέσαι με τον φίλο σου.......και τον γκομενο τι τον εχω να τον κοιταω η για να με γαμαει;;;;;
Και θα του λες κιόλας....
Δεν είναι αυτό που νομίζεις...........
Χου ρε......
αυτό είναι που μου τι σπάει με τις ελλήνίδες...
Πες μωρή γαμιόλα ότι σ αρέσει να γαμιέσαι και θα σε χειροκροτήσω......
Οταν δεν έχω σχέση, όταν έχω κάβλες........
Πες γουστάρω να γαμιέμαι ενίοτε και με το γκόμενο και με το φίλο μου και τελειώνει το πανηγύρι.
Αει χτιστίρ έχω σιχαθεί πια τις παρθενοκαριόλες αυτής της ράτσας............
αμα εχω γκομενο τον γκομενο θελω να γαμαω αμα δεν εχω τι θα κανω θα πεθανω απο την καβλα;;;
με αυτά που μας λες θα μπορούσες να τον έχεις να σε κοιτάει όταν γαμιέσαι με τον φίλο σου.......
Και θα του λες κιόλας....
Δεν είναι αυτό που νομίζεις...........
Χου ρε......
τα βλεπεις αυτα που γραφεις και κυριως τα σκεφτεσαι η απαντας μονο κατι για να μου την πεις απλως;;;
Επισκέπτης
τα βλεπεις αυτα που γραφεις και κυριως τα σκεφτεσαι η απαντας μονο κατι για να μου την πεις απλως;;;
Εβα παμε για κανα "καφε" ρε?
AΡΑ δεν πρεπει να κανει βαρυγδουπες δηλωσεις του στυλ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ,γιατι που ξερω εγω οτι δεν ειναι στην παρεα καποιος απο τους γαμιαδες-φιλους?
Μα που δεν ξέρεις αν στο Μοναστηράκι στη Μητροπόλεως πχ, δε πετύχει τον παλιό γνωστό, εκτός παρέας; Και τώρα, μιλάμε για τι είδους σχέση; σε τι ηλικία; Δλδ, μου φαίνονται λίγο λεύκωμα αυτά
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λαπλάς...φιλε εισαι ΗΓΕΤΗΣ,τελος..
+απειρο...
τά λέγαμε εψές....
δυτική απελευθέρωση με ανατολίτικη νοοτροπία....
Είμαι ολίγον απελευθερωμένη, ολίγον παρθένα..... Δλδ και δείχνω σε όλους ότι γαμιέμαι όποτε γουστάρω (όταν είμαι και καλά ελεύθερη), αλλά και κρατάω τα προσχήματα μη με πουν στη γειτονιά καριόλα όταν γαμιέμαι και με άλλους και με τον αρραβωνιάρη.......
Μια πίπα γύρο με ολίγη κέτσαπ παρακαλώ.
Εβα παμε για κανα "καφε" ρε?
οχι γτ εχω πιει ηδη
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι ξέρω τυφλό σύστημα.......τα βλεπεις αυτα που γραφεις και κυριως τα σκεφτεσαι η απαντας μονο κατι για να μου την πεις απλως;;;
Επισκέπτης
οχι γτ εχω πιει ηδη
σε προλαβανε αλλοι "φιλοι" ε?
Επισκέπτης
ακριβώς όπως πολλοι ευτυχισμένοι άντρες εδω μέσα.λαπλάς...
τά λέγαμε εψές....
Είμαι ολίγον απελευθερωμένη, ολίγον παρθένα..... Δλδ και δείχνω σε όλους ότι γαμιέμαι όποτε γουστάρω (όταν είμαι και καλά ελεύθερη), αλλά και κρατάω τα προσχήματα μη με πουν στη γειτονιά καριόλα όταν γαμιέμαι και με άλλους και με τον αρραβωνιάρη.......
Καλά ρε σεις ..και εδώ ακόμα την γυρίσατε την κουβέντα στις ελλεινίδες;;
Το θέμα δεν είναι πως θα κάνεις ευτυχισμένο ενα άντρα;
Να τον αφήσεις ήσυχο !χαχαχαχαχαχαχχαχχ
Επισκέπτης
οχι γτ εχω πιει ηδη
Ψαχνω παρεα για μπυρες αποψε.
λαπλάς...
τά λέγαμε εψές....
αστο ρε γτ το τι μου εχουν πει δεν λεγεται... απλα τους γραφω και χεστηκα κι ας λενε οτι θελουν στην γειτονια
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ειπε πουθενα η κοπελα οτι παραλληλα με τον γκομενο κανει κουτσουκελες κ με φιλους κ οχι μονο?
δλδ μπορει κ να κανει δεν ξερουμε.. αλλα δεν θυμαμαι να το ειπε.. το αντιθετο λεει
πραγματικα τετοια υπερβολη στα ποστς... αλλα κ εσυ ευα δινεις λαβη για σχολια ωρες ωρες με αυτα που γραφεις
+1 στο τελευταιο ποστ λεο
δλδ μπορει κ να κανει δεν ξερουμε.. αλλα δεν θυμαμαι να το ειπε.. το αντιθετο λεει
πραγματικα τετοια υπερβολη στα ποστς... αλλα κ εσυ ευα δινεις λαβη για σχολια ωρες ωρες με αυτα που γραφεις
ειπε πουθενα η κοπελα οτι παραλληλα με τον γκομενο κανει κουτσουκελες κ με φιλους κ οχι μονο?
γιατι ειπαμε εμεις οτι τα κανει ενω εχει σχεση?διαβασε τα ποστ μας πριν να καταλαβεις γιατι μας εκνευρισε..
σε προλαβανε αλλοι "φιλοι" ε?
οχι μονη μου το φτιαχνω σπιτι μου
Ψαχνω παρεα για μπυρες αποψε.
μπραβο αμα θες να σου προτινω καμια καλη μπυρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις